|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
weź wyluzuj kobieto bo CI gula wyskoczy i brzydka będziesz napisałam tak na podstawie Twoich napastliwych wypowiedzi na koleżanki, które miały śmiałość napisać że nie idą przez życie z biblią pod pachą co jak widać Ciebie równo podnieciło do wywodu o katolicyźmie.. więc napisałam że w związku z Twoją wiedzą najwyraźniej jesteś uduchowiona (bo taka powinna byćosoba wierząca za jaką CIę brałam(.. ale odnoszę wrażenie że obraziłąm Cię... więc przepraszam córko szatana ![]() a to, że Twój facet ma jechać na misję na kilka miesięcy nie znaczy że ja nie mam prawa do wyrażenia swojej tęsknoty... tylko dlatego, że wyjazd mojego TZ trwa dużo krócej niżte kilka miesięcy Chill przesadziłaś teraz równo ... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-18 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Rozeznanie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Dzień dobry dziewczyny
![]() Powiem wam że ja walczę z naukami teraz. Chcemy z Tżtem zrobić jakieś we Wrocławiu ale u Dominikanów integralną częścią nauk jest wyjazd na 3 dni na dialogi a Tż nie lubi wyjeżdzać... Mimo, że jest niewierzący to chce ze mną je odbyć więc i tak się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Rozeznanie
|
Hej Słonka
Dziś już lepiej jak w weekend jeśli chodzi o samopoczucie. Poza tym zamierzam dzis wziąć się w garść i zrobić kilka istotnych rzeczy, pomożecie? ![]() ![]() Mój TŻ napatrzył się na zwiastun Nine - i tak się napalił, że juz chciał wczoraj iść, ale jeszcze w kinach nie ma ![]() No właśnie, mnie też tak średnio te golce mi odpowiadają.. Ale piosenka jest wesoła, tekstowo odpowiednia i można szybciej do tego zatańczyć. A nam chodzi, żeby było wesoło, bo my takie wesołki, i jeszcze do tego będzie mała niespodzianka na koniec ![]() TŻ-owi piosenka golców wpadła w ucho, bo czasem podśpiewuje jej melodię ![]() Patrzę jeszcze inne piosenki szybsze ale po polsku i w zasadzie nie mogę na nic ciekawego trafić, na propozycje dalej czekam ![]() woda sodowa - wrzuciłaś linka z Łazuką - fajna piosenka, ale nie wpadła mi w ucho, za to nie mogłam na Łazukę się napatrzeć ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny dobrze radzą, zadzwoń i się dowiedz. A jak się nie dowiesz, to albo macie potrzebę i pójdzcie normalnie do kościoła teraz i przed samym ślubem się wyspowiadać i niech kartkę jakąkolwiek podpisze ![]() No i ![]()
![]() |
#3665 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz no z jednej strony moglby sie poswiecic ale jezeli ma zle sie bawic i psuc Ci humor to lepiej zeby zostal ![]() ![]() Jezeli chodzi o spowiedz to tez slyszalam ze jezeli ktos ze soba mieszka to jest jedna. U nas niedlugo bedzie ksiadz po kolędzie, wiec o wszystk ozapytamy, troche sie boje bo w tamtym roku dostalismy niezly opierdziel ze zyjemy bez slubu w konkubinacie... Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-01-18 o 08:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Rozeznanie
|
A powiedz mi czy coś musimy mieć przy sobie jak pójdziemy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy zrobione+poradię, bo to akurat w jednym czasie było. Nic nie musicie mieć przy sobie. kubusewa nawet nie bedę tego komentowała, wszystkie moje wypowiedzi traktujesz, jak atak i napastowanie. Nie uważam, bym jakąś z dziewczyn napasowała i nachalnie nakłaniała na swoje widzimisię. Wyrażałam swoje zdanie w danym temacie. ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-18 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rozumiem te wszystkie zasady KK i staram się mimo wszystko wg nich postępować, ale w tym przypadku nie miałam żadnych wątpliwości, żeby zamieszkać z TŻ przed ślubem. Gdybyśmy nie zamieszkali razem, to myślimy, że nie bylibyśmy razem.. to długa historia, nie będę zanudzać ![]() Uważam, że ksiądz wiedząc juz o takich rzeczach to powinnien przemilczeć. Teraz są inne czasy i swoim opierdzielem raczej nic nie wskóra ![]()
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
eeee myślę że tylko TŻ no i moze dowód osobisty ...nie wiem.. dziewczyny CI powiedzą jak zaraz przyjdą bo już niektóre maja zaliczoną poradnię.. a i t eż zależy do jakeij pójdziesz .. Bo czasem mówią że trzeba rysować jakieś wykresy dni płodnych (że niby naturalna metoda planowania) a niektóe to tylko idą posiedzą parę godzin i pani podpisuje odbębnienie bez wykresików
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
U nas "sprzedawali" książeczki, więc nawet zeszytu nie trzeba, ale długopis się może przydać.
My mieliśmy kartkę/książeczkę do zbierania podpisów od księdza, bo wcześniej byliśmy w kancelarii parafialnej,a le Ci co przyszli prosto na nauki, to dostawali te książeczki na naukach. I w zaleznosci na jakie nauki się chodzi (my mieliśmy 1 spotkanie w tygodniu, przez 4 tygodnie) trzeba tą książeczke zabierać ze sobą do zbierania podpisów. Ale to zobaczycie na naukach, bo gdzieniegdzie np nie ma takich książeczek, tylko dają po wszystkich naukach pokwitwoanie, ze się takie i takie nauki odbyły.
#3671 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja tam bym wolała jednak za 2 lata, wtedy to bym na pewno skakała z radości ![]() Cytat:
![]() ![]() no ja też mam taką nadzieję ![]() bolą mnie sutki i podbrzusze, a chyba jakby co na poczatku ciązy nie ma takich objawów ![]() ![]() Cytat:
![]() gdyby TŻ zareagował inaczej chyba bym się załamała ![]() ja chyba dzisiaj nie będę do Was zaglądać bo mam ful nauki.. niby teraz tylko zaliczenia, ale od przyszłego tygodia sesja pełną parą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyopbrażasz sobie, że na mnie ksiądz kiedys zaczął krzyczeć, normalnie krzyczeć, a ja do niego podniesionym głosem: proszę na mnie nie krzyczeć. I go tak zatkalo, że był potulny jak baranek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz chyba się o księdza marwtić nie musicie bo niedługa Wasz slub więc nie powinien sięczepiać tylko się cieszyć że zeszliście na właściwą drogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jestem w szoku!
Przebieram się właśnie w inne spodnie, bo idę z psem na spacer. Wzięłam sobie takie dzinsy, które jeszcze rok temu były na mnie za duże i workowate, dwa miesiące temu wyjęłam z szafy i patrzę, że są idealne. A teraz zakładam, ledwo mogę założyć, ale założyłam i co - zapiąć się nie mogę ![]() W zasadzie się cieszę, że w końcu tyje, ale nie myślałam, że w ciągu 2 miesięcy można "wyrosnąć" ze spodni...
#3675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Któraś opowiadała na wizażu(na wątku 2009), że przed mszą ksiądz do niej podszedł i zaprosił do konfesjonału - czyli on wiedział że ona nagrzeszyła szybciej niż ona sama.. czyli.. doniosły sąsiadki - a mało tego ksiądz w konfesjonale kazał jej na ofiarę dać kopertę podpisaną nazwiskiem(czyli większa kasa w kopercie) i przysłać do spowiedzi TZ. Z jednej strony na jej miejscu sama nie wiem jak bym się zachowała ale z drugiej strony miała bym ochotę nawrzeszczeć że niby kto mu naopowiadał takich rzeczy i jakim prawem każe sobie płacić za rozgrzeszenie... Się księdzu coś pomyliły epoki... choć czasem ja mam wrażenie, że niektórzy duchowni to chcieliby powrotu wiary do epoki średniowiecza |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Wtajemniczenie
|
LAIN
![]() ![]() ![]() ![]() swietny wybór ![]() zresztą ja mam jakas schizę na punkcie ciemnych włoskói i białych sukni slubnych, bo takie połączenie bardzo mi się podoba jak Samoa pokazywała swoja Lornę to chyba też jej to móiłam ze z tymi jej włosami bedzie super ![]() ehhhh dziewczyny te Wasze koronki są cudne ![]() ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-01-18 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ide na śniadanko, zjeść zdrowe kolorowe kanapeczki ![]()
![]() |
#3678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Rozeznanie
|
No właśnie, a co zrobić z górą? Bo od pasa w dół to widać, że przybywa mi, ale od pasa w górę to miernota
![]() ![]()
#3680 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Jeszcze tyle po weekendzie do nadrabiania nie było ![]() ![]() Lain piękna suknia. Bedzies z w niej wyglądać olsniewająco ![]() Wodasodowa-ty tez super wyglądasz, w życiu bym nie pwoiedziała, ze krótko po porodzie w niej jesteś ![]() ![]() U nas tez są 2 spowiedzi-pierwsza miesiąc przed slubem, druga dzień przedd ![]() I na naukach żadnych książeczek nie ma, trzeba się podpisywac i na koniec dostaje się zaświadczenie, ze się uczestniczyło i jest tam napisane na ilu spotkaniach sie było(u nas były 4). a poradnia niby 3 spotkania i wykresy-nasz ksiądz jest nawiedzony i bardzo mu sie naturalne metody planowania rodziny podobają ![]() ![]() ![]() ![]()
