Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 23:19   #1621
Myszunia19
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

WYSYŁAJ!!!

dziekuje za wsparcie. naprawde to doceniam. psychicznie wysiadam
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:23   #1622
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
WYSYŁAJ!!!

dziekuje za wsparcie. naprawde to doceniam. psychicznie wysiadam
chciałabym ci jakoś pomoc...
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:25   #1623
Myszunia19
Zakorzenienie

jak tu o tym mowie i mi odpisujecie to mi to naprawde pomaga. zagrzewacie mnie do walki z nim. bo ja zamiast zle rzeczy widziec to widze same superlatywy
Stary 2010-01-17, 23:27   #1624
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Mój facet dba o siebie chyba bardziej niż ja
Pisze ze mną na gg i nagle:
,,Jestem teraz biały od maseczki przeciw krostkom"

Cóż... to ja może pójdę zmyć make-up...
Mój ostatnio zabrał mi radełko (do wycinania skórek, jakby ktoś nie wiedział), bo zamówiłam kilka to mi jedno zabrał i sobie skórki wycinał. Powiedział, że chciał sobie takie kupić, ale się wstydził
I wycina te skórki i mówi ,,fujjj ale to obleśne, jak ja mogłem się tak zapuścić"
Powiedziałam mu, żeby nie przeszkadzał, bo większość facetów pewnie nawet nie wie, że skórki się wycina. Co tam faceci! ile kobiet nie wycina a ma na pół paznokcia (bo nie mówie tu o takich jak ktoś ma delikatne, ja też często odsuwam tylko zamiast wycinać), ale jak nieraz widzę kobiete i skórki przysłaniają pół paznokcia to

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Kochana, mój ma cały arsenał kosmetyków! Maseczka, peeling, żel tyle że on z przymusu, ma nieziemsko twardy zarost, który wrasta mu pod skórę i dostaje krostek, od wody w mieście też np. krostki mu się robią, niby ledwie widoczne, ale wiadomo, trzeba coś z tym robić. I wągry ma, ja też na nosie, znacie sposób żeby się ich pozbyć?

Ja to najbardziej o włosy dbam, balsamować mi się nigdy nie chce, tak samo paznokcie u nóg wiecznie niepomalowane albo poodpryskiwane

Teraz mi jeszcze usta pękły tak, że mam po lewej stronie na dolnej wardze mały krater, boli ustrojstwo jak jasna cholerka, jakby mi suchej skóry mało było ale nawadniam się od dziś!

Będę sikać w nocy jak szalony borsuk
Koleżanka ostatnio kupiła sobie z allegro takie hmm ,,plastry"? czy jak to nazwać (zapomniałam ) co się na nos nakleja. Mówi, że dobre. Sama chcę sobie zamówić, bo też mam te wągry nieszczęsne

Cytat:
Mój też ma te wągry i jakoś bym mu to zlikwidowała
On zawsze mowi żebym sobie swoje krostki wyhodowała i sobie wyciskała, bo uwielbiam mu coś dusić jak ma na plecach albo twarzy, i tylko on sie rzuca a ja mu krzycze,,nie bądź babą!" no a ja nigdy nie miałam i jest to dla mnie fascynacja tak mu to wyciskać
Haha to u nas jest odwrotnie. Jak mój się kiedyś do mojego nosa dorwał to aż się popłakałam tak się na mnie wyżył.
A jak on coś ma to każe mi wyciskać i potem mówi ,,pokaż"

Cytat:
Kochanie, ale Ty mu nie wierzysz, prawda?

Nie czytaj tych śmieci, kasuj albo odsyłaj mu, nie pozwól, żeby zniszczył Ci życie, po raz kolejny w dodatku.
Niektórym ludziom trzeba pozwolić odejść, niektórych do tego zmusić! Psychopata.

To co, dziewczyny, wysyłać? waham się, ale jak dzisiaj nie wyślę to jutro zacznę marudzić i wcale nie wyślę, a pojutrze zapomnę o sprawie.

Nie chcę nie wysłać i żałować, myśleć: co by było gdyby. Nie chcę też odkładać na laptopa całe wieki a tak na dobrą sprawę potrzebuje komputer non stop - wszystko dostajemy na maila, artykuły piszę na komputerze, czytam notatki z komputera, dosłownie wiecznie muszę mieć go przed sobą żeby funkcjonować, że o Wizażu nie wspomnę
WYSYŁAJ!!! Bo baty polecą

A ja mojego trochę wykorzystałam i jutro zawozi mnie na uczelnie Cieszę się, bo taka pogoda, że autobusami nie chce się jeździć.

Hmm olałam naukę i sobie z Wami z godzinkę posiedzę.
Jutro najwyżej będę płakać, że mogłam się uczyć zamiast wizażować, ale już tak mi się nie chce i tak za Wami tęsknie, że trudno się mówi
Stary 2010-01-17, 23:29   #1625
Myszunia19
Zakorzenienie

TZ nie napisal:/
Stary 2010-01-17, 23:30   #1626
KochajMniie
Zadomowienie

Koszka
no to super że się dogadaliście, i teraz tylko wcielić w życie

Cytat:
Przejechałam 4 km na rowerku stacjonarnym i piję pierwszy aqua slim, jeżeli mam się pokazać w stroju kąpielowym, to muszę wyglądać jakoś, żeby mnie kamerzysta mógł objąć

Mam zdjęcia, tylko uprzedzam, że wyglądam jak przyćpana od nauki, i nie mam lepszego światła dlatego są jakieś ciemne :/ i pomarańczowe od ścian

Które jest takie względne?
2 jest b. ładne i masz takie śliczne włoski proste prostujesz czy z natury takie sa?
Hehe to widzisz nie dość że wygrasz laptopa albo jakąś wycieczke czy cos fajnego to jeszcze wziełaś się za ćwiczenia
ja też muszę zacząć w końcu bo do wakacji tuż tuż

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
zdenerwowałam się na mojego.
nie dość, że wczoraj żal mi dupę ściskał jak mi przyjaciółka opowiadała jaki romantyczny potrafi być jej TŻ (kąpiel w wannie przystrojonej świeczkami) to jeszcze jak chciałam dziś poświntuszyć z moim przez smsy to mnie olał.
a sam z żadną inicjatywą nie wyjdzie.
myśli, że jak mnie ma to już się nie musi starać nic a nic.
no dno totalne po prostu.

Cholera, przerąbane a jakbyś go tak prowokowała ale nic nie robiła i mówiła że nie masz ochoty tak przez kilka dni, może by pomogło? by się ocknął facet, że pasuje się postarać

Cytat:
Problem raczej w tym, że mam strasznie chude palce i nawet jeżeli mu podam rozmiar, to wydaje mi się, że może mieć problem z zakupem.
Ja też mam małe rozmiary pierścionków chyba 9 i ciężko było cokolwiek znaleźć, tylko u jednego jubilera było kilka takich to może się uda znaleść

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
A moj TZ kiedys byl bardziej romantyczny ode mnie. Ja to w nim zgasilam, a teraz zaluje, bo mi sie odwidzialo... Ale ma takie slodkie zachowania np. jak szlismy na spacer po jakichs trawiastych polanach ze znajomymi to zatrzymywal sie i zbieral kwiaty. I na koniec dal mi taki duuuzy bukiet chabrów Nawet jego siostra mi zazdroscila Albo jak jezdzilismy na lodzie to przyjechal do mnie z polowy lodowiska na kolanach i co cwhila mi buziaki przesylal przy ludziach Albo jezdzil na karuzeli i jak byl w gorze to sie darl na cale wesole miasteczko ze mnie kocha Nie no dobra, jest romantykiem, odwoluje, ze mu sie odwidzialo

on tak sam z siebie czy jakiś eliksir romantyczności?
zazdrooszczę mój też niby jest romantyczny, świeczki, winko te sprawy ale chyba nie aż tak

Cytat:
Kochana, mój ma cały arsenał kosmetyków! Maseczka, peeling, żel tyle że on z przymusu, ma nieziemsko twardy zarost, który wrasta mu pod skórę i dostaje krostek, od wody w mieście też np. krostki mu się robią, niby ledwie widoczne, ale wiadomo, trzeba coś z tym robić. I wągry ma, ja też na nosie, znacie sposób żeby się ich pozbyć?

