![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: wakacje 2010
Hej dziewczyny,ostatnio dosc duzo szukalam ofert.I znalazlam calkiem fajna propzycje od funclubu do Turcji,byla,moze ktoras z was.Niepokoi mnie troche niska cena;PDzis na gg przekonywalam przyjaciolke 2 h ,ale ta sie uparla na Bulgarie,a jak nie to jedziemy do Loret de Mar.Wiecie cos o tym funclubie,czy to zwykli naciagacze,a moze uczciwe biuro,nigdy nie korzystalam z ich oferty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
chodzi ci o hotel kalif han może ?
![]() też patrzyłam na oferty z funclubu i jakoś nie wydaje mi się żeby to naciągacze byli ![]() a co do koleżanki to Turcjaaa jest mega przy Bułgarii ;P
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
tak o kalif han,wiem ,ze jest zaraz przy bulgari,ale to moja przyjaciolke jakos nie przekonuje...choc wczoraj cos tam mowila w nocy,ze moze,moze sie zdecyduje.Ja boje sie tylko jednego,zeby ten Avaylik nie okazal sie jakims totalnym zaduoiem;/
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- *zadupiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ja się o miejscowość nie obawiam, bo też patrzę na tą ofertę ..
![]() ale ten hotel niby wszystko ok ..czego wymagać od hotelu ** , ale jakoś mało zdjęć ma i opinii wgl jak tam jest i to mnie martwi .. zdjęcia pokoi mogą być, ale jego wygląd z zewnątrz .. może ktoś się znami podzieli relacjami z pobytu ? ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
wiesz do tej Turcji to sie zniechecilam teraz,przeczytalam o jakis zamachach kurdysow na turystow i o tym,ze przestrzega sie turystow przed uczestniczeniem w imprezach lokalnych typu jakies festiwale,parady, bo to troche niebezpieczne ponoc,chyba porzuce marzenie o wakacjach w Turcji i wybierzemy jednak Lloret de Mar
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- niby pisalo,ze wybrzeza morza Egejskiego naleza to tych bezpieczniejszych rejonow,ale to mnie nie przekonuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
o to mnie zniechęciłaś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
a lwasnie jak to jest z rezerwacja,bo ja jeszcze nie bylam na zagranicznym obozie i nie wiem czy lepiej teraz rezerwowac,czy troche pozniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ja byłam 2 razy, w tym Bułgarię rezerwowałam w lipcu , a Grecję w czerwcu
![]() Jeśli coś Ci się podoba to rezerwuj teraz, bo ceny nie są wysokie, a jak będzie z nimi później nie wiadomo tzn. zniżki możliwe będą ale nie takie jak teraz wiadomo ![]() Ja poczekam jeszcze na ofertę z okeja, bo na razie nie mogę się zdecydować ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-01-18 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
tez sie nie moge zdecydowac, na poczatku miala byc hiszpania,potem grecja,turcja,a teraz znowu hiszpania-za duzo tych ofert
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ofert nie jest wcale tak dużo
![]() ja na 99% wybieram Hiszpanię cuudowna jest .
