Miłośniczki Zary - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 23:05   #3901
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary

Cytat:
Napisane przez czarnapanna Pokaż wiadomość
pytałam o szare...

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

a nie zwróciłaś może uwagi czy byly szare w rozmiarze 36? i ile kosztują? kurcze tez mi bardzo zalezy na tych butach...
Pisałam o plisowanych sukienkach
Gdybym jednak spotkała to dam znać

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:41   #3902
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
ja przepłaciłam za sukienkę 110 zł
wychodziłam właśnie z zary is spojrzałam, że wisi ostatnia, patrzę na cenę - 110 zł taniej... nie byłam pewna, kiedy dokładnie kupiłam swoją, wzięłam więc i tą, żeby w razie czego zwrócić tamtą, w domu spojrzałam na paragon - 13 grudnia... więc przekroczyłam 30 dni

bez problemu powinno Ci się udać zwrócić tą droższą z 13 grudnia, bo w międzyczasie był 25 i 26 grudnia oraz 1 stycznia, czyli 3 dni wolne... spróbuj jutro może jeszcze przyjmą, bo licząc co do dnia to termin w zasadzie dziś minął ale i tak wszystko zależy od ekspedientki

Powodzenia
Stary 2010-01-17, 01:04   #3903
kukimonster
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
bez problemu powinno Ci się udać zwrócić tą droższą z 13 grudnia, bo w międzyczasie był 25 i 26 grudnia oraz 1 stycznia, czyli 3 dni wolne... spróbuj jutro może jeszcze przyjmą, bo licząc co do dnia to termin w zasadzie dziś minął ale i tak wszystko zależy od ekspedientki

Powodzenia
30 dni to 3o dni kolejnych, nie odlicza się świąt i niedziel... Ludzie no bez przesady...
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:16   #3904
porzeczka2602
Zakorzenienie

Jako że do zary mam dość daleko mam prośbe do tych którzy ją odwiedzą.
Jak w zarze kids? są bardziej przecenione jeansy? ostatnio były po 45 zł może coś spadły bardziej?

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:19   #3905
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
Chodzi o te ze zdjęcia?
Bo u mnie są nadal po 169 i na stronie też taka cena widnieje, a ja właśnie czekam, aż będą jeszcze tańsze
tak, to ta, tylko u mnie była ostatnia w kolorze beżowym.... była już nieźle przybrudzona

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:24   #3906
gabi1234
Zakorzenienie

1. Cytat:
    Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
    Jako że do zary mam dość daleko mam prośbe do tych którzy ją odwiedzą.
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Jak w zarze kids? są bardziej przecenione jeansy? ostatnio były po 45 zł może coś spadły bardziej?
wczoraj kupowałam po 35,90 ale po 45,90 też były
bluzki po 19,90
spódnice 45,90
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:50   #3907
praline
Zakorzenienie

dziewczyny, wybaczcie, że tak męczę, ale czy żadna z was nie widziała tej kremowej bluzki z koronkowymi wstawkami na bufach? Byłabym ogormnie wdzięczna za pomoc w zakupie >
praline jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 09:59   #3908
mysia111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
[LIST=1][*]
wczoraj kupowałam po 35,90 ale po 45,90 też były
bluzki po 19,90
spódnice 45,90
Kiepska wyprzedaż w tym roku w ZarzeKids w porównaniu z wyprzedażami letnimi gdzie za grosze pokupowałam córce pełno ubranek.
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:43   #3909
endorfina123
Wtajemniczenie

NuFCia, Eggnogg, pronunciation, zobaczę co da się zrobić, zapytam, co mi szkodzi, najwyżej powiedzą nie

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 11:04   #3910
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
dziewczyny, wybaczcie, że tak męczę, ale czy żadna z was nie widziała tej kremowej bluzki z koronkowymi wstawkami na bufach? Byłabym ogormnie wdzięczna za pomoc w zakupie >
w Łodzi jak byłam na początku tygodnia to już niestetynie było bo sama szukałam
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 11:18   #3911
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
w Łodzi jak byłam na początku tygodnia to już niestetynie było bo sama szukałam
dziękuję za info
szkoda... w takim razie nie była mi pisana...juz prawie ją miałam, ale niestety przemilczę to
Stary 2010-01-17, 12:22   #3912
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia111 Pokaż wiadomość
Kiepska wyprzedaż w tym roku w ZarzeKids w porównaniu z wyprzedażami letnimi gdzie za grosze pokupowałam córce pełno ubranek.
zgadzam się - latem bluzki były po 9,90 a spodnie nawet po 19,90
a tera bluzka przeceniona z 29,90 na 25, 90 :/ no prawdziwa obniżka! nic tylko łapać takie okazje
praline - wczoraj w Łodzi w obu zarach nie było w ogóle tych bluzek
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:28   #3913
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Dzisiaj transakcji dobijałaś z tą samą osobą ? Marynarkę kupiłam bez papierowej metki, ale to chyba nie problem, prawda?
Też mi żal tych 70 zł .
tak z tą samą dziewczyną, która mi to zaproponowała
ale metki przy kurteczce były papierowe no i oczywiście paragon

Stary 2010-01-17, 12:44   #3914
asiawoodstock
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Wiec jak widac wszystko zalezy od dobrej woli...
Jako pracownik sklepu grupy Inditex pozwolę sobie zauważyć, że przyjmowanie zwrotu i ponowne skasowanie po niższej cenie jest działalnością na niekorzyść firmy i złamaniem regulaminu.
W okresie wyprzedaży, każda rzecz ze zwrotu przez cały dzień ma przeleżeć za kasą, nie możemy tego od razu wystawić na sklep (przynajmniej u mnie w Pullu jest takie zarządzenie).
asiawoodstock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:51   #3915
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiawoodstock Pokaż wiadomość
Jako pracownik sklepu grupy Inditex pozwolę sobie zauważyć, że przyjmowanie zwrotu i ponowne skasowanie po niższej cenie jest działalnością na niekorzyść firmy i złamaniem regulaminu.
W okresie wyprzedaży, każda rzecz ze zwrotu przez cały dzień ma przeleżeć za kasą, nie możemy tego od razu wystawić na sklep (przynajmniej u mnie w Pullu jest takie zarządzenie).
2 dni temu w Zarze byłam świadkiem takiej sytuacji, więc jednak jest to możliwe Co prawda zrobione po znajomości, bo pani ekspedientka i klientka mówiły sobie na 'Ty', ale jednak
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:59   #3916
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
zgadzam się - latem bluzki były po 9,90 a spodnie nawet po 19,90
a tera bluzka przeceniona z 29,90 na 25, 90 :/ no prawdziwa obniżka! nic tylko łapać takie okazje
praline - wczoraj w Łodzi w obu zarach nie było w ogóle tych bluzek
buuu dziękuję Gabi za info.
Stary 2010-01-17, 13:22   #3917
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
akurat w tym wypadku rzecz wrocila praktycznie odrazu na wieszak wiec naprawde roznie to bywa.
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:42   #3918
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie. Gdyby kasjerki mialy tak kazdemu przyjmowac zwrot i od razu sprzedawac, mialyby duuuuuzo wiecej roboty - u mnie do kazdego zwrotu wzywany jest kierownik. Kolejki do kas oraz ruch jak w mlynie i bez tego sa. Logiczne, ze kazdy chcialby kupic taniej rzeczy, ale takie manewry przy kasie bylyby troche bez sensu. Klienci wykorzystywaliby to i kupowali rzeczy, kiedy jest pelen wybor (przed wyprzedaza lub I tura), a pozniej zadali zwrotu "nadplaty".

Mnie by bylo po prostu glupio podejsc do kasy i kombinowac, bo teraz jest £10 funtow tansze (albo nawet wiecej, bylo by mi glupio i tyle). Co innego gdyby sie nadazyla okazja, ze mozna kupic tansze i oddac drozsze. Tylko trzeba miec szczescie i trafic. I jeszcze roznica musi byc warta zachodu (te koleeejki).

Z tym, ze te rzeczy tu na pewno nie musze swojego odlezec. Wczoraj oddalam 3 plisowane sukienki, poszlam na obiad i jak zaszlam ponownie do Zary (jakies 2h pozniej), to sukienki juz wisialy (tylko nie byly przemetkowane).
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:03   #3919
Gonia
Zakorzenienie

a co myslicie o nowej kolekcji ?
mysle, że można już sobie wyrobić zdanie, bo u mnie było już połowy sklepu z nową, wiosenną kolekcją

Ech.... już marzę o wiośnie.....

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-01-17 o 14:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 14:05   #3920
anies5
Zakorzenienie

Zdecydowałam, że nie będę kombinowała. Marynarek nie ma już w żadnej Zarze, mnie jest głupio podejść do kasy i poprosić o ponowne skasowanie.
Tak, jak Eggnogg napisała, przy zwrocie zawsze obecny jest kierownik, faceta kojarzę, on pewnie mnie też, nie chcę się wygłupiać.

Eggnogg masz całkowitą rację, gdyby każdy tak robił, to ... , już widzę te tłumy po zwrot pieniędzy. Chociaż razi mnie niekonsekwencja pracowników, powinni stanowczo przestrzegać zasad, potem same niejasności.

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2010-01-17 o 14:08
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:34   #3921
budgetka
Zakorzenienie

Dziewczyny kojarzycie może taką dosyć sporą kopertówkę chanelkę z łańcuszkiem w kolorze chabrowym?? Jeśli tak, to pamiętacie może jej cenę?? U mnie przy żadnej nie było metki z ceną, a nie mialam czasu, żeby sprawdzić przy kasie (meeeeeeeeeeeeega kolejka)

Edytowane przez budgetka
Czas edycji: 2010-01-17 o 15:14
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:40   #3922
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Dokladnie. Gdyby kasjerki mialy tak kazdemu przyjmowac zwrot i od razu sprzedawac, mialyby duuuuuzo wiecej roboty - u mnie do kazdego zwrotu wzywany jest kierownik. Kolejki do kas oraz ruch jak w mlynie i bez tego sa. Logiczne, ze kazdy chcialby kupic taniej rzeczy, ale takie manewry przy kasie bylyby troche bez sensu. Klienci wykorzystywaliby to i kupowali rzeczy, kiedy jest pelen wybor (przed wyprzedaza lub I tura), a pozniej zadali zwrotu "nadplaty".

Mnie by bylo po prostu glupio podejsc do kasy i kombinowac, bo teraz jest £10 funtow tansze (albo nawet wiecej, bylo by mi glupio i tyle). Co innego gdyby sie nadazyla okazja, ze mozna kupic tansze i oddac drozsze. Tylko trzeba miec szczescie i trafic. I jeszcze roznica musi byc warta zachodu (te koleeejki).
Dokładnie to samo pisałam kilka dni temu. Ja oddałam kilka rzeczy, które kupiłam w I turze, ale tylko dlatego, że wcześniej udało mi się je kupić w niższej cenie i mogłam zrobić normalny zwrot
A nie wyobrażam sobie podejść do kasy i domagać się różnicy w cenie , bo teraz dana rzecz jest przeceniona jeszcze o 20/50/100 zł
Zdziwię się bardzo, że niektóre ekspedientki same coś takiego proponowały W końcu to jest troszkę śmieszne domagać się różnicy w cenie skoro rzecz kupiło się ten przykładowo tydzień temu, kiedy dana cena obowiązywała

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
mysle, że można już sobie wyrobić zdanie, bo u mnie było już połowy sklepu z nową, wiosenną kolekcją
Szczerze mówiąc to nie mam jeszcze wyrobionego zdania, może dlatego że jak ostatnio byłam w Zarze to nowa kolekcja zajmowała mały % powierzchni sklepu Owszem podoba mi się kilka rzeczy, ale są to raczej takie bardziej klasyczne fasony

Z nowej (jak się okazało) kolekcji kupiłam jeszcze przed wyprzedażami kardigan zapinany na zamek (z takim też wykończeniem wokół szyi i kieszonek) oraz grube legginsy

Oprócz tego podobają mi się te kardigany z bufkami i z niecierpliwością czekam aż pojawi się więcej modeli torebek

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2010-01-17 o 14:42
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:42   #3923
czarnapanna
Raczkowanie

dziewczyny a właściwie to która tura wyprzedaży jest teraz w zarze? mozna liczyc na to, ze ceny pójda jeszcze w dół?
czarnapanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 14:44   #3924
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a właściwie to która tura wyprzedaży jest teraz w zarze? mozna liczyc na to, ze ceny pójda jeszcze w dół?
Dziewczyny pisały już, że taniej raczej nie będzie.

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:53   #3925
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
już taniej nie będzie ...

jak pisałąm, pół sklepu to nowa kolekcja

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

[QUOTE=mademoiselle jeanne;16519709]

Oprócz tego podobają mi się te kardigany z bufkami i z niecierpliwością czekam aż pojawi się więcej modeli torebek [/QUOTE]

ja też czekam na torebki, bo narazie widziałąm tylko 3 nowe modele...

takie duże lakierowane , szare i różowe z łańcuchami ,
brazowe - takie zwykłe - średnie dla mnie
i jeszce jakaś była ale nie pamiętam....

Stary 2010-01-17, 14:53   #3926
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość

Ech.... już marzę o wiośnie.....
ja jedynie kupiłam legginsy ze wstawkami z zamszu po wewnętrznej stronie ud i z suwaczkami z przodu (imitacja kieszeni), bardzo je sobie chwalę - grube, fajna jakość.
nie wiem, jak prezentuje się reszta kolekcji, bo nawet nie miałam czasu na spokojnie obejrzeć, ale również z utęsknieniem czekam na wiosnę

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:02   #3927
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to nie mam jeszcze wyrobionego zdania, może dlatego że jak ostatnio byłam w Zarze to nowa kolekcja zajmowała mały % powierzchni sklepu Owszem podoba mi się kilka rzeczy, ale są to raczej takie bardziej klasyczne fasony

Z nowej (jak się okazało) kolekcji kupiłam jeszcze przed wyprzedażami kardigan zapinany na zamek (z takim też wykończeniem wokół szyi i kieszonek) oraz grube legginsy

Oprócz tego podobają mi się te kardigany z bufkami i z niecierpliwością czekam aż pojawi się więcej modeli torebek
U mnie też nie ma za wiele rzeczy z nowej kolekcji, większość rzeczy pojawiła się jeszcze przed wyprzedażami, dodali tylko parę nowych modeli, ale jak na razie szału nie ma. I co mnie smuci to bardzo mała ilość nowych torebek ;/.

mademoiselle jeanne bardzo fajny kardigan u mnie go niestety nie widziałam

Ja z "nowej" kolekcji kupiłam sobie sweterek z tygrysem i szary sweterek z aplikacją (zdobieniem) na jednym ramieniu -ten co ma Anies
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 15:03   #3928
czarnapanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały już, że taniej raczej nie będzie.

pytam, bo u mnie jest jeszcze mnóstwo tych przecenionych ciuchów, walaja sie wszędzie i nie sądzę żeby tak szybko sie to wszystko sprzedalo...a orientujecie sie moze jak to było w trakcie zeszłorocznych wyprzedazy, do kiedy mniej wiecej trwały i czy w 2 polowie lutego mozna było jeszcze kupic cos przecenionego? myslalam, ze moze jeszcze doczekam sie jakiejś obnizki tych butow... myslicie, że moge spytac ekspedientki czy przewiduja jeszcze jakas obnizke czy to kiepski pomysł?
czarnapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:09   #3929
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
pytam, bo u mnie jest jeszcze mnóstwo tych przecenionych ciuchów, walaja sie wszędzie i nie sądzę żeby tak szybko sie to wszystko sprzedalo...a orientujecie sie moze jak to było w trakcie zeszłorocznych wyprzedazy, do kiedy mniej wiecej trwały i czy w 2 polowie lutego mozna było jeszcze kupic cos przecenionego? myslalam, ze moze jeszcze doczekam sie jakiejś obnizki tych butow... myslicie, że moge spytac ekspedientki czy przewiduja jeszcze jakas obnizke czy to kiepski pomysł?
Spytać możesz, ale jak znam życie to pewnie powie, że nie wie, a co do obniżki butów to na to bym raczej nie liczyłam, bo z tego co zauważyłam to odzież jeszcze ewentualnie mogli by trochę obniżyć, ale z spuszczaniem cen torebek i butów to raczej się nie kwapią.
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:10   #3930
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że się spytaj nic nie tracisz

U mnie też jest jeszce dużo przecenionych ciuchów, ale pewnie te lepsze i tak wykupią...

I tak jest teraz tanio.... kupiłam płaszcyk za 199 zł przeceniony z 529 zl (czyli ponad 60 % )

jak później chodziłąm po Galerii poinnych sklepach , to powiem Wam, że ceny przykłądowych płaszcyków w Zarze napawdę sa atrakcyjne.....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości