![]() |
#3901 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary
Cytat:
![]() ![]() Gdybym jednak spotkała to dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez problemu powinno Ci się udać zwrócić tą droższą z 13 grudnia, bo w międzyczasie był 25 i 26 grudnia oraz 1 stycznia, czyli 3 dni wolne... spróbuj jutro może jeszcze przyjmą, bo licząc co do dnia to termin w zasadzie dziś minął ![]() ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
#3903 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Jako że do zary mam dość daleko mam prośbe do tych którzy ją odwiedzą.
Jak w zarze kids? są bardziej przecenione jeansy? ostatnio były po 45 zł może coś spadły bardziej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bluzki po 19,90 spódnice 45,90 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wybaczcie, że tak męczę, ale czy żadna z was nie widziała tej kremowej bluzki z koronkowymi wstawkami na bufach? Byłabym ogormnie wdzięczna za pomoc w zakupie >
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Wtajemniczenie
|
NuFCia, Eggnogg, pronunciation, zobaczę co da się zrobić, zapytam, co mi szkodzi, najwyżej powiedzą nie
![]()
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tera bluzka przeceniona z 29,90 na 25, 90 :/ no prawdziwa obniżka! nic tylko łapać takie okazje ![]() praline - wczoraj w Łodzi w obu zarach nie było w ogóle tych bluzek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale metki przy kurteczce były papierowe no i oczywiście paragon ![]()
![]() |
#3914 |
Raczkowanie
|
Jako pracownik sklepu grupy Inditex pozwolę sobie zauważyć, że przyjmowanie zwrotu i ponowne skasowanie po niższej cenie jest działalnością na niekorzyść firmy i złamaniem regulaminu.
W okresie wyprzedaży, każda rzecz ze zwrotu przez cały dzień ma przeleżeć za kasą, nie możemy tego od razu wystawić na sklep (przynajmniej u mnie w Pullu jest takie zarządzenie). |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie by bylo po prostu glupio podejsc do kasy i kombinowac, bo teraz jest £10 funtow tansze (albo nawet wiecej, bylo by mi glupio i tyle). Co innego gdyby sie nadazyla okazja, ze mozna kupic tansze i oddac drozsze. Tylko trzeba miec szczescie i trafic. I jeszcze roznica musi byc warta zachodu (te koleeejki). Z tym, ze te rzeczy tu na pewno nie musze swojego odlezec. Wczoraj oddalam 3 plisowane sukienki, poszlam na obiad i jak zaszlam ponownie do Zary (jakies 2h pozniej), to sukienki juz wisialy (tylko nie byly przemetkowane). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
a co myslicie o nowej kolekcji ?
![]() mysle, że można już sobie wyrobić zdanie, bo u mnie było już połowy sklepu z nową, wiosenną kolekcją ![]() Ech.... już marzę o wiośnie.....
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-17 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam, że nie będę kombinowała. Marynarek nie ma już w żadnej Zarze, mnie jest głupio podejść do kasy i poprosić o ponowne skasowanie.
Tak, jak Eggnogg napisała, przy zwrocie zawsze obecny jest kierownik, faceta kojarzę, on pewnie mnie też, nie chcę się wygłupiać. Eggnogg masz całkowitą rację, gdyby każdy tak robił, to ... ![]()
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2010-01-17 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kojarzycie może taką dosyć sporą kopertówkę chanelkę z łańcuszkiem w kolorze chabrowym?? Jeśli tak, to pamiętacie może jej cenę?? U mnie przy żadnej nie było metki z ceną, a nie mialam czasu, żeby sprawdzić przy kasie (meeeeeeeeeeeeega kolejka)
![]()
Fitnesuję od 12.10.2009. teraz 3 razy w tygodniu ![]() Codziennie godzinny spacerek z Abi ![]() Bez słodyczy od 07.04.2010 ![]() ![]() Edytowane przez budgetka Czas edycji: 2010-01-17 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wyobrażam sobie podejść do kasy i domagać się różnicy w cenie ![]() ![]() Zdziwię się bardzo, że niektóre ekspedientki same coś takiego proponowały ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z nowej (jak się okazało) kolekcji kupiłam jeszcze przed wyprzedażami kardigan zapinany na zamek (z takim też wykończeniem wokół szyi i kieszonek) oraz grube legginsy ![]() Oprócz tego podobają mi się te kardigany z bufkami ![]() ![]()
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-01-17 o 14:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a właściwie to która tura wyprzedaży jest teraz w zarze? mozna liczyc na to, ze ceny pójda jeszcze w dół?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pisały już, że taniej raczej nie będzie.
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pisałąm, pół sklepu to nowa kolekcja ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- [QUOTE=mademoiselle jeanne;16519709] Oprócz tego podobają mi się te kardigany z bufkami ![]() ![]() ja też czekam na torebki, bo narazie widziałąm tylko 3 nowe modele... takie duże lakierowane , szare i różowe z łańcuchami , brazowe - takie zwykłe - średnie dla mnie i jeszce jakaś była ale nie pamiętam....
![]() |
#3926 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem, jak prezentuje się reszta kolekcji, bo nawet nie miałam czasu na spokojnie obejrzeć, ale również z utęsknieniem czekam na wiosnę ![]()
![]() |
#3927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mademoiselle jeanne bardzo fajny kardigan u mnie go niestety nie widziałam Ja z "nowej" kolekcji kupiłam sobie sweterek z tygrysem i szary sweterek z aplikacją (zdobieniem) na jednym ramieniu -ten co ma Anies ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Raczkowanie
|
pytam, bo u mnie jest jeszcze mnóstwo tych przecenionych ciuchów, walaja sie wszędzie i nie sądzę żeby tak szybko sie to wszystko sprzedalo...a orientujecie sie moze jak to było w trakcie zeszłorocznych wyprzedazy, do kiedy mniej wiecej trwały i czy w 2 polowie lutego mozna było jeszcze kupic cos przecenionego? myslalam, ze moze jeszcze doczekam sie jakiejś obnizki tych butow... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też jest jeszce dużo przecenionych ciuchów, ale pewnie te lepsze i tak wykupią... I tak jest teraz tanio.... kupiłam płaszcyk za 199 zł przeceniony z 529 zl (czyli ponad 60 % ![]() ![]() jak później chodziłąm po Galerii poinnych sklepach , to powiem Wam, że ceny przykłądowych płaszcyków w Zarze napawdę sa atrakcyjne.....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.