Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 15:58   #2551
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

2sweet-no mogę się tylko cieszyć razem z Tobą.Cz ekałam z niecierpliwością na Ciebie aż wrócisz i wszystko opowiesz.Ja też już po pierwszym spotkaniu z panią dr wiedziałam, że p dr świetnie wie co robi , i choć byłam jeszcze umówiona w Poznaniu nigdzie już nie jechałam. I jak już kiedyś wspominałam miałam chrapke na 550cc ale dziś dziękuję sobie, że w pełni zaufałm pani dr i skończyło się na 485. Dziś nie mam cienia wątpliwości, że rozmiar mam idealny-ja to wiem dziś , pani dr wiedziała to już na konsultacji we wrześniu

Może Twoja op zejdzie się z moją kolejną konsultacją i będe mogła Cię odwiedzić

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:09   #2552
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
2sweet cieszę się ze jesteś już po konsultacji, i co najważniejsze że jesteś pozytywnie zachwycona. Ja nie wiem co mi dr powie bo mam piersi duże oklapnięte po ciązy mam jedynie nadzieje że narazie bez podwieszania się obejdzie, oby. Napisz czy brałaś taksówkę w Gdyni czy jechałaś tą kolejką miejską, i czy byłaś wcześniej w tej przychodni (chodzi mi o to czy można tam posiedzieć jakbym wcześniej przyjechała)

do Macerata, dobrze że się tak duzo wypytujesz bo odpowiedzi dziewczyn są właśnie bardzo bardzo pomocne dla tych jeszcze przed. Ja je wnikliwie czytam bo sama panikuje i na privy wypisuje do Mayi. Teraz też myśle żeby wracać pociagiem bo nie wiem jak się autem po naszych drogach 630km dotłuke do domu.
no wiec ja mieszkalam sobie 4 dni w gdansku, do gdyni warto jechac SKM, pociag jest bardzo tani (chyba 4,50zl w jedna strone) i zatrzymuje sie 5min od przychodni gdzie przyjmuje pani dr my sobie przyjechalismy do gdyni wczesniej, wysiedlismy w gdyni glownej, polazilismy po miescie , zrobilismy zakupy, zjedlismy i dopiero wybralismy sie na konsultacje i okazalo sie ze tak sobie idac na stacje dotarlismy z gdyni glownej na wzgorze sw.maksymiliana z buta he he wchodzimy na stacje, patrzymy na przystanek i szok takze od stacji trzeba isc prosto w osiedle i doslownie zaraz zobaczysz po prawej apteke i tam jest przychodnia bylismy wczesniej o 16 jakos (konsultacje mialam na 17) i spokojnie tam sobie moglismy posiedziec, pogadalismy z panem z recepcji i pani dr za pol godziny sie zjawila ale najpierw zajela sie tymi dziewczynami do kontroli

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
2sweet-no mogę się tylko cieszyć razem z Tobą.Cz ekałam z niecierpliwością na Ciebie aż wrócisz i wszystko opowiesz.Ja też już po pierwszym spotkaniu z panią dr wiedziałam, że p dr świetnie wie co robi , i choć byłam jeszcze umówiona w Poznaniu nigdzie już nie jechałam. I jak już kiedyś wspominałam miałam chrapke na 550cc ale dziś dziękuję sobie, że w pełni zaufałm pani dr i skończyło się na 485. Dziś nie mam cienia wątpliwości, że rozmiar mam idealny-ja to wiem dziś , pani dr wiedziała to już na konsultacji we wrześniu

Może Twoja op zejdzie się z moją kolejną konsultacją i będe mogła Cię odwiedzić
ja tez mam taka nadzieje, i w ogole strasznie szkoda ze nie moglam sie z nikim spokac, mialam nadzieje namowic Listopadowa na spotkanie ale ona biedna ciagle te kury produkowala i nie chcialam glowy zawracac! ale jak sie zjawie na op no to nie widze innej mozliwosci jak spotkac sie z kazda z was
a pani dr sama ci zaproponowala taki rozmiar? bylam zaskoczona ze pani dr nie zapytala sie mnie ile chce tylko sama ocenila co dla mnie najlepsze bedzie mialam wrazenie ze to estetka i zalezalo jej na tym abym jak najlepiej wygladala a piersi byly jak najnaturalniejsze z wygladu odrazu mi powiedziala ze nie kazdemu robi biust i tez nikogo z efektem dody nie wypuszcza no i rzeczywiscie mojej kolezance co przyjechalaz irlandii ze mna i tez byla u pani dr na konsultacji odradzila powiekszenie i kazala jeszcze raz przemyslec i zadzwonic do niej z decyzja
Stary 2010-01-17, 16:24   #2553
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

2sweet super , ze juz masz za soba konsultacjie i , ze dr. przypadla ci do gustu rozmiarek tez fajny mam tylko pytanko o twoja wyjsciowke ...czy masz swojego gruczolu troche czy raczej nie ?? w klubie Listopadowa umiescila moja wyjsciowke jak mozesz zajrzyj i porownaj do swojej ...ja tez nierodka wiec mysle troche przyszlosciowo jak teraz wsadze duzo to po porodzie moge miec po oprawce mega balony , a tego nie chce

ja jakiegos lenia mam dzisiaj i nie spalam za dobrze na szczescie obiad zrobilam wczoraj hehe
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:27   #2554
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
no wiec ja mieszkalam sobie 4 dni w gdansku, do gdyni warto jechac SKM, pociag jest bardzo tani (chyba 4,50zl w jedna strone) i zatrzymuje sie 5min od przychodni gdzie przyjmuje pani dr my sobie przyjechalismy do gdyni wczesniej, wysiedlismy w gdyni glownej, polazilismy po miescie , zrobilismy zakupy, zjedlismy i dopiero wybralismy sie na konsultacje i okazalo sie ze tak sobie idac na stacje dotarlismy z gdyni glownej na wzgorze sw.maksymiliana z buta he he wchodzimy na stacje, patrzymy na przystanek i szok takze od stacji trzeba isc prosto w osiedle i doslownie zaraz zobaczysz po prawej apteke i tam jest przychodnia bylismy wczesniej o 16 jakos (konsultacje mialam na 17) i spokojnie tam sobie moglismy posiedziec, pogadalismy z panem z recepcji i pani dr za pol godziny sie zjawila ale najpierw zajela sie tymi dziewczynami do kontroli

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

ja tez mam taka nadzieje, i w ogole strasznie szkoda ze nie moglam sie z nikim spokac, mialam nadzieje namowic Listopadowa na spotkanie ale ona biedna ciagle te kury produkowala i nie chcialam glowy zawracac! ale jak sie zjawie na op no to nie widze innej mozliwosci jak spotkac sie z kazda z was
a pani dr sama ci zaproponowala taki rozmiar? bylam zaskoczona ze pani dr nie zapytala sie mnie ile chce tylko sama ocenila co dla mnie najlepsze bedzie mialam wrazenie ze to estetka i zalezalo jej na tym abym jak najlepiej wygladala a piersi byly jak najnaturalniejsze z wygladu odrazu mi powiedziala ze nie kazdemu robi biust i tez nikogo z efektem dody nie wypuszcza no i rzeczywiscie mojej kolezance co przyjechalaz irlandii ze mna i tez byla u pani dr na konsultacji odradzila powiekszenie i kazala jeszcze raz przemyslec i zadzwonic do niej z decyzja
Sweety - cieszę się, że jesteś zadowolona z konsultacji. I już teraz wiem, że pani dr wyczaruje Ci piękne piersi, zresztą jak każdej z nas

A co do spotkanka -co się odwlecze, to nie uciecze. No fakt, jeszcze męczę ostatni rozdział (jestem w połowie) i chyba zrobiłam błąd, że zostawiłam go na koniec (jest najtrudniejszy). Ale mam zamiar skończyć go na dniach, pozbyć się szybciutko tego dziadostwa i migiem przetłumaczyć 'Intensywną' (to też będzie wyczyn, bo zostanie mi niewiele ponad tydzień) - ale muszę zrobić na czas i basta. Później muszę trochę odżyć, więc jak najbardziej piszę się na spotkanko (o ile mi coś nie wyskoczy).

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
2sweet super , ze juz masz za soba konsultacjie i , ze dr. przypadla ci do gustu rozmiarek tez fajny mam tylko pytanko o twoja wyjsciowke ...czy masz swojego gruczolu troche czy raczej nie ?? w klubie Listopadowa umiescila moja wyjsciowke jak mozesz zajrzyj i porownaj do swojej ...ja tez nierodka wiec mysle troche przyszlosciowo jak teraz wsadze duzo to po porodzie moge miec po oprawce mega balony , a tego nie chce

ja jakiegos lenia mam dzisiaj i nie spalam za dobrze na szczescie obiad zrobilam wczoraj hehe
Asionek - ja twoją wyjściówkę mam w albumie "Asionek31" w moim profilu. Ale jak chcesz mogę dodać do klubu
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:38   #2555
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
2sweet cieszę się ze jesteś już po konsultacji, i co najważniejsze że jesteś pozytywnie zachwycona. Ja nie wiem co mi dr powie bo mam piersi duże oklapnięte po ciązy mam jedynie nadzieje że narazie bez podwieszania się obejdzie, oby. Napisz czy brałaś taksówkę w Gdyni czy jechałaś tą kolejką miejską, i czy byłaś wcześniej w tej przychodni (chodzi mi o to czy można tam posiedzieć jakbym wcześniej przyjechała)
z tego co zdazylam pania dr poznac, to ona nie lubi podwieszac ani szpecic bliznami, wiec raczej nie bedzie chciala podwieszac mi samej mowila ze po ciazy jak bym byla niezadowolona to mi wsadzi jeszcze wiecej by wtedy wypelnic biust wiec raczej zaoferuje ci wiekszy implant ale to ona musi zobaczyc i cie ocenic ale to spoko babka, naprawde swietna wiec bedziesz w dobrych rekach !!

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
dlatego pani dr doradzila mi taki a nie inny rozmiar, to rowniez ginekolog-poloznik wiec wie dobrze co nas czeka i jak to od strony "technicznej" bedzie wygladac, pani dr mowila mi ze inna rozmowa by byla gdybym byla po porodzie i wykarmieniu dzieci, ale jestem przed, cala przyszlosc poloznicza przede mna wiec musimy byc madre i zrobic wszystko tak aby biust byl cudowny przed, w trakcie jak i po ciazy bo nie chce zebym miala rozstepy itd a jak piersi nie wroca do tego co bylo przed ciaza, zostanie skory i zechce poprawiac to wtedy wepchamy ile wlezie
masz wymiary prawie jak moje (zobacz moj podpis) wyjsciowke tez prawie taka sama, twoja sytuacja jest rowniez taka sama (przed ciaza) wiec spodziewalabym sie podobnego rozmiaru na usg piersi dowiedzialam sie ze swojego gruczolu uwaga uwaga mam 7mm!!!!!! haha ale szok ale pani powiedziala mi ze czesto kobiety z pokaznym biustem tak maja tylko po prostu reszta to tluszcz wiec u mnie jest 7mm ruczolu i tluszczyk:P a zreszta wejdz do mnie na profil i zerknij na moja wyjsciowke
Stary 2010-01-17, 16:44   #2556
trelek_
Rozeznanie

2sweet, naprawdę aż przyjemnie czytać, że jesteś zadowolona
Czy dobrze zrozumiałam, że ty też w lutym masz mieć op?

A tak w ogóle, to miałam jeszcze napisać Horo, że dziś mi się śniło, że Ty i Yagnaa prawie na siłę zaciągnęłyście mnie do dr Krajewskiego Ja mówiłam, że za 2 tyg mam op u Bromy, a wy że za 2 tyg to nie będę już pamiętała, że miałam operację. I już mnie namówiłyście razem z dr, a jak leżałam na stole, to się okazało, że brakuje mi jednego badania - cytologii A najciekawsze, że wy miałyście być przy operacji
Czyli zaczynają się tematyczne majaki

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:51   #2557
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

2sweet wlasnie dopiero teraz luknelam i rzeczywiscie wymiary bardzo podobne tylko , ze ja mam wieksza odelglosc miedzy sutkami , to penie ta szeroka klata hehe
dzieki za zaproszenie sliczna kobieta z ciebie zreszta na tym forum chyba nie ma innych
a wyjsciowka bardzo podobna do mojej
moje foty sa kiepskie bo kompem robione , ale niedlugo mama odesle ladowarke i baterie do aparatu to zrobie porzadne fotki

Listopadowa nie wiem gdzie lepiej moze niech zostana u ciebie?? zreszta jak sama wolisz ....
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:55   #2558
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość

A tak w ogóle, to miałam jeszcze napisać Horo, że dziś mi się śniło, że Ty i Yagnaa prawie na siłę zaciągnęłyście mnie do dr Krajewskiego Ja mówiłam, że za 2 tyg mam op u Bromy, a wy że za 2 tyg to nie będę już pamiętała, że miałam operację. I już mnie namówiłyście razem z dr, a jak leżałam na stole, to się okazało, że brakuje mi jednego badania - cytologii A najciekawsze, że wy miałyście być przy operacji
Czyli zaczynają się tematyczne majaki
hihihi... gdybyś nie była juz zdecydowana, to zaciągnęłabym Ciebie do mojego doktorka ... polecam go z czystym sumieniem
A tak na marginesie... bardzo chciałąbym być przy takiej operacji
(zaliczyłam wprawdzie sekcję zwłok , ale... na jakieś odsysanko, czy wkładanie implantów popatrzyłabym z ogromnym zainteresowaniem )

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 17:00   #2559
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
A tak na marginesie... bardzo chciałąbym być przy takiej operacji
(zaliczyłam wprawdzie sekcję zwłok , ale... na jakieś odsysanko, czy wkładanie implantów popatrzyłabym z ogromnym zainteresowaniem )
hę...? Na implanty czy odsysanie, to ja też bym się jeszcze pisała, bo ciekawska jestem Ale na sekcję NIGDY W ŻYCIU (sama bym tam chyba trupem padła ) Bałabym się jak diabli.

moje 360cc
Stary 2010-01-17, 17:12   #2560
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
wszystko bym dala zeby w lutym juz sie operowac ale nie wyrobie sie mieszkam w Irl i dla mnie taki wyjazd to prawdziwe logistyczne wyzwanie musze zgrac samoloty,nie wiem czy leciec do gdanska czy jak zwykle na berlin, musze zgrac hotel, urlop swoj i meza, planujemy zostac w polsce az do zdjecia szwow wiec ciagle mysle czy zostac w gdansku czy moze w miedzyczasie jechac do rodziny do swinoujscia a moze zaczac od swinoujscia i tam porobic badania a potem juz po op siedziec w gdansku i leciec stamtad do irlandi zaraz po zdjeciu szwow itp a moze badania w irl porobic i juz jechac ze wszytskim do polski? tak czy siak w lutym jak tylko dostane okres pierwszego dnia juz mam dzwonic i wtedy szybciutko z pania dr ustalimy termin mysle ze bedzie to albo poczatek marca albo po 25-tym ze wzgledu na plany w pracy

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Sweety - cieszę się, że jesteś zadowolona z konsultacji. I już teraz wiem, że pani dr wyczaruje Ci piękne piersi, zresztą jak każdej z nas

A co do spotkanka -co się odwlecze, to nie uciecze. No fakt, jeszcze męczę ostatni rozdział (jestem w połowie) i chyba zrobiłam błąd, że zostawiłam go na koniec (jest najtrudniejszy). Ale mam zamiar skończyć go na dniach, pozbyć się szybciutko tego dziadostwa i migiem przetłumaczyć 'Intensywną' (to też będzie wyczyn, bo zostanie mi niewiele ponad tydzień) - ale muszę zrobić na czas i basta. Później muszę trochę odżyć, więc jak najbardziej piszę się na spotkanko (o ile mi coś nie wyskoczy)
no ja mam nadzieje, ze sie zobaczymy i ze wszystko sie fajnie zgra
a co do pani dr zachwycila mnie swoim charakterem i podejsciem, jej nie zalezy na kasie ani na popularnosci, ona nie produkuje cyckow tasmowo ale to kazdego podchodzi indywidualnie! i widzialam, tak jak pisalyscie wczesniej, ze ona jest pasjonatka swojej pracy, az jej w oku blysnelo jak na pytanie w czym moze mi pomoc odpowiedzialam ze przyszlam po piekny biust nawet moj maz (na ogol nieufny wobec ludzi i majacy dystans do wielu spraw) bardzo pania dr polubial zdziwila mnie rowniez tym ze mojej kolezance odradzila i wyjasnila dlaczego i kazala przespac sie z tym porzadne i przemyslec. u pani dr nie ma "place i wymagam" i to mi sie podoba

a przy okazji to dziekuje wam wszytskim za wsparcie i trzymanie kciukowjestescie kochane

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
2sweet wlasnie dopiero teraz luknelam i rzeczywiscie wymiary bardzo podobne tylko , ze ja mam wieksza odelglosc miedzy sutkami , to penie ta szeroka klata hehe
dzieki za zaproszenie sliczna kobieta z ciebie zreszta na tym forum chyba nie ma innych
a wyjsciowka bardzo podobna do mojej
moje foty sa kiepskie bo kompem robione , ale niedlugo mama odesle ladowarke i baterie do aparatu to zrobie porzadne fotki
dziekujenie martw sie, u mnie ta odl miedzy sutkami tez sporaa u kogo masz konsultacje??

ps. jaki bede nosila mniej wiecej rozmiar staniczka po op? jesli moje dziewczynki beda takie jak w avatarku - bede w 7 niebie ))))))

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-01-17 o 17:38
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:35   #2561
macerata
Zakorzenienie

..a mi się coś tak kojarzy, że w tych dniach niejedne piersi skończyły 1miesiąc..
..a nikt ich nie fotografuje..
..aż się wierzyć nie chce,by wszystkie były aż takie niefotogeniczne..

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-01-17 o 18:38
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:16   #2562
Miskaa78
Kazar Lady

Sweety gratuluję już niedługo będziesz miała piękny duży biuścik
Bedzie troche zachodu żeby wszystko sobie zgrac ale dasz radę

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:18   #2563
lwowianka
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!:roz a:
wracam do Was juz po konsultacjach
Pani Dr zaproponowała mi Allergany anatomiczne FX 410, poj. również 410 (12,5 cm szerokość, 13 wysokość i 6 projekcja), pod mięsień, cięcie wokół otoczki.
Jestem duże babsko ale szczupłe... mam 1,77 obwód 78 cm, miseczka A. Teraz siedzę i oglądam te tabele, zastanawiam się jak będzie wyglądał efekt końcowy. Ze względu na mój wzrost biust wyjdzie chyba średnich rozmarów. Jeśli wszystko pójdzie z górki to op. odbędzie się w kwietniu Powiedzcie mi proszę czy wiecie ile kosztuje zabieg usunięcia torebki jeśli (tfu, tfu za lewe ramię) doszłoby kiedyś do takiego nieszcześcia? Pytam ponieważ na samą operację będę musiala wziąć kredyt.... ech..NAWET nie wiecie JAK SIĘ CIESZĘ ŻE SIĘ ODWAŻYŁAM...mam nadzieję że teraz już mnie nic nie powstrzyma
lwowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:31   #2564
Miskaa78
Kazar Lady

Iwowianka chidzi Ci o cc? to jest jako powikłanie niezależne i płaci sie koszty anestezjologa ok 1300PLN, przy wystąpieniu CC przysługuje gwarancja
a cycolki to średniaczki wyjdą ale takie pewnie chciałaś

Stary 2010-01-17, 19:35   #2565
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

lwiowianka, 2sweetgratulacje!!!
bedzie nas troche tych kwietniowych biustów ale fajnie!!!
Stary 2010-01-17, 19:36   #2566
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
A my ciekawe jak wytrzymamy te toasty

Stary 2010-01-17, 19:42   #2567
lwowianka
Raczkowanie

Pani Dr mówiła że to będzie takie duże C/małe D. Ciężko mi sobie na razie to wyobrazić. Oczywiście na konsultacjach wkładałam do stanika ten rozmar i wydawał mi się duuży no ale wszystko jest duuże w porównaniu do takiej "wyjściówki"
ponieważ jeszcze nie rodziłam myslę że mniejszy implant mniej da się we znaki w ciąży. A jakie badania wg Was powinnam jeszcze zrobić przed operacją dla własnego bezpieczeństwa? Dr kazała zrobić USG, krew i HIV.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
DZIEKUJE ;* ech Dziewczyny! nie znamy się za długo ale to Wy mnie natchnęłyście ostatecznie do decyzji z którą zwlekałam ładnych parę lat )))))
lwowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:45   #2568
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Miska damy rade jakos
Stary 2010-01-17, 20:04   #2569
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez lwowianka Pokaż wiadomość
Pani Dr mówiła że to będzie takie duże C/małe D.
ja to odniosłam do swoich jestem niższa sporo waże 48 już z impl i mam 420 okrągłe, które wydają się większe przy takich samych pojemnościach od anatomków i mam takie średniaczki...

Stary 2010-01-17, 20:21   #2570
2sweet
Rozeznanie

Miskaa78 i lwowianka dziekuje dla mnie kwiecien to juz najostateczniejsza ostatecznosc wolalabym w marcu, ale to okaze sie niebawem jestem mega szczesliwa ze juz wiem na czym stoje

a co do toastow - damy rade!!

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez lwowianka Pokaż wiadomość
A jakie badania wg Was powinnam jeszcze zrobić przed operacją dla własnego bezpieczeństwa? Dr kazała zrobić USG, krew i HIV.
strone wczesniej napisalam wszytskie badania jakie mi kazala pani dr zrobic przed op, wiec mozesz sobie porownac
Stary 2010-01-17, 20:25   #2571
Miskaa78
Kazar Lady

Sweety czemu zmieniłaś avek??? ten jakoś mi się kojarzy..

Stary 2010-01-17, 20:34   #2572
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Sweety czemu zmieniłaś avek??? ten jakoś mi się kojarzy..

cholera nie pomyslalam juz zmieniam!!
Stary 2010-01-17, 20:36   #2573
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bartolomea Pokaż wiadomość
A czemu zmieniaś zdanie?
bo przekonała mnie metoda umieszczania zelkow pod oba mieśnie

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 20:42   #2574
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
cholera nie pomyslalam juz zmieniam!!
ten z fajną blondynką tak jakoś do Ciebie pasuje

Stary 2010-01-17, 20:49   #2575
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
ten z fajną blondynką tak jakoś do Ciebie pasuje
ha ha to faktzmienilam bo nie chcialabym aby mnie ktos rozpoznal zwlaszcza ze te zdjecie mam w galerii na NK i FB wstawilam cos na szybciocha a potem poszpeam i jak znajde cos fajnego to znowu zmienie;P
Stary 2010-01-17, 20:58   #2576
trelek_
Rozeznanie

2sweet, co za mroczna odsłona

idę coś zjeść (i po co ja ćwiczę? )

Miska, a ty dalej męczysz Tamilee?

moje 360cc
Stary 2010-01-17, 21:05   #2577
MyaDiva
Zakorzenienie

2sweet-ten avek to zapowiedz tego co będzie już czas się przyzwyczajać . Rozmiar staniczka ? możesz liczyć na 70E .

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
ha ha to faktzmienilam bo nie chcialabym aby mnie ktos rozpoznal zwlaszcza ze te zdjecie mam w galerii na NK i FB wstawilam cos na szybciocha a potem poszpeam i jak znajde cos fajnego to znowu zmienie;P
a ja zdążyłam pochwalić

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-01-17, 21:12   #2578
ilma79
Raczkowanie

[QUOTE=2sweet;16520832]z tego co zdazylam pania dr poznac, to ona nie lubi podwieszac ani szpecic bliznami, wiec raczej nie bedzie chciala podwieszac mi samej mowila ze po ciazy jak bym byla niezadowolona to mi wsadzi jeszcze wiecej by wtedy wypelnic biust wiec raczej zaoferuje ci wiekszy implant ale to ona musi zobaczyc i cie ocenic ale to spoko babka, naprawde swietna wiec bedziesz w dobrych rekach

No mam nadzieje że bedzie tak jak mówisz, i że mi pani dr zamontuje poprostu większy implant. Będę czekać do czwartku, ale już mam bóle w brzuchu z tego całego planowania i myślenia.
Stary 2010-01-17, 21:12   #2579
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
2sweet-ten avek to zapowiedz tego co będzie już czas się przyzwyczajać . Rozmiar staniczka ? możesz liczyć na 70E .

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

a ja zdążyłam pochwalić
nie no avek był niezły tylko często go widywałam

Trelek - nie Kochana juz mi się znudziło..brzuszek bolał od tych wygibasów

Stary 2010-01-17, 21:15   #2580
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Iwowianka chidzi Ci o cc? to jest jako powikłanie niezależne i płaci sie koszty anestezjologa ok 1300PLN, przy wystąpieniu CC przysługuje gwarancja
a cycolki to średniaczki wyjdą ale takie pewnie chciałaś
Mam przed sobą gwarancję AllerganPlus i jeden z punktów w których gwarancja nie obejmuje to : usunięcie implantu ze względu na obkurczanie się torebki. Niektóre kliniki udzielają jednak gwarancji na operacje związane z cc- i wtedy taka kojarzona umowa będzie obejmować cc-tego jednak trzeba szukać w umowie jaką daje klinika.W mojej umowie od P&C oczywiście cc jest wymienione jako powikłanie które obciąża pacjentkę.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-17 o 21:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości