|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#4412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
chcialabym mikrofale w pracy ![]() Cytat:
nie musisz miec wyrzutow sumienia ale w przyszlosci pewnie od czasu do czasu lepiej zapytac o rade tesciowej (niekoniecznie ja zrealizowac )
|
|
#4413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałam odstawić już przed ślubem ale się boję że mogłabym na ten najważniejszy dzień okresu jakiegoś mocnego dostać dlatego odstawiam zaraz po ślubie i wtedy na gumeczki bo z pół roku organizm musi odpocząć Cytat:
nie wiem co napisać, kurcze jak to dużo od rodziców zależy moi w nic się nie wtrącają ale mam taki z nimi kontakt że i tak we wszystkim się radzę ![]() spróbuj odetchnąć, ja ostatnio przez swoją teściową też ryczałam ale z innych powodów, trochę przemyślałam i powoli nauczę się co przy niej mogę a co nie.... Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2010-01-18 o 14:02 |
||
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4415 | |
|
Lena
|
Cytat:
![]() ...................... u nas zaś sytuacja odwrotna.. każdy sie na nas drze, że nie chcemy ich pomocy.. zarówno mojej rodziny jak i Sławka rodziny. no ale wyszliśmy z założenia, że taką kwotę z ajaką my robimy wesele to uzbieramy/ a nawet już mamy; więc po co innym głowę i d*pę zawracać. zresztą moja teściowa dużą kasę wykłada na ślub jedynej córki, wiec po co i nam ma cos sponsorować!
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiedziałam od razu że moi będą płacić jak się zaręczyliśmy to skakali z radości od razu oczywiście zapytałam jak tam z finansami i czy już możemy zacząć załatwiać rodzice powiedzieli że spoko, kasa jest nawet jakbyśmy chcieli 2010 więc przygotowania ruszyły żadnych nieporozumień |
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez, nie bede leciec do nich z kazda orkiestra, ktora mi ktos polecil...to jak bedziemy szli po obraczki to tez mam ich wziac?? po bielizne pod suknie sluba to tez mam isc z moja mama i z tesciowa?? kurde...zreszta i tak bysmy sie ich spytali co sadza na temat tej orkiestry, gdybysmy sie zdecydowali na nia...a my sobie po prostu sluchalismy jej piosenek...ehhh
|
|
|
|
|
#4418 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny to przykre sytuacje, ale czasami się niestety zdarzają Może teraz rodzice tak nerwowo na to reagują ale potem już jak emocje opadną to zmienia zdanie
|
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Aniusia1984;1653906 8]
Cytat:
Cytat:
podobnie jak Micia też boję się wpaśc (a Tż o dziwo jest za tym żebym zrobiła przerwę...), ale to nie wchodzi w grę narazie, powiedziałam mu że odstawienie tabletek= odstawienie go od łóżka a tego sobie nie wyobrażam ![]() ja odstawię odrazu po ślubie no ale niestety dopiero PO ślubie więc byc może czeka mnie jeszcze 1,8 roku lub 2,8 lat brania joanwi dzięki ![]() a to jak już szaleję z aparatem to pokażę Wam taką kieckę fioletową co to kiedyś o niej pisałam że taka wygodna, tania i mogę się najeśc bo nie widac w niej brzucha ![]() karolinusienka nawet nie wiesz jak ja Cię dobrze rozumiem bo mój Tż mógłby dokładnie to samo powiedziec o moich rodzicach
|
||
|
|
|
#4420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sie nie wtracaja, tym bardziej, ze sami placimy..jak mis ie cos podoba, to najpierw sie pytam o zdanie P a pozniej jak jemu sie spodoba to idzie dalej ale nie, oni chyba sobie mysla, ze powinnam najpierw do nich pojsc powiedziec, ze dostalam adres strony takiej i siakiej orkiestry i co oni na ten temat sadza a pozniej P. ehhh kurde...wkurzylam sie ostro czekam na wiesci... ja naleze do takich osob, ktore najpierw zbiora wszystkie informacje a pozniej sie nimi dziela a nie kazdym nowym newsem lece i mowie...nie...ehhh---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- [QUOTE=mabi84;16539766][QUOTE=Aniusia1984;1653906 8] Cytat:
|
|||
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Super ta kieca
tylko dla mnie mogłaby być mniej błyszcząca. Nudny dzisiaj dzień. Brzydka pogoda, wazon już zrobiłam
|
|
|
|
#4423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gumeczek nie trawie... ehhh jak ja ich nie trawie... pozostaje tzw żywiol albo kalendarzyk Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka a twój TŻ ma rodzeństwo czy to pierwsze weselicho w domu?
bo jak pierwsze to może wiesz...podjarali się, chcą we wszystkim uczestniczyć żeby było cudnie |
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mabi sliczna sukienka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gumek...fakt też nie znoszę ale są jakieś w kropki, prążki i miętowe to coś się dopasuje nooo podejrzewam że moje przygotowania nie będą mega stresujące,choć nie wiem jak będzie z teściową...
|
|
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4428 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak w sumie to może z 3 razy użyliśmy... tak gadaliśmy dziś z P że jak mi przedłużą umowę (bo mam do 28 lutego) to zaczniemy mieszkania szukać |
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
jej cale zycie sklada sie z gorszych dni
|
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
jak widac NIE RADZĘ SOBIE, bo gdybyśmy sobie z Tż z tym radzili to już pewnie byśmy byli po ślubie, a tak to nawet głupie zaręczyny odkładamy co jest między innymi spodowowane tym, że BOIMY SIĘ tego spotkania z rodzicami bo wiemy że będzie wielka kłótnia-po jednej stronie moi rodzice-po drugiej Tż i jego mama...a ja niestety jestem między młotem a kowadłem bo przekonaniem jestem po stronie Tża i jego mamy= wojna przeciw rodzicom
![]() dzięki aż tak bardzo się nie błyszczy tylko aparat jakos tak dziwnie robi? a wada jej jest taka że to materiał podatny na rozciąganie i absolutnie nie może wisiec na wieszaku
|
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zero nowoczesnosci ehhh jego mama jest w wieku mojej mamy a zupelnie dwa inne swiaty ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
ciezko...a juz myslalam, ze sie normalnie tydzien zacznie
|
||
|
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
To widzę,że też macie akcje...my mielismy taką w środę,przez Teściową ja się popłakałam,TŻ się nieźle wnerwił. Ale wystarczyło pogadac na spokojnie i już jakoś jest. Cytat:
Moi tez się ucieszyli.Teściowie tez i dla nich sprawa była jasna,że będą płacić za wybrane rzeczy.Ale my Rodziców włączamy w przygotowaniai pytamy o zdanie Nawet jesli są kłótnie to dobrze ustalić kto czego oczekuje i jaką ma wizję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że w paczce były 3 gumki ale powiedziałam żeby z pozostałych 2 nadmuchał sobie baloniki... |
|
|
|
|
#4435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że wy tylko rozeznanie robicie a jak przyjdzie do decyzji to ich spytacie tak też pisałam, mówią że sami mamy wybierać a ja i tak ze wszystkim do nich latam ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
A te teściowe coś mają w sobie. Moi rodzice z niczym nie mają problemów a ona...Kiedyś wam pisałam jak się darła jak podpisaliśmy umowę z zespołem i jak usłyszała cenę (która jest nie duża ale ona się nie zna...). I potem znów jak mniej więcej mówiliśmy ile foto i kamera wyniesie
|
||
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was prośbę, poślijcie mi na PW swój adres e-mail, prześlę Wam pewną e-kartkę i Wy też będziecie mogły coś zdobyc z Ori
z góry dziękuję |
|
|
|
#4437 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
a jak zobaczyłam ją na żywo to się zakochałam Cytat:
Cytat:
super Cytat:
dzięki wszystkim Cytat:
bo znając mnie bym im nie odpuściła i wojna by była
|
|||||
|
|
|
#4438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do samej sytuacji to pewnie czesc wynika z tego ze to ich jedyne dziecko, ale masz racje, nie musisz z nimi wszystkiego omawiac, tym bardziej ze jeszcze nic nie wybraliscie... Cytat:
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
o ****a
![]() ale jest warta tej ceny
|
|
#4440 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z tymi przerwami z braniu tabletek to jest tyle wersji, ile lekarzy
![]() Ja po prostu pluję sobie w brodę, że przez to, że brałam tabletki miałam "sztuczny" cykl i nie widziałam żadnych oznak, że coś się dzieje. My też od początku byliśmy na tabletkach, ale jak trzeba było przerwać, to jakoś naturalnie się przestawiliśmy ![]() Do wszystkiego można się przyzwyczaić |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

Ale czasem nawet sałatkę mogę sobie zrobić

) mimo, ze nie powinna..ehh az mi serce telepocze z tych nerwow...
)

przeciez, nie bede leciec do nich z kazda orkiestra, ktora mi ktos polecil...to jak bedziemy szli po obraczki to tez mam ich wziac?? po bielizne pod suknie sluba to tez mam isc z moja mama i z tesciowa?? kurde...zreszta i tak bysmy sie ich spytali co sadza na temat tej orkiestry, gdybysmy sie zdecydowali na nia...a my sobie po prostu sluchalismy jej piosenek...ehhh

Może teraz rodzice tak nerwowo na to reagują ale potem już jak emocje opadną to zmienia zdanie

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
ta to ma zdrowie...