|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl część XIII :)
Cytat:
![]() Cytat:
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-01-17 o 20:40 |
||
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3213 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja nie byłam i mi nie wstyd, solarka niszczy skórę o chociaż raz na jakiś czas można, ale ja się dobrze czuje bez opalenizny lub z jakimiś specyfikami lekko brązującymi ![]() Cytat:
jak tam efekty białej perły białe czy jeszcze nie????????? niedługo będę się w nią zaopatrywać, a kupowałaś na allegro ją ?? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie sztuka się mocniej umalować i zakryć mankamenty, ważne jest to jak wyglądamy normalnie bez tych specyfików przecież 24 na dobę nie będziemy chodzić umalowane ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() hmm z tym że niektóre nie mają to tak w 100% się nie zgodzę bo tak naprawdę nie wiadomo jakie ingerencje w zdjęcie choć najmniejsze były i do końca zdjęcie mankamentów nie ukaże, światło też robi swoje itp. -> chodzi mi o te z internetu zdjęcia. Ja też wszystko robie dla siebie aby poczuć się piękną i zadbaną a ze inni patrzą i podziwiają to tylko mi się robi miło
|
||||||||
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że na sobotę przyjdzie farba, to się pofarbuję i pokażę, przy okazji pokażę ząbki
są dość biale, ale chce bardziej
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pojecia patrzenia w lustro i pocieszania na siłe " przynajmniej nie jestem przerobiona lalą" to wogole rece mi opadaja, tak jak puszyste kobiety pocieszaja sie na chama, ze kochanego ciała ... bla bla bla, że puszyste jest piekne i te pe same siebie chca oszukac zamiast wziac sie w garsc i coś zrobic, i zaloze sie ze niejedna dziewczyna patrzy w lustro i marzy zeby byc taka "przerabiana lalą" tylko sie do tego nie przyzna, wiadomo lepiej pozniej dac upust gdzies w rozmowie ze sztuczne, ze zrobione, ze ladne to napewno puste i glupie, ze blachara że to ze tamto ....
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zrobiłam sobie chwilę odpoczynku i zobaczymy co to jutro będzie jak myślicie jaką farbą można uzyskać taki kolor jak na zdjęciu ( oprócz tej bo jakoś mam nie miłe doświadczenia ze Schwarzkopfem)? |
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.vision-hair.net/catalog/i...%20marrons.jpg
9,31? ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- to jest L'Oreal Majirel
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, może być
dzięki tylko czy ja się będę umiała taką bardziej profesjonalną farbką farbnąc , o to jest pytanie , no ale ryzyk fizyk |
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro są zestawy do farbowania, farba + oksydant + szampon, już w proporcjach gotowych do farbowania, 1:1,5, czyli 50ml:75ml. Wystarczy, że je rozrobisz do tzn papki i nałożysz na włosy
![]() Zamawiając, wybierasz % oksydantu, do wyboru jest 3%(czasem), 6% i 9%, 12%. 6% wybierasz kiedy chcesz przyciemnić włosy lub rozjaśnić o 1 ton, 9% kiedy chcesz rozjaśnić do 3 tonow. 12% to hardcore Ja wczoraj zamówiłam hi.richesse, krem koloryzujący + rewelator + szampon, zawiera ionene g, wzmacniający strukturę włosa, kompleks incell, olejek z pestek moreli, wzmacniający spoiwo międzykomórkowe oraz substancje oleiste w postaci wosków, dostarczające do wnętrza włosa odżywczych lipidów. Polimer powlekający otacza włos ochronną warstwą, która odbija światło. Co prawda nie jest to farba trwała, ale nie wypłukuje się do końca. Zależy mi na tym, żeby pokryć rozjaśnione i wypłowiałe od słońca pasemka, bo poł włosów mam ciemny braz, pol z ruda ciepla poswiata a chcialam cos zimnego, wiec zamowilam odcien macciato ![]() Tobie polecalam 9.31 majirel'a, on tez posiada kompleks incell i ionene g, przy czym wzmacnia wlosy i nasyca je trwalym i jednolitym kolorem. Kiedy pojawia mi sie odrosty, zamowie sobie jakis ciemny brazik z majirel'a, narazie zachwycilo mnie macciato i nie moge sie doczekac az przyjdzie i naloze na wloski ![]()
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ Edytowane przez socialite Czas edycji: 2010-01-17 o 22:00 |
|
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
Socialite widzę ,że w temacie jesteś. Mam farbowane na czekoladowy brąz , moja fryzjerka powiedziała że czym bym nie pofarbowała to będą miały rudawy odcień.
Może ty coś mi doradzisz ?
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
L'Oreal Richesse De Diacolor ma odcień 4.01 który jest bardzo zimnym brązem, myślę, że nałożony na Twoją czekoladę da pożądany efekt. Problem w tym że na allegro nie mogłam go wczoraj znaleźć, ale na 100% znajdziesz go w hurtowniach fryzjerskich. Możesz także poprosić sprzedawcę na allegro o sprowadzenie danego koloru, hurtownie fryzjerskie na allegro mają taką możliwość
I Goldwell ma w asortymencie szampon i odżywkę do zimnych brązów(do ciepłych także są, jest jeszcze taka linia dla blondow), oziembia i podtrzymuje kolor ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ja lecę spać, o 5 trzeba wstać, a dopiero ok 18 w domu będę dobranoc AG
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam Was w końcu - szukałam chyba z tydzień
![]() ![]() pamięta mnie ktoś tu jeszcze ?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to miłe
![]() jak dziewczyny idą przemiany drogą AG? Ja już coraz bliżej (coraz bardziej się sobie podobam) ale to jeszcze nie to ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1263300946 od jutra 13 minut skakanki + ćwiczenia na pośladki i brzuch - koniecznie !!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Utknęłam na 93 stronie, ale idę już do łożka ![]() Do jutra ![]() W końcu Was odnalazłam
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3229 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam w albumie przecież
![]() grubasy jesteśmy bo ja mam to samo ale przeważnie 36 ![]() Cytat:
![]() taniec na rurze! ![]() dajcie mi rure no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
jezeli ktoras ma ochote zobaczyc moja rudzizne to wkleilam wreszcie fotke do albumu...znalalzm tylko taka-z lata...bo ja nielubie fotek sobie robic zbytnio-ale kolor ten sam-tylko zdjecie jakies bladawe ciutke chyba wyszlo!!! i ostrzegam nieuczesana i wogole bo z plazy wracam hih...wlosy mam dlugie-na zdjeciu niewidac bo mam cieniowane i tylko przod widac a tyl zostal...w tyle
![]() dobranoc ide spac bo jutro do pracy...bleeeee
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
ooo myy god ale sie usmiałam
![]() http://www.joemonster.org/filmy/9565...a_vs._silownia pomijając fakt że to nie kobieta a facet, widocznie autor zapomnial jak kobieta wygląda ![]() inne z cyklu siłownia: http://www.youtube.com/watch?v=dTvwA...eature=related
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-01-18 o 01:18 |
|
|
|
#3232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3233 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie to wygląda ślicznie na wszystkich zdjęciach może widziałaś jakiś jej fałszywy profil i po prostu reszta zdjęć nie była jej to bardzo możliwe bo ona nie jest z polski i raczej nie szukała tu pracy jako hostessa... dodaję pare jej zdjęćCytat:
![]() Cytat:
został tylko numer 107![]() nie ma się czego wstydzić ![]() ale jak spodobały wam się zdjęcia w albumie, na których jestem blada, to myślę że nie będzie tak źle kiedyś opalałam się dość często a teraz jak przestałam, to zauważyłam że skóra wygląda dużo lepiej i jest bardziej sprężysta oczywiście latem na plaży nie unikam słońca![]() ale będe unikać solariumCytat:
jak zobaczę jakąś ładną dziewczyne na ulicy to czyje się jak... albo jak oglądam te śliczne zdjęcia które dodałyście![]() Cytat:
tak poza tym dzień dobry wszystkim Edytowane przez ZARAAA Czas edycji: 2010-01-18 o 09:03 |
|||||
|
|
|
#3234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ćwiczę na ujędrnienie i dla lepszego samopoczucia A jem zdrowo bo to w końcu wpływa na włosy, skóre, paznokcie, no na wszytsko Chociaż grzeszki też się zdarzają, w końcu nie można zwariować![]() Cytat:
tak btw to chciałabym taką bieżnie w domu mieć ![]() Cytat:
Ja tam wole się ulepszać dla samej siebie, bo się lepiej czuje No i lubię to robić Perfekcjonizm musi być ![]() A powiedzcie mi co ile dni chodzicie na solarium? W lecie też chodzicie czy tylko w zimie, na wiosnę? Tak w ogóle to dzień dobry Ale się wyspałam Teraz jem śniadanie, pije kawkę, potem trochę poćwicze i posprzątam A potem do pracy Odezwę się w pracy
|
|||
|
|
|
#3235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mmmm ja dziś zaczęłam ferie.. dwa tygodnie błogiego lenistwa ;-)
Edytowane przez boondziek Czas edycji: 2010-01-18 o 10:30 |
|
|
|
|
#3236 | ||||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jakiego pięknego mężczyzne masz u swojego boku tak się patrze na twoje zdjęcia i mam ochote wrócić do rudych włosów , a tyle czasu kosztował mnie jasny blond ![]() Cytat:
![]() a ja niestety nawet za bardzo czasu nie mam żeby pisać bo kolos za kolosem, dziś już miałm jeden i teraz tak cały tydzień... trzymajcie kciuki , bo mi się przydadzą
|
|
#3237 |
|
Zadomowienie
|
W końcu ferie!!
![]() Ale naprodukowałyście dziewczyny
|
|
#3238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę trzymać
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry AGatki
![]() ![]() Znowu snieg
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

+ korekcja powiek górnych 

a chcialam cos zimnego, wiec zamowilam odcien macciato 

jak dla mnie to wygląda ślicznie na wszystkich zdjęciach
to bardzo możliwe bo ona nie jest z polski i raczej nie szukała tu pracy jako hostessa...