Etorebka- część V - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 19:18   #451
karolag22
Zadomowienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Odpisali mi z etorebki:
Witaj.

Raczej pojawi się teraz w kolorze szarym i czarnym ponownie.

Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki
Czyli pewnie nie będzie karmelkowej chociaż nie wiem bo jakoś dziwnie niedokończona przez to "raczej" jest ta odpowiedź...
To zdanie jest dosc dziwnie skonstrulowane Czarna ponownie? To ona juz byla kiedys w sprzedazy? Bo myslalam, ze nie...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:29   #452
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
To zdanie jest dosc dziwnie skonstrulowane Czarna ponownie? To ona juz byla kiedys w sprzedazy? Bo myslalam, ze nie...
Była, była. Tu są jej przykładowe zdjęcia:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=258
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=954
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:33   #453
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Oj poważnie mówicie? Emilka wróci pod koniec stycznia? tak mi się marzy pudrowa
podobno tylko szara ma powrocic

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie ... ale średnio mi poszło. Kolokwium z makroekonomii możliwe, że zalicze, ale z podstaw finansów wątpie ... niestety czego innego się uczyłam i zupełnie nie wcelowałam w pytania... pociesza mnie fakt, że mogę to kolokwium za tydzień`poprawić

Odpisał mi, że Andi się pojawi tylko w kolorze szarym

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Między innymi ja dorabiałam dziurki w szarej Andi i zamierzam to zrobić także w pudrowej
Ja wierze ze wszystko zaliczysz mocno 3małam kciuki Szkoda mi tenjAdni mam nadzieje ze nowa kolekcja mi ta rozpacz zrekompensuje. To jednak czarnej tez nie bedzie

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:39   #454
Madziulek_90
Zadomowienie

Mam torebki! Kurier zadzwonił rano i udało mi się z nim umówić w okienku między zajęciami Keira wypróbowana, zdała test celująco Nena i Olive też bardzo mi się podobają, więcej o nich napiszę jak wrzucę zdjęcia, a teraz niestety mnie goni nauka
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:52   #455
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulek_90 Pokaż wiadomość
Mam torebki! Kurier zadzwonił rano i udało mi się z nim umówić w okienku między zajęciami Keira wypróbowana, zdała test celująco Nena i Olive też bardzo mi się podobają, więcej o nich napiszę jak wrzucę zdjęcia, a teraz niestety mnie goni nauka
to super ucz sie ucz w wolnej chwili pstrykniesz fotunie

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:55   #456
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Czekam na zdjecia i relacje

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Pewnie, ze czarna Emilka byla Tylko, ze ja sie zamotalam i myslalam, ze ta odpowiedz dotyczy Andi
Stary 2010-01-18, 20:13   #457
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Witam ponownie
Wrzucam zdjęcia niestety robione telefonem gdyż kabel od aparatu zostawiłam w domku mam nadzieję, że coś widać
Dla mnie to numer 1 Moja ukochana torebka Na pewno jeszcze pojawią się u mnie kolejne etorebki
następna wciągnięta

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem tu nowa więc nie wiem czy juz o tym nie pisałyście ale z braku czasu nie mogę przeczytać wszytskich dotychczasowych waszych postów. Chciałabym kupić torebkę: http://etorebka.pl/s03.php?f=0214 ale nie wiem czy w rzeczywistości jest tak samo fajna jak na tej fotce. Czy któraś z was kupowała tą torebkę i mogłaby się wypowiedzieć? Byłam w wątku z realnymi zdjęciami torebek ze stronki e-torebka ale niestety tej mojej tam nie ma. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
czyli pozostaje mi pójście na całość i wypróbowanie jej. Ile się czeka na przesyłkę? Dziś do 16 zapłacę przelewem
Witaj tej torby jeszcze u nas nie było. Czekamy na foty

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Od ponad roku chodzi za mną e-torebka

Tym razem jednak na chodzeniu się nie skończy - mam zamiar zamówić śliwkową Luphię i brazową Liu

Z fioletów chcialam Anori, ale na zdjęciach w wątku ze zdjęciami, niezbyt przekonywujaco wyglada, za to Luphia - jak najbardziej Brązowa Luphia też świetnie wyglada, ale po co mi dwie tego samego fasonu

Na liście mialam jeszcze:
- czerwoną Andi, jednak niezbyt przekonuja mnie krókie raczki - skoro piszecie o nowj kolekcji na wiosną, to poczekam, może akurat pojawi się jakas ciekawa w tym kolorze
- szarą Noreen - po opini mamy: "taka babcina", zrezygnowałam
- szarą Fanny, ale po ogladnieciu zdjęć rzeczywistych: (bez obrazy )
Witajkupuj Andi jest ładna, tylko jak dla mnie tez za krótkie rączki.
Noreen nie wydaje mi sie babcina
a Liu to nie wiem jak wygląda. zaraz będe oglądać.
Ja sie czaje na czarną Anori. martini. jest z niej zadowolona, tylko Anori jest ściągana sznurkiem.

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie ... ale średnio mi poszło. Kolokwium z makroekonomii możliwe, że zalicze, ale z podstaw finansów wątpie ... niestety czego innego się uczyłam i zupełnie nie wcelowałam w pytania... pociesza mnie fakt, że mogę to kolokwium za tydzień`poprawić
może jednak się udało a jak nie to na poprawce kolokwium też będziemy trzymać kciuki

Cytat:
Jasne, że poczekam na wyniki, ale cudów się nie spodziewam .
Najgorsze jest to, że teraz mam możliwość podejść z prawa do zerówki i na nauke mam tylko 4 dni , a w następnym tygodniu kolejne dwa kolokwia .

Dziewczyny pocieszcie mnie, że tylko pierwszy rok jest taki ciężki

A mi znowu w szarej Andi zaczynają rączki pękać
na pewno dasz radę
ja wspominam najciężej pierwszy rok, ale ciężko tez bylo i dalej, na trzecim bodajże, tylko co innego studiowałam

z ta Andi to nie za fajnie.

Cytat:
super. Czekamy na zdjęcia

Edytowane przez anah
Czas edycji: 2010-01-18 o 20:14
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:13   #458
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jako absolwentka dwoch kierunkow moge potwierdzic - pierwszy rok jest najgorszy Ale potem tez mozna natrafic na ciezki semestr...
Nie zartuj z ta Andi - przeciez niedawno ja reklamowalas...
A co kończyłaś ?

No właśnie już mi jedna rączka w 4 miejscach popękała
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Długo ją masz Mi te lakowania na rączce zaczynały się w jednym miejscu odklejać, ale pobawiłam się kropelką i jest już ok.
No właśnie reklamowałam juz raz Andi z powodu popękanych rączek jakiś miesiąc temu.

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:18   #459
witch_18
Zakorzenienie

Ja dzisiaj zabrałam Amberlyn do pracy i wszystkie dziewczyny się nią zachwycały Niestety przy okazji zauważyły,że brakuje jednego nitu z boku torebki.Nie wiem czy od razu go brakowało czy go zgubiłam,le miałam torebkę zaledwie 3 razy To tylko potwierdza fakt,że strasznie kiepskiej jakości wyszły im te torebki
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:22   #460
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
A co kończyłaś ?

No właśnie już mi jedna rączka w 4 miejscach popękała

No właśnie reklamowałam juz raz Andi z powodu popękanych rączek jakiś miesiąc temu.
Ile razy ja mialas ze soba? Ten typ tak ma czy jak?Wkurzylabym sie...

Studiowalam ekonomie i filologie angielska
Stary 2010-01-18, 20:23   #461
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Ale masz pecha

Moim zdaniem jakość etorebek jest w porządku, szczególnie za tą cenę. W sklepach są o wiele gorsze, ich jakość też pozostawia wiele do życzenia, mam tu na myśli sieciówki, gdzie torebki są w podobnych cenach. A czasami zdarzają się po prostu felerne egzemplarze, jak moja odesłana Landi na przykład
Stary 2010-01-18, 20:30   #462
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ile razy ja mialas ze soba? Ten typ tak ma czy jak?Wkurzylabym sie...

Studiowalam ekonomie i filologie angielska
Pierwszy raz Andi z reklamacji miałam w szkole po sylwestrze czyli jakoś 4 stycznia i tak ją nosze 2 tygodnie i już są 4 pęknięcia .

Z Elvie kompletnie nic mi się nie dzieje, a nosiłam w niej o wiele wiecej niż w Andi .

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-18, 20:34   #463
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zabrałam Amberlyn do pracy i wszystkie dziewczyny się nią zachwycały Niestety przy okazji zauważyły,że brakuje jednego nitu z boku torebki.Nie wiem czy od razu go brakowało czy go zgubiłam,le miałam torebkę zaledwie 3 razy To tylko potwierdza fakt,że strasznie kiepskiej jakości wyszły im te torebki
Kurde, co jest z ta Amber... Ciagle cos sie z nia dzieje...
Ja az poszlam sprawdzic swoja czy nitow nie brakuje Wszystko na miejscu Jedyna wada to te niteczki sa dziwnie przyszyte w dwoch miejscach - ale chodzi o to zgiecie w zaglebieniu, ktorego nie widac, wiec na razie odpukac egzemplarz ok Zreszta te niteczki chyba wystarczy przyciac, ale mi sie nie chce...
Stary 2010-01-18, 20:38   #464
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Kali765 coś czuję, że faktycznie się doigram
No to będzie

Cytat:
Super że jesteś zadowolona, czekamy na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Nawet mnie nie strasz . Chcę ją zamówić ale coraz bardziej się boję zaryzykować .

Iduś niedługo składasz zamówienie
Stary 2010-01-18, 20:42   #465
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Pierwszy raz Andi z reklamacji miałam w szkole po sylwestrze czyli jakoś 4 stycznia i tak ją nosze 2 tygodnie i już są 4 pęknięcia .
Planujesz cos z tym zrobic? Kurde...Niefajnie...

Edytowane przez karolag22
Czas edycji: 2010-01-18 o 20:43
Stary 2010-01-18, 20:45   #466
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Odpisali mi z etorebki:
Witaj.

Raczej pojawi się teraz w kolorze szarym i czarnym ponownie.

Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki

Czyli pewnie nie będzie karmelkowej chociaż nie wiem bo jakoś dziwnie niedokończona przez to "raczej" jest ta odpowiedź...
W ostateczności może być szara
zauważyłam, że ten Pan ma skłonności do odpowiadania w ten sposób: 'raczej', 'być może' itd. chce nas trzymać w niepewności

Cytat:
to super jak będziesz mieć czas, to wklej zdjęcia zwłaszcza Olive
Stary 2010-01-18, 20:49   #467
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Planujesz cos z tym zrobic? Kurde...Niefajnie...
Hmm na razie zobaczę czy to się będzie rozwijać bo może to będą jedyne pęknięcia

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-18, 20:55   #468
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Hmm na razie zobaczę czy to się będzie rozwijać bo może to będą jedyne pęknięcia
Oby...
Stary 2010-01-18, 21:49   #469
maggie82
Zakorzenienie

Widzę że działacie na rzecz Andi pudrowej Tyle dziewczyn do nich pisało, szkoda że nie planują jej przywrócić Może na wiosnę będzie ? W sumie to taki wiosenny kolor

Co do Emilki to też marzy mi się jakiś kolor którego nie było - ciekawe co oznacza raczej w wypowiedzi Pana Krzysztofa Czyżby jakaś niespodzianka się szykowała ? Czy wręcz przeciwnie nie wiadomo czy wogóle będą te Emilki w dwóch kolorach ?

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
W mojej Andi też są pęknięcia na całych rączkach na spodniej części - tam gdzie są lakowane i usztywniane Mi to zupełnie nie przeszkadza, pęknięcia są drobne i nie pogłębiają się. Nie reklamowałam tego bo nie jest to widoczne zbytnio, a przede wszystkim wydaje mi się że każda nowa Andi po jakimś czasie tak się "zachowa" Ja swoją mam od pół roku i noszę bardzo często, mocno wyładowaną i nic niepokojącego poza tymi drobnymi pęknięciami się nie dzieje. Najważniejsze że mocne ma uszy (rączki) i nic się nie odkleja i nie odpruwa jak przy Amber
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 22:04   #470
Hosenka*
Zakorzenienie

Jejku, ja cały czas pisałam o torebce LIU, a wątku katalogowym podpisana jest jako LIN

Średnio mi się podoba, ten zamek zwłaszcza - że nie dochodzi do konca torebki

Na Luphię się napaliłam, ale tak teraz myslę, że szkoda, że ma zatrzask a nie zamek

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 22:11   #471
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Co do Emilki to też marzy mi się jakiś kolor którego nie było - ciekawe co oznacza raczej w wypowiedzi Pana Krzysztofa Czyżby jakaś niespodzianka się szykowała ? Czy wręcz przeciwnie nie wiadomo czy wogóle będą te Emilki w dwóch kolorach ?
oj, nawet mnie nie stresuj, że nie będzie szarej emilki ja już się nastawiłam psychicznie na jej zakup

Cytat:
Jejku, ja cały czas pisałam o torebce LIU, a wątku katalogowym podpisana jest jako LIN

Średnio mi się podoba, ten zamek zwłaszcza - że nie dochodzi do konca torebki

Na Luphię się napaliłam, ale tak teraz myslę, że szkoda, że ma zatrzask a nie zamek
też się zastanawiałam, co to za torebka Liu, no ale teraz już wiem
no tak - zatrzask jest mniej praktyczny i mniej bezpieczny od zamka ale jeśli Ci się torebka podoba to ją kupuj
ja kupiłam Simon - ona też nie ma zamka ale magnes - nawet bardzo mi to nie przeszkadza wiem tylko, że większą uwagę będę musiała na nią zwracać niestety w autobusach i tramwajach...
Stary 2010-01-18, 22:13   #472
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Nawet mnie nie strasz . Chcę ją zamówić ale coraz bardziej się boję zaryzykować .
No,ale torebka nadrabia fasonem i jest bardzo pojemna - dzisiaj wszystkie dziewczyny mi ją skomplementowały
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 22:26   #473
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
też się zastanawiałam, co to za torebka Liu, no ale teraz już wiem
no tak - zatrzask jest mniej praktyczny i mniej bezpieczny od zamka ale jeśli Ci się torebka podoba to ją kupuj
ja kupiłam Simon - ona też nie ma zamka ale magnes - nawet bardzo mi to nie przeszkadza wiem tylko, że większą uwagę będę musiała na nią zwracać niestety w autobusach i tramwajach...
Podoba mi się, ale brak zamka skutecznie mnie zniechęcił

Wypatrzyłam za to fioletową Saphire Brązowa tez jest ładna ..
I Polin ....
Jak tu się zdecydowac?

(ogólnie jestem na kupnie 3 kolorów torebek: czerwonej, brązowej i fioletowej, dlatego wśród takich wybieram na etorebce)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 22:26   #474
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
oj, nawet mnie nie stresuj, że nie będzie szarej emilki ja już się nastawiłam psychicznie na jej zakup
nie chciałam Cię zestresować Na pewno będzie szara Emilka - musi być ! Bo jak nie to etorebka straci całe rzesze klientek
Stary 2010-01-18, 22:28   #475
mmm87
Zadomowienie

Nadin zaczęła mnie nęcić, a teraz jeszcze jest przeceniona na 29 zł. Nie mam żadnej kopertówki, a ta jest śliczna i ma świetny kolor. Myślicie, że pasowałaby do kobaltowej, trochę błyszczącej sukienki?
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 22:29   #476
reniabg
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny ja przyszłam się tylko przywitać w nowym i miłym wątku, który ma już za dużo stron i nie jestem w stanie nadrobić

Gratuluję nowych nabytków co macie już w domku i tych co dopiero klikają ja się powoli przymierzam ale plany pokrzyżował mi nowy wydatek niespodziewany i jeszcze się wstrzymam z moją Landi mam nadzieję, że mi nie ucieknie

pozdrawiam Was serdecznie
Stary 2010-01-18, 22:31   #477
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

I Polin ....
Jak tu się zdecydowac?

(ogólnie jestem na kupnie 3 kolorów torebek: czerwonej, brązowej i fioletowej, dlatego wśród takich wybieram na etorebce)
Z czerwonych torebek śliczna jest Liya : http://etorebka.pl/s03.php?f=0152 jej fotki są w naszym katalogu
Brązowa - a raczej ruda - jest Landi - świetna torebka : http://etorebka.pl/s03.php?f=0124 Moja ulubiona na równi z Andi szarą
Z fioletowych to rzeczywiście Saphire będzie najlepsza
Stary 2010-01-18, 22:32   #478
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
nie chciałam Cię zestresować Na pewno będzie szara Emilka - musi być ! Bo jak nie to etorebka straci całe rzesze klientek
Na pewno będzie szara Emilka ... w końcu to jest jedna z najbardziej popularnych torebek .... to taka ich wizytówka

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-18, 22:33   #479
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Nadin zaczęła mnie nęcić, a teraz jeszcze jest przeceniona na 29 zł. Nie mam żadnej kopertówki, a ta jest śliczna i ma świetny kolor. Myślicie, że pasowałaby do kobaltowej, trochę błyszczącej sukienki?
Zaraz zaraz - a która to Nadin ?
Stary 2010-01-18, 22:43   #480
assicka
Zakorzenienie

Cytat:

I Polin ....
Jak tu się zdecydowac?

masz zamiar kupić 3 torebki? zazdroszczę
Saphire jest bardzo ładna - siostra ma, tylko granatową - więc mogę ją polecić; zależy, jakiego odcienia brązu potrzebujesz...
a decyzja - każda z nas ma takie rozterki

Cytat:
Cytat:
Na pewno będzie szara Emilka ... w końcu to jest jedna z najbardziej popularnych torebek .... to taka ich wizytówka
dziękuję za pocieszenie macie rację - musi być

Cytat:
która to Nadin? jakoś nie mogę znaleźć

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ja przyszłam się tylko przywitać w nowym i miłym wątku, który ma już za dużo stron i nie jestem w stanie nadrobić

Gratuluję nowych nabytków co macie już w domku i tych co dopiero klikają ja się powoli przymierzam ale plany pokrzyżował mi nowy wydatek niespodziewany i jeszcze się wstrzymam z moją Landi mam nadzieję, że mi nie ucieknie

pozdrawiam Was serdecznie
na pewno poczeka na Ciebie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości