Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 12:05   #1681
Rebelious
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Kochana, mój ma cały arsenał kosmetyków! Maseczka, peeling, żel tyle że on z przymusu, ma nieziemsko twardy zarost, który wrasta mu pod skórę i dostaje krostek, od wody w mieście też np. krostki mu się robią, niby ledwie widoczne, ale wiadomo, trzeba coś z tym robić. I wągry ma, ja też na nosie, znacie sposób żeby się ich pozbyć?

Ja to najbardziej o włosy dbam, balsamować mi się nigdy nie chce, tak samo paznokcie u nóg wiecznie niepomalowane albo poodpryskiwane

Teraz mi jeszcze usta pękły tak, że mam po lewej stronie na dolnej wardze mały krater, boli ustrojstwo jak jasna cholerka, jakby mi suchej skóry mało było ale nawadniam się od dziś!

Będę sikać w nocy jak szalony borsuk
różnych sposobów próbowałam na te wągry i naprawdę ciężko je usunąć. oczyszczanie u kosmetyczki jest dobre, ale trzeba regularnie chodzić. albo samemu urządzać sobie takie domowe zabiegi. z niektórych wągrów to potem aż dziury się robią jak się w porę nie oczyści.

mój TŻ to taki typowy facet - używa antyperspirantu, perfum od czasu do czasu, żelu pod prysznic i szamponu do włosów próbuje go jakoś zmuszać kupując mu jakieś różne zestawy do golenia z kremami po goleniu i tak dalej.
też ma problemy z tym zarostem, robią mu się krostki.
nie pozwala mi ich wyciskać, wstydzi się chyba
zagadam do niego żeby sobie jakiś żelik kupił czy coś w tym stylu, ale wątpię, że na to pójdzie

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Widzisz, nie wiem czy dobre, taka jakaś głupia jestem, że chciałabym żeby ludziom było lepiej, jeżeli jakikolwiek gest z mojej strony sprawi, że człowiekowi przez moment będzie lżej, wyciągam rękę. Gdyby mi pewnego dnia zabrakło jedzenia chciałabym, żeby ktoś się ze mną podzielił.

Wiem, brzmi tandetnie, jestem miękka
możesz wspomnieć o tym szlachetnym geście na castingu
zobaczysz, że wszyscy padną na kolana

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ooo moj TZ mnie chce zabrac na Avatara, ale ja nie chce isc... Naprawde taki fajny ten film?
słyszałam, że fajny
mam zamiar namówić TŻta na wypad do kina w weekend. dobrze nam zrobi takie wyjście.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-18 o 12:10
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:08   #1682
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

malinka112 witaj pewnie, że możesz
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:08   #1683
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
on powinien wiedziec ze zwiazek to dwoje ludzi. ze zwiazek to ograniczenia oraz wspolne plany. powinien wiedziec ze w zwiazku sa kompromisy wpolne zycie. on zachowuje sie jakby chcial zachowac wlasna odrebnosc. gdybyscie sie rozstali nie zauwazylby roznicy. nie brakowaloby mu rozmow, telefonow bo tego i tak nie ma! powiem Ci ze nie wiem czy chcialabym byc w takim zwiaku. czy to jest w ogole zwiazek? gdzie dwoje ludzi zyje nie razem ale obok (bardzo blisko) siebie? nie pisze= nie ma potrzeby kontaktu= nie interesuje go co u Ciebie. a skoro go nie interesuje to jak mu zalezy? przeciez zaangazowanie, to ze na kims nam zalezy wyrażamy czynami. dopytujemy jak leci, jak sie czuje, co u niego itd. zwykle zainteresowanie, ktore swiadczy o tym ze dana osoba jest dla nas wazna.

a on? mial zadzwonic nie zadzwonil. i czy w ogole interesowalo go to ze czekalas na ten telefon? czy o tym pamietal?

mial szkolenie nic nie powiedzial. uznal ze to nie twoja sprawa. a w zwiazku wszystkie sprawy powinny byc wazne. wspolne.

dziwne kosza. no ja bym nie dala rady. zastanow sie kto jest bardziej w ten zwiazek zaangazowany? czy czujesz ze jemu zalezy? a jesli tak to czym Ci to okazuje?
z tym to różnie bywa, bo mój też ma takie odpały, że mi nie mówi o jakichś zaliczeniach, a o ważnym egzaminie dowiaduje się dzień przed (bo nie chciał mi głowy zawracać, bo to jego problem). ja się wtedy wkurzam, jest mi przykro, bo mam identyczne podejście co ty - jego sprawy są moimi sprawami jeżeli jesteśmy w związku (oczywiście mówię o tych ważniejszych, a nie o tym co jadł na obiad).
on tego nie rozumie.
Stary 2010-01-18, 12:13   #1684
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka112 Pokaż wiadomość
Witam !
Czytuję ten wątek już od II części, ale brak mi odwagi żeby coś naskrobać... więc pytam czy mogę bo wątek dla mnie jak znalazł..
hello

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
różnych sposobów próbowałam na te wągry i naprawdę ciężko je usunąć. oczyszczanie u kosmetyczki jest dobre, ale trzeba regularnie chodzić. albo samemu urządzać sobie takie domowe zabiegi. z niektórych wągrów to potem aż dziury się robią jak się w porę nie oczyści.

mój TŻ to taki typowy facet - używa antyperspirantu, perfum od czasu do czasu, żelu pod prysznic i szamponu do włosów próbuje go jakoś zmuszać kupując mu jakieś różne zestawy do golenia z kremami po goleniu i tak dalej.
zagadam do niego żeby sobie jakiś żelik kupił czy coś w tym stylu, ale wątpię, że na to pójdzie
Rebe mój to samo! Też ma takie małe krosteczki po goleniu a jak kiedyś coś wspomniałam że trzeba by coś na to poradzić aż sie oburzył 'ale jak?? nieee, chyba sie nie da'

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:15   #1685
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

możesz wspomnieć o tym szlachetnym geście na castingu
zobaczysz, że wszyscy padną na kolana

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

słyszałam, że fajny
mam zamiar namówić TŻta na wypad do kina w weekend. dobrze nam zrobi takie wyjście.
A moj TZ ostatnio oglada katalog Oriflamu i mowi, zebym mu puder matujacy zamowila, bo sie swieci Ale ok, zamowie mu. Moj TZ ma i krem do twarzy i pare innych *******, wiec nie jest zle. A moj brat za to podbiera mi kometyki i ma ich prawie chyba tyle co ja Ostatnio mu maseczke zamawialam Nie wiedzialam, ze jeszcze istnieja tacy faceci jak Twoj Rebe, ze tylko 3 kosmetyki maja Myslalam, ze juz wygineli Wiadomo, zadbany facet zawsze jesli milszy i ladniej wyglada

No to chyba sie skusze na tego Avatara jak tak polecacie. Powiem TZ, ze odwoluje, ze nie chcialam isc
Rebe a czemu Ty go wyciagasz a nie on Ciebie?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:20   #1686
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
A moj TZ ostatnio oglada katalog Oriflamu i mowi, zebym mu puder matujacy zamowila, bo sie swieci Ale ok, zamowie mu. Moj TZ ma i krem do twarzy i pare innych *******, wiec nie jest zle. A moj brat za to podbiera mi kometyki i ma ich prawie chyba tyle co ja Ostatnio mu maseczke zamawialam Nie wiedzialam, ze jeszcze istnieja tacy faceci jak Twoj Rebe, ze tylko 3 kosmetyki maja Myslalam, ze juz wygineli Wiadomo, zadbany facet zawsze jesli milszy i ladniej wyglada

No to chyba sie skusze na tego Avatara jak tak polecacie. Powiem TZ, ze odwoluje, ze nie chcialam isc
Rebe a czemu Ty go wyciagasz a nie on Ciebie?
ajj, nic nie mów..
opierdzieliłam go wczoraj za to, że nie wykazuje inicjatywy, to się bronił, że ma zły humor.
nic nie pomyśli, żeby porobić coś innego niż zwykle, chciałam ulepić bałwana to mówi, że się śnieg nie lepi, chciałam na spacer, mówi, że zimno. najchętniej to by tylko przyjeżdżał do mnie od czasu do czasu i chodził na piwo do kolegów. ostatnio dzień w dzień jeździł do sklepu zoologicznego,b o akwarium zakłada. już go tam chyba znają w tym sklepie

jak on nie myśli, to ja zaproponuje. niby to on mi jeszcze wisi kino jako prezent urodzinowy, bo w dniu urodzin nie miałam czasu i mieliśmy pójść kiedy indziej.
ostatnio zagadałam, że podobno ten Avatar taki super film. odpowiedział "tak? aha".
no, i taka rozmowa

co do zadbanych facetów - mój mógłby trochę bardziej dbać o siebie, ale jakby się pindrzył prawie tak jak ja to bym nie zniosła. facet to musi być facet
Stary 2010-01-18, 12:25   #1687
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
ajj, nic nie mów..
opierdzieliłam go wczoraj za to, że nie wykazuje inicjatywy, to się bronił, że ma zły humor.
nic nie pomyśli, żeby porobić coś innego niż zwykle, chciałam ulepić bałwana to mówi, że się śnieg nie lepi, chciałam na spacer, mówi, że zimno. najchętniej to by tylko przyjeżdżał do mnie od czasu do czasu i chodził na piwo do kolegów. ostatnio dzień w dzień jeździł do sklepu zoologicznego,b o akwarium zakłada. już go tam chyba znają w tym sklepie

jak on nie myśli, to ja zaproponuje. niby to on mi jeszcze wisi kino jako prezent urodzinowy, bo w dniu urodzin nie miałam czasu i mieliśmy pójść kiedy indziej.
ostatnio zagadałam, że podobno ten Avatar taki super film. odpowiedział "tak? aha".
no, i taka rozmowa

co do zadbanych facetów - mój mógłby trochę bardziej dbać o siebie, ale jakby się pindrzył prawie tak jak ja to bym nie zniosła. facet to musi być facet
Przeciez ja nie mowie o nakladaniu makijazu i balsamowani ciala Chodzi o taka meska pielegnacje Ja tez nie lubie metroseksulanych facetow, ale jakby moj facet o siebie nie dbal to zabilabym

Zreszta ja wreszcie ogarnelam swojego TZ. Zaczal sie ladnie ubierac ( kazdy zakup konsultuje ze mna), juz nie nosi tych znienawidzonych przeze mnie bluz z kapturem i luznych spodni. Nawet moje kolezanki mowia, ze nooo ten Twoj Piotrus to taki fajny zadbany facet i sie tak elegancko ubiera i w ogole jest taaaaki przystojny... Ale hm, nie cieszy mnie to bardzo, jestem zazdrosna!!!!
Stary 2010-01-18, 12:26   #1688
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem takiego samego zdania

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-18, 12:28   #1689
garfieldek
Zakorzenienie

Rebe moj tez jaki hmm... "ograniczony" jesli chodzi o kosmetyki chcoiaz ostatnio prosil mnie, czy bym mu kremu do rak nie pozyczyla

w sumie to mi az tak bardzo to nie przeszkadza, wazne ze zawsze slicznie pachnie i nie drapie zarostem....

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:31   #1690
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Przeciez ja nie mowie o nakladaniu makijazu i balsamowani ciala Chodzi o taka meska pielegnacje Ja tez nie lubie metroseksulanych facetow, ale jakby moj facet o siebie nie dbal to zabilabym

Zreszta ja wreszcie ogarnelam swojego TZ. Zaczal sie ladnie ubierac ( kazdy zakup konsultuje ze mna), juz nie nosi tych znienawidzonych przeze mnie bluz z kapturem i luznych spodni. Nawet moje kolezanki mowia, ze nooo ten Twoj Piotrus to taki fajny zadbany facet i sie tak elegancko ubiera i w ogole jest taaaaki przystojny... Ale hm, nie cieszy mnie to bardzo, jestem zazdrosna!!!!
a używanie pudru to jest męska pielęgnacja?

chyba trochę przesadza, ale dobrze, że o siebie dba

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Rebe moj tez jaki hmm... "ograniczony" jesli chodzi o kosmetyki chcoiaz ostatnio prosil mnie, czy bym mu kremu do rak nie pozyczyla

w sumie to mi az tak bardzo to nie przeszkadza, wazne ze zawsze slicznie pachnie i nie drapie zarostem....
pewnie! grunt, że nie śmierdzi mu z ust wódką, nie ma przepoconej koszulki, brody i długich paznokci

ja go czasem strofuje żeby na te mrozy smarował sobie twarz kremem, nawet takim zwykłym Nivea. to samo z ustami, trzeba nawilżać.
zawsze tak patrzy na mnie z zaciekawieniem, widocznie nie wpadł na taki pomysł by kremu używać
Stary 2010-01-18, 12:31   #1691
malinka112
Przyczajenie

co do dbania o siebie u facetów to nie mam nic przeciwko, ale padła bym ze śmiechu jak mój tż wymieniałby ze mną podglądy na temat nowych maseczek na przykład ogólnie to wystaczy mi jak facet dba o higienę - częsty prysznic, ładne perfumy, ogolony i ładnie ubrany
Stary 2010-01-18, 12:34   #1692
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
a używanie pudru to jest męska pielęgnacja?

chyba trochę przesadza, ale dobrze, że o siebie dba

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

pewnie! grunt, że nie śmierdzi mu z ust wódką, nie ma przepoconej koszulki, brody i długich paznokci

ja go czasem strofuje żeby na te mrozy smarował sobie twarz kremem, nawet takim zwykłym Nivea. to samo z ustami, trzeba nawilżać.
zawsze tak patrzy na mnie z zaciekawieniem, widocznie nie wpadł na taki pomysł by kremu używać

No nie, ale jesli puder jest transparentny to czemu nie? Wole zeby uzywal niz twarz by mu sie swiecila jak psu wiecie co
Moj mi no nstop podbiera krem Nivea na usta i kremu do rak. I jeszcze kaze sie smarowac tym, bo on lubi jak ja mu wsmarowuje krem w rece albo w usta i twarz Rozklada sie na lozku z taka mina zebyscie padly
Stary 2010-01-18, 12:34   #1693
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny. Jejku co to za dzien... mialam robiony zabieg na noge i umieram z bolu a zaraz lece na uczelnie... Ex napisal smsa co u mnie i czemu sie w ogole do niego nie odzywam. Tiaa jaki sie troskliwy zrobil... Żenada. Nie wiem jak teraz dam rade bo nie moge chodzic

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:38   #1694
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
No nie, ale jesli puder jest transparentny to czemu nie? Wole zeby uzywal niz twarz by mu sie swiecila jak psu wiecie co
Moj mi no nstop podbiera krem Nivea na usta i kremu do rak. I jeszcze kaze sie smarowac tym, bo on lubi jak ja mu wsmarowuje krem w rece albo w usta i twarz Rozklada sie na lozku z taka mina zebyscie padly
wolę sobie nie wyobrażać
Stary 2010-01-18, 12:38   #1695
*wanilia*
Zadomowienie

Ponadrabiam Was sobie wieczorkiem bo teraz jestem w pracy ale weszłam na chwile zeby sie pochwalić jak fajnie jest z TŻ

Kurde ja się Go nie czepiam o pierdoły jak wcześniej a On jest taki kooochany
I doszłam do wniosku ze wystarczy być bardziej wyrozumiałą i odrazu jest inaczej. Dobrze ze znalazłam sobie ten wątek

Teraz to już chyba będzie z górki

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:40   #1696
kamila2006
Zakorzenienie

u to piękniś. dba o siebie:P kremy, balsamy, zele pod prysznic. goli sie czasme 2 razy dziennie zeby byc ideaaaalnie ogolonym. mnie to pasuje. zawsze ladnie pachnie (w wiekszosci pewrfumami ode mnie) do fryzjera chodzi regularnie co 3 tyg. i takie bla bla.

krem na usta i do rąk to standard i ciagle mi o tym przypomina.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:42   #1697
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
Ponadrabiam Was sobie wieczorkiem bo teraz jestem w pracy ale weszłam na chwile zeby sie pochwalić jak fajnie jest z TŻ

I doszłam do wniosku ze wystarczy być bardziej wyrozumiałą i odrazu jest inaczej. Dobrze ze znalazłam sobie ten wątek

cieszę się kochana, że dałaś radę i w dodatku TŻ wynagrodził ci twoje starania
oby tak dalej!
Stary 2010-01-18, 12:45   #1698
kamila2006
Zakorzenienie

wanilia cieszymy sie z Tobą! sukces kazdej zazdrosnicy jest naszym wspolnym sukcesem pamietaj wytrwaj w tym a bedzie cudownie

Motywacja 100%

Stary 2010-01-18, 12:46   #1699
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
wolę sobie nie wyobrażać

No zebys wiedziala Ale odwdziecza mi sie tym, ze mnie balsamuje po kapieli albo wciera we mnie oliwke Szkoda, ze nie ma go przy na co dzien jak sie kapie
Cytat:

Bardzo sie ciesze kochana
Stary 2010-01-18, 12:47   #1700
KochajMniie
Zadomowienie

Malinka witaamm

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Jedyne co chce osiagnac w przyszlosci to chce byc szczesliwa. Najbardziej boli mnie to ze ten facet ciagnie sie za mna juz od praktycznie 4 lat....3 lata bylismy ze soba. I wiem ze on tez o mnie mysli, tylko ze zdaje sobie sprawe z tego ze nie mozemy byc razem. Poza tym ostatnio powiedzialam mu ze nie mozemy byc ze soba, ze mozemy jedynie utrzymywac zwykly kontakt. Wiec pewnie posluchal sie mnie. Z tym ze nie wiem czy lepiej calkowicie zerwac kontakt i sie meczyc czy utrzymywac ten kontakt i tez sie meczyc... masakra jakas.
bez sensu, przecież masz swojego tż, jeżeli nie jesteś już z tamtym no widocznie naprawdę nie możecie być razem, na początku mogłoby być dobrze a później znowu tak samo więc dlaczego Cię tak do niego ciągnie?

Red
no to dobrze że dzień był udany też oglądałam ten avatar świetny film
wcześnie się zaczełaś wczoraj uczyć nie ma co hehe powodzenia!!!

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziewczyny ze mną coś się dzieje, gdyby nie obfity okres jaki miałam ostatnio to bym pomyślała, ze jestem w ciąży dziś spałam przez cały dzień z małymi przerwami na przebudzenie się i sprawdzenie tel. ani nie jadłam ani nawet na siku nie byłam, do wieczora tak miałam, potem wstałam, zjadłam ect. na wizażu posiedziałam i zaś jestem tak śpiąca, że normalnie szok!! jakbym cały dzień nie spała wcale!!
może jesteś już przemęczona i potrzebujesz właśnie odpocząć?
ja pod koniec tygodnia albo jak chodze spać po 3 a wstaje o 7 to w jak wracam do domu zasypiam odrazu i tylko leże i nic nie robie a czasami mam poprostu taki dzień na 'nicnierobienie'

Cytat:
Poszło. Nie ma odwrotu.
Pierwszy krok za mną, nawet jakbym na casting poszła, to jeszcze trzeba dalej przejść.
Przynajmniej będę dumna, że spróbowałam, że zrobiłam coś na przekór, i zbliżyłam do laptopa
no to super
podaj linka jak będzie ten dla internautów czy jak to się mówi

Cytat:

ja lubię bardzo
i nie marudź, na sobotę muszę się nauczyć 280 stron podręcznika NA PAMIĘĆ, jak wiersza. tzn. w zasadzie to powtórzyć, bo uczyłam się cały semestr, ale i tak jest ciężko, dużo łaciny.

dziś o 15.30 mam kolejny egzamin, z informatyki. trzymajcie kciuki

przetrwać ten tydzień i będzie trochę wolnego. najlepsze, że mój TŻ nawet terminów egzaminów jeszcze nie ma. jak mu się zacznie sesja na dobre to mi się skończy. ech, mam nadzieję, że jakoś nie odbije się to wszystko na naszych relacjach, bo oboje chodzimy zdołowani i tylko się pocieszamy nawzajem.
dziewczyny Wy mnie straszycie poprostu.. na sobotę 280 stron na pamięc, jak ja mam 50 to nie umiem a co dopiero 280 , tutaj jeszcze mówie Cie kilka egzaminów w jeden dzień, przecież to normalny człowiek nie wyrobi.. ja się w takim razie nie nadaje na studia chyba

A u mnie powiem Wam, że nigdy nie było mi tak wczoraj jak z Tż miło, mimo że była jedna kłótnia o tych dziewczynach ale szybko o niej zapomnieliśmy, gadaliśmy jak nigdy i w ogóle.. aż wróciła nam wiara w nasz związek że może jeszcze się uda.. a jeśli nie to śmialiśmy się że zostaniemy przyjaciółmi

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-18 o 12:51
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:49   #1701
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc dziewczyny. Jejku co to za dzien... mialam robiony zabieg na noge i umieram z bolu a zaraz lece na uczelnie... Ex napisal smsa co u mnie i czemu sie w ogole do niego nie odzywam. Tiaa jaki sie troskliwy zrobil... Żenada. Nie wiem jak teraz dam rade bo nie moge chodzic
Co z twoją noga?

Wanilia brawo!

Do następnego spotkania.
..

Edytowane przez m a d e i r a
Czas edycji: 2010-01-18 o 12:51
Stary 2010-01-18, 12:51   #1702
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Biednna
chcesz mu odpisać czy nie?
bo tak sobie myślę że jak chcesz o nim zapomnieć to czy warto mu odpisywać?

Cytat:

oby było tak dalej, brawo
Stary 2010-01-18, 12:51   #1703
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

zwolniłam się ze szkoły bo źle się czułam. Siedzę i nadrabiam was już a z ponad godzinę jak nie więcej. Gdy przyszłam było tylko 53 str.... masakra dziewczyny wolniej! ;*
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 12:52   #1704
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
zwolniłam się ze szkoły bo źle się czułam. Siedzę i nadrabiam was już a z ponad godzinę jak nie więcej. Gdy przyszłam było tylko 53 str.... masakra dziewczyny wolniej! ;*
a co Ci
nadrabiaj,nadrabiaj
A ja mam ferie już a Ty kiedy masz?
Stary 2010-01-18, 12:57   #1705
m a d e i r a
Wtajemniczenie

A dziewczyny kiedy są ostatki? Wie któras?

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-18, 13:01   #1706
kamila2006
Zakorzenienie

ostatni dzien karnawału wypada 16 lutego czyli weekend 13-14 bylby imprezki

Motywacja 100%

Stary 2010-01-18, 13:05   #1707
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
ostatni dzien karnawału wypada 16 lutego czyli weekend 13-14 bylby imprezki
Aha dzięki
14, 15.... to sie z walentynkami zbiega

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-18, 13:36   #1708
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

ominęłam parę stron.. ale ostatnie 4 przeczytałam żeby byc w temacie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
a co Ci
nadrabiaj,nadrabiaj
A ja mam ferie już a Ty kiedy masz?
a dostałam okres i zapomniałam sobie wziąśc tabletek do szkoły i w ogóle dzisiaj spóźniłabym się na autobus taki roztrzepany dzień

a ja ferie mam od 15 lutego... jeszcze trochę muszę się pomęczyc... i mój kochany GOK otwierają prawdopodobnie 13 lutego i będę mogła szalec z moim na parkiecie przy piwku nareszcie

Cytat:
u to piękniś. dba o siebie:P kremy, balsamy, zele pod prysznic. goli sie czasme 2 razy dziennie zeby byc ideaaaalnie ogolonym. mnie to pasuje. zawsze ladnie pachnie (w wiekszosci pewrfumami ode mnie) do fryzjera chodzi regularnie co 3 tyg. i takie bla bla.

krem na usta i do rąk to standard i ciagle mi o tym przypomina.
hmmm.. to mój to przy waszych to masakra goli się jak zacznę narzekac że mnie drapie ale raz nie widzieliśmy się tydzień bo chorowaliśmy to mu się nie chciało. mówił mi ze jak popatrzył się w lustro to się przestraszył jak ma spierzchnięte usta to krem oczywiście bierze albo ode mnie pomadkę o i jego cecha którą kocham u niego normalnie... to mycie zębów kiedy palił zostało to z czasów kłótni o fajki... zawsze mył zęby żebym się nie zczaiła a i tak wiedziałam.. to znalazłam fajki kiedy chciałam znaleźc telefon.. to kumpel go wsypal ale teraz zawsze myje zęby żeby nie było tak czuć
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 13:56   #1709
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
ominęłam parę stron.. ale ostatnie 4 przeczytałam żeby byc w temacie

a dostałam okres i zapomniałam sobie wziąśc tabletek do szkoły i w ogóle dzisiaj spóźniłabym się na autobus taki roztrzepany dzień

a ja ferie mam od 15 lutego... jeszcze trochę muszę się pomęczyc... i mój kochany GOK otwierają prawdopodobnie 13 lutego i będę mogła szalec z moim na parkiecie przy piwku nareszcie

hmmm.. to mój to przy waszych to masakra goli się jak zacznę narzekac że mnie drapie ale raz nie widzieliśmy się tydzień bo chorowaliśmy to mu się nie chciało. mówił mi ze jak popatrzył się w lustro to się przestraszył jak ma spierzchnięte usta to krem oczywiście bierze albo ode mnie pomadkę o i jego cecha którą kocham u niego normalnie... to mycie zębów kiedy palił zostało to z czasów kłótni o fajki... zawsze mył zęby żebym się nie zczaiła a i tak wiedziałam.. to znalazłam fajki kiedy chciałam znaleźc telefon.. to kumpel go wsypal ale teraz zawsze myje zęby żeby nie było tak czuć
Kiedyś pamiętam jak narzekałam na mojego TŻ 'znowu się nie ogoliłeś' to on powiedział coś takiego że nie lubi się codziennie golić bo go to boli... Chyba raczej o podrażnienia mu chodziło A jak bym mu chciała coś kupić do tej mordki to nie, nie, nie i tak protestuje w kółko

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-18, 14:18   #1710
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

wszystkie mnie olały
czuję sie taka zignorowana

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

a skoro piszecie o TŻtach
mój jak jest u mnie i zapali, to siup do łazienki i szoruje ząbki
ma nawet swoją szczoteczkę na stałe hehe

golić też się nie lubi bo ma twardy zarost, boli go to, ale zazwyczaj jak do mnie przyjeżdża to jest ogolony kiedyś mnie odebrał z uczelni jak małpiszon wyglądał

drażnie się z nim, że jak wyjeżdża ode mnie czy coś, to zawsze się prfumuje i w ogóle oh ah
ale jakimś narcyzem nie jest i bardzo dobrze!

Wymiana

Edytowane przez gwiazdeczka172
Czas edycji: 2010-01-18 o 14:12
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości