2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 12:56   #3751
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dobry tekst Muszę zapamiętać i następnym razem tak TŻtowi powiedzieć
Ok,to powiedz i napisz jego reakcje na ten tekst.

Cytat:
Jasne, że jak ktoś nie ma stałej partnerki, to nie ma nic złego w zaproszeniu "z osobą towarzyszącą". Tylko tyle, że my z TŻtem wtedy byliśmy ze sobą dłużej niż ten kuzyn ze swoja kobitą i byliśmy już zaręczeni - w tej sytuacji zaproszenie "z osobą towarzyszącą" to, delikatnie mówiąc, nietakt
U Was oczywiście sprawa była inna i tu się zgodze,że jesli ktoś jest w stałym związku,wypadałoby napisać imie i nazwisko osoby towarzyszącej komuś z rodziny.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 12:58   #3752
201701300931
Konto usunięte

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Ooo... Dzięki to może poszukam jednak innego miejsca... takiego gdzie utwardzają naturalną płytkę To chyba będzie najbardziej naturalnie wyglądało i najmniej zniszczy pazury
Paznokcie niszczy złe założenie i złe zdjęcie żelu czy też akrylu. Więc akurat na tym nie warto oszczędzać I lepiej wydać te np. 30 zł na ściągnięcie tipsów czy czego tam u osoby, która się na tym zna, niż sobie samemu to odrywać albo coś W ogóle na pazurkowym jest temat o polecanych stylistkach w różnych miastach. Może tam kogoś znajdziesz... Tam jest generalnie skarbnica wiedzy na ten temat

Dobra, nie ma mnie, wracam do nauki
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 12:59   #3753
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś cały czas Ci się świeci na pomarańczowo "ON" Spadówa

Ooo... Dzięki to może poszukam jednak innego miejsca... takiego gdzie utwardzają naturalną płytkę To chyba będzie najbardziej naturalnie wyglądało i najmniej zniszczy pazury

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

A ja chciałam zrobić taki myk, że jak rzucę welonem, to sobie wepnę wtedy kwiatek we włosy
pewnie jesli bedziesz miec welon to jak najbardziej juz po zdjeciu, ale jesli ktos jest bez welonu to moze miec od poczatku ja tak np bede miec chyba bede miala bukiet z bordowych roz i wepne sobie jedna rozyczke
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:01   #3754
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja wczoraj TZowi wspomniala o sztucznych rzesach, ze robicie i ze moze tez bym sie skusila stwierdzil, ze po jego trupie i zaczal wywod jak to sie ludzie przebieraja na slubach tak ze przychodzi na slub i kolezanki poznac nie moze (niekoniecznie w tym pozytywnych aspekcie)
to kup sobie sztuczne rzęsy, przyklej, nie mów mu, pewnie nie zauważy i po jakims czasie zapytaj czy wygladasz jak idiotWidziałas na pewno moje zdjęcia z rzęsami to oceń czy to tak źle i nienaturalnie wygląda Wg mnie bardzo naturalnie i to nawet jak sama je przykeliłam a co dopiero jak zrobi to profesjonalista. Ja tam uważam, że bardziej jest człowiek przebrany jak nawali kilo tapety i ciemny makijaż oczy niż jak przyklei rzęsy Ale co do wygladu PM do właśnie ja za każdym razem byłam zaskoczona jakie one sie w dniu śłubu wszystkie śliczne robia a na co dzień to takie w sumie sa nie powalające, ale to chyba nic złego, że przynajmniej raz w zyciu wygląda sie oszałamiająco
Stary 2010-01-18, 13:02   #3755
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
tez sie nie znam, bo nigdy tipsow nie mialam ale ja chce zele

a ja czekam na probki zaproszen i cos sie doczekac nie moge

popatrzylam w necie za bukietami i szukam jednego ktory sobie wymyslilam i znalezc nie moge ktory ladniejszy?
a ja powiem że ten pierwszy jest ładny ale do drugiego nic nie mam
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A jak np młodszy bra tż-ta nie ma stałej dziewczyny,no w ogole jej nie ma,to chyba moge napisać na zaproszeniu że zapraszamy jego z os.towarzyszącą bo to będzie jakaś obca osoba,jego koleżanka.

Cytat:

Jasne, że jak ktoś nie ma stałej partnerki, to nie ma nic złego w zaproszeniu "z osobą towarzyszącą". Tylko tyle, że my z TŻtem wtedy byliśmy ze sobą dłużej niż ten kuzyn ze swoja kobitą i byliśmy już zaręczeni - w tej sytuacji zaproszenie "z osobą towarzyszącą" to, delikatnie mówiąc, nietakt
to chyba popełniłam ten nie takt bo znajomym co mają swoje drugie połówki dałam zaproszenie z osobą tow. :/ wyszłam z założenia że zapraszam kumpele a jej połówke tylko w formie towarzystwa - nie wiem jak to wytłumaczyć troszku głupio co?
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

Dzisiaj na uczelni tylko wpisy Koleżance się udało wyprosić podwyższenie oceny, więc idzie ze mną na przedtermin

Więc niestety muszę siadać do nauki: jutro jeden egzamin, w środę dwa
miałam dzisiaj egzamin zerowy...poszłam i jak dostałam pytania to wyszłam...pan prof. powiedział że można wyjśc to wtedy tak jakby się nie było i następny termin będzie terminem pierwszym a jakbym została i oddała pustą kartkę to wtedy ten pierwszy termin byłby już kolejnym czy pioprawką. To wybrałam to wersję pierwszą

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:03   #3756
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Jakoś cały czas Ci się świeci na pomarańczowo "ON" Spadówa
Bo minimalizuję okno z przyzwyczajenia, a potem patrzę, że wizaż włączony i zamykam dopiero po kilku minutach.
Ale nic z tego, za słabo mnie wywalacie , ciągle tu wchodzę, bo tylko ślub mi w głowie, tak to jest być uzależnionym od Was

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-01-18 o 13:04
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:10   #3757
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
to chyba popełniłam ten nie takt bo znajomym co mają swoje drugie połówki dałam zaproszenie z osobą tow. :/ wyszłam z założenia że zapraszam kumpele a jej połówke tylko w formie towarzystwa - nie wiem jak to wytłumaczyć troszku głupio co?
Jeśli znasz te ich drugie połówki i oni są ze sobą od dłuższego czasu, to faktycznie trochę głupio. Ale skoro to tylko znajomi, a nie rodzina, to nie ma tragedii

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Bo minimalizuję okno z przyzwyczajenia, a potem patrzę, że wizaż włączony i zamykam dopiero po kilku minutach.
Ale nic z tego, za słabo mnie wywalacie , ciągle tu wchodzę, bo tylko ślub mi w głowie, tak to jest być uzależnionym od Was
Chyba by Ci ktoś musiał internet odłączyć A dlaczego my Cię mamy wyganiać? Będziesz się uczyć?
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:11   #3758
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
to kup sobie sztuczne rzęsy, przyklej, nie mów mu, pewnie nie zauważy i po jakims czasie zapytaj czy wygladasz jak idiotWidziałas na pewno moje zdjęcia z rzęsami to oceń czy to tak źle i nienaturalnie wygląda Wg mnie bardzo naturalnie i to nawet jak sama je przykeliłam a co dopiero jak zrobi to profesjonalista. Ja tam uważam, że bardziej jest człowiek przebrany jak nawali kilo tapety i ciemny makijaż oczy niż jak przyklei rzęsy Ale co do wygladu PM do właśnie ja za każdym razem byłam zaskoczona jakie one sie w dniu śłubu wszystkie śliczne robia a na co dzień to takie w sumie sa nie powalające, ale to chyba nic złego, że przynajmniej raz w zyciu wygląda sie oszałamiająco
z nim to jest raczej tak, ze jest fanem naturalnosci, wiec nawet jak cos super naturalnie wyglada, a on i tak wie, ze jest sztuczne to jest juz be i niefajne juz na prawde cudem te tipsy jakos przetrawil twierdzi, ze niczego sztucznego mi nie trzeba, bo jestem dla niego piekna taka jaka jestem coz, moze jeszcze popertraktujemy
poki co jeszcze trwaja negocjaje co do muszki bo mu bardzo zalezy, a ja mam ciagle w glowie obraz Korwina Mikke

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
a ja powiem że ten pierwszy jest ładny ale do drugiego nic nie mam
wyslalam je TZowi w mailu i mu sie tez pierwszy bardziej podoba. ale to tylko i wylacznie przez gerbery dlatego kombinuje zeby do drugiego dorzucic ze 3 gerbery i wszyscy beda szczesliwi
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:13   #3759
Martoolka87
Zakorzenienie

Aaaa... muszę się Wam pochwalić: TŻ zabiera mnie dziś na randkę
Stary 2010-01-18, 13:16   #3760
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
[.....]
Przypomniałaś mi, że miałam się Wam zapytać, co sądzicie o tych pazurkach: http://www.yasumi.gniezno.pl/galeria_paznokcie.html
To są akryle. Myślicie, że dobrze są zrobione? Ja bym chciała zwykły french, ewentualnie z jakimiś kwiatkami, ale krótsze iż tu, bo mi się nie podoba jak ta biała część jest taka duża
wykonanie ok, ale ja radzę nie robić tak długich tipsów, gdy się nie nosi takich długich paznokci lub sie ich nigdy nie nosiło, bo będą Cię zwyczajnie denerwowały i przeszkadzały. Nawet głupi widelec sie wtedy inaczej w ręce układa. Ale jakby były krótsze, to byłoby ok
Cytat:
Jejciu, TŻ dostał takie zaproszenie "z osobą towarzyszącą" od swojego kuzyna pół roku temu. Byłam wściekła ale szybko mi przeszło, bo doszłam do wniosku, że ten kuzyn to takie "ecie pecie" niekumate, to mogę mu wybaczyć, bo wiem, że nie zrobił tego złośliwie, tylko po prostu jest ofermą
Też bym się wściekła Dlatego wiedząc, że komuś można takim czymś sprawić przykrość, to należy zapytac zainteresowanych i uprzedzić, że w innym wypadku zaproszenie będzie bezimiennne, juz nie z waszej winy
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
też takie zaproszenie dostaliśmy ale teraz się z tego śmieję. No ale jak zobaczyłam to zaproszenie to mi się tak dziwnie zrobiło, zwłaszcza, ze z kuzynką tzta się znamy, wie jak się nazywam i wszyscy wiedzieli, ze się pobiramy. A 3 miesiące wczesniej miał brat tej kuzynki wesele i wtedy byłam z imienia i nazwiska wypisana
no to już przesada moim zdaniem, tym bardziej, gdy znała Twoje dane ;/ To już niegrzeczne z ich strony wg mnie, bo co innego napisać taki zwrot, gdy Zapraszany sie nie może zdecydować z kim przyjdzie, a co innego, gdy wie się, że Gość ma partnera/partnerkę, a gdy dodatkową są nam znani, to juz wogóle bym się czuła głupio nie wypisując osoby towarzyszącej z imienia i nazwiska. Zapewne przykro Ci było
Cytat:
tez sie nie znam, bo nigdy tipsow nie mialam ale ja chce zele

a ja czekam na probki zaproszen i cos sie doczekac nie moge

popatrzylam w necie za bukietami i szukam jednego ktory sobie wymyslilam i znalezc nie moge ktory ladniejszy?
dla mnie pierwszy jest cudny, drugi ma za duży kontrast, przez co wyglada na taki jakiś przypadkowy, nieprzemyślany, wg mnie No i kolory w pierwszym są o ładniej dobrane
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
[....]
A jak np młodszy bra tż-ta nie ma stałej dziewczyny,no w ogole jej nie ma,to chyba moge napisać na zaproszeniu że zapraszamy jego z os.towarzyszącą bo to będzie jakaś obca osoba,jego koleżanka.
No to wtedy tekst Osoba towarzysząca" jak najbardziej na zaproszeniu może być
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Paznokcie niszczy złe założenie i złe zdjęcie żelu czy też akrylu. Więc akurat na tym nie warto oszczędzać I lepiej wydać te np. 30 zł na ściągnięcie tipsów czy czego tam u osoby, która się na tym zna, niż sobie samemu to odrywać albo coś W ogóle na pazurkowym jest temat o polecanych stylistkach w różnych miastach. Może tam kogoś znajdziesz... Tam jest generalnie skarbnica wiedzy na ten temat

Dobra, nie ma mnie, wracam do nauki
Absolutnie sie zgadzam z tym ściąganiem i broń boze nie odrywać, jak już ot przypiłować delikatnie

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-18 o 13:20
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:17   #3761
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
z nim to jest raczej tak, ze jest fanem naturalnosci, wiec nawet jak cos super naturalnie wyglada, a on i tak wie, ze jest sztuczne to jest juz be i niefajne juz na prawde cudem te tipsy jakos przetrawil twierdzi, ze niczego sztucznego mi nie trzeba, bo jestem dla niego piekna taka jaka jestem coz, moze jeszcze popertraktujemy
poki co jeszcze trwaja negocjaje co do muszki bo mu bardzo zalezy, a ja mam ciagle w glowie obraz Korwina Mikke

wyslalam je TZowi w mailu i mu sie tez pierwszy bardziej podoba. ale to tylko i wylacznie przez gerbery dlatego kombinuje zeby do drugiego dorzucic ze 3 gerbery i wszyscy beda szczesliwi

ja wczoraj zobaczyłam na targach garnitur (czy co tam to było) z muszką i rzuciłam hasło tżtowi: a może mucha? a ten łoś mi powiedział: mi się podoba! muszę się zastanowić! śmiać się czy płakać?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:19   #3762
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli znasz te ich drugie połówki i oni są ze sobą od dłuższego czasu, to faktycznie trochę głupio. Ale skoro to tylko znajomi, a nie rodzina, to nie ma tragedii

Chyba by Ci ktoś musiał internet odłączyć A dlaczego my Cię mamy wyganiać? Będziesz się uczyć?
Tzn. mam sporo do zrobienia - 2 referaty, mega projekt i też muszę się pouczyć. Ale tak mi dobrze tu z Wami

A co do zaproszeń - to np. TŻ-ta siostra cioteczna jego zaprosiła z osobą towarzyszącą mimo tego, że byliśmy razem już jakiś czas, może jeszcze nie znała mojego nazwiska i głupio jej było zapytać
Stary 2010-01-18, 13:21   #3763
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no to już przesada moim zdaniem, tym bardziej, gdy znała Twoje dane ;/ To już niegrzeczne z ich strony wg mnie, bo co innego napisać taki zwrot, gdy Zapraszany sie nie może zdecydować z kim przyjdzie, a co innego, gdy wie się, że Gość ma partnera/partnerkę, a gdy dodatkową są nam znani, to juz wogóle bym się czuła głupio nie wypisując osoby towarzyszącej z imienia i nazwiska. Zapewne przykro Ci było
W takich sytuacjach nie jest mi przykro, tylko się wkurzam. Chciałam nawet też celowo popełnić nietakt, żeby im się odgryźć (np. założyć białą kieckę), ale tak jak pisałam - doszłam do wniosku, że nie zrobili tego złośliwie, tylko przez to, że są ofermami. Nie wypada mścić się na gamoniach
Stary 2010-01-18, 13:22   #3764
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mój też jest fanem naturalności i taki makijaz jak mam na co dzien jest wg niego akceptowalny, ale jak sie odstrzelę na imprezę z jakims ostrzejszym makijażem i jestem zrobiona to i tak mu sie podoba i jakos dziwnie wtedy nie narzeka tylko się cieszy, że ma za***istą kobietę Także ślub jest imprezą, więc podpada idealnie pod wyjątkowe sytuacje kiedy wygladam ładniej niz zwykle i tz sie nie foszy, ze mało w tym naturalności, bo bez makijazu tak nie wygladamGorzej jakbym mu tak na co dzien chodziła to juz by sie mu niepodobało, bo on nie lubi zrobionych lasek Chociaż i tak moje "zrobienie" polega na mocniejszym podkreśleniu a nie całkowitym zatarciu rysów twarzyJa też jestem za naturalnością i do tego byłam tak skrajnie nastawiona pro naturalnie, że zaczęłam sie malowac dopiero w trakcie pierwszego roku studiów i to tez tak malusio
Mój tz o tipsach jak uslyszal to zacząl się nabijać, że pewnie zrobie sobie takie sexi zakrzywione neonowe szponyAle mu oczywiście wytłumaczyłam, że to takie wyjście awaryjne
Stary 2010-01-18, 13:23   #3765
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. mam sporo do zrobienia - 2 referaty, mega projekt i też muszę się pouczyć. Ale tak mi dobrze tu z Wami

