|
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
a mi juz nie...
|
|
|
|
#2223 |
|
Zadomowienie
|
mi z 6 kodów wskoczyły dwa, właśnie zrobiłam zamówienie, wskoczyły mi Rapsberry Sorbet i Red Ovation... wie ktoś co z tymi które nie pokazały się na zamówieniu? nie ma ich już czy dostanę je później?
i mógłby mi ktoś dac link do wątku katalowego?
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie, ja nie miałam nic napisane... :/
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
Wejdź tu i postępuj według instrukcji: http://www.oriflamepowershine.pl/
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Takie info pojawia się przy weryfikacji zamówienia: "Z przyczyn od nas niezależnych niektóre pomadeki PowerShine są chwilowo niedostępne. Przewidywanym terminem ich dostawy jest środa(20 stycznia).Wybrane przez Ciebie odcienie zostaną automatycznie dołączone do kolejnego zamówienia złożonego po tym terminie. Za utrudnienia przepraszamy."
|
|
|
|
#2229 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie tak zastanawiam jak automatycznie dolączone skoro kod trzeba wpisac.
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Jesli teraz wprowadze te kody to system to zapamietuje? |
|
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynyyyy, macie katalog??
))co jest na wyprzedaży?? )))))i jest jakaś fajna biżu?? ))
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki właśnie w 2 katalogu zakończyłam 3 etap programu witamy. Powinnam jutro otrzymać kuferek. Dostałam taką info : Gratulujemy osiągnięcia trzeciego etapu Programu Witamy! W następnym Katalogu,w swoim pierwszym punktowanym zamówieniu otrzymasz za 1 zł zielony kuferek na kosmetyki. POMOCY
|
|
|
|
#2232 |
|
Zadomowienie
|
kuferek dostaniesz w katalogu 3, muszą zakończyć katalog nr 2 żeby móc rozdać kuferki ( w razie reklamacji itd.)
|
#2233 |
|
Rozeznanie
|
oj dziękuje
a już się bałam że będę musiała zdobyć kolejne 100 pkt a ten katalog 2 jest okropny Dziękuje Ci bardzo za odp kamień spadł mi z serca
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a tak zmieniajac temat z pomadek
Co sadzicie o podkładie w sztyfcie? bo w sumie mnie kusi...
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
ja go widziałam uzyłam i nie polecam, zle sie rozprowadza ale to jest moje zdanie
|
|
|
|
#2236 |
|
Pani Buka
|
ja mam kryzys poważny. nie dość że prawie nikt nie chce nic zamawiać, to jeszcze spośród tych nielicznych produktów pierwszego dnia są braki
polubiłam te kosmetyki z Ori, lubię ich używać, ale przecież tak to nie będzie mi się to w ogóle opłacało... pokazałam katalog jakimś 15 osobom, prawie żadna nie była zainteresowana bliższym zapoznaniem się z ofertą, przeglądały błyskawicznie albo w ogóle nie chciały oglądać... tylko jedna koleżanka zamówiła 3 rzeczy z czego portmonetki nie ma inna dwie rzeczy, ale zamówić mogę tylko mydełko... od października studiuję w nowym mieście, nie mam tu jeszcze znajomości, zaprzyjaźnionych sąsiadów, sklepikarek itd. myślicie że mam się nie poddawać i zamawiać na razie głównie dla siebie?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2010-01-18 o 21:14 |
|
|
|
#2237 |
|
Rozeznanie
|
do kasiencja: ja tak miałam właśnie w tym 2 katalogu
ciężko było mi kogoś znaleźć i jeszcze te braki :/ o 6 rano na szybko dobierałam coś dla siebie żeby mieć to 100 pkt. a dla samej siebie się też opłaca po co masz przepłacać u kogoś innego?? ja przez 3 katalogi się starałam a teraz to już trudno jak nikt nic nie będzie chciał
|
|
|
|
#2238 |
|
Zadomowienie
|
jak zawsze mialam 200 punktów tak w tym katalogu ledwo 50, czuję że moja kariera konsultantki powoli dobiega końca. Nie opłaci mi się to
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale lubie kosmetyki Oriflame I teraz są te pomadki za 1 gr |
|
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
mi sie troszke wydaje ze oni tych braków mogą nie uzupełnic.. pomadek było tylko 1500 i raczej ta liczba została dawno przekroczona a pomadki mozna dalej wygrywac i dalej...
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje, że nie wszyscy wiedzą o tym konkursie, bo o nim była mowa w mailu z informacjami na K2 lub z góry zakładają, że i tak nic nie wygrają, więc nawet nie próbują.
|
|
|
|
#2242 |
|
Rozeznanie
|
a mi się wydaje, że możesz mieć niestety rację...1500 na pewno było dawno przekroczone.bo to przeciez niewiele.
|
|
|
|
#2243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2244 |
|
Rozeznanie
|
A jesli chodzi o kody,to nie za kazdy zdobyty dostaje się pomadkę? Bo jak wpisuje na zamowieniu to nie wszystkie wyswietla. czy po prostu są w brakach?
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tj. okazuje się dobry kolorystycznie --> jak light ivory z innych podkłądów ori. podkład jest kryjący. rozprowadza się jakoś dziwacznie. jest gęsty i jakby... nie wchłania się. zostają jakieś takie kropki, ślady... trzeba się namęczyć. ale twarz wyglada ładnie. po kilku godzinach podkład zaczyna mi się odkładać w załamaniach skóry nie wygląda to fajnie. plusem jest jego krycie i to, że dobrze matuje. mam mieszane uczucia. można go używać też tak, że nakłada się tylko na wybrane partie skóry, np nałożyłam na okolice nosa, kawałek czoła i skóra wyglądała dobrze --> nie było widać, że podkład nie jest na całej twarzy i chyba tak będę go używać. nie pottrafię go ani polecić ani zniechęcić kogos do kupna. to chyba indywidualna sprawa...
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna, kremowa konsystencja, ładnie się rozprowadza i chyba jako jedyny podkład oriflame zadowalająco (wg mnie ) kryje.
|
|
#2247 |
|
Zadomowienie
|
samej mi i moim klientkom powinni przysłac 50 pomadek co jest troche dziwaczne i nie możliwie więc nie zbyt licze że cos uzupełnią... :| moze 1500 pomadek które są dostepne podczas zamówienia a reszta przepada .. no coz trzeba czekać i sie dowiemy, tylko że ja z natury jestem w gorącej wodzie kąpana i mnie nosi i roznosi w takich sytuacjach.
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- otwórz to w innej przeglądarce niż opera.. a jeśli nie odtwarzasz tego w operze to nie mam pomysłu.. |
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na 16 pomadek (moich i koleżanek) przyślą na razie 10szt., więc jest ok, a zamawiałyśmy różne odcienie
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Bez problemu otwiera mi się stronka w mozilli |
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
hej. dziwczyny przeczytalam regulamin i pisze tam ze nagrody trzeba odebtrac do 28 lutego. zlozylam juz dzis zamowienie z katalogu 2. jesli wygram pomadke powershine to moge ja odebrac razem z zamowieniem z katalogu 3? nie wiem czy bede jeszcze skladac zamowienie z obecnego...
|
#2250 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie beznadziejny jest ten konkurs, 3ba jakieś głupie maile wysłać, żeby wziąć w nim udział. Kanał :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

))

a ten katalog 2 jest okropny
polubiłam te kosmetyki z Ori, lubię ich używać, ale przecież tak to nie będzie mi się to w ogóle opłacało... pokazałam katalog jakimś 15 osobom, prawie żadna nie była zainteresowana bliższym zapoznaniem się z ofertą, przeglądały błyskawicznie albo w ogóle nie chciały oglądać... tylko jedna koleżanka zamówiła 3 rzeczy z czego portmonetki nie ma
inna dwie rzeczy, ale zamówić mogę tylko mydełko...

tj. okazuje się dobry kolorystycznie --> jak light ivory z innych podkłądów ori. podkład jest kryjący. rozprowadza się jakoś dziwacznie. jest gęsty i jakby... nie wchłania się. zostają jakieś takie kropki, ślady... trzeba się namęczyć. ale twarz wyglada ładnie. po kilku godzinach podkład zaczyna mi się odkładać w załamaniach skóry