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
ja tez raczej Hiszpanie(nie bylam tam nigdy),ale na forum duzo pisze o Lloret de Mar,w dodatku kolezanka mojej siostry byla w tamte wakacje w Lloret i mowila,ze bylo cudownie,dla niej raj na ziemi,bo to zapalona imprezowiczka,ja na kilka dyskotek z checia bym poszla,ale nie wiem czy mnie wpuszcza,bo bede miala wdety tylko 15 lat(jestem z marca 95 rocznik);/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
no właśnie w tym będzie problem, bo są od 16 lat ale kombinować zawsze można
![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
dziewczyny albsolutnie polecam Lloret jeśli ktos lubi piękne zachody słonca oglądane z tych poszarpanych skałek nad morzem a wieczorem lubi zaszaleć jest taka ulica w lloret na której są praktycznie same dyskoteki a w godz wieczornych jest tam pełno ludzi imprezy są tam najlepsze byłam tam w tamtym roku 10 dni i mineło straasznie szybko dlatego w tym roku też tam wracam niektórzy mówia mi że może lepiej bylo by coś innego zobaczyć ale mówi tak ktoś kto tam nie był i nie czuł atmosfery która tam panuje ludzie uśmiechnięci cały czas słychać ! hola! jest co zobaczyć jest gdzie sie wybawić i oczywiście trzeba napić sie prawdziwej sangrii
![]()
in love with ESAPANA forever Edytowane przez olcia92 Czas edycji: 2010-01-19 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
ooo to się nakręciłam na tą Hiszpanię
![]() Olcia a możesz mi powiedzieć jak tam z pogodą bywa ?:P
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zjechaliśmy prawie całą Hiszpanię i Portugalię, od San Sebastian, Lizbonę, Algarve, Malagę, Sewillę, Grenadę, Valencię, Barcelonę. Wszedzie była mniej więcej taka sama pogoda. Najzimniej zdecydowanie w San Sebastian, bo tam są wysokie góry, i w Portugali, bo bardzo wieje od strony oceanu. W tym roku jadę do Rzymu na weekend ![]() a potem przez miłość, którą zapałałam do Portugalii- rajska Madera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
oo dziękuję ;*
wyjazd planuję w sierpniu i liczę na piękną pogodę ![]() a i skoro tyle zwiedziłaś, to może polecisz mi jakieś wycieczki fakultatywne ?
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
ale sie wakacyjnie zrobilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
ja sobie też myslałam o barcelonie, ale nie. chyba wole cieszyc sie 9 pelnych dni w lloret, niż jechac na caaaly dzien do barcelony a potem ze zmeczenia padnąć. Ale tam pewnie musi być super. Taki koles u mnie na niemieckim robil o tej katedrze Gaudiego prezentacje. calkiem fajne
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
ja to jednak chcialabym zobaczyc cos wiecej niz LLoret de Mar...Ja sie juz nie moge doczekac,a nawet jeszcze nie wybralam konkretnej ofert;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
no właśnie..
![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-01-19 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
a co myslicie o tej ofercje http://britas.pl/oferta-628.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten upal wcale tak nie przeszkadza! a na pewno bedziecie miec czas wolny na Ramblas, a w sklepach jest przyjemna klimatyzacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
o to juz wole upal niz deszcz;P a bylas moze aklina w Marinland tym parku wodnym,polaczonym z delfinarium,warto tam wogole sie wybrac?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
nom prawda wycieczka do Barcy nie jest ta tych którzy lubią zwiedzanie w szybkim tempie
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Olcia92 dziękuję za odpowiedź
![]() a co do tych wycieczek to chyba zdecyduję się tylko na tą Barcelone, ale to już pomyślę ostatecznie gdy będę pewna że jadę do Lloret ![]()
![]() |
#56 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
zdecydowanie polecam funclub ![]() bylam wlasnie z nimi w 2009 w grecji i bylo dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- tak widze, ze wy tu tylko o Lloret dyskutujecie ;p ile placicie ? moze sie skusze, skoro tak zachwalacie ;p Edytowane przez ladyys Czas edycji: 2010-01-20 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Olcia92
![]() ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-01-20 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
ja byłam z biura zuh partner z dąbrowy górniczej czyli wyjeżdzasz z katowic a to nie jest daleko od Krk i byłam w hotelu DEX fajny hotel jedzenie poprostu pyszne codziennie coś nowego tylko chyba na kolacje sie troche dań powtarza pokoje fajne z balkonami każdy basen duży nom i bliżutko do morza hotel jak ktos kojarzy gdzie jest ten zameczek to własnie po tej stronie plaży i ja płaciłam chyba 1600 za wyjazd fajne oferty wczasów ma biuro MARTIN obozy studenckie to almatur a obozy młdziezowe tanie w INDEXIE W katowicach nom trzeba poszukać jeszcze fajne biuro to orlando.com.pl
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Ja wybieram się w sierpniu do Lloret de Mar na studencki obóz. Jedynym warunkiem jest ukończone 18 lat. Ktoś chce wybrać się razem ze mną?
![]() Dla zainteresowanych: www.latostudenta.pl Edytowane przez paulla_q Czas edycji: 2010-01-21 o 17:33 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
a wiecie moze, czy sam dowod do bułgarii wystarczy, czy trzeba miec paszport?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.