|
|
#361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co ... jestem załamana ... nic nie potrafie na te kolokwia
|
|
#363 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Oj wiem że jestem brzydalem ![]() I już po urodzinkach, zgarnęłam więcej kasy niż myślałam więc Amber i Haddi niedługo klikam
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16516768]To tak jak ja. A siedzę jak ostatni łoś na wizażu, zamiast się uczyć...
Załamie się jak go nie zaliczę ... na poprzednim powiedziała, że ze wszystkiego to ja się wykułam, a było tylko z dwóch pierwszych tematów .... i jeszcze sie nie wyspałam
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem za Cesi, zdecydowanie
Sama klikam ją w tym tygodniu, to będzie moja 3 e-torebka Potem robię dłuższą przerwę Nie wiem tylko na jaki kolor się zdecydować - beżowy czy kawowy. Nie przepadam za jasnymi torebkami, więc wolałabym kawową, ale ten kolor różnie wychodzi na zdjęciach, więc nie jestem pewna czy jest ładny
|
#367 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Iduś, jeszcze zatesknisz za kolokwiami![]() Cytat:
Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2010-01-17 o 14:26 |
|||
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłabym szarą Cesi, inne jej kolory mi się nie podobają i wtedy wybrałabym Letice
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2010-01-17 o 14:58 |
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwkowy
Pierwsze muszę z babcią pogadać by ukryła te torebki przed tatą jak przyjdą (bo ona je odbierze)
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Może wiecie o tym ale jakby co, uprzejmie donoszę
iż na tej stronie jest pudrowa Andi po 129zł - przecenili ze 142http://www.torebka.totu24.pl/index.php?d=katalog&k_id=9
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
bedzie dobrze 3mam kciuki ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
więcej nie będę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Naomi Twój głos daje Cesi 8:10 Letice ![]() Aniolusiek, dodaję Twój głos, czyli Cesi 8:11 Letice Iduś już Cię tu nie ma!! ![]() Leć się uczyć!! Będę trzymać kciuki
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
będe trzymać kciuki
na pewno będzie dobrze.[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16516768]To tak jak ja. A siedzę jak ostatni łoś na wizażu, zamiast się uczyć... do nauki marsz ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszystkie torebki mają dużo droższe no i rabat nie obowiązuje ... Ale jeśli ktoś jest bardzo zdeterminowany i "pragnie" pudrowej Andi - to pewnie się skusi
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zadomowienie
|
Nie ma sprawy
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi miło - bo już jakiś czas nikt nie korzystał ... Co zamówiłaś Droga Wizażanko ?
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mnie zawsze zastanawia, czemu kupujące się nigdy nie odezwą Nie mówię, o dziewczynach, które np. najpierw o coś pytają, bo potem z reguły i tak piszą, co kupiły i czyjego kodu użyły. Ale rzadko zdarza się sytuacja, że ktoś zajrzy i powie "kupiłam to i to, korzystałam z kodu tej i tej". A ja bym np. chciała tak bardziej personalnie podziękować Poza tym, ja naprawdę jestem bardzo ciekawa, co kupuje ktoś, kto użył mojego kodu, czy np. nasze gusta są podobne czy coś Ten kod to w końcu jakaś nic porozumienia ![]() Dlatego apeluję do kupujących, odezwijcie się
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ujawniajcie się dziewczyny !Ja dotąd tylko raz spotkałam się z "odzewem" , po tym jak podziękowałam za skorzystanie z kodu - Wizażanka się tu ujawniła Oby tak zawsze było - dzięki temu więcej będzie zdjęć i opinii na temat etorebek |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rownież
![]() Anah, Princeska, Blondyneczka dzięki za wsparcie
|
#381 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda tylko że nie wypaliło to spotkanie z TŻ... no ale trudno...pociesz się tym że niedługo nowe torebeczki wpadną w twoje ręce a spotkanie jak nie dziś to za tydzień |
||
|
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To opcja dla bardzo zdesperowanych Ja wychodz z założenia, że skoro już ma nie być jej na etorebce, to potem mogłabym żałować, że nie dołożyłam tych 30 zł
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
To może ja się wypowiem na temat ujawniania się
Tak się składa ze skorzystałam z kodów wizazanek trzy razy w sumie z własnej głupoty można powiedzieć Po prostu zgubiłam swój kod i nie wiedziałam że tak łatwo można go odzyskać poprzez napisanie maila Wydaje mi sie że może bałam się ( może to głupio zabrzmi) trochę czy etorebkomaniaczki przyjmą mnie na forum z otwartymi rękoma konto na wizażu miałam dość długo ale do tej pory nie udzielałam się , z drugiej strony obserwowałam często wątek i mialam nieodpartą ochotę także w tym uczestniczyć i chociażby wstawić fotki opisać wrażenia na temat moich nabytków e torebkowych, także nie wiem do końca co mną kierowało napewno lepiej by bylo gdybym odezwała się wcześniej skladając moje pierwsze zamówienie( Emili, Simone, Caroline) opisała swoje wrażenia a ja ujawniłam się dopiero po trzecim zamówieniu
|
|
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czemu inne sie nie ujawniaja...Ja moge powiedziec od siebie, ze Wizaz sledze juz od dwoch lat, a zaczelam sie udzielac dopiero miesiac temu Czemu? Hmmmm...Zazwyczaj sledzilam te same watki, i widzialam ze wypowiadaja sie te same osoby, ktore powiedzmy "juz sie znaja" I czesto zdarzalo sie, ze jak sie dolaczal ktos nowy to jego wiadomosci po prostu byly ignorowane...I to mnie jakos zniechecalo...To tak jak w zyciu - ciezko wejsc w grono znajacych sie osob No ale jak weszlam na etorebke to po prostu musialam wam powiedziec co poczulam |
|
|
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rowniez przyłączam sie do apelu ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
#386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obawy rozumiem, sama to miałam. Zwłaszcza, że zadebiutowałam w wątku znienawidzonym już pewnie przez dziewczyny pytaniem o kod, bo nie wpadłam na to, żeby zajrzeć do 1 posta. I nikt mi jakoś głowy nie urwał Potem się mało udzielałam, bo byłam na etapie kończenia studiów, więc też nie bardzo mogłam się wkręcić. Nie zawsze byłam na czasie, nie byłam pewna, czy mnie tu ktoś pamięta, a potem to już jakoś poszło
|
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
PaulinaPPP i karolag22 super że dołączyłyście do forum i przełamałyście się by tu napisać - w końcu też jesteście maniaczkami torebkowymi
![]() A co do tego forum to muszę przyznać że chyba nikt się tu nie czuje nieswojo - dziewczyny są bardzo miłe i szybko służą pomocą - czego nie raz doświadczyłam
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak zmieniając temat na moment Korci mnie Twila niesamowicie, od wczoraj sprawdzam, czy jeszcze jest Chyba zrobię tak - dowiem się w tym tyg. co z moją szarą będzie, czy muszę się szykować na zakup, czy da się ją naprawić i wtedy podejmę decyzję. Bo jeśli nie da się, to chyba poczekam do nowej kolekcji i zobaczę, co z szarości będzie (zobaczymy, czy Anori to zniesie ). Jak się okaże, że można, to zobaczymy
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

... nic nie potrafie na te kolokwia

musi być różowa
dziewczyny, jesteście świetne, że tak mi tutaj ładnie pomagacie
.... i jeszcze sie nie wyspałam
Nie wiem tylko na jaki kolor się zdecydować - beżowy czy kawowy. Nie przepadam za jasnymi torebkami, więc wolałabym kawową, ale ten kolor różnie wychodzi na zdjęciach, więc nie jestem pewna czy jest ładny

ale wszystkie torebki mają dużo droższe