|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
aldiii obiecane więc trzymać będziemy :p
Cytat:
I na koniec już była dolna granica i przed terminem zrobili podobno dlatego własnie CC ??? A tobie Kanciu mowił coś lekarz ...że jak wody będą w dolnej granicy to bedzie CC czy to bez znaczenia ![]() Cytat:
A ja zaraz ciasto 3 BIT ![]() ![]() Będzie wyzerka ![]() Częstujcie się mamusie ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-01-17 o 12:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
NO I WSZYSTKO MI SIĘ WYWALIŁO !!
ehh coś mnie wkurza ten wizaz ostatnio Pysiu na razie nic nie mówił, mam wody w dolnej granicy i na wizycie 27.01 pewnie znów je sprawdzi. Na razie kazał duzo pic. Staram sie ale to nie jest proste wlewac w siebie pełno wody jak się nie chce pic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
ech ja mam dzisiaj zly humor wczoraj sie poklocilam z TZem i to ostro i dzisiaj nie odzywamy sie do siebie wkurzyl mnie strasznie i nie mam zamiaru mu tego popuscic z tego wkurzenia zeby odreagowac to musialam sie czyms zajac i wypralam dywan przynajmniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Addicted kolejny piekny synus na wizazu
![]() Aldii ![]() ![]() ![]() Pysiamn i Kancia takie pysznosci robicie i kusicie ![]() ![]() ojej ale dzisiaj malusio nas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY JESZCZE RAZ ODNOSNIE POSIEWU - dobre wyniki i "ogledziny" gina o niczym nie swiadcza i nie dadza Wam odpowiedzi na to, czy nie macie paciorkowca, albo innego gowna !!!! Badajcie sie zeby pozniej nie plakac, ze zaniedbalyscie taka glupote, a dzidzia chora, albo nie daj boze cos gorszego.....Amen
![]() Kancia buly robilas tak samo jak te z marmolada, tylko dalas mase makowa, zamiast dzemu ?? ![]() ![]() ![]() Dzieki za kciukaski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zadomowienie
|
GRATULACJE! Duży dzidziolek
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() cieszę się ze Zuzia pozostała Zuzią ![]() ![]() Pysiu , Kancio ![]() a ja zostałam sama w domu bo mąż pojechał samochód kupić i co tu robić ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() aldi - święte słowa a propos badania na obecność paciorkowca. ![]() brzoskwinia - GRATULACJE synusia ![]() pysiamm, kancia - cudne wypieki ![]() Mnie mocno bolał brzuszek w minionym tygodniu, a teraz wszystko się uspokoiło. Tak się cieszyłam, że będe mogła juz przytulic mojego dzidziusia ale cóż musze jeszcze poczekać. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- pysiamm - fajnie, że zrobiłaś listę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj, jak byłam w biedronce, to widziałam, że znowu są te parowary - takie same jak mój, więc może się skusicie, bo cena naprawdę niewielka, a ja sprawdziłam niejednokrotnie i jest OK. ************************* * Są również w biedronce body na długi rękaw - 2 sztuki za niecałe 15 zł. Są rozmiary od 56 do 80. Wzięłam 4 pudełka ![]() Wprawdzie trzeba zerknąć, bo rozmiary różne, a wielkość niektórych taka sama, ale to chyba z tymi rozmiarami tak już jest. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() A u nas ksiądz chodzi zaraz w pierwszy dzień po świętach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Od rana próbuje Wam odpisać ale nie zdanrzam
![]() ![]() ![]() Pola trzymam kciuki ![]() Pysia 3 bit ![]() Addiced pozazdrościć takiego porodu!!!! a szkrabek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a mnie dziś plecy bolą, brzuch, lewa noga ciągnie od pachwiny i boli pod kolanem a prawa spuchnięta jak nie wiem (już moich kozaczków nie włożę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Wtajemniczenie
|
Ja słyszałam,że lubią być przenoszone
![]() Tak jst szefowo.... ![]() Już wstałam,bo zaraz wychodzimy na imprezę roczkową ![]() ************************* Ja w książeczce zdrowia Oskarka sprawdziłam swój proód. I faza 4h i 30 min II faza 40 min poród 37/38 tc....mnie się wydaje że to był 39,bo tydzień przed terminem ![]()
#1606 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Raczkowanie
|
Witam i o rozpakowywanie pytam
![]() Brzoskwinko serdeczne gratulacje ![]() ![]() ![]() Aldii za jutro ![]() ![]() Pysiu u nas 3 tyg. i 2 dni i ani drgnie ![]() ![]() Brzuszki cudne ![]() Kalka kra kra kra Patka jak sobie życzysz ![]() Pysia, Sensuel z tym rozwieraniem to każda kobieta ma inaczej. Ja się zastanawiałam czy to na pewno skurcze porodowe, a jak przyjechałam na IP to było pełne rozwarcie ![]() Addicted śliczny synuś ![]() Mam pytanie do mamuś rozpakowanych. Czy też macie już taką straszną ochotę na seks?? Bo ja już nie mogę wytrzymać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Ingrid dżiny sprzed ciąży? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Raczkowanie
|
Brzoskwinka GRATULACJE
![]() ![]() Addicted zazdroszczę tak szybkiego porodu ![]() ![]() pysiamn aż się pośliniłam jak zobaczyłam Twoje ciasto ![]() ![]() Kancia ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj upiekłam placek "brzoskwiniowa pasja" znaleziony na necie, ale nie do końca wyszedł brzoskwiniowy ![]() ![]() Początek niedzieli zaliczony do bani :/ Nie dość, że w nocy nie mogłam spać, o 5 rano Mała dostała mega czkawki, rano TŻ mi złożył życzenia urodzinowe, potem było wszystko dobrze, ale dostał jakiegoś napadu i się pokłóciliśmy ![]()
#1609 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny-jak się teraz dba o bioderka noworodków?bo mama co chwile mi mówi,że trzeba zakładać na pieluchę tetrową pieluszkę:/i szeroki rozstaw nóg..dalej się tak robi?
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Mamaidy ja nie mam siły na myslenie o takich wyższych potrzebach
![]() ale w dżinsy sprzed ciąży chciałabym się wbić ![]() ![]() Zaslona tacy już są faceci... Mój też często się nie opanuje a potem przeprasza albo się obraża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Rozeznanie
|
Nadal nie urodziłam. Młody sie wczepił na maksa i nie chce wyjsc. A ja juz mam dosc ciazy...
Ula, widze, że Ty tez jeszcze z Zuzią w środku ![]() ![]() Gratuluje i ZAZDROSZCZE wszystkim rozpakowanym Mamusiom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | ||
Raczkowanie
|
Witam Mamusie i Brzusiolinki!
Brzoskwinko nasza Kochana! GRATULACJE I MOC UŚCISKÓW DLA CIEBIE I BORYSKA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Też się nad tym zastanawiałam bo mam podobnie. Ostatnie badania mam z grudnia i się nie zanosi bym robiła jeszcze(fakt że dobre wyniki ale to jednak PEŁNY miesiąc do terminu...) Chodzę do Por.K przy powiatowym szpitalu,mój lekarz wogóle nie pracuje tam na dyżury... Badana wew byłam ostatnio 28.12.2009-powiedział że NIE MA POTRZEBY TAK TAM ZAGLĄDAĆ SKORO NIC MI SIĘ NIE DZIEJE I NIC NIE ZGŁASZAM... Miałam dopiero jedno ktg,usg zapowiedział mi 28.01.2010(ma je zrobić lekarz który robił mi cc z Synkiem) Jak widac czy prywatnie czy "państwowo"to jeden czort... ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
A jak jest po SN to nie wiem...
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
Pysiu- a ja sobie tak pomyślałam (w nocy hahaha),że skoro masz chwilowo się zająć tą listą to może byś wkleiła tą nową listę na 1 stronę, bo i tak zauważyłam,że napisałaś tam jako pierwsza post po brzoskwince...no bo tak to trudno będzie co chwile szukać tej listy...
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- no ale to chyba nie ma znaczenia czy CC czy SN...a nie badają bioderek po porodzie???eh, jak ja założę jeszcze dwie pieluchy na pampersa to jak takie dzieciątko wygląda z dupą taką dużą?wchodził jeszcze w swój rozmiar w ogóle??
#1616 | ||
Rozeznanie
|
Zaslona,
W Dniu Urodzin życzę Ci samych szczęśliwych dni !!! ....... .•´—) ¸,o¤°``°¤o,¸(—`•.¸ .•´—),o¤°``°¤o,¸¸,o¤°`°¤o ,¸(—`•.¸ ,o¤°``°¤o,¸¸,o¤°``°¤o,¸,o ¤°``°¤o ....._.;_'.-._ ...{`--..-.'_,} .{;..\,__...-'/} .{..'-`.._;..-'; ....`'--.._..-' ........,--\\..,-"-. ........`-..\(..'-...\ ...............\.;---,/ ..........,-""-;\ ......../....-'.)..\ ........\,---'`...\\ .....................\ . ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kancia Twoje tez ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1617 |
Zadomowienie
|
Witam mamusie, podczytywalam was ale nie mialam kiedy napisac. Ale juz po obiadku, mezus wlasnie przysnal mi na kolanach wiec pisze
![]() ![]() Addicted sliczny maluszek - fotka slodziutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Wpadłam się przywitać i zaraz zacznę Was nadrabiać, ja pospałam dziś znowu do 12 ![]() Przyjechała moja siostra i nie mam czasu powizażować ![]() Widzę że nie ma nowych rozpakowanych ![]() Idę Was nadrobić...
#1619 | |
Zakorzenienie
|
przeczytałam i polowe zapomniałam co komu mialam
![]() Dziekuje za miłe słowa co do 3Bita ![]() Mąż uważa że niebo w gębie ![]() ![]() Zaslona tak przepis jest na smacznym ![]() http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1063 ps Wszystkiego najlepszego kochana ![]() kancia dzieki za fotkę mniam wyglada smakowice ...ta masa makowa to ta z puszki ? ...i jakie lepsze te z marmolada czy makiem ![]() ![]() patinka_ fakt mogę edytować i będzie w 2 poście ![]() Fajny pomysl ![]() Cytat:
Są lekarze i pediatrzy który do tej pory zalecają.... A są tacy co twierdzą po pierwsze to nic nie daje ...a po drugie że to niewygodne dla dziecka i co ważne niezdrowe na kręgosłp bo dziecko nie rowno leży bo pupa jest nieco wyżej niż plecy przed dodatkową pieluchę tetrową....... Przeciwnikiem w 100% jest min znany Wam autorytet Paweł Zawitkowski ![]() Ale zobaczycie co powie Wam pediatra i co powie lekarz na obowiazkowej kontroli bioderek ![]() Niestety SAME JAKO MAMY musice zdecydować ![]() ps. można poczytać o tym troszke w necie ...ale jak pisalam jedna może podawać że wskazane a druga że nie zalecane ![]()
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
u mnie się "coś" rozkręca ale nie wiem co...
od wczoraj co chwile kibelek zaliczam, chociaż nie z biegunką, ale jednak..w sumie nie wiem skąd bo ograniczyłam jedzenie... a dzisiaj mi coś strzeliło w kroku :/ i rozpoczęły się bóle, kolki, trochu plecy, czasami promieniuje do nóg i nie wiem co to...pewnie straszaki...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.