|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
![]() Zazdroszczę przeokrutnie Flowerbomb EDT
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Dottoresso, bardzo miło i kobieco u Ciebie
![]() Organza podoba mi się najbardziej ![]() Zapewne niedługo Twój zbiór powiększy się o kolejne ciekawe pozycje |
|
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- no proszę, a ja dopiero co go zdobyłam... 2 dni temu, hm?
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skromna ale wspaniała kolekcja
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwestia czasu ![]() Cytat:
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Dottoressa same przecudne zapachy
|
#280 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, przebrnęłam dzielnie przez 9 stron wątku (po raz kolejny, ale tym razem z kartką i długopisem) i muszę powiedzieć, że co rusz to zapierało mi dech z zachwytu. Przepiękne kolekcje i wszystkim ich posiadaczkom bardzo serdecznie gratuluję
Akisio, Hardgirl, Laylooo, Agus79, Brook i Dottoresso - pięknie u Was, tak kobieco i zmysłowo, jestem pod wrażeniem wspaniałych zbiorków, choć nie mamy żadnych wspólnych zapachów. Jest jednak co podziwiać ![]() Korzenno, pięknie u Ciebie Mansi, świetna kolekcja i bardzo moja - serdecznie gratuluję . Łączą nas Theorema, FdB, Chanel5 Eau Premiere i Molecule01. Chętnie przygarnęłabym Bois Farine - podoba mi się, ale jakoś nie udało mi się jeszcze upolować. Lady_Poison, choć wracałam do Twoich fotek już kilka razy, wciąż jestem w szoku - 4 x BdM Jakie one cudne, jak fantastycznie się prezentują![]() Justynoneyman - pięknie u Ciebie, gratuluję Łączą nas dwa zapachy - Dolce Vita i Chanel 5 Eau Premiere.Redhead Witch, przyznaję, że śledząc Twoje poszukiwania dymu idealnego, byłam niezwykle ciekawa Twoich flakonów, no i nie rozczarowałam się. Bardzo wyrazista, pazurzasta, dymna kolekcja z charakterem - robi ogromne wrażenie I idealnie do Ciebie pasują. Osobne gratulacje za fotki - są niezwykłe, takie klimatyczne Chytrusku_lisku - Gratuluję -kolekcja zachwycająca. Ku mojej radości znalazłam dwa zapachy, które nas łączą - Theoremę i OI-kę.Trihomonas - niezwykle elegancka i wytworna kolekcja Wspólne zapachy mamy dwa - Dolce Vitę i Chanel 5 Eau Premiere.Agusskoo2, nawet nie podejrzewałam, że jesteśmy aż tak blisko spokrewnione Łączy nas sporo bo Cinnamon Bun, Tobacco Vanille TF, OI, BdM, Theorema, T4T, Musc Maori, Kashmina Touch i Tobacco Vanille Voluspy. W niedalekiej przyszłości połączą nas też Egg Nog i Gingerbread. Chętnie przygarnęłabym od Ciebie Note Vanille i Lutka - tych dwóch zazdraszczam. A w ogóle piękna kolekcja - serdecznie gratuluję ![]() Escritoro, wstyd przyznać ale patrząc na Twoje flakony zaśliniłam sobie cały monitor Od zaraz mogłabym się zaopiekować wszystkimi flaszkami Micallef, Safrankiem, Tam Dao, Avignon też bym porwała. Zazdraszczam okrutnie. Świetnie się całość prezentuje, mogłabym oglądać i oglądać...Moje gratulacje![]() Skarbiątko, zawsze wiedziałam, że jesteśmy spokrewnione, ale nie sądziłam, że tak blisko . Czyżby bliźniaczki? Na widok Theosiek, aż się wzruszyłam - prawdziwa rodzinka, rodzice i maluszki . Poza Theosiami łączą nas Prada Irysowa, Prada L'Eau Ambree, Tumulte, Kashmina Touch, Nature Millenaire, FdB, BdM i całe mnóstwo odlewek. Chętnie zakosiłabym Ci Boudoir i Kyoto, bo całkiem nieźle pasowałyby do mojego zbiorku. A tak w ogóle to jestem pod wrażeniem Twoich skarbów - są niesamowite ![]() Polly, bardzo się cieszę, że wreszcie się ujawniłaś, bo zżerała mnie ciekawość jakie zapachy były w stanie podbić Twoje serce i oczarować nos. No i z radością stwierdzam, że wbrew pozorom mamy bardzo podobny gust. Łączą nas Wenge, Historie d'Eau, Prada, Theosia i Elixir. Naprawdę sporo. Zazdraszczam nowej OI-ki (bardzo, bardzo), Safranka i tych wszystkich odlewek L'Eau Trois. Jak Ci się udało tyle ich nazbierać? Gratuluję serdecznie i już z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy ![]() Sorki, że musiałam zredukować serduszka (było ich mnóstwo), ale program nie chciał mi wysłać posta z taką ilością grafiki
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2010-01-16 o 23:38 |
|
|
|
#282 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie odlewki jeszcze cieszą, bo nie mam ich dużo, jeśli trafiam na mój zapach - dążę do flakonika, jeśli nie, pozbywam się
|
|
#283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mocny zapach! mam ją z wymiany z lady_poison ( ) ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetnie prezentują sie flakoniki MDCh. Zazdraszczam Elle YSL
|
|
|
#285 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#287 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() ja od dawna wiem że mamy podobny gust L'Eau Trois-jedną 5 ml kupiłam,a resztę mam od dobrych duszek ![]() z marzeniem o flaszce sie pożegnałam..więc są dla mnie tym bardziej cenne
|
|
|
#288 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszcze Hypnotic Poison ale tylko flaszeczki![]() Cytat:
Pochwal sie swoja kolekcja
|
|||
|
|
|
#289 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 6/8 wspólnych zapachów to 2/3 moich flakonów, niezła średnia! Zawsze mi się wydawało, że mamy podobny gust A tak na marginesie, może wkleisz jakąś swoją aktualizację...? Ciekawa jestem zmian
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Daff - ślicznie Ci dziękuję
Oglądałam kiedyś Twoją kolekcję (która też na mnie wielkie wrażenie wtedy zrobiła ), ale to było bardzo dawno temu... Chętnie zobaczyłabym czy coś się u Ciebie zmieniło. Czekam na zdjęcia |
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Obserwuję was dziewczyny jakieś pół roku.Postanowiłam wkleić moje flaszeczki
szybko u mnie raczej nic się nie zmieni,chociaż kto wie..![]() Zdjęcie nr 1 Angel Crystal noir Cocon Ange ou demon Zdjęcie nr 2 Alien Eau Luminescente Lolita Lempicka DKNY Woman Mont Blanc Femme Individuelle Zdjęcie nr 3-tych perfum już mam powoli dość!chyba wystawię na all Miracle Forever Dolce Vita Eternity Baby Doll |
|
|
|
#292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak trafiłaś na to forum to wiele się może w niej zmienić i to szybciej niż się spodziewasz
|
|
|
|
|
#295 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i zazdroszczę Ange ou Demon
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Ja też już od dłuższego czasu lubie posiedzieć na Perfumach, wieć postanowiłam wkleić moja skromną kolekcję.
![]() zdj 1: D&G The One - mój najnowszy nabytek Chanel Coco Mademoiselle EDP Dior Dune Chanel Chance EDP Halle by Halle Berry Sephorowa Wanilia zdj 2: Karl Lagerfeld Kapsule Woody odlewka Gucci PH (resztę oddałam koledze )Bvlgari Black Jil Sander Stylessence zdj 3: The Body Shop Amorito JPG MaDame - kompletnie nieudany prezent od rodziców, stoi u mnie, ale mama go używa, bo jej się podoba Bvlgari Omnia YR Neonatura Cocon Kate Moss Velvet Hour zdj 4: Poison Hypnotic Poison ![]() Midnight Poison Elixir
|
#297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i mój ukochany Gucio PH. Poza tym nie moja bajka... ale ładnie |
|
|
|
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę meeeega Dolce Vity ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() ale ja nie używam, kompletnie nie w moim styluCo do MaDame - strasznie nie wyszły JPG
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
hehe, masz racje, ze to nie wypał;-), a ja tez bardzo lubię Le Male
|
#300 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

Mam w saszetkach po 1 ml AoD EDT i wstrzykuję go do tej buteleczki po EDP jak już kolejne 5 ml zniknie

Jakie one cudne, jak fantastycznie się prezentują
. Poza Theosiami łączą nas Prada Irysowa, Prada L'Eau Ambree, Tumulte, Kashmina Touch, Nature Millenaire, FdB, BdM i całe mnóstwo odlewek. Chętnie zakosiłabym Ci Boudoir i Kyoto, bo całkiem nieźle pasowałyby do mojego zbiorku. A tak w ogóle to jestem pod wrażeniem Twoich skarbów - są niesamowite

)
Oszczędzam na PERFUMY!!