#3681 |
Rozeznanie
|
ja zawsze byłam za chuda-nie przekraczałam 45 kg a nawet momentami ważyłam ok 42.Przy 164 cm. To była straszna niedowaga i nie udawało mi się niczym jej podbić! Jak zaczęłam brać tabletki to przytyłam do 49
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wow! Nadrobiłam wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() Tancia! Weź tu mi kobieto oblukaj ten taniec: http://www.youtube.com/watch?v=HYHZh-xnqhE&feature=fvst ![]() co to za styl jest w ogóle? bo mi się przyśniło dziś że to fokstrot ale nie wiem sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja byłam wczoraj na tych targach w pekinie i nic tylko ze stertą ulotek wróciłam ![]() ale. obczailiśmy samochód (cena tylko mnie powaliła ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Toska fajnie że już macie tyle załątwione i że za miesiąc ślub ![]() A co jest nie tak z fryzurą? I dowiedźcie się w waszym kościele o tę spowiedź bo to chyba we wszystkich muszą być dwie... To jeszcze wam pokaże samochód jaki upatrzyliśmy ![]() http://images03.olx.pl/ui/2/03/90/38120390_1.jpg |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak na razie w pupie i boczkach mi przybyło ślicznie i TŻ mój jest wniebowzięty ![]() ![]()
![]() |
#3684 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje dla juniora ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w moja suknie na pewno bym sie w 7 miesiacu nie wcisnela ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bo Nine w naszym przypadku odpada - TZ nie cierpi musicali ![]() ![]() czekamy na Alicje w krainie czarow Tima Burtona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co Ci zrobili? ![]() my nauki zalatwilismy we wrzesniu - 4 razy 1h tygodniowo i po wszystkim ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz mam rozmyslanie o bizuterii, bo w sumie moge miec i krysztalkowa i perelki (bo suknia wyszywana jest i tym i tym ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ufff nadrobilam ![]() ![]() spotkalyscie sie moze z uczuleniem na alkohol? ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A autko fajne fajne ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() No chyba muszę się z tym pogodzić, to będę wyczekiwać, kiedy zrobi mi się za ciasno w staniku ![]() Uczulenie na alkohol? raczej nie, a co?? ![]()
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo ja az od tego nadrabiania zglodnialam ![]() ![]() ![]() uuu widze, ze stawiacie na angielski styl ![]() ja sie pani w salonie z sukniami pozalilam, ze sie boje ze mi biust strasznie polecial z rozmiarem i sie boje, ze jeszcze cos poelci i bedzie brzydko wygladalo w sukni, a ona mi puscila oko i tekst "spokojnie, da sie to zalatwic" ![]() bo ostatnio (m.in. wczoraj) jak pije alkohol to mi na dekolcie wychodza takie czerwone placki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie na targach wczoraj zainspirowała pewna blondynka ![]() bardzo podobała mi się jej fryzura, miała włoski na bok (bardzo podobaja mi sie takie fryzury) do tego chyba 3 małe bordowe rózyczki, po prostu wyglądała ![]() tylko najpierw to musze miec suknie, bo nie do każdej beda takie butki pasowac az sie boje że wyjdzie tak, że w białych bede musiała iść ![]() ![]()
![]() |
#3689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do drugiego podkreślonego, to sie zgadzam i jeszcze mam czasem wrażenie, ze niektorzy to by chętnie ukamieniowania, ukrzyżwoania i biczowania stosowali ![]() Cytat:
![]() A samochód fajny, ale radze się do niego przymierzyć, tzn wsiaść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3690 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.