![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Ale numer
![]() ![]() A to o torebkę chodziło. Nieźle musiałam być nieprzytomna ![]() Torebki nie kupiłam, ale stanik się udało - takie silikonowe, przyklejane miseczki (no bo sukienka jest bez pleców). Zobaczymy, jak mi się w tym będzie chodzić ![]() Trafiliśmy też na wyprzedaż w księgarni Matras i nabyliśmy dwie książki o aranżacji wnętrz ![]() A teraz jesteśmy u Rodziców i zaraz będzie pyszny obiad ![]()
RAZEM OD 5.03.2000. ![]() Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 ![]() Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-01-17 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do chrzcin, to jaka opcja jeszcze wchodziła w grę? Że w domu? Powiedz mu że nie ma sprawy pod warunkiem, że on wszystko przygotuje, zrobi jedzenie, posprząta przed i po a Ty tylko się maluszkiem zajmiesz i na gotowe wejdziesz... Chyba mu się odwidzi od razu... A co do dojazdu jego rodziny to cóż Twoja wina że aut nie mają? U mnie wszyscy będą musieli dojechać 40-250km a Tz-a rodzina jest na miejscu i jakoś nie ma problemu...
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Elcia, no toż się popisał ten twój... ![]() ![]() ![]() ![]() Kretencjo, szkoda, że @ przylazła ![]() ![]() Aldii, jak samopoczucie - porodowo? ![]() Ishka, trzymam kciuki, żeby @ wcale się ie pojawiła ![]() Kakusia, gratuluję pięknego zdania egzaminu ![]() Virginia, u mnie nie było żadnych objawów ciąży - poza plamieniem implantacyjnym ok. 20dc. A tak - zero. Teraz jestem w 7tc i dopiero powoli coś zaczyna się dziać. Ale do teraz - nic! Właśnie obiadek robię - kluski śląskie i gulasz ![]() Miłej niedzieli kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Kretencja to jak juz przetestujesz ten stanik, to koniecznie zdaj relacje.Sama sie kiedys na taki czailam, ale zastanawiam sie czy jest to fajne i sie nie odkleja
![]() A ja chrzcin w ogole nie robie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomidorko jak Cie do jutra nie przestanie bolec, to lepiej jedz do gina.Nastroj w pelni porodowo-bojowy.Mam ochote wszystkich wytluc hahahah Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-01-17 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę zrobić obiad dla rodziców i rodzeństwa... Tyle że u mnie to będzie... 21osób + my w tym 6 dzieci od 2-12lat. U mnie się tak robi, a i miło się spotkać w takim gronie od święta, ostatnio na naszym ślubie tak było... No i planuję u nas w domku, siostra pomoże (w końcu 4 chrzciny i 2 komunie ma do odrobienia
![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
u nas by bylo 23 osoby i w domu u mnie by sie nie pomiescly wiec chcialm isc do restauracji i zrobic obiad tam no ale przeciez rodzinka mojego TZ nie dojedzie bo nie ma czym a jak to on twierdzi moja da rade bo wszyscy maja samochody wiec powiedzialam po kosciele kazdy jedzie do siebie nie bedzie rzadnej imprezy ja nie bede sie wkurzac
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Elcia a wytłumaczył się jakoś? ja bym mu dała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Ech, elcia, należy się temu Twojemu Mężowi niezły ochrzan. nawet mnie zdenerwował, a jestem zwykle bardzo spokojny człowiek
![]()
Książkowo: 97+26 Edytowane przez Starlett Czas edycji: 2010-01-17 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
gabisun nic nie odzywa sie od rana ja tez nie bo nie mam zamiaru sie klocic z nim wiec tez sie nie odzywam,tylko mu zapowiedzialam ze koniec z gotowaniem obiadow,robieniem zakupow wszytsko robi sam a ja bede lezec i nic nie bede robic i powiem wam ze nawet juz chcyba nie chce zeby byl ze mna przy porodzie sama sobie dam rade
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
aj lanie mu się należy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Elcia 0787 Mam nadzieje ze to co powiedział Twój mąż to było wypowiedziane pod wpływem alkoholu...bo wtedy ludzie czasem gadają takie rzeczy których później bardzo żałują!!...;/ nieładnie z jego strony że tak powiedział...chciał sie popisać przed kolegą czy co...ach Ci mężczyźni!! Ja bym nie popuściła tak łatwo jakby mój tak zrobił i musisz być silna i pokazać ze jednak kobietki są górą!! Nie możesz sie przecież denerwować teraz. Kochana całusy dla Ciebie
![]() Pomidora Żeby brzunio przestał boleć jak najszybciej a co do mojej @ to i tak cos czuje ze przyjdzie...nie wierze chyba az w takie szczescie zeby udalo sie od razu heh ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O zachovaniu TŻ nie vspomnę, o chrzcinach mu przetłumacz, v końcu to ty będziesz z maluszkiem, nie poradzisz sobie z przygotovaniem chrzcin v domu, finansovo też nie vyjdzie vas to dużo viecej. Poza tym jego rodzina będzie mogła sobie zorganizovać transport bo poinformujecie ich przecież vcześniej. No a TŻ to radzę nagadać (za to obgadyvanie), jak spokojem nie dasz rady to sie vykrzycz, nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja będę okrutna i narobie vam apetytu i poviem, ze vłaśnie piekłam gofry, całkiem smaczne, v całym domu pachnie ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Zapomniałam dodać, ze vczoraj zaczęły mnie boleć piersi, a to pevnie oznaka nadchodzącej "małpy", chociaż do momentu aż nie przyjdzie to łudzę sie, ze może sie udało. Bóle podbrzusza to mam już od dni płodnych poprzedniego cyklu, teraz też, tak jakbym miała napięte to podbrzusze, takie dzivne.
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Abz, Ishka trzymam kciuki za was dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
witajcie
zaczęłam pisac na starym wątku no i doczytałam że jest juz kolejna część więc się melduje i tu ![]() w skrócie opisze co u mnie 1) w piątek rano jak zwykle szykowałam się do wyjścia i wyprawienia młodego do szkoły a tu telefon - dzwoni mój TZ i sie pyta (było po 8 rano) " cześć co porabiasz?" no to ja mu "siedze w kuchni i zaraz bede robić śniadanie dla młodego" a on " taaaaak?? ale ja cie nie widze abyś siedziała w kuchni" no to ja zonk ![]() ![]() ![]() ![]() a wieczorek był baaaaaaaaardzo miły i romantyczny - mój Tz przygotował pyszną kolacje 2) w sobote miała przyjść ekipa do pieca o 8 rano - zwlekłam się z łózka po 7 i czekam ,czekam,czekam a tu d......... ,więc dzwonie po 9 i słysze " zaraz bedziemy nie moge auta odpalić" no i przyjechali po 10 ![]() ![]() ![]() 3) jutro jade do dermatologa na kontrole - bo to dziadostwo dalej mam na skórze choć w mniejszych iliściach ale swędzi okropnie no i przy okazji robie komplet badań ![]() a teraz siedze sama z młodym w domku ,mój TZ pojechał ![]() ![]() Ollliwka kłótnie o pieniądze są zawsze przykre ![]() aldii dziekuje za fluidki ![]() virginia witaj i pisz jak najwięcej ![]() Tity niestety narazie czeka nas mieszkanie osobno ![]() ciesze sie że badanie wyszło ok zgadnij_MS wielkie gratki ![]() Pamela86 witaj Pomidora oczywiście,że pamiętamy hihi ![]() Scio nalesniki ![]() a fotki superaśne ![]() aldii maleństwo prześliczne ![]() ![]() ![]() ![]() kretencja gratuluje aktu własności ![]() ![]() elcia0787 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Abz No tez mi sie tak wydaje ze to była Virginia ale nie oddzywa sie cos...hmmm ciekawe co u niej...mam nadzieje ze udało jej sie
![]() Gabisun Dziękuje za te fluidki dobre ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Abz ty mi tak nie kracz, bo jak wykraczesz wczesniejsza akcje to normalnie
![]() ![]() ![]() Awenturyn ale mialas super niespodzianke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Cytat:
![]() Dzięki też za odp. z luteiną ![]() Cytat:
![]() Ja? A tak, miałam testować, tylko ciągle nie wiem kiedy, dziś mój 27dc, ostatnie cykle miałam różne od 27 do 33 dni... Jak się domyślacie, bardzo mnie już korci... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ooo, a ja właśnie ostatnio aż się przeraziłam jak się obejrzałam w lustrze. Też mi się wydaje, że piersi wyglądają inaczej. Dopytam chyba jeszcze TŻeta, bo może widzę już to, co chcę widzieć... Cytat:
![]() Ja też byłam dziś u rodziców, spotkałam się z bratem i jego rodzinką, poszalałam z jego dzieciakami ![]() Miłego wieczorka!! ![]()
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aventuryn miła niespodzianka TŻ ![]() No i dobrze, że v końcu mozesz palić bez problemu i macie ciepło. Długo cie trzyma ta choroba nie? Badania zrób, oczyviście sie przydadzą. Cytat:
![]() Jejku, jutro zobaczysz svoja Lu, vspaniale ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Abz z ta bomba zegarowa to trafilas w samo sedno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
O matko, ile nadrabiania miałam z jednego dnia tylko
![]() kretencja ja mam przeczucie, że już niedługo Ci się poszczęści ![]() aldii no to kawałek masz do tego szpitala. A na którą jutro jedziesz? Mocno trzymam kciuki, żeby się w nocy nic nie wydarzyło ![]() ![]() Kakusia gratuluję zaliczenia ![]() Ishka, abz i Vigrinia kciuki za II ![]() elcia no to fatalnie się TŻ zachował ![]() ![]() ![]() lindsley mój nie pije odkąd mu wytłumaczyłam conieco. Pije tylko jak mu pozwolę, czyli wczoraj jedno piwko. Następne będzie mógł sobie wypić w lutym. A jak się zaczniemy starać to null....Nie ma litości ![]() Pomidorka pewnie macica się rozciąga i tak Cię boli. Łykaj nospę i idź do lekarza to Cię uspokoi ![]() Lenka powodzenia w sesji. Dasz radę. Szkoda tylko, że mdłości Cię tak męczą...gorzej się tak uczyć... Awenturyn to ładną niespodziankę Ci TŻ zrobił ![]() A my niedawno wróciliśmy. Jesteśmy padnięci. Mężowi się komputer nie odpala i majstruje już od godziny. Skopaliśmy kartkówkę i chyba poprawka będzie. Za tydzień na szczęście wolne, ale nauki multum na za dwa tygodnie...no cóż, takie uroki sesji. |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Chyba nie... Ale ja w nieświadomości żyłam chyba do 35dc, a test zrobiłam w 39dc... Chyba się nie tyje od początku... Teraz mam już 6-7kg na +
![]() Tylko remontuję jeden pokój... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Elcia, kochanie, biedna jesteś, może się podpił i dlatego takie głupoty mówił i wcale tak nie myśli?
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Aldii, hehe, uśmiałam się z tym wytłukiwaniem, wyobraziłam sobie ciebie w 9 miesiącu ciąży z takim wielkim młotkiem:P Lindsley, ech no głupio, że tak ciągle sobie popija i nie myśli, jak ty się z tym czujesz. faceci czasem nie myślą... Pomidorka, mam nadzieję, że ból szybko minie i już niedługo będziesz się tylko cieszyć fasolką.Dobrze obgadaj wszystko zmlekarzem Aldii, rany, ty się pakuj do spzitala kochana. D0obrze, że Lu wytrzymała ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Awenturyn, superowo, że z TŻtem się zobaczyłaś, pewnie strasznie stęskniona byłaś...I dobrze, że w mieszkanku ciepło, ja sobie nei wyobrażam, jak w takim zimnie mogłaś siedzeć Tity, śpij z książkami pod poduszką, wiedza sama przejdzie:P |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Kochane trzymajcie te kciuki dalej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
No, też się nie mogę doczekać fotek LU
![]() A ja dzisiaj miałam bardzo miły dzień, rano z tżtem byłam w kościele, potem poszliśmy karmić kaczki, bo mieliśmy wielki chleb na zbyciu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Papa Aldii, wszystkiego dobrego kochana,trzymam kciukersy, jutro jeden z znajważniejszych dni w Twoim życiu ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Lindsley, kakusia, no nie mogę. Zawsze mnie rozwala to, e jesteście prawie w tym samym tygodniu. Rany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Weruczek - fajnie, że z TŻ tak miło spędziliście niedzielę
![]() ![]() ![]()
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny miałaś dzień z Tz-em... Też bym chciała iść na randkę ale mój Tz to taki mało romantyczny jest... Ciekawe czy w tym roku będzie pamiętał o moich ur... Pamiętacie jak pisałam rok temu, że cały dzień siedziałam sama w domu?
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2010-01-17 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
I tak spac nie moge, wiec zaraz wyruszamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
aldii ale niesamowite przeżycie to jest na pewno dla Ciebie , jak sobie wyobraże siebie w takiej sytuacji to
![]() ![]() i czekamy na Was ![]() weruczek super dzień spędziłaś ![]() lindsley a jak na 24 tc to masz duży apetyt ? chyba normalnie przytyjesz czyli tak do 12 kg najwięcej Moja mama 25 kg przytyła ![]() Dziękuje dziewczyny za te pocieszenia drobne ostatnimi dniami ![]() Z mamą się pogodziłam , sama się odezwała , ale i tak swoje przeżyłam i przeryczałam , z TŻ też bajkowe relacje nie były i opcja rozstania też wchodziła w gre ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.