|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() Masz jakąs głupia klasę? czy czemu szkoła Cie demotywuje? my zmobilizujemy! (i kto to mówi... )<fosio z przytupaskiem> Cytat:
?Cytat:
a ta czerwona to wiesz sam sex.a te buty z Ryłko to wiem, o których mówisz, bo chciałam kupić torebkę od nich, bo w miare pasowałaby mi do materiału na kokardę, lubię ten wężowy motyw ale torebka była droższa od butów, więc sorry ![]() i też do swojego granatowego sukna szukałam czerwonych butów, ale nic nie było a wczoraj weszłam niechcący do takiego fajnego sklepu, gdzie były i buty i torebki do zestawu i ceny nie aż takie straszne. bÓ.![]() Cytat:
mogłaś zbadać hormony zanim zaczęłaś brać tabletki, to byś wiedziała ![]() a Izotek wiem co to. ale to tak jak ze wszystkim, na jednych działa, na drugich nie. czasem pomoże, a potem wszystko wracaa ![]() i te skutki uboczne bardzo duże ryzyko.przy takich lekach trzeba pomyśleć, czy ilość zalet przewyższy ilość wad, które niesie za sobą ich stosowanie. jakbym miała ciężki trądzik to pewnie bez zastanowienia bym wzięła, a tak, to bym myślała nad czymś innym - peelingami u dermatologa np ale generalnie, to strasznie trudna sprawa... medycyna tak do przodu poszła, a tak trudno z tego wyleczyć. i jakie to długotrwałe ![]() zrób kotu dobrze ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16525334] kurcze, ostatnio znowu mam ochotę spac cały czas po poludniami ehh. brak mi motywacji. znowuuuuuuuuu oooooooojjjj! Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-01-17 o 20:39 |
||||
|
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
pokazałabym wam swoje sukno na 100. ale wyszło mi takie zdjęcie, że o Boże, rozmyło się
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam, że skoro izotek jest lekiem, którego stosują dermatologowie i gdyby miał aż tak strasznie skutki uboczne to zostałby wycofany z rynku. Uważam, że jest warto. Trądzik to takie świństwo, które potrafi odebrać człowiekowi jakąkolwiek pewność siebie, i ogólnie chęć do życia. (mimo tego, że nie mam go dużo). Widząc efekty z forum, stwierdzam, że izotek jest jednym z tych leków, który działa na większość ludzi. zboczuch. (zoofilka)
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo to pokaż, domyślimy się
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nie jestem zbyt pro-dzieciowa, nie umiem się nimi zajmować..
Cytat:
|
|
|
#2257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Już, nie chcę mi się Was wszystkich cytować
![]() Moje sukienki ładnie dziękują ![]() Cytat:
Cytat:
torebka może granatowa, jakbym znalazła, a buty czerwone i... spróbuję wbić w swoje nieużywane ze 3 lata dziurki w uszach kolczyki bo łańcuszek sobie chyba daruję. Zobaczę jeszcze film z tamtego roku, czy wszystkie tak poobwieszane, żebym nie wyglądał dziwnie ![]() Mi się marzą takie czerwone gładkie wysokie szpilki Kamila wiesz, co n mnie działa motywująco? Mam pełna reklamówkę ulotek z uczelni po Targach Edukacyjnych z września, teraz dopełniłam i sobie przeglądam, jak mi się nie chce uczyć
|
||
|
|
|
#2258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
no,ale niewiele widać. w sumie to tylko właśnie zarys. sukno pokazywałam już na siostrze, ja założyłam jeszcze bolero do przymiarki. ale pokażę wam się w niedzielę w pełnej krasie
|
#2260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale to właśnie takie leki, których nie powinno stosować się bez zastanowienia, jak witaminy. bo co tam skutki uboczne. właśnie to, że są szkodliwe dla organizmu. a że potrafi odebrać jakąkolwiek pewność siebie to wiem i doprowadzić do szału, bo czasem masz wrażenie, że już nic nie da się zrobić i sobie pomóc w żaden sposób.a komu się skojarzyło Cytat:
![]() no wiem wiem o co Ci chodzi, żeby tylko buty były inne ![]() to jak znajdziesz granatową to mi powiedz, bo ja nie znalazłam a te czerwone gładkie wysokie szpilki ( ) skórzane? takie śliskie, czy matowe?a na mnie nie działa to motywująco, bo nie wiem co chce studiować ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
lowe Cie normalnie.ale Ty masz figurę w niej, nie jak Twoja siostra
|
|||
|
|
|
#2261 |
|
Zadomowienie
|
a to tak samo z siebie wyjdzie
![]() Martyna, a Ty nie miałaś iść w sukience siostry co nam kiedyś pokazywałaś ?
|
#2262 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Cytat:
. Codziennie poświęcam trochę czasu na każdy przedmiot, chociaż najwięcej czasu zabiera mi biologia. A w wyborze kierunku kierowałam się zainteresowaniami. ![]() Kolację jem (wiem, niezdrowo o tej porze) i herbatkę piję, więc wpadłam zobaczyć cosik, o czym paplacie
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-01-17 o 21:09 |
||
|
|
|
#2263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ciebie też lowe . jak się ktoś przyczepi, że nic nie podkreśla to wam powiem, ze mi tyłek podkreśla jak żadna kieca bo ja mam taki odstający no. mam inną figurę w niej , nie jak moja siostra, bo ogólnie jesteśmy inaczej zbudowane.. i ja jestem wyższa (wiem, że ciężko to sobie wyobrazić a moja siostra ma bardziej płaski tyłek i nie ma talii, a ja jakąś tam mam. Cytat:
no właśnie to jest ta sukienka ![]() tylko zdjęcie jest tak bardzo widoczne, że oja.
|
|
#2264 | |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie taka chwila długo nie nastąpi ...
![]() Cytat:
to nic, zaczekam do niedzieli w takim razie Widzę, że przeważają u Was dość ciemne kolorki sukienek
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeważnie stonowane. jedna ma srebrną jakąś dysko błysko.i jedna ma białą.
|
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wieeeem, ale gdzieś nawet o tym słyszałam...
Cytat:
![]() Niewyraźnie, ale sam sex i tak widać ![]() Nie, żeby było inaczej, po mojemu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lecęę
|
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() osz ty. zdefiniuj zdanie "zrobić dobrze". Cytat:
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
Nam zabroniono kolorowych kiecek - tylko czerń, granat i szarości. Moja szkoła jest trochę staroświecka, kadra nauczycielska też. No ale nikt raczej z tego powodu nie robi dramatu, w końcu to tylko strój
.
|
#2271 |
|
Rozeznanie
|
Ejj no! Trochę mnie zmotywowałyscie tą swoją nauką powiem Wam szczerze
U mnie tez nie jest tak, że nic nie robie, ale też napewno nie tak, że codziennie się uczę z przedmiotów do matury, niestety..ale chyba "przez Was" zacznę więcej robic w tym kierunku ![]() Najbardziej wkurza mnie to, że muszę się tez uczyc z przedmiotów które guzik mnie obchodzą i których na maturze nie zdaję, przykładowo--> wstrętny, obrzydliwy niemiec bo przecież te przedmioty w szkole mam i zdac muszę.
|
|
|
|
#2272 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz.. tamto zdjęcie było wyraźniejsze, a ja ślepa jestem jeszcze do tego ![]() nastąpi, nastąpi w odpowiednim momencie ![]() Cytat:
?tak to prawie jak panna młoda ![]() ![]() Cytat:
![]() nienawidzę niemieckiego, chociaż mam 4+ ![]() a dzisiaj będzie.. agrestowych snów ;*
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
tak, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...xing-Spray.htm
idę spać żbiki ![]() kolorowych
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
masz coś do mojego tylka ?
![]() mój Tż lubi a tak serio to wielu facetów lubi takie wiecie murzyńskie dupki hahahha. Cytat:
śmiejemy się, ze pewnie przed 100dn bierze cywilny ![]() też idę spać. dobranoc;*
|
|
#2275 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale chyba masz rację,może uda mi się odpocznac we wtorek,bo w środę idę oddac krew to akurat by pasowało. mniejmy nadzieję że pomoże, bo już czuję się taka bezradna. ;* Cytat:
Cytat:
tylko że trzeba miec te ulotki. ;] heh. no staram się myślec że muszę się spiąc bo inaczej o Gdańsku moge pomarzyc , ale jo. chyba potrzebuję żeby ktoś mi zasadził takiego kopniaka ,żebym przestała marudzic i wzięła się do roboty ;];* Cytat:
Cytat:
dzień dobry Robaczki ;* Martyna.star - śniłaś mi się dzisiaj ale nie mogę sobie do końca skojarzyc tego snu. coś tam o studniówce ![]() nie lubię poniedziałków. kurde. mam takie głupie lekcje , ze działa to na mnie demotywująco. ehh. idę sobie zrobic śniadanie . miłego dnia Kruczki ;* |
|||||
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry brzydale moje ;*
wstałam dziś bez oporów ![]() i powiem wam coś plamy mi pozłaziły z rąk, cud nad wisłą łażę i narzekam na to od kilku lat, a wystarczyło dwa razy ręce maścią posmarować ! Kamila - głowa do góry ;* btw, gdzie jest Riddim? znowu zniknęła ![]() na początek dnia dwie matematyki demotywujące. zasnę. skończyliśmy dwa tygodnie temu materiał i ciągle robimy jakieś zadania maturalne, tracąc pół lekcji na wpisywanie treści do zeszytu bo ksero w szkole nie działa ![]() tak jak zawsze zresztą. w ogóle ta szkoła to jeden wielki żal. wymyślili teraz tydzień kolorów. dzisiaj dzień zielony, a ja kurna ani jednej bluzki nie mam zielonej ![]() przedszkole mi ze szkoły robią i na wfie idziemy dzisiaj na łyżwy ![]() jak skręcę kostkę to zabiję Cyborga później mam jeszcze próbę do skeczu na 100. i jeszcze na 16:40 poloneza ![]() wracam dzisiaj bez życia około 18:00 ![]() miłego dnia Bamboszki ;*
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-18 o 07:40 |
|
|
|
#2277 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja zrobiłam sobie wolne od szkoły ![]() Grzecznie wstałam godzinę później, doszłam do wniosku, że nic się nie stanie jeśli opuszczę jedną godzinę matmy dodatkowej- i tak nic tam nie robimy, baba leci z materiałem, bo chyba musi wyrobić 125% normy :d Grzecznie zbieram się do szkoły, aż tu nagle dostaję smsa od koleżanki, że mogłybyśmy pójść oddać krew. Myślę sobie, co będę żałować krwi potrzebującym osobom. Wsiadłam w autobus, podjechałam pod szkołę i zabrałyśmy się do punktu krwiodawstwa. Dziewczyny, jeśli czujecie się choć trochę gorzej- nie oddajcie krwi. Momentalnie zrobiło mi się gorąco, pielęgniarka położyła mnie na brudnych kafelkach, bo stwierdziła, że zemdleję, a ona mnie nie doniesie na fotel. Zrobiły takie zbiegowisko, że myślałam, że ze mną jest gorzej. Ale jakoś dotarłam do szkoły- musiałam oddać wychowawczyni jakieś świstki, gorzkie czekolady (klasa umówiła się z nią, ze będzie jej oddawać 2 czekolady) i poprawić deklarację maturalną. Przy okazji pozowałam do zdjęć z klasą do gazety lokalnej- blada, z przewróconym kapturem na drugą stronę, będę wyglądała jak dziecko wojny :d Zaraz się położę, może nabiorę sił
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obyś się lepiej poczuła Ale zrobiłaś dobry uczynek Ja dziś mam dużo do zrobienia, więc wpadłam tylko na momencik i już lecę
|
|
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyneczki kochane, czy jeśli zdaję język niemiecki na maturze ( oba poziomy ) i nie zdam ustnego rozszerzonego to maturkę mimo to mam zdaną ?? ( bo moim obowiązkiem jest zdać matme polski niemiecki poziom podstawowy ustny i pisemny)
taaak ?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

)
?
2 i 3 z serii "nie ma mi kto zrobić zdjęcia, więc robię w lustrze", a 4 "uciekam przed samowyzwalaczem, bo 2 s, to jednak trochę mało, a 10 mi się nie chce czekać" + brudny obiektyw
, kolor jak na ostatnim, a to niezidentyfikowane czerwone coś to sukienka na poprawiny, którą mama mi zwęża (w cycach
) i będzie git 
i ceny nie aż takie straszne. bÓ.
mogłaś zbadać hormony zanim zaczęłaś brać tabletki, to byś wiedziała 
ehh. brak mi motywacji. znowuuuuuuuuu 

(zoofilka)
wiesz, co n mnie działa motywująco?

Obyś się lepiej poczuła