Ja to najbardziej o włosy dbam, balsamować mi się nigdy nie chce, tak samo paznokcie u nóg wiecznie niepomalowane albo poodpryskiwane

Teraz mi jeszcze usta pękły tak, że mam po lewej stronie na dolnej wardze mały krater, boli ustrojstwo jak jasna cholerka, jakby mi suchej skóry mało było ale nawadniam się od dziś!

Będę sikać w nocy jak szalony borsuk
Oczyszczanie twarzy u kosmetyczki jest dobre na te wszystkie wągry itd. ale boli jak cholera..
ja też mam, podobno też peeling ma pomagać ale jakoś zbytnio nie zauważam różnicy, tyle tylko że jest twarz gładsza a Ty?
Mi się strasznie włosy elektryzują i mam takie cienkie czemu nie mogę mieć takich pięknych, grubych, prostych włosów.. to przecież nie tak wiele chce

Jak ja mam was nadrobić, odpisuje a tu kolejna strona się pojawiła jak wysłałam ?

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-17 o 23:31
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:30   #1627
szatanica1989
Zakorzenienie

Mysza, na razie mnie nie stać na luksus zabiegów Tżtowi wyciskam bo to kocha, rozkłada się jak król na łóżku i włoski mu wyrywam i kroski wyciskam, to jest zaraz po seksie jego ulubiony sposób spędzania ze mną czasu

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
kosmetyki.. zależy od firmy. ale nie sa bardzo drogie. no chyba ze piszemy o np. Chanel czy tam Dior, to mogą być ponad $100. ale chyba każdego stać na zwykle kosmetyki, nie są tak bardzo drogie bo zawsze w gazetach są jakieś zniżki, nie wiem czy u was tez tak jest?
a u nas za trochę mniej niż $10 to kupisz już cały obiad w McDonalds. ale chyba na tyle samo wychodzi bo dolar jest po ile teraz? 2.7 jakoś tak. tylko ze u nas 10 dolary to jest nic.. :/
No widzisz, a u nas w McDonaldzie drogo jak diabli, cola mała 3 zł, a przecież to jakaś połowa małej butelki jest, kanapki nie wspomnę, naprawdę jak chce się zjeść w Mc'u to trzeba się przygotować na spory wydatek, co jest chore, bo to żaden luksus w sumie tylko śmieci. Smaczne, bo smaczne, ale śmieci.

A wiecie co ja dzisiaj zrobiłam?

Zaczepił mnie bezdomny jak szłam na autobus z dworca pkp i oddałam mu swój obiad - trzy pyszniutkie kotlety nadziewane pieczarkami pomyślałam, że jemu bardziej potrzebne, poprosiłam żeby nie wyrzucał bo mama się narobiła przy nich, cieszył się, mam nadzieję, że zjadł i smakowało nic to, że sama musiałam zadowolić się suchą bułą z Reala ja to mam miękkie serce

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:31   #1628
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Mój ostatnio zabrał mi radełko (do wycinania skórek, jakby ktoś nie wiedział), bo zamówiłam kilka to mi jedno zabrał i sobie skórki wycinał. Powiedział, że chciał sobie takie kupić, ale się wstydził
I wycina te skórki i mówi ,,fujjj ale to obleśne, jak ja mogłem się tak zapuścić"
A możesz mi jakoś opisac jak się tym obsługuje bo strasznie tępa do takich rzeczy jestem
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:31   #1629
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
jak tu o tym mowie i mi odpisujecie to mi to naprawde pomaga. zagrzewacie mnie do walki z nim. bo ja zamiast zle rzeczy widziec to widze same superlatywy
Mycha kurcze kobieto już mnie denerwujesz. Wymaż tego człowieka z pamięci i to już. !!!!!
Jakie Ty w nim superlatywy widzisz
Pomyśl sobie, że to jest pieprzony szantażysta emocjonalny i psychopata. Skoro Ciebie tak traktował, to na pewno się nie zmieni. Nie wiesz o tym? Wszędzie o tym trąbią, tacy ludzie się nie zmieniają. Uderzył Cię raz, uderzy kolejny!!
A pomyśl o tym, bo wiem, że kochasz dzieci i nawet już byś chciała mieć. To myśląc przyszłościowo pomyśl jaką krzywdę dzieciom byś zrobiła będąc z takim człowiekiem!! Nie dość, że pewnie niezła patologia by była, bo rodzice by się non stop kłócili, tatuś popychał mamusie, to może jeszcze i na dzieci by rękę podniósł.
Nie dopuszczaj dobrych myśli o nim do siebie. Zabraniam Ci. Masz myśleć o nim cały czas źle, źle, źle!!!
Stary 2010-01-17, 23:31   #1630
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Oczyszczanie twarzy u kosmetyczki jest dobre na te wszystkie wągry itd. ale boli jak cholera..

coś o tym wiem...
Stary 2010-01-17, 23:33   #1631
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
A możesz mi jakoś opisac jak się tym obsługuje bo strasznie tępa do takich rzeczy jestem
To jest mniej więcej coś takiego
http://www.e-ozdoby.pl/uploads/20090...42_radełko.JPG
I tą ostrą końcówką łapiesz skórkę i ciach przejeżdżasz od początku skórki do końca i bam skórki nie ma
Nie umiem inaczej wyjaśnić
Stary 2010-01-17, 23:34   #1632
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mysza, na razie mnie nie stać na luksus zabiegów Tżtowi wyciskam bo to kocha, rozkłada się jak król na łóżku i włoski mu wyrywam i kroski wyciskam, to jest zaraz po seksie jego ulubiony sposób spędzania ze mną czasu

No widzisz, a u nas w McDonaldzie drogo jak diabli, cola mała 3 zł, a przecież to jakaś połowa małej butelki jest, kanapki nie wspomnę, naprawdę jak chce się zjeść w Mc'u to trzeba się przygotować na spory wydatek, co jest chore, bo to żaden luksus w sumie tylko śmieci. Smaczne, bo smaczne, ale śmieci.

Zaczepił mnie bezdomny jak szłam na autobus z dworca pkp i oddałam mu swój obiad - trzy pyszniutkie kotlety nadziewane pieczarkami pomyślałam, że jemu bardziej potrzebne, poprosiłam żeby nie wyrzucał bo mama się narobiła przy nich, cieszył się, mam nadzieję, że zjadł i smakowało nic to, że sama musiałam zadowolić się suchą bułą z Reala ja to mam miękkie serce
właśnie.. to jest głupie bo mi sie wydaje ze jejku 3 zloty to grosze, bo jeden dolar jest prawie tyle samo. a jeden dolar to jest nic, ale znowu dla was te pieniądze na takie jedzenie to jest dużo.
Stary 2010-01-17, 23:36   #1633
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Mycha kurcze kobieto już mnie denerwujesz. Wymaż tego człowieka z pamięci i to już. !!!!!
Pomyśl sobie, że to jest pieprzony szantażysta emocjonalny i psychopata. Skoro Ciebie tak traktował, to na pewno się nie zmieni. Nie wiesz o tym? Wszędzie o tym trąbią, tacy ludzie się nie zmieniają. Uderzył Cię raz, uderzy kolejny!!
A pomyśl o tym, bo wiem, że kochasz dzieci i nawet już byś chciała mieć. To myśląc przyszłościowo pomyśl jaką krzywdę dzieciom byś zrobiła będąc z takim człowiekiem!! Nie dość, że pewnie niezła patologia by była, bo rodzice by się non stop kłócili, tatuś popychał mamusie, to może jeszcze i na dzieci by rękę podniósł.
Nie dopuszczaj dobrych myśli o nim do siebie. Zabraniam Ci. Masz myśleć o nim cały czas źle, źle, źle!!!
ja sobie to wydrukuje

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Koszka ty robisz z paznokciemi zawodowo?
Stary 2010-01-17, 23:37   #1634
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Koszka
no to super że się dogadaliście, i teraz tylko wcielić w życie

2 jest b. ładne i masz takie śliczne włoski proste prostujesz czy z natury takie sa?
Hehe to widzisz nie dość że wygrasz laptopa albo jakąś wycieczke czy cos fajnego to jeszcze wziełaś się za ćwiczenia
ja też muszę zacząć w końcu bo do wakacji tuż tuż

Cholera, przerąbane a jakbyś go tak prowokowała ale nic nie robiła i mówiła że nie masz ochoty tak przez kilka dni, może by pomogło? by się ocknął facet, że pasuje się postarać

