|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Dla mnie wspólny wieczór wcale nie musi oznaczać sexu.. poza tym to, że Ty nie umiesz się do tego zabrać jak trzeba i w związku z tym krytykujesz z nas za to ze Ci podsuwamy co nam wychodzi, nie znaczy że to co podsuwamy jest złe... Powiedziałam.. daj mu jego ulubione jedzenie albo może zaeksperymentuj w kuchni... podaj do tego wino i każ sobie nastawić jakiś film... ewentualnie Wasze wspólne zdjęcia.. Kaska zboku... wcale nie musisz od razu sexu uprawiać.. ja uważam, że do sexu powinien byćspecjalny nastrój - Twój a nie sytuacji - nastrój sytuacji co najwyżej moze wspomóc Twój nastrój... To ma być miły dzień więc jak się nam pochwalisz 17,04 ze znowu zbesztaąłśtego biednego Tadziak to przysięgam dotrę do niego i poradzę mu żeby Cię rzucił bo jesteś dzikus. Masz sięcieszyćtym dniem.. Obudzić siętego dnia i pomyśleć: oooooj jak cudownie już X lat jestem z Tadzikiem, a potem przytulić sięjak najszybciej do niego i podziękować mu za to że wytrzymuje tęTwoją histerię, którą błednie nazywasz sentymentalizmem. Jesteś z nim.. wytrzymuje te Twoje humory besztania i w****ianie go gadaniem o ślubie, oświadczył się bez żadnego poganiania znaczy, że jest gotowy założyć z Tobą rodzinę - czyli jest gotowy spędzić z Tobą resztę swojego życia.. więc nei masz co strzelać fochów i odstawiać jakichś teatrów że ola Boga bo mi data minęła.. Ślub jest tym magicznym momentem to jest fakt, więc przestań robić z niego jakaś katorgę dla Was.. Pamiętaj.... rocznica 17,04 ma byćdla Was dniem dziękczynienia wzajemnego za wspólne lata do tej pory a ślub ma byćteog ukoronowaniem... Taka z Ciebei sentymentalistka a zachowujesz się jak jakiś pieprzony faszysta ślubowy (bo nawet bridezilla tego nie ogarnia w Twojej skali) |
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
zaaplikować Ci środek nasenny?
Kaśka w sumie i cieszyć się można, na naszych błędach sie podszkolisz I bedziesz mieć perfekcyjny ślub
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra idę kończyc obiad ![]() Kubusewa ja w kuchni nie muszę się jakoś wczuwać bo P. codziennie ma obiad i ciasto na deser....najpierw miał sernik na zimno, a później małpie ciasto także dla niego to chyba nie jest nic wyjątkowego ![]() co do Tadzika to od kiedy razem mieszkamy to nie mam ani 0,000001% wątpliwości jest super chodzimy w weekendy na randki-bo niestety w tygodniu P. pracuje, ale też wieczorem sobie gadamy w łóżku-uwielbiam to P. tez mówi na mnie dzik albo dzikus
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-17 o 15:16 |
|
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tam w sumie zwisa czy nasi swiadkowie przyjma czy nie nie wnikam ![]() Cytat:
grunt zeby bylo przyjemnie ![]() ale jak juz chcecie wyjatkowo to zawsze mozna isc do restauracji, w ktorej jeszcze nie byliscie, zjesc cos czego nie jedliscie, kupic nowa bielizne i Kamasutre i zrobic cos nowego fajnego w lozku czego wczesniej nie robiliscie chyba nam sie z TZem odechcialo dzis kina za to nabralismy ochote na saune
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-17 o 15:15 |
||
|
|
|
#3546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą nawet gdyby, to dla mnie sex nie jest to chleb powszedni tylko coś szczególnego. no ale ja tam jeszcze nie mieszkam ze swoim Tż, więc te chwile są dla mnie nadal bardzo ważne, wyjątkowe i interesujące
