Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja' - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 13:13   #2281
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez beacia440 Pokaż wiadomość
Dziewczyneczki kochane, czy jeśli zdaję język niemiecki na maturze ( oba poziomy ) i nie zdam ustnego rozszerzonego to maturkę mimo to mam zdaną ?? ( bo moim obowiązkiem jest zdać matme polski niemiecki poziom podstawowy ustny i pisemny)
taaak ?
a zdajesz ustny podstawowy i rozszerzony czy tylko rozszerzony?
Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Ojej współczuje Obyś się lepiej poczuła
Ale zrobiłaś dobry uczynek
Mam nadzieję, ze do jutra mi przejdzie

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-01-18 o 13:16
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:34   #2282
beacia440
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a zdajesz ustny podstawowy i rozszerzony czy tylko rozszerzony?
musze zdawać oba poziomy skoro w części dodatkowej mam ten sam język co w obowiązkowej.
http://www.oke.wroc.pl/images/librar...zaszda210p.pdf
chyba , że się mylę

Edytowane przez beacia440
Czas edycji: 2010-01-18 o 13:35
beacia440 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:43   #2283
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaa Pokaż wiadomość
Ejj no! Trochę mnie zmotywowałyscie tą swoją nauką powiem Wam szczerze U mnie tez nie jest tak, że nic nie robie, ale też napewno nie tak, że codziennie się uczę z przedmiotów do matury, niestety..
ale chyba "przez Was" zacznę więcej robic w tym kierunku
Najbardziej wkurza mnie to, że muszę się tez uczyc z przedmiotów które guzik mnie obchodzą i których na maturze nie zdaję, przykładowo--> wstrętny, obrzydliwy niemiec bo przecież te przedmioty w szkole mam i zdac muszę.
no mnie też to denerwuje, że trzeba się uczyć z mało dla mnie ważnych przedmiotów. Chociaż nauczyciele trochę odpuścili. Np. z polskiego w ogóle już nie pyta, jak to robiła na każdej lekcji. No, ale oceny jakieś musimy mieć. Uczę się na minimum, średnia mnie nie obchodzi.

wstałam o 12. w końcu temperatura się podwyższ- 0 st.C.

w zasadzie to nie mam nic do powodzenia, lecę coś porobić.

dopiero początek ferii, a ja przeżywam, że jest ich tak mało i nie wyrobię się z wszystkim.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 14:15   #2284
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
masz coś do mojego tylka ?
mój Tż lubi
Haha, właśnie odwrotnie . Po twojej prezentacji (opisowej) śmiem twierdzić, że musi być cudowny !

Cytat:
plamy mi pozłaziły z rąk, cud nad wisłą
Brawa dla plam, które poznikały !

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
A sprawdzian z anglika to @^$#^%&#.
Dała takie struktury leksykalno-gramatyczne
Ble, to najgorsze co może być w angielskim. Dzisiaj muszę porobić jakieś testy z tego. Słowotwórstwo zniesę, ale reszta to leży .

Cytat:
Dziewczyneczki kochane, czy jeśli zdaję język niemiecki na maturze ( oba poziomy ) i nie zdam ustnego rozszerzonego to maturkę mimo to mam zdaną ?? ( bo moim obowiązkiem jest zdać matme polski niemiecki poziom podstawowy ustny i pisemny)
taaak ?
Tak, w takiej sytuacji matura jest zdana. o tym czy zdałaś, czy nie decyduje poziom podstawowy, czyli tylko przedmioty obowiązkowe.

Dziecko się najadło, napoiło, więc może iść do knigów.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
musze zdawać oba poziomy skoro w części dodatkowej mam ten sam język co w obowiązkowej.
Dokładanie tak .

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 14:20   #2285
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja Ciebie też lowe .

jak się ktoś przyczepi, że nic nie podkreśla to wam powiem, ze mi tyłek podkreśla jak żadna kieca
bo ja mam taki odstający
Ja to mam duży tyłczas, też trochę sterczy, ale nie taki fajniusi, okrąglusi jest

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość

Ble, to najgorsze co może być w angielskim. Dzisiaj muszę porobić jakieś testy z tego. Słowotwórstwo zniesę, ale reszta to leży .
Ja to nigdy nie wiem co mam w tym zdaniu pozmieniać
Stary 2010-01-18, 14:51   #2286
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
a co to jest za tydzień kolorów? Z jakiejś okazji, czy tak, by było "sweetaśnie w sQl"?

nie wiem. no jakas antydepresyjna akacja ponoć, ale miałam wnerw bo wszyscy tak samo wyglądali dzisiaj

Cytat:
Poniedziałek - DZIEŃ KOLORU ZIELONEGO
Wtorek - DZIEŃ KOLORU CZERWONEGO
Środa - DZIEŃ KOLORU NIEBIESKIEGO
Czwartek - DZIEŃ KOLORU ŻÓŁTEGO
PIĄTEK – DZIEŃ KOLORU BIAŁEGO
Antydepresyjna Szkoła to nie szkoła „bez stresu”. Całkowicie bezstresowa szkoła jest fikcją i mrzonką. Stres jest bowiem jednym z niezbędnych elementów działania. Towarzyszy nam całe życie. Celem akcji "Antydepresyjna Szkoła" jest:
- złagodzenie skutków działania stresu
-wykorzystanie jego efektów do kształtowania pozytywnych i oczekiwanych postaw młodych ludzi. Szkoła to miejsce, gdzie jest nadmiar sytuacji stresowych. Zarówno dla uczniów, jak i dla nauczycieli. Powoduje to nader częste przypadki niechęci do szkoły – traktowanie jej jako zła koniecznego. Nasilają się agresywne zachowania. A przecież szkoła jest miejscem szczególnym. Gromadzi jedną generację w jednym miejscu, w jednym czasie. To jedyna niepowtarzalna sytuacja w życiu młodego człowieka, w której może on czerpać wiedzę i mądrość nie tylko od nauczycieli, ale także od swoich rówieśników. Daje to możliwość odkrywania samego siebie i swojego miejsca w świecie: uczy akceptacji własnej odmienności, oszukiwania podobieństw i różnic, otwiera oczy i serce na świat. Kolory potrafią wprowadzić pozytywną energię w naszym otoczeniu. Kiedy na dworze panuje szara rzeczywistość styczniowych dni, za sprawą kolorowych ubiorów, zmienia się nie tylko otoczenie, ale również my sami. Stajemy się weselsi i bardziej optymistycznie patrzymy na świat. Może nawet częściej się uśmiechamy. A przecież uśmiech to najlepszy, najprostszy, najskuteczniejszy, najzdrowszy sposób przeciwdziałania stresom, zmęczeniu, frustracjom i niezadowoleniu. Uśmiech spełnia również ważną rolę w kontaktach między ludźmi. To sygnał dla innych, że jesteśmy nastawieni przyjaźnie i życzliwie. Powinien więc być wszechobecny w życiu codziennym. Używajmy więc go jak najczęściej. Bo kolory i uśmiechy takie właśnie są. To w stu procentach naturalne metody i działają bez żadnych skutków ubocznych.
Ale to nie wszystko.
Bo dzieją się też rzeczy niezwykłe. Uczniowie przebrani na odpowiedni w danym dniu kolor są niepytani, a jeżeli będzie to cała klasa - może nie pisać niezapowiedzianego sprawdzianu - staje się „nietykalna” (zaplanowane i zapowiedziane prace muszą się niestety odbyć).Osoby, które nie mają odpowiedniego koloru, narażają się na pytanie, pisanie, dodatkowe zadania domowe itp.) Kolor działa jak magiczny amulet, chroni i daje poczucie pewności. Tydzień kolorów to pyszna zabawa. Cała szkoła promienieje - korytarzei klasy. Trudno być ponurym.

W ramach akcji jedna z klas uda się w poniedziałek do Gimnazjum nr 2 na prelekcję artysty Grzegorza Pleszyńskiego. Każda klasa bierze też udział w KONKURSIE na „Kolorowy plakat” propagujący akcję „Tydzień kolorów”. Wykonane prace ( jeden plakat od klasy) powinny do czwartku pojawić się na tablicy informacyjnej przy gabinecie Pani Dyrektor.
Każdego dnia Przewodnicząca SU w towarzystwie członków komisji konkursowej odwiedzi każdą klasę i zliczy ilość osób przebranych. Komisja konkursowa oceni plakaty, podliczy punkty i poda do publicznej wiadomości, która klasa zwyciężyła i zaprosi ją we czwartek do odebrania nagrody.

A ZATEM BAWCIE SIĘ I NIE STRESUJCIE!

Samorząd szkolny

Cytat:
taaak ?
Cytat:
http://www.oke.wroc.pl/images/librar...zaszda210p.pdf
chyba , że się mylę
wszystko tak jak mówisz

Cytat:
Haha, właśnie odwrotnie . Po twojej prezentacji (opisowej) śmiem twierdzić, że musi być cudowny !

Dziecko się najadło, napoiło, więc może iść do knigów.

bo jest

uczysz się rosyjskiego?

Cytat:
Ja to mam duży tyłczas, też trochę sterczy, ale nie taki fajniusi, okrąglusi jest
mój jest właśnie okrągły

nie miałam próby do skeczu, więc wróciłam sobie do domu.
zaraz się ubiorę i wezmę jakieś inne bucisze na próbę poldka.

ale świetnie było na łyżwach ! wszystkie dziewczyny waliły gleby ciągle, ale ja się nie wywaliłam ani razu trochę nieogarnięte to lodowisko, poryty lód i tępe łyżwy, ale ogólnie fajna forma wfu, w końcu coś ciekawego. a nie ciągle darcie mordy.

w piątek też idziemy

nie miałam dzisiaj geo, wolną godzinę mieliśmy.
jutro też nie mam, więc kończę o 12.35
a w środę nie mam wfu bo Cyborg jedzie na kulig.

w ogóle.. dzisiaj Cyborg się wyglebał na tych łyżwach
mówiła, że była na nartach wczoraj to też się ***utnęła raz, a jeździ bardzo dobrze (kiedyś o mało mnie nie zabiła na stoku.. bo ja na desce się uczyłam jeździć na oślej łączce a mi Cyborg wyskoczył zza drzewa i tylko się zakręciłam wokół własnej osi jak mnie potrąciła..).

także, ubaw był jak się baba rozłożyła na lodzie. xD

idę obczajać te buty.
i chyba dam te swoje do rozbicia do szewca jednak

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 15:38   #2287
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
no w sumie racja. Nigdy nie stosowałam leków bez potrzeby, jak witaminy itp. Zawsze wzbraniałam się przed stosowaniem jakichkolwiek leków (nawet jak mnie bolała głowa, wolałam to przeczekać). I nigdy nie myślałam w ten sposób, że skutki uboczne są mało ważne. Tym bardziej, że mam mamę pielęgniarkę, która też nie daje nam leków jak cukierki. Ale wiem, że są tacy ludzie, którzy nie przywiązują do tego dużej wagi i biorą leki jak popadnie. Myślę, że pani dermatolog wie jacy pacjenci powinni stosować ten lek. Aczkolwiek czy będę go stosować tego nie wiem.

osz ty. zdefiniuj zdanie "zrobić dobrze".

a ja czekam na kolację. Siostra robi placki ziemniaczane.
ja niestety coraz częściej mam wrazenie, że lekarz nie wie, jaki pacjent powinien stosować jaki lek.
patrząc na ich najlepszy sposób leczenia - antybiotyk na przeziębienie
i na wiele wiele innych.
a przy Izoteku najbardziej bałabym sie zniszczenia wątroby.

no zrobić dobrze, wiesz no, poglaskac kotka

dobra pora na placki

Cytat:
daj daj

-----------
przyszłam jak zwykle zmęczona, mam ochotę iśc spać.
i jeszcze głodna jestem a nie chce mi się nic robić
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 16:34   #2288
nanaa
Rozeznanie

GG do nanaa

Ejj, ja też chcę już ferie a u mnie zaczynają się dopiero 1 lutego nie mogę się już doczekac.
Chyba się zacznę uczyc zaraz, jutro klasówa z bioli z całego człowieka, wszystkie układy itp. jeszcze nic nie ruszyłam
a jakos tak nawet mi się nie chce tej 100dniówy. jakbym sie miała teraz z tym wszystkim pierniczyc to dziękuję
nanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 16:38   #2289
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
nie wiem. no jakas antydepresyjna akacja ponoć, ale miałam wnerw bo wszyscy tak samo wyglądali dzisiaj
no tak, szkoła sprzyja depresji
Cytat:
Ejj, ja też chcę już ferie a u mnie zaczynają się dopiero 1 lutego nie mogę się już doczekac.
Chyba się zacznę uczyc zaraz, jutro klasówa z bioli z całego człowieka, wszystkie układy itp. jeszcze nic nie ruszyłam
a jakos tak nawet mi się nie chce tej 100dniówy. jakbym sie miała teraz z tym wszystkim pierniczyc to dziękuję
a jaka będzie radość jak reszta będzie szła do szkoły a my (też mam 1 lutego) będziemy miały wolne
Stary 2010-01-18, 16:46   #2290
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
wstałam dziś bez oporów
i powiem wam coś
łażę i narzekam na to od kilku lat, a wystarczyło dwa razy ręce maścią posmarować !

Kamila - głowa do góry ;*

btw, gdzie jest Riddim? znowu zniknęła

w ogóle ta szkoła to jeden wielki żal.
wymyślili teraz tydzień kolorów.
dzisiaj dzień zielony, a ja kurna ani jednej bluzki nie mam zielonej
przedszkole mi ze szkoły robią
no to super

;*
no właśnie gdzie nasza Riddim

komicznie musi to wyglądac. a najlepszy jest piątek dzień bieli

Cytat:
ale świetnie było na łyżwach ! wszystkie dziewczyny waliły gleby ciągle, ale ja się nie wywaliłam ani razu trochę nieogarnięte to lodowisko, poryty lód i tępe łyżwy, ale ogólnie fajna forma wfu, w końcu coś ciekawego. a nie ciągle darcie mordy.

w piątek też idziemy

idę obczajać te buty.
to fajnie miałyście. ja mogę jedynie o takim wf pomarzyc

daj, daj

Cytat:
u mnie 12 lutego także głowa do góry

hej,hej ;*

wróciłam dopiero godzinę temu do domu
butów żadnych nie znalazłam jeszcze jutro poszukam.

no i byłam na solarium. nie lubię tego zapachu ciała jak już jest się po bleee.

no i generalnie to się wkurzyłam. bo w środę jest pobieranie krwi. i ponoc jest stworzona lista 30 osób które mogą oddac krew, ale z naszej klasy nikogo nie wzięli. niewiem na jakiej podstawie została ona stworzona. w ogóle bezsensu,że są limity. widzą że kurcze jest duże zainteresowanie to powinni takie akcje częściej robic. ale i tak pójdę się ustawic do kolejki !

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Czas edycji: 2010-01-18 o 16:48
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 16:53   #2291
nanaa
Rozeznanie

GG do nanaa

siedzę na tym wizażu i siedzę, ale teraz to już naprawdę ide się kuc xD do jutra
nanaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 16:55   #2292
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Ejj no! Trochę mnie zmotywowałyscie tą swoją nauką powiem Wam szczerze U mnie tez nie jest tak, że nic nie robie, ale też napewno nie tak, że codziennie się uczę z przedmiotów do matury, niestety..
ale chyba "przez Was" zacznę więcej robic w tym kierunku
Najbardziej wkurza mnie to, że muszę się tez uczyc z przedmiotów które guzik mnie obchodzą i których na maturze nie zdaję, przykładowo--> wstrętny, obrzydliwy niemiec bo przecież te przedmioty w szkole mam i zdac muszę.
Ale niemiecki Ci się chociaż przyda (wychodzę z założenia, że języków zawsze warto się uczyć)
a mi uczenie na pamięć reakcji z angola albo jakichś definicji z wosu NIE
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16533278]to one potrafią mówic ?

tylko że trzeba miec te ulotki. ;] heh.
no staram się myślec że muszę się spiąc bo inaczej o Gdańsku moge pomarzyc , ale jo. chyba potrzebuję żeby ktoś mi zasadził takiego kopniaka ,żebym przestała marudzic i wzięła się do roboty ;]
;*

u mnie też jedna dziewczyna ma srebrną sukienke a jedna chciała złotą .... [/QUOTE]
Nie wiedziałaś?

Podrukuj sobie :

Wyślesz mi zdjęcie
Cytat:
wstałam dziś bez oporów
i powiem wam coś
łażę i narzekam na to od kilku lat, a wystarczyło dwa razy ręce maścią posmarować !

w ogóle ta szkoła to jeden wielki żal.
wymyślili teraz tydzień kolorów.
dzisiaj dzień zielony, a ja kurna ani jednej bluzki nie mam zielonej
przedszkole mi ze szkoły robią
To super

Trzeba było farbnąć
Cytat:
Ja zrobiłam sobie wolne od szkoły
Grzecznie wstałam godzinę później, doszłam do wniosku, że nic się nie stanie jeśli opuszczę jedną godzinę matmy dodatkowej- i tak nic tam nie robimy, baba leci z materiałem, bo chyba musi wyrobić 125% normy :d
Grzecznie zbieram się do szkoły, aż tu nagle dostaję smsa od koleżanki, że mogłybyśmy pójść oddać krew.
Myślę sobie, co będę żałować krwi potrzebującym osobom. Wsiadłam w autobus, podjechałam pod szkołę i zabrałyśmy się do punktu krwiodawstwa.
Dziewczyny, jeśli czujecie się choć trochę gorzej- nie oddajcie krwi.
Momentalnie zrobiło mi się gorąco, pielęgniarka położyła mnie na brudnych kafelkach, bo stwierdziła, że zemdleję, a ona mnie nie doniesie na fotel. Zrobiły takie zbiegowisko, że myślałam, że ze mną jest gorzej. Ale jakoś dotarłam do szkoły- musiałam oddać wychowawczyni jakieś świstki, gorzkie czekolady (klasa umówiła się z nią, ze będzie jej oddawać 2 czekolady) i poprawić deklarację maturalną.
Przy okazji pozowałam do zdjęć z klasą do gazety lokalnej- blada, z przewróconym kapturem na drugą stronę, będę wyglądała jak dziecko wojny :d
Zaraz się położę, może nabiorę sił
Połóź się, pomaga

COOOO??!! Z jakiej racji?
Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
wstałam o 12. w końcu temperatura się podwyższ- 0 st.C.
Chcesz w d.upę?
Wg mojej mamy od środy znowu mrozy i śnieg.
Cytat:

w piątek też idziemy
Też chcę! Muszę Tżta do Łodzi wyciągnąć. Bo u nas ni ma lodowiska
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16544607]u mnie 12 lutego także głowa do góry

no i byłam na solarium. nie lubię tego zapachu ciała jak już jest się po bleee.

no i generalnie to się wkurzyłam. bo w środę jest pobieranie krwi. i ponoc jest stworzona lista 30 osób które mogą oddac krew, ale z naszej klasy nikogo nie wzięli. niewiem na jakiej podstawie została ona stworzona. w ogóle bezsensu,że są limity. widzą że kurcze jest duże zainteresowanie to powinni takie akcje częściej robic. ale i tak pójdę się ustawic do kolejki ! [/QUOTE]
Bo my mamy razem

Ja lubię czuję się taka... opalona

Dziwne, u nas do ostatniej osoby przyjmują. Tylko do którejś tam trzeba się zarejestrować.

-----
Idę opisywać tragiczny koniec błyskotliwej kariery Zenona Ziembiewicza

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 16:57   #2293
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Może pani lubi sobie coś na słodko na przerwie podjeść
Stary 2010-01-18, 17:00   #2294
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Połóź się, pomaga

leżałam, ale mało pomogło. Wcześniej położę się spać
Oddajemy jej przeważnie gorzkie czekolady, bo ich nikt nie lubi. Ona częstuje resztę klasy. dajemy jej, bo i tak dostajemy ich sporo, więc można jej odstąpić 2 :d
Stary 2010-01-18, 17:02   #2295
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale od dzieci brać? Złodziejstwo.
Ja bym nie dała rozumiem tak, pojedynczą, to pewnie, ale na pewno nie, że cała klasa jej oddaje, jak haracz jakiś

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Ja bym nie dała rozumiem tak, pojedynczą, to pewnie, ale na pewno nie, że cała klasa jej oddaje, jak haracz jakiś
My się częstujemy nawzajem, to nauczyciel też dostaje, ale to nie ma jakiejś umowy.
I zawsze są 4 mleczne i 4 kokosowe (), nie ma gorzkich.

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 17:03   #2296
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
siedzę na tym wizażu i siedzę, ale teraz to już naprawdę ide się kuc xD do jutra
tylko się nie zakuj przypadkiem! w jaskini jakiejś, czy gdzieś

Cytat:
Ale niemiecki Ci się chociaż przyda (wychodzę z założenia, że języków zawsze warto się uczyć)

-----
o to to racyje masz

pisz dziecko pisz będziesz mONdra!

my zaczęliśmy Ferdydurkę, nie miałam nawet książki w ręku, nienawidzę tej kobiety i na złość jej odmrożę sobie uszy. w ogóle jej dziś nie słuchałam.
dziękuju pani za świetne przygotowanie do matury

wiecie jakie to fajne uczucie umieć zrobić samemu jakieś zadanie i je rozumieć ?
Stary 2010-01-18, 17:05   #2297
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

My się częstujemy nawzajem, to nauczyciel też dostaje, ale to nie ma jakiejś umowy.
I zawsze są 4 mleczne i 4 kokosowe (), nie ma gorzkich.
Ona i tak częstuje resztę klasy, więc czekolady są jakby bardziej dla klasy :d
Idę sobie
Stary 2010-01-18, 17:16   #2298
beacia440
Raczkowanie

ja miałam w sobote studniówkę
bylo cudownie bajecznie swietnie,mimo iz orkiestra byla do duuuupy.
ferie od lutego zaczynam.
a teraz lece pouczyc sie 20lecia z polskiego

przeczytalam "Przedwiosnie" i szkoda mi Czarusia... no ale.

Stary 2010-01-18, 17:50   #2299
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
uczysz się rosyjskiego?
Nie, ale pojedyncze słówka umiem, bo zawsze przepytuję koleżankę, która się go uczy.

Cytat:

Ech, dokładnie tak. A nie odpuścili wam trochę teraz? Ja ostatnio w ogóle do przedmiotów niematuralnych się nie uczę, bo nawet nie wymagają nic. Lekcje normalnie są prowadzone, ale nie pytają, kartkówek też nie ma.

Może masz bliżej do Kutna ? . Lodowisko jest całkiem, całkiem. A ja i tak wolę Malinkę .

Cytat:
Moja sorka od matmy zażera snickersy codziennie na długiej przerwie .

I zawsze są 4 mleczne i 4 kokosowe (), nie ma gorzkich.[/QUOTE]

Kokosowe . Właśnie mama robi kokosanki z Oetkera, pyyycha
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
wiecie jakie to fajne uczucie umieć zrobić samemu jakieś zadanie i je rozumieć ?
Ja wiem, ja wiem ! Szczególnie jeśli to matma

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 18:00   #2300
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiedziałaś?

Podrukuj sobie :

Wyślesz mi zdjęcie

Bo my mamy razem

Ja lubię czuję się taka... opalona

Dziwne, u nas do ostatniej osoby przyjmują. Tylko do którejś tam trzeba się zarejestrować.

-----
nie widziałam ! bo moje nie chcą ze mną rozmawiac

najpierw muszę uzupełnic zapasy tuszu jak na złośc wszystko mi się teraz poskończyło.

spoko jedna kumpela chciała złote buty ;] ale skutecznie ją przekonałam żeby takiej krzywdy sobie nie robiła

a w mojej mieścinie jest co prawda na wielkim boisku sportowym ale jest

i będziemy się lenic, a reszta będzie w szkole siedziec

no dziwnee. ale co zrobisz.

łee. Granica, jakaś poryta książka

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
wiemy duma rozpiera

Cytat:
Ech, dokładnie tak. A nie odpuścili wam trochę teraz? Ja ostatnio w ogóle do przedmiotów niematuralnych się nie uczę, bo nawet nie wymagają nic. Lekcje normalnie są prowadzone, ale nie pytają, kartkówek też nie ma.
na WOSie i na niemieckim od początku kwietnia nie będę musiała nic robic tylko wystarczy przyjsc a lekcje. jak dla mnie bomba

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Czas edycji: 2010-01-18 o 18:02
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:06   #2301
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ale pojedyncze słówka umiem, bo zawsze przepytuję koleżankę, która się go uczy.

aaa ! to musisz i tak coś umieć chociażby czytać, chyba że koleżanka pisze sobie polskimi literami obok

ogólnie fajny język, tylko nie ogarniam tych koniugacji

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16546537]
na WOSie i na niemieckim od początku kwietnia nie będę musiała nic robic tylko wystarczy przyjsc a lekcje. jak dla mnie bomba [/QUOTE]

ja już po feriach, od lutego nie muszę chodzić na historię

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

ej, wiecie, że jeszcze nie skończyliśmy poloneza?
dopiero dzisiaj zatańczyliśmy cały układ
jeszcze nam chłopcy dają róże na koniec

Majkel : zgadnij kotku co mam w środku?
ja: niespodziankę !
Majkel : ta dam !

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:15   #2302
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
uuuu przyjemne

dziewczyny sukces uporałam się z tymi kolczykami co prawda nie zdjęłam zapięcia, ale ojciec wziął nożyczki do drutów i poszło założyłam teraz srebrne i moja pierwsza reakcja "ale ku*wa zwisy" moja mama stwierdziła, że nigdy nie będę normalna.

zapisałam się dziś na makijaż, powiedziałam co i jak i myślę, że nie będę jak klaun wyglądać
i mam na 11:00 fryzjera
12:30 paznokcie
14:00 makijaż

byłam dziś u krawcowej ustalać ostateczny wzór sukienki
za butami idę sie w środę i mam nadzieję, że coś kupię. zaraz chyba kliknę sobie na all balerinki, co by mieć na zmianę ;p
torebkę spróbuje od kogoś pożyczyć, bo niezbyt mi się widzi wydać 50-60zł na małą torebeczkę ;]
no i takim sposobem zostałaby tylko bielizna i byłoby cudownie

wczoraj gadałam z moją osobą towarzyszącą na gg i tak jakoś topornie szło, ale jesteśmy umówieni na piątek, więc mam nadzieję, że na live będzie się lepiej gadało

mam jutro spr. z bio, a z tego co widzę, to znaczna większość mojej klasy coś niezbyt ma ochotę do nauki dokończę zaraz matmę, wydrukuję jakieś zadania z matur z bio. i poczytam z książki, może się zapamiętam

no, więc tego, jeszcze wpadnę
Stary 2010-01-18, 19:37   #2303
agus1315
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, można się przyłączyć?
Stary 2010-01-18, 19:41   #2304
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
Jasne.

WITAMY

A jak masz na imię ?
I powiedź coś o sobie
Stary 2010-01-18, 19:45   #2305
agus1315
Zakorzenienie

Agnieszka, ale wole Aga, Agu, Aguś coś o sobie...hmm.. jestem dziwna a może lepiej by brzmiało pozytywnie zakręcona, o ^^ zboczone poczucie humoru mam, więc mogę was tu zgorszyć czasem
a jeśli chodzi o mature to polski angielski i matme zdaje na podstawie, biologie i chemie rozszerzenie.. w co ja się wpakowałam to ja nie wiem, ale tak to jest jak się chce marzenia z dzieciństwa spełniać ^^
Stary 2010-01-18, 19:45   #2306
Konto usunięte

Cytat:
ja już po feriach, od lutego nie muszę chodzić na historię

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

ej, wiecie, że jeszcze nie skończyliśmy poloneza?
dopiero dzisiaj zatańczyliśmy cały układ
jeszcze nam chłopcy dają róże na koniec

Majkel : zgadnij kotku co mam w środku?
ja: niespodziankę !
Majkel : ta dam !
oddałabym wiele żeby nie chodzic na historię

ale fajnie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
dziewczyny sukces uporałam się z tymi kolczykami co prawda nie zdjęłam zapięcia, ale ojciec wziął nożyczki do drutów i poszło założyłam teraz srebrne i moja pierwsza reakcja "ale ku*wa zwisy" moja mama stwierdziła, że nigdy nie będę normalna.

Cytat:
jasne,
czesc napisz coś o sobie,

a ja własnie się dowiedziałam że nie mam spr jutro z niemca
Stary 2010-01-18, 19:49   #2307
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Agnieszka, ale wole Aga, Agu, Aguś coś o sobie...hmm.. jestem dziwna a może lepiej by brzmiało pozytywnie zakręcona, o ^^ zboczone poczucie humoru mam, więc mogę was tu zgorszyć czasem
a jeśli chodzi o mature to polski angielski i matme zdaje na podstawie, biologie i chemie rozszerzenie.. w co ja się wpakowałam to ja nie wiem, ale tak to jest jak się chce marzenia z dzieciństwa spełniać ^^
A to tak jak my.
Nie zgorszysz, nie obawiaj się

A na co chcesz iść ?
Stary 2010-01-18, 19:49   #2308
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
no tak, szkoła sprzyja depresji

a jaka będzie radość jak reszta będzie szła do szkoły a my (też mam 1 lutego) będziemy miały wolne
mi też ferie się zaczynają 1 lutego. Nie mogę już się doczekać, jescze dwa tygodnie

Cytat:
Witam

Ile wy piszecie, nie było mnie parę dni a tu tyle do czytania. Postaram się to jakoś nadrobić. Tylko kiedy znależć na to czas. Wy też macie tyle nauki??? I jescze te zamieszanie związane ze studniówką.

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010

Edytowane przez sylabud
Czas edycji: 2010-01-18 o 19:55
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:53   #2309
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
A to tak jak my.

A na co chcesz iść ?
no to fajnie, nie będe musiała się hamować

medycyna... oczywiście się dostane! pomijając fakt że próbną maturę z bio napisałam na 45% [głupie błędy, nieprecyzyjne odp + niedoczytanie poleceń kluczem do sukcesu! ] a za powtórki z chemii tak na dobrą sprawe zaczynam teraz to hm.. powodzenia :P
alternatywą jest fizjoterapia lub dietetyka

jak dobrze że mam już ferie
Stary 2010-01-18, 19:58   #2310
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Aga

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość

mam jutro spr. z bio, a z tego co widzę, to znaczna większość mojej klasy coś niezbyt ma ochotę do nauki dokończę zaraz matmę, wydrukuję jakieś zadania z matur z bio. i poczytam z książki, może się zapamiętam
Brawo!

a Ty jeszcze musisz uczyć się na ten spr ?
u nas już nie muszą na te przedmioty, których nie zdają
i ja już też po feriach nie muszę chodzić na inne niż maturalne lekcje, a jesli chodzić, to nie ma już sprawdzianów itd.
z geo już pani nawet lekcji nie prowadzi. kochana kobieta.
taka... ludzka
swojej klasie (klasa tżta) sprzedała jak alkohol wnosić... ech. szkoda, że więcej nie ma takich nauczycieli.

Cytat:
A to tak jak my.

A na co chcesz iść ?
no właśnie

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-01-18 o 20:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości