|
|
#2161 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
nie dodają sie te cztery co były w brakach czy jakie?
|
|
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
ja też na czwartym kroku i koniec POMOCY
|
|
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
wybierasz zdjecia itd?
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba wybrać 3 zdjęcia. A jeśli wybieracie 3 i nie działa, to nie wiem o co może chodzić
.
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
w 4 kroku musicie zaznaczyć te kwadraciki pod odpowiednią ilością zdjęć! a jak się logujecie pierwszy raz to najpierw wyślijcie kartki, a potem wypełniajcie formularz
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
a jak wpisuje ten kod z poczty do zamówienia na stronie oriflame i wyświetla sie ,,produkt nie istnieje '' to co mam zrobić??
|
|
|
|
#2167 |
|
Zadomowienie
|
sie zdenerwowałam.. z 30 szminek wiecie ile mam? 9 ;] :/
|
|
|
|
#2168 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli pierwszy raz się chcecie zalogować, musicie najpierw wysłać kartki! A nie wpisywać dane do formularza.
|
|
#2171 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, jak wam ale produkty ktore od dzis mialam rano w brakach, np.żel z bambusem, juz mi sie wykasowaly z oczekujących. Zadzwoniłam do Warszawy a oni na to ze jak nie wiedzą, kiedy produkt bedzie dostepny, to go usuwają....
przeciez tak kiedys nie było! |
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak stare "kiedyś" masz na myśli, ale było...
|
|
|
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
zawsze oczekiwały, nawet black stylo ktorego w koncu nie dostałam. dzis zamawialam rano i od razu znikly mi z koszyka, mimo ze powinny byc jako oczekujące bo mogą sie pojawic (i pojawily juz zreszta), ja czasami nie moge sie polapac o co u nich chodzi
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
Woda toaletowa Miss O Fashion sie mi pojawiła
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jak któraś z naszych klientek stworzy sobie taką e-kartkę i wyśle do swoich znajomych to też będzie mogła zamówić pomadkę za 1gr ?
|
|
|
|
#2177 |
|
Zadomowienie
|
jak zmaówić tą pomadkę? bo troche nie czaję
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam kod na pomadkę, wpisałam go a w zamówieniu jej nie ma
na fakturze nie zwróciłam uwagi i wybrałam kolor który jest w brakach... Myślicie że jak dojdzie to mi go dorzucą? A te braki to są kpiny jakieś. Nie da się do tego przyzwyczaić bo jest coraz gorzej. Szczerze to ja już nie pamiętam kiedy oni jakiekolwiek z braków uzupełnili, stale tylko ich przybywa. A my sie przed klientkami tłumaczyć musimy Aż mi głupio przed nimi
|
|
|
|
#2179 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie ja mam 2 kody a tylko jedna mi wchodzi po weryfikacji zamówienia. Jak to jest??
Li O jak ty zrobiłaś, że ci trzy pomadki weszły. Mi wchodzi jedna.
Edytowane przez kosmetyczkaa Czas edycji: 2010-01-18 o 14:47 |
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Osobom, które dostaną kod, a nie należą do grona Konsultantów, zasugerujemy przystąpienie do Klubu Oriflame lub kontakt z naszym Konsultantem. "
|
|
#2182 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może zostaw kilka dla reszty, co? Przecież odcienie niedostępne zostaną dołączone do kolejnego zamówienia, pisze nad zamówieniem, trzeba czytać komunikaty Cytat:
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
mogę dowiedzieć sie o co chodzi z tym konkursem z pomadkami ? wchodzę na stronę, ale przez to że jes zmieniona pogubić się można ;| ?
|
|
|
|
#2184 |
|
Zadomowienie
|
no tylko te 30 to nie dla mnie
klientki sie postarały i teraz nie wiem co im powiem ze kiedy dostaną te pomadki...
Edytowane przez dianulaa Czas edycji: 2010-01-18 o 14:48 |
|
|
|
#2185 |
|
Raczkowanie
|
hej
wiecie jak jest z tymi pomadkami?? Bo ja otrzymałam kod weryfikacyjny ale zamówienie składałam z samego rana i teraz nie wiem czy składać jeszcze jedno, bo pomimo iz otrzymałam kody weryfikacyjne to jak będę składała zamówienie z następnym katalogiem( bo w tym konkursie te kody są ważne niby do 28 lutego) to ich dla mnie już zabraknie? a może jednak będą dla mnie zarezerwowane? a co do 4 kroku to najlepiej zaznaczyć 4 zdjęcia i wtedy pojawia się krok 5. co do ilości zdjęć to zależy również od tego którą historie wybrałyście czasem wystarczą tylko 2 |
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
a ja jeszcze mam pytanie jak oni maja nam dołąćzyc jak uzupełnią braki skoro nigdzie nie jest zaznaczone ze je zamówiłyśmy...? w produktach niedostępnych ich nie ma
|
|
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, mam pytanie bo przez "pomyłkę" zostałam konsultantką oriflame
poprostu byłam sobie na ich stronie internetowej i tam pisało coś o tańszych kosmetykach więc kliknęłam w to wypełniłam jakiś formularz i właśnie dzisiaj przysłali mi list polecony ktory moja mama odebrała bo niebyło mnie w domu;/ i tam była taka zielona karta konsultantki i na jeszcze list. Właśnie chciałam się was spytać na czym polega płatność za te kosmetyki jeśli zdecydowałabym się być tą konsultantką, jakie są z tego zyski bo to co czytam w internecie na ten temat to jakiś misz-masz ;/ i czy płaci się coś dodatkowo, jakie są limity zamówień, czy co miesiąc trzeba zamawiać i na jaką kwotę, jak można zrezygnować itpbyła bym bardzo Wam wdzięczna za takie informacje ;*
|
#2188 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
o co chodzi z tym konkursem o ktorym rozmawiacie?ja nic nie wiem
|
|
|
|
#2189 |
|
Raczkowanie
|
http://www.oriflamepowershine.pl/ wchodzisz tutaj, klikasz na napis wyślij kartkę i poczuj sie jak gwiazda, potem "zapraszamy do konkursu". i po kolei działasz według instrukcji.
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- słuchajcie a maila dostalyscie odrazu? bo ja czekam i nic nie przychodzi. kolor wybralam, ale wiadomosci nie ma |
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=moniori;16541411]http://www.oriflamepowershine.pl/ wchodzisz tutaj, klikasz na napis wyślij kartkę i poczuj sie jak gwiazda, potem "zapraszamy do konkursu". i po kolei działasz według instrukcji.
![]() ślicznie dziękuję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

.

na fakturze

poprostu byłam sobie na ich stronie internetowej i tam pisało coś o tańszych kosmetykach więc kliknęłam w to wypełniłam jakiś formularz i właśnie dzisiaj przysłali mi list polecony ktory moja mama odebrała bo niebyło mnie w domu;/ i tam była taka zielona karta konsultantki i na jeszcze list. Właśnie chciałam się was spytać na czym polega płatność za te kosmetyki jeśli zdecydowałabym się być tą konsultantką, jakie są z tego zyski bo to co czytam w internecie na ten temat to jakiś misz-masz ;/ i czy płaci się coś dodatkowo, jakie są limity zamówień, czy co miesiąc trzeba zamawiać i na jaką kwotę, jak można zrezygnować itp