Ja też mam małe rozmiary pierścionków chyba 9 i ciężko było cokolwiek znaleźć, tylko u jednego jubilera było kilka takich to może się uda znaleść

on tak sam z siebie czy jakiś eliksir romantyczności?
zazdrooszczę mój też niby jest romantyczny, świeczki, winko te sprawy ale chyba nie aż tak

ja też mam, podobno też peeling ma pomagać ale jakoś zbytnio nie zauważam różnicy, tyle tylko że jest twarz gładsza a Ty?
Mi się strasznie włosy elektryzują i mam takie cienkie czemu nie mogę mieć takich pięknych, grubych, prostych włosów.. to przecież nie tak wiele chce

Jak ja mam was nadrobić, odpisuje a tu kolejna strona się pojawiła jak wysłałam ?
Zaraz wysyłam, a co mi tam!

Ale Tżtowi powiem dopiero jakby mnie zaprosili, nie chcę żeby był rozczarowany czy coś.

Włosy mam z natury proste, tylko w nocy mi się odginają i budzę się z taką fryzurą mało medialną, więc czasami prostuję, ale rzadko, bo przeważnie biegam w związanych w kitonga. Suche są jak diabli, wczoraj sobie genialną maskę zrobiłam - napar z ziarenek siemia, jajko, cytryna i na łepek na godzinę powtórzę za kilka dni.

Mysza, psychopaci wiedzą jak omotać swoje ofiary, popatrz na bite kobiety, one będą tuszować siniaki, opracowywać technikę przyjmowania ciosów "żeby mniej bolało", usprawiedliwiać oprawcę, a odejdą dopiero albo kiedy dostaną tak mocno, że dotrze do nich, co się dzieje i co trzeba z tym zrobić, albo jak dostaną o jeden raz za mocno i już nie zdążą nic z tym zrobić On doskonale wyczuwa Twoją słabość, gra na wspomnieniach i emocjach, wie, że czytasz to co pisze i że to przeżywasz, to jedna wielka chora strategia.

Piszę.
Stary 2010-01-17, 23:37   #1635
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
o a to juz mu pare razy pisalam;]
ja bylam z nim szczesliwa ale potem nagle sie cos zacelo dziac. nawet brzydkie slowa na mnie lecialy, popchnal mnie pare razy. ale nie uderzyl. ale popchnal.
Sama widzisz jak się zachowywał w stosunku do Ciebie! jeszcze teraz Ci spokoju nie daje jakiś nienormalny ten człowiek jest
nie zrozumie raz, dwa to niestety ale musisz go tak traktować żeby w końcu dał spokój! a co na to Twój tż?

Cytat:
To co, dziewczyny, wysyłać? waham się, ale jak dzisiaj nie wyślę to jutro zacznę marudzić i wcale nie wyślę, a pojutrze zapomnę o sprawie.

Nie chcę nie wysłać i żałować, myśleć: co by było gdyby. Nie chcę też odkładać na laptopa całe wieki a tak na dobrą sprawę potrzebuje komputer non stop - wszystko dostajemy na maila, artykuły piszę na komputerze, czytam notatki z komputera, dosłownie wiecznie muszę mieć go przed sobą żeby funkcjonować, że o Wizażu nie wspomnę
WYSYŁAAAJJ!!! I TO JUŻ!
sama widzisz, mus to mus!

Cytat:

no no Szatanico serce dobre to Ty masz
Stary 2010-01-17, 23:40   #1636
Myszunia19
Zakorzenienie

szatanico Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

moj TZ nic. kazal mi to olewac.
Stary 2010-01-17, 23:40   #1637
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
ja sobie to wydrukuje

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Koszka ty robisz z paznokciemi zawodowo?
A drukuj nawet i z 50 kopii w czcionce 60 i rozwieś po pokoju zamiast tapety dopóki Ci nie przejdą te myśli

Nie ja samouk jestem i robie tak bardziej hobbystycznie pazury. Tak w gronie znajomych, znajomi znajomych itd
Miałam zakładać sobie stronę internetową, troszkę się rozreklamować i coś z tym robić, ale tak się zbieram, zbieram i nic mi nie wychodzi. Trochę szczerze mówiąc zniechęciło mnie to, że teraz taka mega konkurencja jest w tej dziedzinie
Stary 2010-01-17, 23:41   #1638
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:

Ale Tżtowi powiem dopiero jakby mnie zaprosili, nie chcę żeby był rozczarowany czy coś.

Włosy mam z natury proste, tylko w nocy mi się odginają i budzę się z taką fryzurą mało medialną, więc czasami prostuję, ale rzadko, bo przeważnie biegam w związanych w kitonga. Suche są jak diabli, wczoraj sobie genialną maskę zrobiłam - napar z ziarenek siemia, jajko, cytryna i na łepek na godzinę powtórzę za kilka dni.

Mysza, psychopaci wiedzą jak omotać swoje ofiary, popatrz na bite kobiety, one będą tuszować siniaki, opracowywać technikę przyjmowania ciosów "żeby mniej bolało", usprawiedliwiać oprawcę, a odejdą dopiero albo kiedy dostaną tak mocno, że dotrze do nich, co się dzieje i co trzeba z tym zrobić, albo jak dostaną o jeden raz za mocno i już nie zdążą nic z tym zrobić On doskonale wyczuwa Twoją słabość, gra na wspomnieniach i emocjach, wie, że czytasz to co pisze i że to przeżywasz, to jedna wielka chora strategia.
to tez wydrukuje.
Stary 2010-01-17, 23:42   #1639
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, wyobraź sobie swój dom za kilka, kilkanaście lat i jego, i wasze dzieci. Pomyśl o strachu jaki odczuwałabyś wiedząc, że ten agresywny i niezrównoważony człowiek jest dla nich zagrożeniem, a one nie obronią się same.
Wyobraź sobie, że one patrzą na to, jak tatuś bije mamusię, jak wyzywa ją od najgorszych, takiego życia chcesz? Jeżeli jesteś gotowa sobie to piekło zafundować to pomyśl chociaż o dzieciach, które mogłabyś z nim mieć i które cierpiałyby tylko dlatego, że ich matka w pewnym momencie nie umiała powiedzieć "dość", albo wydawało jej się, że "on się zmieni". Jak im wtedy to wyjaśnisz? "Tatuś nas kocha i on nie chce się nad nami znęcać"? :/

Posłuchaj, pooglądaj o kobietach takich jak Ty, które przeżywają to piekło bo w pewnym momencie nie skasowały wiadomości od byłego-psychopaty.

Piszę.
Stary 2010-01-17, 23:42   #1640
Myszunia19
Zakorzenienie

poslij mi pare zdjec ja ez hobbystycznie robie, samouk jestem. a teraz ucze sie kosmetologii .
Stary 2010-01-17, 23:43   #1641
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
szatanico Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

moj TZ nic. kazal mi to olewac.
Bóg z tym wynagradzaniem to niech się nie spieszy jeśli o dzieci chodzi

Piszę.
Stary 2010-01-17, 23:45   #1642
Myszunia19
Zakorzenienie

macie racje

ja wiem ze to moze dziwne ale w chwilach slabosci takie wypowiedzi jak te dodaja mi odwagi i przywracaja rownowage na ktora tak ciezko pracowalam

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

szatanku a ile masz lat?
Stary 2010-01-17, 23:45   #1643
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:

Dasz przepis na tą maskę?

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:45   #1644
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Sama widzisz jak się zachowywał w stosunku do Ciebie! jeszcze teraz Ci spokoju nie daje jakiś nienormalny ten człowiek jest
nie zrozumie raz, dwa to niestety ale musisz go tak traktować żeby w końcu dał spokój! a co na to Twój tż?

WYSYŁAAAJJ!!! I TO JUŻ!
sama widzisz, mus to mus!

no no Szatanico serce dobre to Ty masz
Widzisz, nie wiem czy dobre, taka jakaś głupia jestem, że chciałabym żeby ludziom było lepiej, jeżeli jakikolwiek gest z mojej strony sprawi, że człowiekowi przez moment będzie lżej, wyciągam rękę. Gdyby mi pewnego dnia zabrakło jedzenia chciałabym, żeby ktoś się ze mną podzielił.

Wiem, brzmi tandetnie, jestem miękka

Piszę.
Stary 2010-01-17, 23:47   #1645
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Napiszcie i mi cos zeby mnie zniechecilo do ex z tym ze on mnie nie wyzywal, nie podniosl na mnie glosu, nie bil, nigdy nie zdradzil...

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:48   #1646
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
macie racje

ja wiem ze to moze dziwne ale w chwilach slabosci takie wypowiedzi jak te dodaja mi odwagi i przywracaja rownowage na ktora tak ciezko pracowalam

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

szatanku a ile masz lat?
Pamiętaj o tym, ile pracy poszło na dojście do pionu, a żeby się znowu stoczyć wystarczy jeden głupi krok.

Mam 20 lat, w tym roku skończę 21

Cocaine , kupujesz siemię lniane w ziarenkach, gotujesz w trzy łyżki w dwóch szklankach wody, jak się zrobi takie gęste glutowate to na sitko, tylko za gęste nie może być potem studzisz, dodajesz całe jajko, sok z cytryny (nie polecam na ciemne włosy bo rozjaśnia ponoć), mieszasz, na włosy (nakładam na suche), pod folię, ręcznik i siedzisz

Może to efekt placebo, ale po zmyciu włosy miałam 2x grubsze

Piszę.
Stary 2010-01-17, 23:49   #1647
Myszunia19
Zakorzenienie

Masz dobre serce oby wiecej takich jak ty

a ja lece spac. i prosze trzymac kciuki bo mam praktyke w sprawie pracy marzen moich. czyli mam wykonac paznokcie i wtedy zdecydują. dobranoc
Stary 2010-01-17, 23:49   #1648
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Napiszcie i mi cos zeby mnie zniechecilo do ex z tym ze on mnie nie wyzywal, nie podniosl na mnie glosu, nie bil, nigdy nie zdradzil...

hmmm.. no to tez troche ciężka sytuacja.. co tu złego o nim powiedzieć?
ale może myśl o twoich interesach, co chcesz osiągnąć w przyszłości itp.
Stary 2010-01-17, 23:50   #1649
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
poslij mi pare zdjec ja ez hobbystycznie robie, samouk jestem. a teraz ucze sie kosmetologii .
Jak się upomnisz pod koniec tygodnia to wyślę. Bo nie mam ich na laptopie bym musiała na starym kompie poszukać, a teraz nie mam czasu. Ale jak mi przypomnisz w piątek to obiecuje poszukać

A moja mama chce, żebym poszła na zaoczną kosmetologie od przyszłego roku. Lubie takie rzeczy. Henna, brwi, klejenie rzęs to m.in moje usługi. Koleżanki mame nawet czesałam na sylwestra. Lubię się bawić w takie rzeczy. A teściowa powiedziała, że ma dla mnie lokal. Bo mają gdzieś tam kupiony i powiedziała, że otworzę tam gabinet kosmetyczny
Łatwo się mówi, tylko do biologii jakoś mnie nigdy nie ciągnęło i to jest najgorsze

Edytowane przez Koszkaa
Czas edycji: 2010-01-17 o 23:53
Koszkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:53   #1650
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Ex z jakiegoś powodu jest ex, więc pewnie czymś zasłużył. Zniechęcanie niewiele da jak sama nie będziesz chciała się zniechęcić

Ja nie mam ex nawet, nigdy nie miałam niby pół roku zadawałam się z takim typem, ale nic nie było, nawet nie całowaliśmy się to była dziwna relacja, na imprezach tańczyliśmy ze sobą, spędzaliśmy czas, ale w sumie może ze 3 zdania przez pół roku zamieniliśmy i dwa SMSy on był dziwny, dalej jest. Nie czułam nic do niego, niby traktował mnie tak na zasadzie "jest to jest, nie ma to nie ma" (ja byłam małolatą wtedy, on starszy dwa lata) a potem jak mnie z Tżtem zobaczył to się rozczarował

Generalnie zawsze trzymałam facetów na dystans, a oni tym bardziej chcieli mnie poznać coś takiego jest, że jak facet widzi, że dziewczyna nie wariuje na jego punkcie to on próbuje pokazać, że jest wart uwagi i stanie na głowie, byle ją zdobyć

Piszę.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości