|
|
#2041 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
Info przyszło w mailu - tyle tylko, że nie do wszysttkich wysłali w jednym czasie a raczej wogóle chyba nie do wszystkich wysłali i to jest dziwne ![]() Czy jest na stronie to nie mam pojęcia
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
kilka dni temu pojawił się w strefie klubowej alert, plus informacja na maila - ja np. dostałam dziś w nocy.
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
braki są kilka stron wcześniej, wystarczy poszukać...
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
Lista produktów, które będą zapisywane jako produkty oczekujące:
20263 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - PINK PUNCH 1,6 G 20265 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - CLOVER HAZE 1,6 G 20268 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - TRENDY BERRY 1,6 G 20270 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - SEXY PLUM 1,6 G 11367 AMBER ELIXIR - PERFUMOWANA WODA TOALETOWA 50 ML 14251 V. - MATUJĄCY PUDER PRASOWANY - LIGHT NOW 9 G 14252 V. - MATUJĄCY PUDER PRASOWANY - INSTANT LATTE 9 G 15702 V. - KOREKTOR NATURAL RETOUCH - PERFECT LIGHT 1 G 15033 O.B. - ZESTAW KOREKTORÓW 3 x 1 G 17473 O.B. - KREDKA DO KRESEK KAJAL EYE LINER - BLACK 2,5 G 18294 G.G. - PUDER PRASOWANY SUPREME - LIGHT/MEDIUM 7,5 G 17357 PURE NATURE - OCHRONNY BALSAM DO UST Z ORZECHEM LASKOWYM I JAGODAMI KOLCOWOJU 4,5 G 7053 GIORDANI WHITE GOLD - PERFUMOWANA WODA TOALETOWA 50 ML 4210 MYDEŁKO Z NAWILŻAJĄCYM KOKOSEM I MLECZKIEM RYŻOWYM 75 G 18849 SWEET VALENTINE - OZDOBY DO WŁOSÓW 18856 SWEET VALENTINE - SZCZOTKA DO WŁOSÓW 16 x 8 x 2,5 CM 10807 MYDEŁKO HIPPO 75 G 18458 NATURE - KREM DO CIAŁA Z EKSTRAKTAMI Z OLIWKI I BAMBUSA 200 ML 18776 KOSZYK ŁAZIENKOWY 11286 ANTYBAKTERYJNY ŻEL DO MYCIA RĄK 50 ML |
|
|
|
#2047 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie, nie zauwazyłam wczesniej. dziekuje
![]() ale dla mnie to jest co najmniej dziwne, żeby zestaw walentynkowy dla dziewczynki był juz w brakach..
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2049 |
|
Zadomowienie
|
bierzecie udział w tym konkursie z tych powershine? bo właściwie nie wiem czy sie starać 1500 osob pierwszych to troche za mała liczba aby liczyc na jakaś szminke..
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
też jestem ciekawa jak ten konkurs będzie wyglądać
|
|
|
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam 200 punktów i przysługuje mi zniżka 40 % na jakiś produkt czy moge go wykorzystac na tan przyrząd do usuwania włosków z twarzy? w cenniku widnieje jako nowość i w cenie 54 zł...
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
ja w kat 2 uzbierałam zamówienie na 300 pkt to czy w katalogu trzecim mogę zamówić próbki po 50 gr?? w cenniku nic nie napisali o tym;/
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zadomowienie
|
kupujesz go 40% taniej
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
Rok temu też był chyba ten problem - pamiętam, że woda Embrace w opakowaniu walentynkowym nie dotarła chyba wcale na odpowiedni czas, więc dlatego potem ciągle w wyprzedażach można ją było taniej nabyć właśnie w tym walentynkowym opakowaniu...
|
|
|
|
#2056 |
|
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny
![]() mam dwa pytania czy te braki o których tutaj się dowiaduje, będą uzupełnione w czasie trwania tego katalogu? były takie sytuacje już wcześniej?? i jeszcze jedno pytanie jeśli wklikałam sobie dzisiaj produkty, żeby jutro tylko kliknąć dalej i je zamówić, to czy jutro zredukuje mi się cena, bo teraz wyświetliły mi się wszystkie ceny wyższe a nie te z katalogu 2 <promocyjne> |
|
|
|
#2057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj jeszcze obowiązuje katalog 1 i dlatego masz inne ceny ale jutro ceny zmienią się, przynamniej ja tak miałam choć i tak wolałam sobie sprawdzić szybciutko rano.
|
|
#2058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heh, czyli de facto nie wiadomo czy moje klientki moga liczyć na te produkty, heh pocieszyłaś mnie z zamówieniem nie będę musiała wklepywac wszystkiego drugi raz |
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro będziesz miała ceny takie jakie są w katalogu 2. mam tylko nadzieję że nowa strona nie będzie miała tutaj znaczenia
|
|
#2060 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do osób, które mają własną stronkę, a więc gdy chcę zmienić zdjęcie na stronie głównej wszystko wybiarm, usuwam poprzednie no i potem podgląd strony a na samym dole jest zatwierdź - nie działa mi ten przycisk zatwierdź co skutkuje tym że nie mogę zmienić nic na stronie głównej
|
#2061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
ok ok, rozumiem, chciałam się tylko upewnić... nie potrzeba mi zakupów za 800 zł... nie jestem weteranką i nawet w kwestiach rzeczy logicznych wole dopytać na 100%
|
|
|
|
#2063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję że Tobie tez sie uda
|
|
#2064 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny,mam do was małe pytanko.
Otóż skończyłam wraz z katalogiem 1 swój program Witamy oraz program lojalnosciowy. Jutro chcę złożyc zamówienie z katalogu 2. Powiedzcie mi,czy gdy uzupełnię druk zamówienia to pojawi mi się informacja o tym kuferku z programu Witamy i zestawie kosmetykówz programu lojalnosciowego? Czy nie bedzie takiej informacji,a po prostu dostanę je wraz z zamówieniem? ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- i przy okazji jeszcze jedno male pytanko. Otóz wraz z zamówieniem z katalogu 1 przyszły mi dwie połamane pomadki,wiec chcialam zrobic reklamacje. Jutro mialam zamiar pojsc na pocztę,żeby je odesłac,ale z drugiej strony odejmą mi wówczac 4 pkt, a w katalogu 1 razem z pomadkami mialam 102 pkt,wiec po odjęciu tych 4 pkt, zostałoby mi 98. Czy myslicie, ze mogą mi cofnąc przyznanie tego kuferka i zestawu kosmetykow, o ktorych pisalam wyzej? |
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Punkty odejmują z bieżącego katalogu, a nie z tego, w którym były kupione produkty. |
|
|
|
|
#2066 |
|
Rozeznanie
|
Czy już wiecie od której będzie można jutro zamawiać? dostałam maila ale info o godz zamawiania brak....
|
|
|
|
#2067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

a raczej wogóle chyba nie do wszystkich wysłali i to jest dziwne 

.