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myśle (patrząc na mojego) że dla neigo będize ważne to że jesteście razem tego dnia i że cieszysz się z teog że jesteśz nim... Zastanów się np nad tym ile razy w ciagu tych kilku wspólnych lat powiedziałaś mu.. dobrze mi z Tobą, dziękuję ze jesteś, dobrze, że jesteś.... Nie ważne co będizesz jadła, oglądała robiłą tego dnia Powinno być dla CIebie ważne to, żeby spędzić ten dzień z nim i powiedzieć mu jak bardzo cenisz to ze jesteś z nim i jak bardzo ważny dla Ciebie jest i przestań dawaći nam i jemu do zrozumienia, że dla Ciebie najważniejszy jest ślub a pan młody, miłość, życie .. nie jest ważne Kasia i tylko proszę CIę nie obraź się na tyle na ile czytam to co piszesz na wątku i prywatnie to mam wrażenie, że jakby dało radę to byś zorganizowała 17-04-2010 łapankę i zgarnęła byle jakiego bogu ducha winnego chłopaka byleby sietylko z Tobą ohajtał w ten dzień w tej sukience i tylko tylko na Twoich warunkach Nikt nie ma tu nic do powiedzenia masz swoją wizję i zaczyna wyglądaćto tak, ze brak w niej miejsca dla Tadzia i zdrowego rozsądku... tylko dlatego, że to ten dzień... NIe będę Ci prawiłą morałów bo w zasadzie po 2 latach ciągłego powtarzania sięi tłumaczenia wciążteog samego widzę, że owszem słuchasz co się do Ciebie mówi ale nie słyszysz treści przekazu ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- To mu powiedz tego17,04 że od kieyd mieszkacie razem jest między wami super i ze dziekujesz mu za to ze jest z toba .. zeby chlopak czul ze jest dla Ciebie kims ważnym i wyjątkowym |
|
|
|
|
#3549 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać:
kubusewa
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także jakieś wyjście zależy tylko do chęci![]() Cytat:
biedny ![]() Cytat:
![]() wiesz zdrowy rozsądek chyba jeszcze mam w jakieś części bo ważniejsze są studia niż ślub i dlatego to ja wyszłąm z inicjatywą by był za rok a co do 17.04 to po prostu mam w serduchu taki zwykły żal i tyle bo nic się nie zmieni chciałam się tylko Wam wygadać bo nie chcę mówić tego P. bo on to już chyba na to ![]() Lain w kamasutrę bawiliśmy się jakoś 2-3 lata temu
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-17 o 15:31 |
|||
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale obawiam się że Kasia mnie zjedzie zaraz
takie jest moje zdanie i mam nadzieję, że Kasia wreszcie zrozumie co chcę jej przekazać
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
kubusewa na prezydentową!!!
Ty to masz Ewka gadane !
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób to co CI powiedziałam i opowiedz 18.04 jak było i dziękuj ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Dawno mnie nie było więc musiałam nadrobić a tak poważnei to sięwnerwiłąm.. nie było mnie tu dobrych parę miesięcy ( w sensie aktywnego czytania i pisania) i myślałam, że Kasia za ten czas dojrzeje i coś zrozumie, ale powiem szczerze .. poza ilością nowych PMek nic się nie zmieniło... Czuję się tak jakbym w ogóle nie wychodziła
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska87 podałas mi linka, ale nie moge go otworzyc no z tymi sukniami nicol. Jesli mozesz to podaj mi jeszcze raz
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
złamiesz opinię o sobie tej niedorajdy w tym temacie ... chyba, że ona CI pasi |
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co mam Ci foty zrobić i wysłaćo! to jest myśl-zdjęcia
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa dzieki
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
odchodze od P. znów mi przyniósł czipsiki
ale weronika rosati jest brzydka
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-17 o 15:56 |
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy cos tu widac ale masz i to http://www.allegro.pl/item882814671_...model_635.html
|
|
|
|
#3569 |
|
BAN stały
|
Cześć.
Ja tylko się melduje i was nadrobie i będe podczytywać,bo ledwo zyje. :/ |
|
|
|
#3570 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, ze to kompletnie nie na temat, ale moje malenstwo wlasnie postawilo pierwsze kroki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

fest mi wyjątkowość
ja będe cały dzień nadmuchana a P. się za to wkurzy ja go zbesztam, za to co zwykle...
I bedziesz mieć perfekcyjny ślub
także dla niego to chyba nie jest nic wyjątkowego 

na to