Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 20:20   #2581
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Mya co Ty powiesz?? ja mam w karcie gwarancyjnej że CC jest objęte programem, u każdego plastyka widać inaczej i jak pytałam Bromę o to powiklanie własnie to mi powiedział o tych kosztach anestezjologa i sali - sumarycznie nie wiecej niż 1600PLN..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2010-02-01 o 19:42
Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 20:30   #2582
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=ilma79;16528144]
Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
z tego co zdazylam pania dr poznac, to ona nie lubi podwieszac ani szpecic bliznami, wiec raczej nie bedzie chciala podwieszac mi samej mowila ze po ciazy jak bym byla niezadowolona to mi wsadzi jeszcze wiecej by wtedy wypelnic biust wiec raczej zaoferuje ci wiekszy implant ale to ona musi zobaczyc i cie ocenic ale to spoko babka, naprawde swietna wiec bedziesz w dobrych rekach

No mam nadzieje że bedzie tak jak mówisz, i że mi pani dr zamontuje poprostu większy implant. Będę czekać do czwartku, ale już mam bóle w brzuchu z tego całego planowania i myślenia.
Będzie dobrze- jeśli da się zrobić bez podwieszania to z całą pewnością pani dr właśnie tak zrobi.
I prosze Cię jeszcze, żebyś dokładnie wysłuchała argumenty jeśli się nie da tak zrobić -wiem, że pani dr robi podwieszanie trochę inaczej niż inni chir.Tzn są dwie operacje. Tak czy inaczej wysłuchaj dlaczego właśnie tak najlepiej zrobić . A potem na spokojnie wszystko przemyśl . Ja sama nie widziałam efektów takiej op którą pani dr robiła-ale znam osobę która widziała i była zachwycona z efektów.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Mya co Ty powiesz?? ja mam w karcie gwarancyjnej że CC jest objęte programem, u każdego plastyka widać inaczej i jak pytałam Bromę o to powiklanie własnie to mi powiedział o tych kosztach anestezjologa i sali - sumarycznie nie wiecej niż 1600PLN..
Tak właśnie dlatego trzeba o to się pytać w klinice w której ma być operacja

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 20:32   #2583
macerata
Zakorzenienie

2sweet -fajnie,że jesteś tak pozytywnie naładowana, i że generalnie odniosłaś takie pozytywne wrażenia..
no i generalnie,teraz to wszystko zaczęło nabierać tempa..
będzie piękny biust,a przy Twojej wysportowanej sylwetce to już w ogóle,cud miód i orzeszki..

iwowianka -gratulacje,wszystko szybko załatwiłaś, i z terminem-też się udało wcześniej niż początkowo rozważałaś..

ach..2sweet..a jaki rozmiar sobie tego topiku z Gatty dobrałaś,jeśli można spytać..?tak z ciekawości,bo mi się L dobry wydawał,a później poszło w wątpliwość,czy może nie za duży..
Stary 2010-01-17, 20:38   #2584
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

a czy ktoś wie czy dr J robi pod 1 mięsień czy pod dwa???
Bo ja tak sobie myślałam o tym i juz zwątpiłam, a zapomniałam się zapytać...
Stary 2010-01-17, 20:45   #2585
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
ach..2sweet..a jaki rozmiar sobie tego topiku z Gatty dobrałaś,jeśli można spytać..?tak z ciekawości,bo mi się L dobry wydawał,a później poszło w wątpliwość,czy może nie za duży..
M będzie dobry-na mnie teraz jest mały, ale na Was będzie w sam raz

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
a czy ktoś wie czy dr J robi pod 1 mięsień czy pod dwa???
Bo ja tak sobie myślałam o tym i juz zwątpiłam, a zapomniałam się zapytać...
Robi pod jeden-ale może na specjalną prośbę robi też inaczej ?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-17 o 22:06
Stary 2010-01-17, 20:50   #2586
anna_ivy
Zadomowienie