A co do zaproszeń - to np. TŻ-ta siostra cioteczna jego zaprosiła z osobą towarzyszącą mimo tego, że byliśmy razem już jakiś czas, może jeszcze nie znała mojego nazwiska i głupio jej było zapytać
nie no proszę cię! przecież mogła zapytać Twojego Tż, żadna ujma, że się nie zna czyjegoś nazwiska
Cytat:
W takich sytuacjach nie jest mi przykro, tylko się wkurzam. Chciałam nawet też celowo popełnić nietakt, żeby im się odgryźć (np. założyć białą kieckę), ale tak jak pisałam - doszłam do wniosku, że nie zrobili tego złośliwie, tylko przez to, że są ofermami. Nie wypada mścić się na gamoniach
Masz rację, trzeba być mądrzejszym od gamoni
Stary 2010-01-18, 13:26   #3766
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
wykonanie ok, ale ja radzę nie robić tak długich tipsów, gdy się nie nosi takich długich paznokci lub sie ich nigdy nie nosiło, bo będą Cię zwyczajnie denerwowały i przeszkadzały. Nawet głupi widelec sie wtedy inaczej w ręce układa. Ale jakby były krótsze, to byłoby ok
Na pewno bym nie chciała takich długich Nie podobają mi się i kojarzą z pustakami

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ja wczoraj zobaczyłam na targach garnitur (czy co tam to było) z muszką i rzuciłam hasło tżtowi: a może mucha? a ten łoś mi powiedział: mi się podoba! muszę się zastanowić! śmiać się czy płakać?

Cytat:
Eee... no to jak Ci z nami tak dobrze, to już Cię wyganiać nie będziemy

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
mój też jest fanem naturalności i taki makijaz jak mam na co dzien jest wg niego akceptowalny, ale jak sie odstrzelę na imprezę z jakims ostrzejszym makijażem i jestem zrobiona to i tak mu sie podoba i jakos dziwnie wtedy nie narzeka tylko się cieszy, że ma za***istą kobietę
Ja sobie wczoraj na uczelnię "podmalowałam oko" (musiałam pokazać wszystkim, że umiem się malować eye linerem ), TŻtowi się podobało, ale był zazdrosny
Stary 2010-01-18, 13:28   #3767
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa... muszę się Wam pochwalić: TŻ zabiera mnie dziś na randkę
oo...to się pochwal wieczorem

Cytat:
mój też jest fanem naturalności i taki makijaz jak mam na co dzien jest wg niego akceptowalny, ale jak sie odstrzelę na imprezę z jakims ostrzejszym makijażem i jestem zrobiona to i tak mu sie podoba i jakos dziwnie wtedy nie narzeka tylko się cieszy, że ma za***istą kobietę Także ślub jest imprezą, więc podpada idealnie pod wyjątkowe sytuacje kiedy wygladam ładniej niz zwykle i tz sie nie foszy, ze mało w tym naturalności, bo bez makijazu tak nie wygladamGorzej jakbym mu tak na co dzien chodziła to juz by sie mu niepodobało, bo on nie lubi zrobionych lasek Chociaż i tak moje "zrobienie" polega na mocniejszym podkreśleniu a nie całkowitym zatarciu rysów twarzyJa też jestem za naturalnością i do tego byłam tak skrajnie nastawiona pro naturalnie, że zaczęłam sie malowac dopiero w trakcie pierwszego roku studiów i to tez tak malusio
Mój tz o tipsach jak uslyszal to zacząl się nabijać, że pewnie zrobie sobie takie sexi zakrzywione neonowe szponyAle mu oczywiście wytłumaczyłam, że to takie wyjście awaryjne
bo faceci to jak słyszą tipsy to widzą mega wielkie różowaśne szpony

Cytat:
Masz rację, trzeba być mądrzejszym od gamoni
hasło na dzisiaj
Stary 2010-01-18, 13:33   #3768
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
nie no proszę cię! przecież mogła zapytać Twojego Tż, żadna ujma, że się nie zna czyjegoś nazwiska
Ja tam nie wnikam
Jeszcze na tyle jej nie znałam wtedy, więc się nie obraziłam

Ja to zrobię sobie żele na paznokcie. Będę się czuła pewniej, bo niby łykam bellisę i maluję utwardzaczem, to i tak się łamią - chyba ich taka uroda..
Stary 2010-01-18, 13:41   #3769
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
oo...to się pochwal wieczorem
Jutro się pochwalę, bo wieczorem będę zajęte
Do kina idziemy A później to już wiadomo co będzie

Cytat:
Ja to zrobię sobie żele na paznokcie. Będę się czuła pewniej, bo niby łykam bellisę i maluję utwardzaczem, to i tak się łamią - chyba ich taka uroda..
Moje za to się rozdwajają Tyle, że po tej belissie i odżywce zrobiły się tak grube, że nawet jak mi odejdzie jeden listek paznokcia, to i tak reszta się trzyma i jest twarda
Stary 2010-01-18, 13:50   #3770
Ellin_ak
Rozeznanie

Ja mam ten sam problem- do tego jak się denerwuję to zdarza mi się obgryzać...
Powoli zaczynam się rozglądać za fryzjerką i kosmetyczką. Czy któraś może coś polecić we Wrocławiu? Słyszałam od znajomych i czytałam na forum, że kilka razy makijaż był strasznym niewypałem, dlatego nie chciałaby iść do kogoś bez polecenia.
Zastanawiam się też nad fryzurą dla Tżta...macie już pomysły dla swoich? Jakiś żel na włosy tylko?

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-01-18 o 13:57
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:55   #3771
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie wczoraj na uczelnię "podmalowałam oko" (musiałam pokazać wszystkim, że umiem się malować eye linerem ), TŻtowi się podobało, ale był zazdrosny
mój jest dumny Zwłaszcza, że i tak na tle dziewczyn jego kolegów wypadam jako piękność, wiec niewiele potrzeba

Cytat:
bo faceci to jak słyszą tipsy to widzą mega wielkie różowaśne szpony
dokładnie A mój tz to juz w ogóle się nabija ze mnie, z resztą my obydwoje sie z siebie nabijamy z róznych powodów, więc jak usłyszał slowo tips to mi spokoju nie dawał

Cytat:
ja tez wcinam Belissę i to juz baaaardzo długo i paznokcie mi się nie łamią i wszystko inne też działa

A dziś 152 dniJak to malutko!3 opakowania Belissy

5 miesięcy 1 dzień!!!!!!!!

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-18 o 13:57
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 14:00   #3772
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
U mnie od jutra 200 dni
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 14:04   #3773
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to ja sie maluje na codzien i TZ bardzo to lubi (szczegolnie jak oczka mocniej pomaluje), ale nie lubi sztucznosci sztucznych paznokci, sztucznych rzes, sztucznych cyckow itd.

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Zastanawiam się też nad fryzurą dla Tżta...macie już pomysły dla swoich? Jakiś żel na włosy tylko?
oj nie nie zadnych zeli
co najwyzej pasta L'Oreala (wlosy sie wtedy glupawo nie blyszcza, a fajnie sie nia uklada) i bedzie ok TZ ma swoja stala fryzurke, wiec chyba na slubie bedzie ta sama. nie bedziemy wydziwiac
Stary 2010-01-18, 14:11   #3774
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

gratulacje dla juniora

uroczy najlepsze z ta kupa - ma w nosie detektor kupek
Chlopak coraz lepsze numery wycina, dzis rano mi swieza pieluche przyniosl, bo mokro mu bylo

Cytat:

my nauki zalatwilismy we wrzesniu - 4 razy 1h tygodniowo i po wszystkim bardzo nie chcielismy isc do poradni, wiec wybralismy sie na warsztaty komunikacji malzenskiej, ktore mozna zrobic zamiast 2 poradni, ale pani psycholog byla tak mila, ze dala nam od razu trzy pieczatki takim sposobem nauki i poradnie zalatwilismy szybciutko
A nam byc moze sie upiecze, bo zadzwonilam do domu i rozmawialam z babuszka. Mieli dzis ksiedza po koledzie i rodzice ponoc pogadali sobie z nim o slubnych sprawach i ponoc jak wspomnieli o naukach i poradni, to ksiadz powiedzial: nie bedzie problemu, wiec jestem dobrej mysli

Cytat:
ciesze sie, ze sie podoba dziekuje
teraz mam rozmyslanie o bizuterii, bo w sumie moge miec i krysztalkowa i perelki (bo suknia wyszywana jest i tym i tym ) i chyba sklaniam sie ku bukietowi w ciemnym rozu i chyba buty pod kolor
Zerknij sobie malenka na tego posta https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=926, a zwlaszcza na zdjecia

Cytat:
Jejciu, TŻ dostał takie zaproszenie "z osobą towarzyszącą" od swojego kuzyna pół roku temu. Byłam wściekła ale szybko mi przeszło, bo doszłam do wniosku, że ten kuzyn to takie "ecie pecie" niekumate, to mogę mu wybaczyć, bo wiem, że nie zrobił tego złośliwie, tylko po prostu jest ofermą
A mi po dwoch miesiacach spotykania sie zrobilo sie przykro jak TZ od swojego brata dostal zaproszenie +friend

Cytat:
mi tez sie nie podoba taka duza ta biala czesc ja chce jak najbardziej naturalnie wygladajace, bo TZ jest uczulony na wszelkie tipsy
bede robic cos w tym stylu:
Ja tez zwolenniczka takich krociutkich

Cytat:
ja mam takie paznokcie normalnie na co dzień, ale na ślub i tak zrobię jakies utwardzanie płytki, raczej nie tipsy, w każdym razie pewniej będę sie czuła, bo to mi się raczej nie rozwali a swojego paznokcia mogę złamac czy cos i dupa zbita. A tak to podczas podróży pośłubnej od razu będa ładne paznokcie bez malowania I jeszcze rozważam sztuczne rzęsy te które trzymają sie kilka tygodni, ale pod warunkiem, że chlorowana i morska woda nie spowoduje, że odpadną. Wtedy od razu bym miała rzęsy na podróz pośłubnąNa wyjadach i tak się nie maluję, więc te rzęsy byłyby fajne
Tez chce te rzesy trzy-tygodniowki, one sa slicznie i bardzo naturalnie wygladaja

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:

A ja nareszcie sobie suwaczek zrobilam, bo do tej pory na Danaee zerowalamUstawilam sobie opcje tygodniowa Czyli dzis 16 tygodni i 5 dni
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 14:18   #3775
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Chlopak coraz lepsze numery wycina, dzis rano mi swieza pieluche przyniosl, bo mokro mu bylo

A nam byc moze sie upiecze, bo zadzwonilam do domu i rozmawialam z babuszka. Mieli dzis ksiedza po koledzie i rodzice ponoc pogadali sobie z nim o slubnych sprawach i ponoc jak wspomnieli o naukach i poradni, to ksiadz powiedzial: nie bedzie problemu, wiec jestem dobrej mysli
moze sie szybko na nocnik przesiądzie czyścioszek

Właśnei mi przypomniałaś o @$%#@%@ księdzu po kolędzie w środę kiedy ja miałam zamiar jechać z tz po zaproszenia. Ależ sie wkur
Stary 2010-01-18, 14:24   #3776
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

Podoba mi się ten sposób liczenia na belisse będę teraz kupować to też policzę
Stary 2010-01-18, 14:25   #3777
lain
Zakorzenienie

Cytat:
i bardzo madrze

Cytat:
Zerknij sobie malenka na tego posta https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=926, a zwlaszcza na zdjecia
oo widze, ze mialas w swoich typach m.in. moja Indie a mierzylas ja?
widze, ze te modelki nie maja kompletnie zadnej bizuterii do tych sukien ja sie zastanawiam czy nie ograniczyc sie tylko do kolczykow, bo naszyjnik przy tak bogato zdobionym gorsecie jaki jest w Indii to juz mogloby byc za wiele
tylko teraz: perelki czy krysztalki?
jak przegladalam strony jubilerow to te perelkowe kolczyki jakos tak bardziej mi sie podobaly. pozadniej wygladaly hmmm
o np. takie http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,3,299
wygladaja na dosc dlugie, ale nie za dlugie... tylko ciekawe jak to w rzeczywistosci, bo na zdjeciach to wszystko zawsze pieknie wyglada musimy sie z TZem przejsc po jubilerach i od razu sie dla niego spinek poszuka

ja tam dalej nie licze dni do slubu zaczne liczyc jak bedzie mniej niz 100 choc na naszej stronie slubnej sie automatycznie z boku wyswietla licznik (ten tygodniowy), wiec w sumie chcac czy nie chcac czasem patrze ile to jeszcze zostalo
Stary 2010-01-18, 14:26   #3778
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
moze sie szybko na nocnik przesiądzie czyścioszek

Właśnei mi przypomniałaś o @$%#@%@ księdzu po kolędzie w środę kiedy ja miałam zamiar jechać z tz po zaproszenia. Ależ sie wkur
Mam zamiar nocnik kupic niedlugo, wiec zobaczymy czy jest az taki bystry jak sie mamusi wydaje

A ksiadz siedzial u nich ponoc godzine Jeszcze nigdy tak dlugo nie byl, ale to pewnie sprawka mojego slubu i babcinych pierogow Ciekawe czy mu powiedzieli, ze mam dzidziusia?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 14:31   #3779
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
U mnie od jutra 200 dni
U mnie też

Cytat:
Świetny jest
Stary 2010-01-18, 14:35   #3780
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
oo widze, ze mialas w swoich typach m.in. moja Indie a mierzylas ja?
widze, ze te modelki nie maja kompletnie zadnej bizuterii do tych sukien ja sie zastanawiam czy nie ograniczyc sie tylko do kolczykow, bo naszyjnik przy tak bogato zdobionym gorsecie jaki jest w Indii to juz mogloby byc za wiele
tylko teraz: perelki czy krysztalki?
jak przegladalam strony jubilerow to te perelkowe kolczyki jakos tak bardziej mi sie podobaly. pozadniej wygladaly hmmm
o np. takie http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,3,299
wygladaja na dosc dlugie, ale nie za dlugie... tylko ciekawe jak to w rzeczywistosci, bo na zdjeciach to wszystko zawsze pieknie wyglada musimy sie z TZem przejsc po jubilerach i od razu sie dla niego spinek poszuka

ja tam dalej nie licze dni do slubu zaczne liczyc jak bedzie mniej niz 100 choc na naszej stronie slubnej sie automatycznie z boku wyswietla licznik (ten tygodniowy), wiec w sumie chcac czy nie chcac czasem patrze ile to jeszcze zostalo
ja nie jestem obiektywna bo zawsze i wszędzie będę za perełkami (chociaż podobno na ślub przynoszą pecha )
a te co wkleiłaś to już w ogóle ach
i też mi się wydaje że do bez naszyjnika będzie lepiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości