|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
ja też chcę tego użytkownika z allegro
![]() wylicytowałam dziś świnkę-skarbonkę, ale w sumie przez przypadek, bo najpierw wylicytowałąm, a potem dopiero zajarzyłam, że nie pisze czy jest do rozbicia czy z otworkiem coś mi tu nie pasi ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- ja jestem ![]() ale zaraz idę, bo opracowuję następne pyt. do egzaminu z książki, w której nic o tym nie ma |
|
|
|
#4202 | |
|
Lena
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
ps. świnki skarbonki są fajne... ja dostałam 2 lata temu na rocznicę od teżeta.. wielką skarbonkę świnkę z welonem z napisem : zbieram na wesele"...
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
o matko ida
![]() spadam napisze pozniej lub jutro po pracy
|
|
#4204 |
|
Lena
|
trzymaj się.. będzie dobrze!
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam jak nasi rodzice w zeszłym roku mieli się spotkać
|
#4206 |
|
Lena
|
a ja właśnie przeglądam sobie katalog Avonu.. trzeba pomysleć o walentynkach
szukam ślicznej wody perfumowanej... oczywiście dla siebie.. a teżetowi w odpowiednim czasie podrzucę katalog pod nos...
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super prezent Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Micia dzięki |
||
|
|
|
#4208 |
|
Wtajemniczenie
|
mega stres pewnie... a mnie to opiero czeka...
uciekam po tż i na basen do póżniej
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
no nie
http://moda.allegro.pl/item889599477...ow_r_l_xl.html |
|
|
|
#4210 | |
|
Lena
|
własnie sie nad nią zastanawiam.. ale szkoda ze akurat jej nie ma na perfumowanej stronie
ale też rzucam okiem na Tomorow Todey Always... mi sie wody perfumowane dłuuuugo trzymają... pamietam jak kiedyś kupiłam Passion Dance.. pamietacie tę serię?? Boże chyba z 5 lat stała i jeszcze czuć ją było... ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
szkoda że zdjątka nie ma???
|
|
|
#4211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Przyłączam sie do grona PM'ek 2011 nareszcie mam chwilę żeby się odezwać, bo nie ukrywam, że 'podczytuje' Was od kilku dni |
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mustique chodziło chyba o to, ze w z butelki zapach nie wywietrzał jeszcze świnki są fajne allegro a znalazłam jeszcze fajny komplet na imprę http://moda.allegro.pl/item889543433...m_na_nogi.html |
|
|
|
|
#4214 | ||
|
Lena
|
mi bardzooo długo.. a zurzywałam go pomału.. dla mnie był za słodki.. pamietam jak zaraz na początku po kupnie go, wypsikałam sie i polazłam do kościoła.. boże.. wszystkie osy i pszczoły żyć mi nie dawały...
Cytat:
![]() Cytat:
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-01-17 o 16:27 |
||
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 | |
|
Lena
|
Cytat:
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/item887366991...skora_r_m.html
nie no, jakie hasło w tytule aukcji |
|
|
|
#4218 |
|
Rozeznanie
|
Jesteśmy ze sobą ponad 5 lat. Zaręczyny były miesiąc temu
Ślub mamy 8.10.2011 jak narazie salę i zespół mamy zaklepany, musimy tylko umowy popodpisywać. Niestety miesiąc nie jest moim wymarzonym, ale zależało nam na konkretnym zespole.. ![]() Ale...już się oswoiłam z tym październikiem...mam nadzieję, że będzie w miare ciepło
|
|
|
|
#4219 | ||
|
Lena
|
Cytat:
aż mnie brzuszysko boli z tego oglądania i oplułam monitor... tak przy okazji...---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
październik moze być naprawde łądnym miesiacem... ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Joanwi- zaraziłaś mnie przeglądaniem Allegro.. weszłam na stronę świnek morskich i czuję że przepadnę! ![]() ja chcę świnkę morską!!!1
|
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my byliśmy u znajomych na weselu pod koniec paź i tez było ładnie a opowiedz o zaręczynach ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() chomiki są fajniejsze, bo świnka przerosnięta ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- i zresztą kot ci ją zeżre |
||
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie wolałaś jakiegoś wakacyjnego miesiąca? |
|
|
|
|
#4222 | |
|
Lena
|
Cytat:
kiedyś sobie zakupie... a może wystosuję specjalne orzeczenie i prośbę do tezeta... ![]() kot bedzie miał zakaz zbliżania do gryzońka.. zresztą moją fretkę też omija szerokim łukiem- a ona jego!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-01-17 o 16:43 |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Lena
|
no coś koło tego...
![]() a tak na powaznie to wszystkie moje zwierzaczki są jakby moje a nie moje.. piesek- taki ogólno rodzinny, fretka wyprowadziła sie do brata na piętro, bo tam małe dzieci i chcą sie z nią bawić.. a kot teżeta jak na złość uciec do teściowej nie chce...
|
|
#4225 |
|
Rozeznanie
|
Zaręczyny......
Jak tylko Tż (Łukasz ) powiedział mi, że wieczorem mnie gdzieś zabiera- odrazu wiedziałam o co chodzi... a to dlatego, że wcześniej dużo rozmawialiśmy o zaręczynach, ślubie itd. Więc zabrał mnie do restauracjiiii ( ogólnie to rzadko chodzimy do takich eleganckich restauracji) i już byłam pewna co się święci ![]() Zjedliśmy pyszną kolację, wypiliśmy winko i nagle kelner przynosi ogrrooooomniasty bukiet róż .... mówiąc do Tż'ta coś w stylu, że on już swoje zrobił, teraz Tżta kolej - coś takiego, śmiesznie to zabrzmiało. Ł. zaczął mówić wieeele pięknych rzeczy, z wrażenia zapomniałam, uklęknął i zapytał czy zostanę jego żoną Szczerze mówiąc to zawsze marzyłam o kameralnych zaręczynach, a nie tak przy ludziach...alee nie zamieniłabym ich na żadne inne. Było cudownie ![]() Na szczeście (Tż oczywiście żałował) 5 min później do restauracji przyszło chyba z 15 osób. Oficjalnych zaręczyn jeszcze nie mieliśmy, prawdopodobnie będą w kwietniu
|
|
|
|
#4226 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że jego piosenki też pojawią się na weselu, bo on będzie chciał. Ale jak powiedziałam TŻowi, że możemy zatańczyć pierwszy taniec do "Sześć lat później" to on na to, że za długo by się musiał męczyć hehe Cytat:
GRATULUJĘ!!! Cytat:
Ja się w piątek czymś zatrułam i wczoraj cały dzień mnie mdliło. Dziś miałam iść do pracy, ale musiałam wziąć UŻ, żeby jeszcze się dokurować, ale żołądek dalej mi trochę dokucza ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4227 | |
|
Lena
|
Cytat:
większych pieniążków tam brak.. ale zbieram jakieś grosiki żeby mieli czym rzucić przed kościołem...
|
|
|
#4228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hejka. mam chwilę spokoju
pozbyłam sie tż i nadrabiam was A z nowości: BYŁIŚMY U KSIĘDZA Ale powiedziałam,że my dopiero za rok slub w 2011 i z ciekawości przyszliśmy się spytać jak u nas trzeba rezerwować,bo u tż to trzeba bardzo wczesnie. i kazał nam przyjść za rok Cytat:
a jak pytają: gdzie ty te kilogramy masz,co? to odpowiadam szczerze: "w du.pie"Cytat:
Cytat:
no nieee....wszedzie kusza zarciem Cytat:
A nei wiem,czy któraś jadła TAKI TORT z polewą własnie jak na zdjeciu -gładka jak materiał, satynowa,jak na większości zdjeć z tej strony. TO JA WAM POWIEM CO TO JEST. To taka masa lukrowa,lekko gumowa,dosyć gruba jakby materiał-masa baaaaaardzo słodka....aż sie nei da zjeść kawałka sporego. Taki tort kupilismy keidys babci na 60 urodziny,był super-znajde zdj.to pokaze,ale ta masa własnie jest lukrowa cała,tak słodka i plastyczna,no gumowa. Wygląda niesamowicie,ale jako typ na wesele to bym sie zastanawiała. w ogóle to chyba trt mnie z wesela najmniej obchodzi -a raczej wcale. Nigdy nei lubiłam tortow na weselach i mi obojętnie jak wygląda itd. ja moge meic zwykly piętrowy jakos ozdobiony kwaitkami i tyle mojej inwencji wymyslania.Aż sie sama dziwie-bo ja lubie wymyslać-a tort jakos mi nie leży specjalnie ![]() A na cos się twój tż w ogóle "łatwo" zgadza? Bo tak jakos sie mi wydaje,że on tak na nie do pomysłów z tego co mówisz. Zaczynam uważać,że sterroryzowałam swojego tż A księga gości-fajna sprawa. my chyba bedziemy mieli-i nie kupujemy my-ale siostra moja sie zaoferowała do prezentu zakupic księge-taką dużą pluszową z misiami wielkimi i goscie sie powpisują w trakcie weseliska jupiiii ![]() Cytat:
) Cytat:
hejka Cytat:
Ja na duncanie dalej. chyba chudne
|
|
#4230 | |
|
Lena
|
ja też za dużo wydaje na książki.. przede wszystkim.. płyty rzadko kupuję... jakiś artysta, czy krążek musi mnie naprawe zachwycić...
ja za to nienawidzę drobniaków, groszy.. ile razy szłam do sklepu to jakos ich zbierałam. a wydawać ich nigdy nie lubię... zawsze teżet je brał do pracy- a chłopaki śmiali sie że pewno pod kościołem użebrał... ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Kroimy: 2016(?)

ale też rzucam okiem na Tomorow Todey Always...