|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Co do spania - muszę mieć dużo miejsca. W nocy strasznie się wiercę i rozpycham - nieraz któryś biedny kot lądował przeze mnie na podłodze. Mało który decyduje się na tak niebezpieczną, nocną przygodę. No chyba,że sprytnie znajdują sobie miejsce nad moją głową. Tylko tam nie grozi im nagłe przyciśnięcie :ha haha:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3362 |
|
To ja :)
|
No to jestem po ciężkim dniu.
Udawałam idiotkę, skakałam jak małpa na kiju i ocena odbyła się w bardzo przyjemnej atmosferze. Tak ustaliłam z Koleżanką, Która Wie Wszystko o Układach, że tak będzie najlepiej. No więc honor do kieszeni i nawet nie wspomniałam o tym, że ktoś inny pochwały za moją pracę zbiera. A że w firmie szumi o tym, pewnie i do szefowej sprawa dotrze... Za to na pociechę popędziłam do Sephory nabyć bazę pod makijaż. A tam promocja... Kup 2, to obie będą za pół ceny... Czyli za jedną 45 zł i za dwie też 45 zł... No to mam dwie
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super się z tymi bazami tobie trafiło.
|
|
#3364 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a co robisz z dziurami po zębach? ja nie chcę wyrywać bo boję się kosztów łatania tyvch dziur- jak sie ma swój korzeń to korona na wkładzie korzeniowym 900-1000 zł, a implant mniej niz 2500 nie b.ędzie . Mostów tez nie mam jak porobic bo musiałabym miec jakieś swoje w miarę niezniszczone zęby na których mozna to "powiesić'.massakra.... Cytat:
melk co ty sie stresujesz jakby to tylko Tobie kazali. A książkę należy przelecieć zaznaczając istotne fraGMENTY-W KAŻDEJ Cegle jest troche rzeczy których nie trzeba czytać dogłębnie. W standarcie studenckim na taką ksiązkę to przewiduję tak ze 3 doby-tydzień to kupa czasu...w sesji to ma się zwykle 1 dzień nauki na 1 przedmiot i jakoś ludzie zdają Cytat:
spoko-ja mam 15 zębów po kanałówkach......:rolleye s: Cytat:
Ja mam kanałowo leczone wszystkie 5,6,7, 2 ósemki i 1 czwórkę.... no i jest coraz gorzej niestety-teraz mam następną kilkuletnią turę leczenia-bo pod tymi kanałowo leczonymi robią mi się zmiany okołowierzchołkowe... ![]() tej szóstki nieszczęsnej to chyba sie pozbędę...bo dentystka mruczała dziś strasznie ze nie ma szans.... ![]() dopiero dzisiaj poczułam sie w twarzy jako-tako i poszłam zadowolona do roboty-a tu zonk-normalnie szok-ta piątka po prostu mi odpadła a w dziąśle został wielki otwór-bo to była taka głęboka plomba...normalnie słabo mi sie zrobiło...ja juz nie wiem co mam robić z tymi zębami dobra-sie wygadałam-sorry za przynudzanie ![]() ide dziś na avatar do imaxa
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-18 o 20:02 |
||||
|
|
|
#3365 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja nie wierzę, że do tego można nawyknąć
![]() Cytat:
![]() Z kotem może jeszcze dałoby radę. Zdarzalo mi się uciąć drzemkę z przytulającą się świnką. I jakoś wtedy się w ogóle nie kręciłam. Podświadomie ![]() Cytat:
![]() Ja się dowiedziałam dziś, że zamiast jednego ustnego egzaminu z położnictwa, jak było zawsze do tej pory mam TRZY egzaminy pisemne, po jednym z każdego semestru, w odstępach tygodniowych. I jeszcze praktyczny na dokładkę. U dra który za mną nie przepada ![]() Cytat:
![]() Ja muszę mieć swobodę wiercenia, bo inaczej jestem cała połamana rano. A czasem podobno śpię w takich pozycjach, że trudno uwierzyć, że jestem w stanie się rozplątać
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3366 |
|
Rozeznanie
|
ja kocham sen w ciszy i ciemności..marzy mi się kompletny spokój....a nie o drugiej w nocy.: mamooooo....nózki bola, mamooooo..coś mi się śniło.. mamo.....kocham spać
:0 i chyba zasypiam na tancerza..ta n óżka i i na brzuszku...nawet Zmierzch obejrzałam i nie podskakuję ze strachu....moje dziecko miało bliskie spotkania ze schodami...i oko wygląda masakrycznie ..czerwień fiolet....później bedą inne barwy. w szkole kolezanki żartem powiedział;y że zrobią fotę i na policję wyśla.....bo wnocy mału na dodatek spotkał się z klamką...tzn . nos spotkał się z klamką...mały wygląda .....jak Adamek.
|
#3367 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ostatnia scena za to mi się śniła. Przeplatana rozmyślaniami nad kolorem pudru EDM ![]() A otwarte drzwi od domu masz na myśli?? Bo nie zarejestrowałam fragmentu, musi akurat mnie coś w kompie zaintrygowało...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja się chyba powinnam cieszyć, że w wieku dwudziestu paru lat mam jeden ząb po kanałówce i wszystkie kły jeszcze w paszczy. Wszystkie pozostałe na plombach, co często wylatują ![]() nie próbowałam, to nie wiem Cytat:
zwłaszcza kiedy wierzgam nóżkami tak, że się guziczki od poszewki kołdry rozepną A jak się obudzę w nocy, bo mi się nogi zaplączą, to ze złości i zniecierpliwienia kopię jeszcze bardziej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:20 |
||
|
|
|
#3369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i akurat w połowie roku 2008 zaczęła się sesja gubienia plomb (tak srednio co 6-8 lat muszę zmienić w ząbkach plomby bo wypadają).E tam czasem trzeba się wygadać i wyżalić I wcale nie przynudzasz Cytat:
Ja się kręcę bo siebie sama uwieram jak za długo leżę w jednej pozycji Ja to muszę mieć gładziutkie prześcieradło i kompletnie nic na sobie bo inaczej nie ma mowy o spaniu.Cytat:
Ja się domyślam w związku jaka sytuacja (nie nie uderzyłam małej tylko Ewa powiedziała: nie bij, a ze jest na etapie małpowania i powtarza wszystko to i powtarza to co ja do niej mowie jak mnie szczypie czy kopnie: "nie bij mamusie to boli"). .
|
|
#3370 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc
|
#3371 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to Ty dzika jesteś!Co do spania z kimś, to jak byłam mała, to spałam z siostrą. Nie przyuczyłam się
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A guziki albo odłożone w "oczywiste" (którego przeważnie nie mogę później namierzyć" albo nieznalezione rano wylądowały w odkurzaczu.
|
|
#3374 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szacun mi sie jeszcze nie udało. Ale ja to mam wszystkie prześcieradła na gumce bo nie nawidze jak mi się robia zmarszczki na prześcieradle lub się zwija.
|
|
#3376 |
|
Rozeznanie
|
ja nie bije...kiedys zdarzyło mi się dać klapsa.ale miałąm takiego kaca moralnego..
poza tym .to naprawdę nie jest wyjście.....ja wiem czym jest bicie pasem kablem od grzałki...itp. tak naprawdę to tylko budzi strach przed rodzicami, który nie jest równoznaczny z posłuszeństwem., poczuciem autorytetu..tu nie słucha się zmiłości tylko ze strachu a to nie o to chodzi./poza tym strach rodzi kłamstwo....nic innego....moje dziecko potrafi te z z powiedzieć ze czegoś zapomniało że nie umie.żepo prostu nie wie jak.(przecież jest tylko i aż dzieckiem.......)wole prawdę od strachu...... uświadamia się tylko ze wtedy jest wstyd w szkole z nieodrobionego zadania.. niewywiązania się z obowiązku...nawet głupi klaps u dobrego dziecka.jest czymś.....odbierającym godność...tak ja to czuje. dobranoc.
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś miałam starą poszewkę, która byłą za duża i się kołdra w srodku rolowała i wkurzała. Przyszyłam w rogach na wylot i już spokój był ![]() Z kolei trudno znaleźć sposób na prześcieradło - zwykle zrolowało mi się na pół łóżka i ten wałek wkur***ł strasznie ratunkiem był zakup większego prześcieradła - to zwisa po bokach i sie łatwo nie roluje
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to miałam zawsze dobrze bo nawet jak był gdzieś wyjazd i trzeba było spać grupowo to ja zawsze z powodu kopania nocnego spałam sama. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
No ja prześcieradła mam na gumce. Takie zwykłe to bym chyba musiała gęsto agrafkami poprzypinać do materaca by na miejscu się trzymało. A swoja droga jak teraz pomyślę to po moim zwyczajnym całonocnym spaniu potrafię miec gorzej skotłowane łóżko niz po "figlach" w nim P.
|
|
#3379 | ||
|
|
Cytat:
Jakbym w normalne wierzgnęła to by pewnie po prostu wyszlo spod materaca. A tamto nie wytrzymalo napięcia Cytat:
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uspokajam się przy piwku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-18 o 20:43 |
|
|
|
|
#3382 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, współczuję....
![]() Innym bezzębnym też Mnie na szczęście takie przyjemności jak dotąd omijały, mam chyba dwie albo trzy małe plomby w dalszych rejonach paszczy i tyle. Za to mój brat ma każdy ząb połatany po kilka razy. Ale on ma jakieś dziwne szkliwo. Cytat:
Cytat:
Cytat:
TŻ wybywa do Poznania, a ja będę się pławić w plackach zalanych litrem śmietany....... ![]() Cytat:
Na punkcie "pijanych matek" zresztą też. Moja koleżanka z pracy kiedyś stwierdziła, że np. coś by się jej dziecku stało a ona by akurat po piwku była. W życiu by go do lekarza nie zabrała sama tylko by kogoś poprosiła.. Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy się w nocy kręcę, ale podobno mówię w jakimś dziwnym języku i szczękam zębami. W co nie wierzę, oczywiście I strasznie przykro mi to mówić, ale bez TŻ śpi mi się dużo lepiej niż z nim. W sensie wysypiania się. Każdej prawie nocy muszę przeflancowywać się nad ranem na inne łóżko bo mnie każdy dźwięk drażni i nie mogę spać.... --- A że ostatnio faza wklejania biżuterii, to pochwalę się zakupionymi dziś kolczykami: http://allegro.pl/item864673361_artb..._kolczyki.html
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cala sytuacja była w domu wiec nikt jej nie widział. Dla mnie uderzenie dziecka to jest oznaka ogromnej słabości i nieumiejętności panowania nad sobą. Zresztą krzyczenie na dziecko tez jest dla mnie oznaka słabości. A o donosie dowiedziałam sie od koleżanki u której był ktoś z opieki i się wypytywał o to co sie dzieje u mnie w domu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko czemu ktoś od razu leci z paszcza do opieki społecznej zamiast pierw porozmawiać ze mna. No ponoć ja przez sen tez gadam. Ale jako ze jestem językowa noga to gadam w języku ojczystym. W kwestii wysypiania sie to oczywiście ze lepiej sie wysypiam sama choć z P. nie jest źle bo ja sie rozwalam na 150 cm szerokości lózka a P. leży przytulony do ściany na swoich 30 cm szerokości. A i w kwestii spania to muszę miec duzy osobny kocyk lub kołderke bo choc by była nie wiem jak wieka to i tak ja cała zabieram tylko dla siebie. Kolczyki fajne Lubie oksydowane srebro. PTylko fajniejsze by były nie różowe choć i w tej opcji są ładne. A i przypomniała mi się koleżanka z szkoły średniej. Ona wieczorem się kładła jak mumia na plecach z rekami na brzuchu i rano budziła się w tej samej pozycji i w nocy potrafiła nawet nie drgnąć na 1mm.
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax - kurczę.
Ludzie naprawdę przeginają - czasem w drugą stronę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-18 o 21:02 |
|
|
|
#3387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
słusznie i naukowo ![]() Cytat:
uwielbiam długie kolczyki tzn uwielbiam to jak wyglądają jak się je nosi, ale osobiście prawie w ogóle takich nie noszę, bo mi przeszkadzają poza tym jestem uczulona na większość
|
||||
|
|
|
#3388 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
No niby tak..
Ale tak całkiem idealnie byłoby, jakby reagowali w tych właściwych momentach i we właściwy sposób. Np. to co napisała Eenax: Cytat:
Cytat:
![]() Mam podobne, nawet chyba tego samego autorstwa, też oksyd, też na łańcuchach, na dole wiszą takie "nierówno wykute" kostki oksydowanego srebra + nieco większe kostki onyksu. Wizualnie giną mi w kłakach ![]() Edit: O, te co mam podobne są do tych: http://allegro.pl/item889520614_artb..._kolczyki.html tylko, że długie i mają ciekawiej wykute kostki srebrne.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-01-18 o 21:14 |
||
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3390 |
|
|
Oczywiście. Ale z dwojga złego zdecydowanie za lepsza uważam nadwrażliwość.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

dentysta mi jakoś dziurę zalał, ale czekam tylko, aż mi znów odpadnie 
Moze z 2-3 sztuki są nie cerowane. 

znaczy z NIM