2sweet, ciesze sie ze jestes juz z nami i masz tak wspaniale wrazenia po konsultacji Jeszcze tylko pare tygodni i bedziemy toascic za Twoje!!! Sadze, ze Pani dr dobrala Ci wspanialy i rozsadny rozmiarek. Po pierwsze to Ty bardzo szczuplutkie dziewcze jestes, a po drugie nie wiadomo jak zmieni sie Twoje cialko po ciazy i karmieniu dzieciaczka. Bedziemy Ci tu mocno kibicowac, bo przyznam masz troche logistycznych problemow do ogarniecia

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
ps. Aniu znam bardzo dobrego tatuatora z warszawy, dziaral sporo moich znajomych i mi samej w listopadzie zrobil tatuaz na stopie jesli chcesz to ci podam namiary
To ja bardzo prosze o namiar! I napisz jeszcze, czy bolalo? Slyszalam, ze tatoo na stopnie do najprzyjemniejszych nie nalezy

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
A my ciekawe jak wytrzymamy te toasty
Spoko Misiu! Do wiosny duzo czasu i jakos to wytrenujemy Trzeba tylko pamietac, ze jak we wszystkim liczy sie SYSTEMATYCZNOSC

Cytat:
Napisane przez lwowianka Pokaż wiadomość
Pani Dr mówiła że to będzie takie duże C/małe D. Ciężko mi sobie na razie to wyobrazić. Oczywiście na konsultacjach wkładałam do stanika ten rozmar i wydawał mi się duuży no ale wszystko jest duuże w porównaniu do takiej "wyjściówki"
lwowianka, gratuluje konsultacji i decyzji Przy Twoim wzroscie taka wielkosc implantow powinna wygladac fajnie i proporcjonalnie. Teraz wszystko wydaje Ci sie DUZE, ale pewnie gdy bedziesz juz PO pomyslasz jak wiekszosc z nas - moglyby byc wieksze

Mya, ja tez pytalam o gwarancje na wypadek wystapienia cc. Nagory obejmuja ta przypadlosc i pacjentka ponosi jedynie koszt anestezjologa i sali
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 20:56   #2587
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
A co do spotkanka -co się odwlecze, to nie uciecze. No fakt, jeszcze męczę ostatni rozdział (jestem w połowie) i chyba zrobiłam błąd, że zostawiłam go na koniec (jest najtrudniejszy). Ale mam zamiar skończyć go na dniach, pozbyć się szybciutko tego dziadostwa i migiem przetłumaczyć 'Intensywną' (to też będzie wyczyn, bo zostanie mi niewiele ponad tydzień) - ale muszę zrobić na czas i basta. Później muszę trochę odżyć, więc jak najbardziej piszę się na spotkanko (o ile mi coś nie wyskoczy).
klask i: no najwyższa pora.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość

Spoko Misiu! Do wiosny duzo czasu i jakos to wytrenujemy Trzeba tylko pamietac, ze jak we wszystkim liczy sie SYSTEMATYCZNOSC

to dobrze że nam okazji nie zbraknie-jak nie operacje to 4 tydz, 7 czy 9

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 20:56   #2588
Happy_hour
Rozeznanie

Question Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Dziewczyny ,ja mam 26.1.2010 termin na nowe cycuszki u dr.Jarlinskiego we Wroclawiu.
Szkoda,ze tak pozno odkrylam ten portal.
Napiszcie w jaki sposob moge poogladac i popodziwiac wasze zdjecia po zabiegach, bo szukam i jakos nie moge znalezc.
Pozdrowionka
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 21:00   #2589
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Mya a lepiej jest pod jeden mięsień czy dwa?

HappyHour, witaj musisz przeleciez przez wszystkie 4 wątki o powiekszaniu,duzo zdjec na 3 i tu tez
Ja tez powiekszam u dr Jarlińskiego w kwietniu
jakie implanty Ci dobrał ?
Stary 2010-01-17, 21:02   #2590
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Mya, pomysl ... na poczatku inwestowalysmy w chirurga plastyka a po tych wszystkich okazjach na systematycznosc przyjdzie nam kase ladowac w esperal
Stary 2010-01-17, 21:07   #2591
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

o j taaaaaaaaaak
Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,ja mam 26.1.2010 termin na nowe cycuszki u dr.Jarlinskiego we Wroclawiu.
Szkoda,ze tak pozno odkrylam ten portal.
Napiszcie w jaki sposob moge poogladac i popodziwiac wasze zdjecia po zabiegach, bo szukam i jakos nie moge znalezc.
Pozdrowionka
przy tytule wątku jest spinacz i tam sa wszystkie zdjęcia bez przeglądania strona po stronie..ale poczytać też możesz rzecz jasna

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:

nie no jesteś boska

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 21:09   #2592
agnes281
Wtajemniczenie

wpadam na chwile przywitac się z wszystkimi i spadam do spania, jestem meggaa niewyspana po wczorajszej imprezie....
piersi zrobily o dziwo wrazenie na starych znajomych 5 razy mi gratulowali odwagi ze poszlam na op, naturalnego ksztaltu piersi i wogole..
czyli bardzo pozytywnie;-)))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 21:23   #2593
Happy_hour
Rozeznanie

Mi doktorek dobral Mentory 420 ml anatomiczne ( takie wolalam ).
Mam 169 cm ,59 kg i startuje z rozmiaru 75 B wyssanego przez 3 wykarmionych synkow.Tak sie ciesze bo to juz za tydzien.Trzymajcie za mnie kciuki.
Stary 2010-01-17, 21:25   #2594
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Agnes pewnie,że chwalili! Takie cuda masz!!!
HappyHour, no to super, zostan tu już z nami, będziesz miała grupę wsparcia,
Jak ja bym strasznie chciała, zeby to moja op za tydzien juz byla
Trzymamy kciuki za Ciebie!
Jestes z Wrocławia?
Stary 2010-01-17, 21:30   #2595
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Mya a lepiej jest pod jeden mięsień czy dwa?
Większość z dziewczyn ma pod jeden i wszystkie sobie chwalą . Wszyscy lekarze robią właśnie tą metodą (podmięśniową stosują w szczególnych przypadkach) i pacjentki są bardzo zadowolone.

Ja też tak miałam za pierwszym razem-a nie , ja miałam jedną pierś pod jeden, drugą właścwie tylko pod gruczoł. I ja widzę teraz ogromna różnicę-a ja mam teraz tylko częsciowo pod dwa. I jak ja poznałam zalety tej metody też stałam się jej zwolenniczką. Z nadzieją, że i u mnie da się jeszcze tak zrobić pojechałam do Gdyni-i ciesze się bardzo, że się dało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 21:30   #2596
Happy_hour
Rozeznanie

Mieszkam w Lübeck ( Niemcy) i bede jechala do doktorka 16 godzin autobusem, bo samochodem sama nie wroce a mezulek zostaje z dziecmi.
Dam rade, najem sie tabletek p/bolowych i jakos wroce.
Przezylam 3 porody to mysle, ze to juz pestka.
Stary 2010-01-17, 21:36   #2597
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
wpadam na chwile przywitac się z wszystkimi i spadam do spania, jestem meggaa niewyspana po wczorajszej imprezie....
piersi zrobily o dziwo wrazenie na starych znajomych 5 razy mi gratulowali odwagi ze poszlam na op, naturalnego ksztaltu piersi i wogole..
A to było silikon party?

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

[QUOTE=Miskaa78;165296

przy tytule wątku jest spinacz i tam sa wszystkie zdjęcia bez przeglądania strona po stronie..ale poczytać też możesz rzecz jasna
[/QUOTE]

i już będzie po czytaniu

Stary 2010-01-17, 21:40   #2598
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
A to było silikon party?

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

i już będzie po czytaniu
nie nie Mya, odwiedzilam znajomych z którymi sie trzymalam jak mieszkalam w B'ham, nie mogli sie napatrzec i podziwiali
fajnie, w koncu ktos normalnie wypowiedzial sie o operacji
a jedna kumpela nawet sie nie przywitla ze mna tylko od razu za piersi zlapalamowiac : pokaz pokaz, jakie za***iste!!!!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-01-17, 22:09   #2599
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Mieszkam w Lübeck ( Niemcy) i bede jechala do doktorka 16 godzin autobusem, bo samochodem sama nie wroce a mezulek zostaje z dziecmi.
Dam rade, najem sie tabletek p/bolowych i jakos wroce.
Przezylam 3 porody to mysle, ze to juz pestka.
Przezyc , przezyjesz ale nie zazdroszcze malo mijsca ,niewygodnie i na dodatek 16h .
Kiedy po op. wracasz ?

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-01-17 o 22:11
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 22:12   #2600
anna_ivy
Zadomowienie

Dziewczatka, kolorowych senkow Uciekam pod koldre. Psy i moj TZ juz grzeja mi lozeczko Jutro od 6.30 bieganie. Pobiegam tez za Mya, bo chyba wciaz nie moze i za Trelek, bo zamiast cwiczyc jakos zaczela sie objadac
A brzuszki dedykuje Misiatkowi A jak sie do mnie pysia przylaczy, to jakos wszystkie razem wypocimy mnostwo tluszczu i kalorii, az tym z obozu kaszy oczy zbieleja z zazdrosci
Stary 2010-01-17, 22:25   #2601
pysia222
Zakorzenienie

Hej dziewczyny dzisiaj jeszcze sie nie wyrobilam z papierami , ale naszczescie do srody mam czas
Prawie caly dzien nad tym przesiedzialam i juz mam dosc

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Dziewczatka, kolorowych senkow Uciekam pod koldre. Psy i moj TZ juz grzeja mi lozeczko Jutro od 6.30 bieganie. Pobiegam tez za Mya, bo chyba wciaz nie moze i za Trelek, bo zamiast cwiczyc jakos zaczela sie objadac
A brzuszki dedykuje Misiatkowi A jak sie do mnie pysia przylaczy, to jakos wszystkie razem wypocimy mnostwo tluszczu i kalorii, az tym z obozu kaszy oczy zbieleja z zazdrosci
aniu milej nocki jesli chodzi o pot to wlasnie 2 h na orbitreku spedzilam ale i jutro z przyjemnoscia sie przylacze

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

dzisiaj ledwo zyje , wiec mykam spac kolorowych snow
Stary 2010-01-17, 23:28   #2602
justys24744
Raczkowanie

Dziewczyny, jak to jest z ewentualna ciążą zaraz po powiekszeniu piersi? Konsultacje mam w marcu a jescze tyle pytan
justys24744 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 00:44   #2603
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys24744 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z ewentualna ciążą zaraz po powiekszeniu piersi? Konsultacje mam w marcu a jescze tyle pytan
Po powiększeniu piersi najlepiej odczekać 2 lata z zajściem w ciążę.

A do marca jeszcze jest sporo czasu, więc i sporo możesz się dowiedzieć. Poza tym przed konsultacją wypisz na kartce wszelkie pytania, o które chcesz się zapytać i udaj się z nią do chirurga

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:
nie nie Mya, odwiedzilam znajomych z którymi sie trzymalam jak mieszkalam w B'ham, nie mogli sie napatrzec i podziwiali
fajnie, w koncu ktos normalnie wypowiedzial sie o operacji
a jedna kumpela nawet sie nie przywitla ze mna tylko od razu za piersi zlapalamowiac : pokaz pokaz, jakie za***iste!!!!!
No i super. Przynajmniej znajomi na poziomie, nie to co szwagier

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ----------

Mya - ja też spróbuję się dodzwonić w poniedziałek, mam nadzieję, że uda się na tego 11, ale jak nie to też nie problem, bo przecież i tak cały czas jestem na miejscu
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 04:12   #2604
listopadowa80
Zakorzenienie

Szkoda, że jeszcze nie ma Marchwianki, serwuje taką pyszną kawkę, a mi akurat kofeina potrzebna

Haaaaallllllloooooo - WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 07:09   #2605
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Szkoda, że jeszcze nie ma Marchwianki, serwuje taką pyszną kawkę, a mi akurat kofeina potrzebna

Haaaaallllllloooooo - WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!
ooo kurcze listopadowa biedactwo co Ty robilas o 5 rano na nogach - kury nie daja Ci spac czy co

Witam Wszystkie dziewczyny ja zaraz do papierow wracam tylko kawke wypije wlasnie marchwianka , gdzie Ty jestes Twoja kawa jest juz znana na cale forum
Stary 2010-01-18, 07:43   #2606
marchwianka
Rozeznanie

dobry

Od samego rana objadam się czekoladą...oj bardzo dobry początek dnia i tygodnia
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 07:48   #2607
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
wlasnie marchwianka , gdzie Ty jestes Twoja kawa jest juz znana na cale forum
juz podaję
Stary 2010-01-18, 07:57   #2608
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
bardzo się cieszę
Stary 2010-01-18, 08:03   #2609
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
dobry

Od samego rana objadam się czekoladą...oj bardzo dobry początek dnia i tygodnia

spaac......

Stary 2010-01-18, 08:06   #2610
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
2sweet -fajnie,że jesteś tak pozytywnie naładowana, i że generalnie odniosłaś takie pozytywne wrażenia..
no i generalnie,teraz to wszystko zaczęło nabierać tempa..
będzie piękny biust,a przy Twojej wysportowanej sylwetce to już w
hej no jestem naladowana strasznie, ciesze sie jak male dziecko
kupilam sobie S bo wydal mi sie bardzo rozciagliwy i jak ubralam to nic nie gniotlo i nic nie cisnelo

Cytat:
M będzie dobry-na mnie teraz jest mały, ale na Was będzie w sam raz
uuupps w razie czego TZ bedzie miec misje do wykonania i znalesc wiekszy hi hi
rozmiar 70E? nie zartuj, zaraz sie posikam z radosci myslalam ze mniej!

Cytat:
2sweet, ciesze sie ze jestes juz z nami i masz tak wspaniale wrazenia po konsultacji Jeszcze tylko pare tygodni i bedziemy toascic za Twoje!!! Sadze, ze Pani dr dobrala Ci wspanialy i rozsadny rozmiarek. Po pierwsze to Ty bardzo szczuplutkie dziewcze jestes, a po drugie nie wiadomo jak zmieni sie Twoje cialko po ciazy i karmieniu dzieciaczka. Bedziemy Ci tu mocno kibicowac, bo przyznam masz troche logistycznych problemow do ogarniecia
To ja bardzo prosze o namiar! I napisz jeszcze, czy bolalo? Slyszalam, ze tatoo na stopnie do najprzyjemniejszych nie nalezy
dziekuje stopa boli trasznie, bo to "po kablach" sie jedzie he he ja czulam jakby mi ktos na zywca prol zyletka pod skora, ale moze dlatego ze mialam same kreski zero cieniowania, ale po chwili przyzwyczajasz sie do bolu i jest lzej, mi pomagalo gdy nie patrzylam i mnie znajomi zagadywali na NK jest jego mala galeria, ale koles jest super, tatuuje od kilkunastu lat wiec godny polecenia! i jest z wwy a mnie dziaral w Irl bo tu przylatuje co jakis czas i na luty znowu sie umowilismy
e-mail: borman@autograf.pl
www.tattooartists.org/borman
http://nasza-klasa.pl/profile/2950196

zalaczam ci moje malenstwo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości