|
|
#1471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
A jak znów odbierze to tak odbierze to z nim coś jest nie tak i w ten sposób będzie wine zwalał na Ciebie, że znowu właśnie się czepiasz. Kurczę no ale jak się jest w związku to się informuje chociażby dlatego żeby ta druga osoba się nie martwiła o nas, a się troszczy prawdA? itd..
|
|
|
#1472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do dziewczyn, to Was wizazanki lubie bardzo, ale sporej ilości dziewczyn też nie lubię są często niestety dwulicowe, jest masa jakiś durnych intryg i na co to komu
|
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślą ze są najlepsze we wszystkim i się unoszą![]() no ale takimi to nie trzeba sobie nerwów psuć Ja mieszkam niedaleko krk a Ty skąd?
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio pod blokiem spotkaliśmy 2 naszych znajomych z 4 jakimiś pindami, jejku, jaką moi kumple mieli polewe z nich I jeszcze słyszymy co im mówi,, Nakładam kominiare i wjazd"
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a one zrozumiały to czy nie?
|
|
|
#1476 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja okolice łodzi Ja niestety jedyna dziewczyne która cholernie szanowałam z mojego towarzystwa i najbardziej byla moga najlepsza psiapsiółka, z która znam się z 8 lat. Niestety, wszystko sie spieprzyło i chociaż cholernie mi przykro, tego raczej sie już nie naprawi. I nie mam nikogo takiego. moim przyjacielem jest TZ najlepszym i to mnie bardzo cieszy, ale jednak przyjaciólka, to przyjaciółka. ehh Cytat:
porażka
|
||
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety , takie laski lecą głownie na znajomości, liczą , że np koleś w dresie wciągnie je do towarzystwa, będą miały znajomych na osiedlu i nie będą się bały wyjść z domu po 22
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() pamietacie mnie jeszcze???
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No odwiedź odwiedź! ![]() Racja, tż to jednak nie to samo co tż. ale napewno poznasz kogoś jeszcze ![]() a co się z nią stało? zmieniła się na taką ?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-17 o 14:30 |
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kojarzy mi się z tymi amerykańskimi laskami z filmu "Dziewczyny z drużyny" ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() przybij piątkę
|
||
|
|
|
|
#1482 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także tym się nie martw, jakoś tam dotrzemy na ten rynek ![]() poznała chłopaka. i on ją zmienił troche, a ona pokazała jaka jest... idzie do mnie tylko jak ma problem, a potem od razu juz udaje honorową jak ten problem znika. czasami pokazuje swoje stare oblicze, chce się spotkać itd. ale to juz nie to samo, widujemy się w klasie i tyle... jak mówiłam jej o swoim problemach, to usilowała wyprzedzić mnie swoimi. zaczęła szpanowac znajomościami, imprezami, tym co na nich wyrabia. nie mówie też, że to nie jest tak, że ja sie tez troche zmieniłam, bo na pewno.. kiedys nie dostrzegałam paru spraw, a teraz zrozumiałam, że problemu nie rozwiąże się tym, że idzie sie w zaparte ze go nie ma. <skomplikowanie> a ty masz jakąś taką swoja najblizsza? jakbysmy smialy zapomniec Cie Garfi ![]() Cytat:
ciesze sie ze nie tylko ja mam taki poglad o tego typu zachowaniach ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() Rebe my jesteśmy intelektualistki ![]() co do tej laski, to nie wiem czy jej a)nie zauwazać czy b) coś jej w koncu powiedzieć ? |
|||
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmykam do nauki znowu. z TŻtem się widziałam w piątek i nie wiem kiedy się zobaczymy.. ale jakoś nie tęsknie póki co. napisał mi dziś rano smsa czy obrażona jestem ![]() napisałam, że nie, bo niby za co? on na to "oj no bo jakoś nie pisałaś". pomyślałam sobie "głupi czy jaki, przecież to on nie pisał" nie odzywałam się, bo się uczyłam i za parę godzin znowu dostaję smsa "to gniewasz się czy nie?". uparty osioł, odpisałam, że jakiś przewrażliwiony jest i że nie jestem zła. i jakoś się dalej nie odzywamy do siebie. to nawet dobrze, odpoczniemy od siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- no nie da się zapomnieć Garfi ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Garfi! Jak tam z TŻtem? Odzywa się normalnie, czy dalej tylko wieczorem?
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jestescie
![]() ale 2 dni nieobecnosci na tym watku to strasznie dluuuugoooo, dlatego pytalam ![]() DO mnie zaraz TZ wpada, takze znow uciekam ajjjjj aaa i odzywa sie na szczescie, sam nawet pisze ![]() ![]() ![]() ![]() jutro juz u was dluzej posiedze ![]() paaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() znowu dlugo nie pisalam bo mam tak i zapierdziel na uczelni ze to jest masakra. Juz jestem na skraju wyczerpania psychicznego i wcale nie przesadzam. Nic mi nie wchodzi do glowy, juz nie moge patrzec na ksiazki. W sobote za tydzien mam najwazniejsze kolokwium, jak je zawale to bedzie ciezko. Nie jest to az takie trudne ale musze umiec praktycznie na pamiec 1500 stron wiec porazka. Wszystko mi sie myli i placze... Dodatkowo stwierdzam ze jestem strasznie naiwna w stosunku do ex. Tak jak juz pisalam spedzilismy razem sylwestra potem 3 dni razem. I teraz jakos sie rozeszlo. Nie chce byc z nim, ale myslalam ze jakis kontakt bedziemy mieli. W ten weekend ma szkole u mnie w miescie. Jak w tygodniu pisalismy to mu powiedzialam ze jak cos to moze wpasc do mnie bo zostaje na sobote i niedziele. Pisalismy troche, myslalam ze moze przyjdzie, ale jednak nie. Z jednej strony lepiej bo mam duzo nauki, ale z drugiej.... ehhh. Madame przypominasz mi mnie rok temu. Tez sie o wszystko fochalam i bylam wielka dama i przez to stracilam kogos kogo kochalam. Mam nadzieje ze Ty sie ocknelas i bedziesz pracowala nad soba ![]() Szatanku sliczne te pierwsze zdjecie ale wiesz co... faktycznie zrob jakies z usmiechem. Nie musisz pokazywac zabkow ale usmiech musi byc. Czasami chodze na sesje zdjeciowe i na prawde usmiech to postawa! Masz ogromne szanse, jednak nie mozesz byc taka "ponura" powodzenia
|
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
Rebe widzisz jak chłopak się stresuje
czasami rzeczywiście, odrobinka tęsknoty może pozytywnie wpłynąć ![]() ja w ostatni piątek, po prostu się na nią dziwnie patrzyłam, potem w toalecie jak do mnie mówiła - po prostu ją olałam. bo co to ma być? jak mnie nie ma takie teksty, a jak jestem to pomoca koleżansia? Tylko że właśnie nie wiem co dalej czasami mam ochotę ją wyrzucić za okno
|
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Zadomowienie
|
ja tez pamiętam!
![]() co tam Grafi ?Cytat:
chociaż nie wiem czy to da się powiedzieć w żartach ![]() W sumie szkoda, bo 8 lat to mało nie jest. może to ten chłopak ją tak zmienił.. albo ona jest w niego ślepo zapatrzona i w końcu przejrzy na oczy Mam właśnie i bardzo mi pomaga z tą moją sytuacją np teraz. Tylko ona jest b. towarzyska ja natomiast mniej niestety ale jest super Cytat:
![]()
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale powiem Ci, że faceci nie sa tacy głupi, większość traktują właśnie tak jak na to zasługują i tyle. Najlepsza była dziewczyna , którą spotkałam na sylwka, jak pojechaliśmy z moim TŻtem do znajomych na wieś ![]() Idziemy przez las, widzę taki jakby domek, w środku ok 15 osób. Wchodzę, widzę laske, 2 razy szersza ode mnie(serio ) , farbowana na czerno, oczy na czarno, tona tapety, miniówka i biale kozaczki na szpilceCo najlepsze? Że impreze zorganizowali sobie w takim opuszczonym domu w lesie jakby, było gites, stół taki dłuuugi drewniany, ławy, balony, muzyka, światła, tylko , że wszyscy w kurtkach.... Po 15 minutach ja jak to ja zauwazyłam mały problem i tu do TŻta ,,Kochanie po pierwsze to tu piździ, po drugie to ja nie zamierzam całą noc chodzić sikać na dwór, dzwońmy po kogoś i się stąd zmywajmy" i po 21 byliśmy znowu u nas w mieście, na domówce z naszymi ludźmi stąd. Żałuje tylko , że nie widziałam jak ona pijana sika w tej mini i kozaczkach.
|
|
|
|
#1490 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja dopiero wstałam
![]() troche wcześniej.. dopiero 9 ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1491 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oby tak zostało już![]() Paaa milego dnia!Cytat:
Koka omg chciałabym to zobaczyćDziewczyny tż coś się zmienił, jakby mu juz mniej zależalo, kiedyś tak do mnie pisał że tęskni że już się nie może doczekać kiedy się zobaczymy, teraz już w ogóle nie okazuje tego, mówi mi tylko czasami że mnie kocha, może coś się wypala? albo dręczy go ta sytuacja.. ehh to dopiero 20 miesięcy razem.
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-17 o 14:59 |
||
|
|
|
|
#1492 |
|
Zadomowienie
|
Kochajmnie to Ci zazdroszcze
wiesz co oni są razem ze 2 lata, żyją sami z soba, rzadko wychodzą, właściwie wcale... strasznie się separują, ja z nia rozmawiałam. ale eh, nic . a kiedys wyszlismy do kina : ja moj TZ, ona i jej TZ i wiesz ze zaraz po seansie wyszli i nawet sie nie pozegnali ich wytlumaczeniem bylo ze sie pokłocili. chyba domyslacie się jaka byla nasza reakcja i mina mojego TZta. ehh Koka hahah tez bym zalowała ten widok bylby BEZCENNY ![]() tak, też trzymam się tego, że faceci są bardziej bezposredni, bez intryg i w dodatku właśnie nie szanują tak naprawde takich lasek, ale znam facetów cholernie dwulicowych co akurat u nich wynika chyba z tchórzostwa, obawy przed wyrazeniem własnego zdania wprost ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Garfi super ze się odzywa papa |
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałam , ale cholera, sikanie siła wyższa
![]() A sikanie w śniegu, w lesie to nie dla mnie
|
|
|
#1494 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz mam po dziurki w nosie nauki... wczoraj siedzialam nad ksiazka od 11 do 24 wiec dzis troche daje na luz....
|
|
|
#1495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No nie dziwie się waszej reakcji, bo trochę dziwnie zrobili.. ![]() Cytat:
i jeszcze do tego na białych kozaczkach, taki jej fetysz ![]()
|
|
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochane lece na obiad rodzinny, potem mam matme a potem mase nauki polskiego i cholernie cięzkie 2 dni ale będe Was odwiedzać w tym tygodniu jak tylko będe mogła, NIE ZAPOMINAC TU O MNIE ![]() buziaki |
|
|
|
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
papa |
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie!
Powodzenia! Oglądam sobie właśnie filmiki z przygotowań do ślubu czy w plenerze, wydają się być tacy zakochani tak dobrze im razem i wgl im zazdroszczę
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-17 o 15:17 |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przedwczoraj to sobie włączyłam filmiki z studniówki... wszystkie pary przytuleni.. dlatego wam pisałam ostatnio ze znowu ta zazdrość przez to wróciła... ale już tak nie będę robić. a ty tak samo, jak jest ci przykro z tego powodu to nawet takie rzeczy nie oglądaj. w depresje można wpaść
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

niech on tez Ci mowi i sprobujcie uczyc sie na kazdym bledzie bo to tez wazne 
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

chciałabym to zobaczyć