|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
what do I do? I miss you.
Co mam robić ? Tęsknię za Tobą. pick me up Angel. Podnieś mnie Aniele. I sit alone here. And cry. I’m waiting. Siedzę tutaj sama. I płaczę. Czekam. I fell in love and it broke my heart. Zakochałam się i to złamało mi serce. I try, I try to let this go, but my heart aches without You. Staram się, staram się pozostawić to, ale moje serce boli bez Ciebie. I can't get you out of my head. I don’t know about you. Nie mogę się Ciebie pozbyć z głowy. Nie wiem jak Ty. I'm still not over you ! Jeszcze z Tobą nie skończyłam !
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
.. i znów dostane SMS-a o północy
z informacja od Ciebie .. że jesteś na imprezie i żebym się nie martwiła . odpowiem Ci , że nie będę się martwić jeśli obiecasz, że będziesz się pilnował .
kończę życząc Ci udanej zabawy z nadzieją , że to będzie Twoja najgorsza impreza .. cisza , telefon milczy , a ja głupia nadal czekam na wiadomość o treści : " nie będzie udana , bo nie ma Cię przy mnie . " .. |
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
;**
Pamiętam, jak powiedziałeś, że nie możemy być razem.
Słowa te wnikały do głębi mego umysłu, sprawiając istotny ból. Miałam wówczas ochotę wrzeszczeć, szarpać łososiową sukienkę od Burberry, tupać nogą, ale ogarnęła mnie osłabła rozpacz..
|
#3904 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
-co byś zrobił jakbym odeszła?
-Co to za pytanie?! -Chce wiedziec.odpowiedz... -Odnajdę Cie.Gdziekolwiek byś była.Na ilekolwiek byś mi uciekła.Nie zostawiłbym tak tego.A co zrobisz gdy... -Nie odejdziesz... |
|
|
|
#3905 |
|
Zadomowienie
|
Od razu lepiej, gdy jesteś przy mnie. Najgorsza pewność jest lepsza od niepewności. aggressivee, szczerze to denerwuje mnie już czytanie, co 3 posta, który należy do Ciebie.. Nie nabijaj ich tak..
![]() Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-01-17 o 20:17 |
|
|
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma co dłużej kryć - chce z Tobą być.
Wydaje się, że moje serce nie chce kończyć szkoły.
|
|
#3907 |
|
Raczkowanie
|
i to jego idiotyczne poczucie humoru sprawiło, że w jakimś sensie się od Niego uzależniłam.
masz emocjonalną dojrzałość trzylatka. kiedyś chodziłam z głową podniesioną do góry, wtedy pojawił się on i skrócił mnie o połowę. wbrew pozorom można wszystko przewidzieć, nawet te drgania w okolicy serca. próbuję znaleźć stan równowagi. co dzień odzywa się głód emocjonalny, żeruje na mnie, odchodzi i wraca. on. sto we mnie uczuć, sto różnych żądz, sto uwiędłych liści. |
|
|
|
#3908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiedziałam, że jest jakiś limit na dodawanie postów.. -Mów ! Gdzie podziało się szczęście ?! -To ja je podpierniczyłem. Dla Ciebie! Edytowane przez aggressivee Czas edycji: 2010-01-17 o 20:41 |
|
|
|
|
#3909 |
|
Raczkowanie
|
-to jest kubuś puchatek. .-kłapouchy. -tygrysek. -tygrysek to on jest w łóżku.! Hasta la vista, bejbe ![]() Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie. Smakując zakazany owoc Gdy przestaniesz liczyć czas Weźmiesz mniej więcej dasz Gdy przestaniesz się już bać Uwolnić się i wolnym być ..patrzysz na mnie patrzysz i spokój mi burzysz. Kompletny brak weny, już od kilku dni próbowałam coś stworzyć i to jedyne co się udało :/ Jak wy to robicie że cały czas macie takie boskie pomysły .? Uwielbiam was
|
|
#3910 |
|
Zadomowienie
|
TiScatteroUnaFoto - moja number one . < 3 _________________________ ________________ To nie tak, ze się poddałam . Po prostu daje spokój, bo to nie ma żadnego sensu. rzucę krótkie przepraszam i z twojego życia zniknę . miało być jak w happyendzie ale no cóż .. nie będzie...
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
'świat należy do tego kto bardziej pokocha'. Czy aby na pewno?
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-17 o 20:30 |
|
|
|
#3912 |
|
Przyczajenie
|
` Wieczorem przed mym domem wystawię ekran i wyświetlę film ... '
` Coś o Mnie i o Tobie ... ' ` bez Ciebie zacząć nowy dzień ... ' ` Bezwarunkowa miłość .! ' ` Wkur*ia mnie ten stan, kiedy jesteś tak blisko a jednak tak daleko ... ' ` Ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień ... ' ` Chociaż jesteś tak daleko wiem, że w końcu spotkamy się... ' |
|
|
|
#3913 |
|
Raczkowanie
|
i nasza komunikacja została sparaliżowana, prawdopodobnie dawno temu i bezpowrotnie.
czuję się jak malaria. cal ponad niebem. wszczepiłeś mi się pod skórę, zmieniłeś strukturę <3 |
|
|
|
#3914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się podoba to jasne , że wstawiaj . ;>Wbrew pozorom miłość nie jest ślepa .
Jesteś niczym ! czyli jednak czymś jesteś .. Giń w moich myślach i giń ****a we śnie . Raniąc mnie popełniasz samobójstwo .. przecież siedzisz we mnie ! Moje serce już nie jest jednością .. moje serce to miliony małych kawałeczków , a w każdym kawałeczku jesteś Ty . W każdym śnie jestem cholernie szczęśliwa , bo jestem z Tobą .. leżymy w jednym łóżku , pod jedną kołdrą , słuchamy wspólnie muzyki , wychodzimy na balkon i patrzymy w te same gwiazdy .. ale to tylko sen , przecież zaraz się obudzę zalana łzami , z mokrymi oczami , z mokrą poduszką , znowu otoczy mnie szara rzeczywistosc . |
|
|
|
|
#3915 |
|
dream big
|
*Kolejny kolor przeistoczył się w szarość.
|
|
#3916 |
|
Raczkowanie
|
"I poprowadź ku sobie
spojrzeniem... Na spotkanie z ciemności wywołaj. I unieś chwili milczeniem Tak po prostu Dla siebie mnie schowaj..." "Znajdź dla mnie na zawsze miejsce na mapie swojego życia" "Jesteś końcem świata na który czekam..."
|
#3917 |
|
Raczkowanie
|
Pokaż mi swoje uczucia < 3
"Krytykanci , takich typów w du.pie mam , ze mną te twarze , które szacunkiem darzę " ; ]
|
#3918 |
|
Raczkowanie
|
Pocałował mnie. W tak naturalny i oczywisty sposób, jakby robił to zawsze. Zupełnie bez żadnego wyraźnego powodu. Pocałował mnie tak, jak jeszcze nigdy nikt. Wydawało mi się, że stracę przytomność.
A pamietasz jak pachniał wtedy świat ?
Edytowane przez MonaLiisa Czas edycji: 2010-01-17 o 21:00 |
|
|
|
#3919 |
|
Przyczajenie
|
natłok myśli z których najchętniej wybrałabym tylko te o Tobie
od serca ... dla serca są chwile które przenoszą nas w inny wymiar jak nie, jak tak.. te dwa tygodnie z szerokim uśmiechem, dzięki Tobie wiem, trudno mnie kochać.
|
#3920 |
|
Raczkowanie
|
pieczoną kukurydzę nadzianą bitą śmietaną, z polewą truskawkową. szczerzysz się. jak zakochany do serca. tak najłatwiej. śmiać się ze słabszego. zakochanego. mam słabość. do Twojej beznadziejności. miłość to takie swędzenie serca. którego ni chuja, nie da się podrapać. ![]() zrozum to suko, ja powinnam być w jego sercu. nie Ty! psie . nowe oblicze powiadasz. pytam dlaczego. odpowiadasz, że z miłości. ulubienica_ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381530&page=51 . tu masz linki do strony z prośbami. ; )
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
;**
nie wiedziałam, że patrzysz, gdy coś spieprzałam..
chcę zostać pod moją kołdrą. chciałabym nie palić tak dużo papierosów.
|
#3922 |
|
Raczkowanie
|
nie podnoszę słuchawek , w ogóle nie mówię.
nasza historia , która lubi się powtarzać. połamałam sobie rzęsy! Pozwól mi poczuć Twoje usta na moim ciele , pozwól czuć Twój zapach na mojej skórze ..
|
#3923 |
|
dream big
|
*Pluszowy miś, to twój konkurent. Macie wiele wspólnego: Obaj jesteście do ściskania, do gniecenia, do serca, do targania. Tylko, że miś jest zawsze przy mnie. 1:0 dla misia. *Wciąż Cię wspominam... *Nie chcę już tęsknić... *Kiedy rozmawiamy na gg nic mi więcej nie potrzeba, nie mogę doczekać się spotkania z Tobą... jednak kiedy po spotkaniu wracam do domu moją jedyną myślą jest po co to wszystko.
|
|
#3924 |
|
Raczkowanie
|
a nowy jasny świt co wybawieniem zawsze był przynosi tylko ból ...
... wiesz, że mogę poświęcić dla Ciebie wszystkie moje zachody słońca ? K. ;* ... mam nadzieję, że w niebie jest Ci teraz lepiej ... Tato <3 23.05.2010 [*] Edytowane przez Madziulka1504 Czas edycji: 2010-01-17 o 21:23 |
|
|
|
#3925 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie umiałam opanować emocji, często się wściekałam, zbyt mocno krzyczałam i tylko zaledwie tęskniłam. uzewnętrzniam siebie. na każdą głoskę A staję na palcach i odliczam do dziesięciu. sto miliardów sześćset tysięcy zerkań w Twoją stronę na dzień dobry. niewielu z nas tak rzadko miewa choroby miłosne, platoniczne, co tygodniowe, będące skutkiem naszych codziennych spotkań i rozstań. ucichło coś, czego nigdy w nas nie było. |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
- Nie mam.. siły.. trzymać się więcej z daleka od Ciebie. - Więc nie rób tego.. a jednak wciąż nie mogę sobie darować tego, ze to jedno krótkie życie, które miałam, zmarnowałam dla Ciebie… jesteś jak duch, który zabłąkał się w mojej głowie, wydostań się, proszę…to już męczące Nie będzie już pomyłki, złudzeń, pułapek, przebudzeń, nie bedzie powrotu. Dobrze to wiedzieć, kiedy mgły fantazji raz jeszcze miałyby zaciemnić soczewki wiedzy.
|
|
#3928 |
|
Raczkowanie
|
Ty i Ja. Nie my .
Miłość i inne nieszczęścia. Prawda jest taka, że nieraz tęsknie tak bardzo,że ledwo moge to znieść. Niema szczęścia , wszyscy kłamią ! _________ ch*j Ci w ucho . |
|
|
|
#3929 |
|
Zadomowienie
|
Moje erotyczne ciachoo.
|
|
|
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
;**
envious - zabrałam coś
__ Burberry zawsze potrafił projektować; do twarzy mi w szarości, suknia idealnie stapia się z moją skórą, duszą, uczuciami, więc jakby mnie nie było, adekwatnie.. zamordował mnie krzycząc: ‘nie kocham cię!’ to nic.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.