|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() super!! no i widzialam linka z sala.. piekna jest! az Ci zazdroszcze Cytat:
![]() ja tez hehe Cytat:
Ogolnie to nie bylo zadnych konkretow ustalnych bo tesciu czeka na jakis papier z sądu tzn akt wlasnosci mieszkania i wtedy podziela sie kosztami i mieszkanie jest nasze czyli ogolnie po slubie na 10000% mamy gdzie mieszkac Na sale ich wezmiemy wiosną zeby mogli zobaczyc co i jak. A tez sie wkurzylam i poplakalam bo nienawidze gadania "a dlaczego bierzecie slub" i wogole... i tlumaczyc czemu bierzemy slub... no chyba logiczne i pare minut przed spotkaniem jeszcze przykro mi sie zrobilo bo wyszlo, ze tata sie nie cieszy ze slubu... jest niezadowolony, uwaza ze za wczesnie.... bo gdzie studia itp.... a o tym juz mu gadalam.. zaplacimy wesele i juz nie bede miec kilka stow miesiecznie na studia! Zreszta nie bedzie ode mnie srudiow wymagac osoba z wyksztalceniem podstawowym.... i na studia moge isc w kazdej chwili.. nawet jak bede miec 40 lat no i przykro mi sie zrobilo... bo wyszlo na to ze jest przeciwny...no wiec ogolnie posiedzielismy, pogadalismy, czasem jakies zarty a z konkretow to tylko to ze mamy gdzie mieszkac.. i juz. Cytat:
hehe czuje sie winna :P:P:Pja tak samo Cytat:
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
dziewczyny doradźcie mam ofertę pracy z FM group (sprzedaż kosmetyków zresztą jak wpiszecie w Google FM group to wam wyskoczy)
zaproponowała mi to dziewczyna mojego byłego.. i kurcze nie wiem co robić |
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn mnie ciagle K szwagier o to molestuje ale ja nie chce... przerabialam juz oriflame i avon i za takie cos to ja juz dziekuje... No ale np Jenny napewno sobie chwali hihi
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to chwalę się zakupami
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
fajne zakupy
najbardziej pdopba mi sie pierwsza bluzka w paski i ostatnia "buhhh" ![]() ![]() super
|
|
#4356 |
|
Wtajemniczenie
|
kcem takiego duszka! tylko w innym kolorze..gdzie zakupiłas??
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że macie gdzie mieszkać ![]() a tata może tak mówi bo sam ma podstawowe, chce poprzez ciebie spełnić swoje ambicje żeby chociaż jego dziecko miało wyższeja jednak jestem za tym że trzeba dawać dzieciom swobodę moi rodzice ani mnie ani siostrze nic nie sugerowali tak wszystko twoja wina! ![]() pierwsza i ostatnia |
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a moja juz przyszla sasasasa z kajdankami gratis sasasasa ale jeszcze nie mierzylam bo rodzice w domu
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Ta biała bluza to nie w moim stylu, ale nie mam się w co ubrać po ciąży
a w tunice się zakochałam, noszę ja już 3 dzień ![]() edit: a duszka kupiłam w New Yorkerze, były jeszcze czarne i takie niebieskie-chabrowe
Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-01-18 o 11:23 |
|
|
|
#4360 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra spakowana pomalowana jestem
![]() dokończe kawusie i trzeba sie powoli zbierać... bedziecie tęsknić ??
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc wszystkim
![]() Mam taka sama (ostatnia bluzka) tylko ze czarna:P Smieszna jest. Ja ja kupilam za niecale 20zl w NewYorke Ta tunika tez sliczna, ogolnie bardzo ladne te rzeczy![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Twoj TZ? dalej cisza?
|
|
|
#4363 |
|
Wtajemniczenie
|
wymieniliśmy ze sobą pare smsów ale wieje chłodem do czwartku moze puści
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4365 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zapomniałam całkiem o imieninach mojego TŻ, które obchodzi jutro
Musze na szybko coś wymyśleć. Może pójdziemy do kina?? Jaki film polecacie??---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra Kochane meee uciekam powoli.. będe tęsknić
jednak mam zamiar wypocząć i korzystać z wszystkich aktrakcji spa i kompleksu basenowego pewnie po powrocie przywitam juz nowy wątek i kupeeee nadrabiania ![]() nie zapominac tu o mnie !buziory ogromniaste!
|
|
#4367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tylko czekać na wolną chatę Cytat:
baw się dobrze |
||
|
|
|
#4368 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też tak mam, ze sama nie pójdę raczej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale w FM to ja bym się nie pchała za bardzo, bo tam sprzedajesz tylko perfumy, ale nie wiem na jakiej to zasadzie za bardzo![]() torebka (ale nie ten kolor) i ostatnia bluzka Cytat:
miłej zabawy pograłam sobie trochę w simsy, ale trzeba sie pouczyć trochę niestety
|
||||||
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Jesli chodzi o nasze koszty wesela to z tego co mamy juz zalatwione to tak: - restauracja 140zl/os. ok. 60 osob http://www.villaaurora.pl/ - zespol 2400zl http://www.duetpower.pl/ Fotografa + kamerzyste mamy juz zaklepanego ale umowy jeszcze nie spisalismy takze nie wiem ile nas to dokladnie wyjdzie! Ogolnie ten temat jest najgorszy! Nie mozemy sie za bardzo zdecydowac, a M zna sie troche w tej dziedzinie no i raz mu obojetnie a raz ze moze kogos innego! W tym momencie mam sesje ale jak tylko minie to sie za to biore bo na facetow w tych sprawach liczyc nie mozna! No a po drugie kilka osob mowilo nam zeby nie brac tego fotografa, nie wiem czy chce ryzykowac, bo nie ukrywam ze chce miec ladny film i zdjecia z wesela. Za to M uwaza ze co by mogl innego zrobic, ze kazdy robi tak samo. No ale skoro pewne osoby odradzaja to cos w tym musi byc ( zwlaszcza osoby z branzy). http://www.videoartfilm.pl/index.htmlNo nic uciekam do nauki Na rolnictwie musze sie uczyc o psychologii czlowieka nie wiem kto to wymyslil:PPozdrawiam Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-01-18 o 12:32 |
|
|
|
#4370 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładna sala ![]() Cytat:
to ja w takim razie mam 1 rok, 4 miesiace i 24 dni ![]() T'ai super komplecik my wczoraj z P tez ogladalismy![]() ![]() ![]() Cytat:
wygodnie mi się w nich jezdzi mimo, ze sa okropnie brzydkie-czytaj tata kupował dla siebie i kupił mi i sis i wszyscy mamy takie same ![]() ja na lyzwy miałam isc w sb z dziewczynami, ale strasznie mnie glowa bolala i musialam odwolac i boli mnie dalej bo @ dostalam ![]() e |
||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
no nadrobiłam
dobrze, ze niewiele bylo ![]() wczoraj widziałam sie z P, on połamany, cały kark go boli i pojechał na pogotowie, dostal zastrzyk w dupke i jakies masci przeciwbolowe i tabletki, i ja wczoraj jakos kiepsko sie czulam. cale rece mnie bolaly i do tego stawy ehhhh masakra...ale dzisiaj juz troszke lepiej coz uroki mojej choroby ![]() dzisiaj w planach mam zalatwic w koncu sprawe w banku, bo odkladam ja codziennie na nastepny dzien i pouczyc sie angielskiego, bo jutro w koncu ide oj dawno mnie tam nie widzieli hehehe i mam sporo do nadrobienia wiec trzeba sie wziac oczywisc ie jak sie mi znudzi to podobie zaproszenia ooo taki mam plan i ksiazka czeka do czytania hmmm sporo innych spraw byleby sie nie uczyc ehheh
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
natalontko ten fotograf robi bardzo ładne zdjęcia
|
|
|
|
#4373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec rodzice nawet nie wiedza, ze cos zamawialam![]() Cytat:
A zasada? Tez budujesz swoja grupe... wszystko opiera sie na piramidzie i nikt mi nie wmowi, ze tak nie jest
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() to teraz czas zamawiać
|
|
|
|
#4375 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio mowie mojej mamie ze wypadalo by rodzicow tomka zaprosic zey sie poznalia to panna mloda do siebie zaprasza, mama nawet nie protestowala tylko mowi ze mam jakas okazje wymyslic zeby bylo o czym gadac no to mowie ze za miesiac bedziemy rok po zareczynach to bedzie jak znalazl Cytat:
w sypialni gruby dywan nic nie szkodzi ze nie praktyczny ostatnio szafki do kuchni ogladalam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno nie Parnasus chyba ze lubicie takie klimaty ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wróciłam już z uczelni, bogatsza o 5 z lit. dla dzieci i 3 z teorii (tylko za obecność) w indeksie
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w sumie większe pole do manewru |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
poczekam jak schudne
i moze na majowke do Krk cos wymyśle ![]() wczoraj rozmawialismy o naszej rocznicy ![]() ![]() heheh on sie wszystkim zajmie ciekawe co on tam knuje moj Dziubol kochany![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Niestety taka jest mentalność większości Polaków, że są specjalistami od wszystkiego i na wszystkim się znają, a tak naprawdę gadają pier.doły o czymś o czym nie mają pojęcia
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-01-18 o 12:54 |
|
|
|
|
#4380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo on uważa że to prezent dla niego i kupuje ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

i pare minut przed spotkaniem jeszcze przykro mi sie zrobilo bo wyszlo, ze tata sie nie cieszy ze slubu... jest niezadowolony, uwaza ze za wczesnie.... bo gdzie studia itp.... a o tym juz mu gadalam.. zaplacimy wesele i juz nie bede miec kilka stow miesiecznie na studia! Zreszta nie bedzie ode mnie srudiow wymagac osoba z wyksztalceniem podstawowym.... i na studia moge isc w kazdej chwili.. nawet jak bede miec 40 lat 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

żeby chociaż jego dziecko miało wyższe

ale jeszcze nie mierzylam bo rodzice w domu

a jak Twoj TZ? dalej cisza?

powiedzcie, czy warto?? za 2100 podobno, ale to cena na 2010
nie wiem kto to wymyslil:P