Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 17:55   #3871
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Tak kupiłam to bolerko, ale i tak wiem ze w tym zmarzne bo jest któtkie więc kombinuje jeszcze białą kurteczkę. A dziś zadzwonił do mnie sam ksiądz! bo nie uzupełnił danych o świadkach

Obiecuje kochane pokazać wam foteczki jak tylko bede miala pote czas i fotki! bo na te od fotografa trzeba bedzie poczekac bo sesje robimy po ślubie.
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:00   #3872
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

czesc dziewczynki
jej cos malo sie udzielam ostatnio ale jakos tak wychodzi..moze jakos sie to polepszy....
mam teraz kolokwia dosc trudne i mnostwo nauki...
motylku ja mialam normalnie teraz@ dziwnie ale tak jakos znowu przestalismy sie starac i @ przyszla regularnie ehhh takze nast mozesz wpisac na 8 lutego
karolinkobedziesz miec synusia 3maj sie mocno i niewolno ci zle myslec wszytso bedzie ok kochana tule cie mocno
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:08   #3873
Linka24
Wtajemniczenie

Ja tez słabo sie już udzielam...
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:37   #3874
aa2
Zakorzenienie

spokojnie kochane, powychodzicie za maz, pozdajecie kolokwia itd to do nas na spokojnie wrócicie my caly czas czekamy
czekamy tez na inne dziewczyny które pewnie teraz są zajete no i na naszą anule_81-ciekawe jak sie czuje no i na starą panne -mam nadzieję że u niej wszystko w porządku
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:58   #3875
giovi13
Raczkowanie

Czesc dziewczyny!
Nie wiem,czy ktokolwiek mnie tu jeszcze pamieta?Bylam tutaj ostatnio pare miesiecy temu,potem nie mialam kontaktu z internetem i dlatego sie nie udzielalam...

Jesli wybaczycie i przyjmiecie poraz kolejny to bardzo mnie to ucieszy
giovi13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:12   #3876
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Hej Giovi!!!

A my po przytulankach taka mila niespodziewanka po pracy
a zaraz na trening!!

Smutno mi troche ... bo wlasnie rozmawialam z mama i nie powodzi im sie znowu za dobrze, znow problemow sie nazbieralo Otworzyla kolejny sklep, musi juz placic czynsz, a nie ma za co zatowarowac, z drugiego tez nie moze przerzucic rzeczy bo z kolei tam nie bedzie czym kasy robic i .... Ale nie slucha sie corki, ktora chce tylko dobrze dla niej i mowila ze lepiej miec jedna nadzieje niz dwa stresy....

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Musze koniecznie isc w czwartek na zakupy i utopic smutki ... Niech konto placze a nie ja
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:34   #3877
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

witajcie!
wiecie co, ja też wzięłam się za siebie, wykupiłam karnet na basen i chodzę niemal codziennie na godzinkę popływać i muszę przyznać że od razu czuję różnicę, czuję się lepiej fizycznie i psychicznie, niedługo wykupię też karnet na fitness i w ogóle będzie super, muszę wrócić do formy sprzed kilku lat, chcę w wakacje wyglądać już lepiej. Ograniczyłam też niezdrowe jedzenie, jem więcej warzyw i owoców, staram się nie jeść kolacji choć to trudne bo nie lubię się kłaść spać głodna. Powiem tak: nie jestem na jakiejś drastycznej diecie, po prostu odżywiam się zdrowiej i nieco mniej, no i przede wszystkim ruszam się! no a tak poza tym to u mnie i mojego męża nie jest za ciekawie, w tym miesiącu kochaliśmy się tylko RAZ!!!! to jest jakiś obłęd, bo nawet nie wiem dlaczego on nie chce kiedy go pytam, twierdzi że chce mieć dziecko ale nic w tym kierunku nie robi, za tydz mam dostać @ i wiem że do tego czasu nic się nie wydarzy, zaczynam podejrzewać że go już nie pociągam... smutno mi przez niego
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:53   #3878
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Nie wiem,czy ktokolwiek mnie tu jeszcze pamieta?Bylam tutaj ostatnio pare miesiecy temu,potem nie mialam kontaktu z internetem i dlatego sie nie udzielalam...

no witaj z powrotem , ja Cię pamietam i pamietam że ty chyba byłas za fasolkowana??? mam nadzieję że sie nie myle zaraz sprawdzę na naszej liscie
Stary 2010-01-18, 20:19   #3879
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no właśnie ja to niebardzo sie nadaję do takiego obserwowania w tym problem ale już nie marudzę wyżaliłam co mi lezy na serduchui teraz już spokój, co do przytulania sie to w sumie przytulamy sie dość często, i jest to zazwyczaj chęć na przytulanki no nic nie mam innego wyjścia niż zdać sie na los

Lady a masz możliwośc pojścia do innego lekarza? bo tan jak jest jakimś konowałem to za wiele Ci nie pomoże
Mam możliwość... tylko też zbyt wiele wyboru na NFZ nie mam. Do tego co bardzo mi zależy iść będę dzwoniła jutro, bo jeszcze mam ostatnią możliwość do innej przychodni. I tam się okaże czy muszę czekać aż tak długo czy nie... Ten lekarz jest fajny (Zagórski) bo słyszałam, że u niego nie ma różnicy w traktowaniu czy na NFZ czy prywatnie. Z resztą koleżance kiedyśpowiedział (bo chciała iść do niego prywatnie) "A co Pani myśli, że prywatnie to będę inaczej traktował?"

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
i co teraz zrobisz kochanie??

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

NO WŁASNIE KOCHANIE MASZ RACJE BO POWIEM WAM COS.. MI TO SIE WYDAJE ZE PRZEZ TE CIAGŁE SPRAWDZANIE, LICZENIE, ITD. WSZYSTKO MI SIE ROZLEGULOWAŁO.. KIEDYS O TYM NIE MYSLAŁAM NIE LUICZYŁAM NIE SPRAWDZAŁAM NICZEGO I MIAŁAM @ JAK W ZEGARKU CO DO ANIA I GODZINYWIEC COS W TYM MUSI BYC
Kasiulko jak napisałam wyżej... a jak się nie uda to pójdę do innego prywatnie..

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Lady
zdrowie najwazniejsze, zmien lekarza!!!!
Maggie
dzieki, juz zglupialam, nie pamietam na ktorym watku wstawialam, jestem tez na 30tkach fitness i czasem na lipcowkach wiec mi sie pomerdalo

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

ostatnio zamawilam spodnie na allegro, ale niestety jestem miedzy rozmiarami i musialam oddac. wkurzylam sie bo nie mam w czym chodzic. w sobote pojechalam z mezem do centrum handlowego ale nie bylo fajnych ciazowek, a jak byly to wisialy na mnie. w akcie desperacji weszlam do Housa, pierwszy raz w zyciu bo zawsze wydawal mi sie zbyt mlodziezowy ale widzialam duze obnizki i kupilam sobie biodrowki w ktorych nigdy nie nosilam. a teraz leżą super i kosztowaly 49zl jestem bardzo zadowolona
zmienie, dziękuję

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie zamieszkam z tesciowa ani z moja mama ... W sensie jakbym miala z TZ przy nich mieszkac, Zwariowalabym! Z moja mama to jeszcze da sie wytrzymac, bo ona sie nie wtraca, ale tesciowa?? o nieee.....
Mialabym dzien w dzien rewizje co i jak zrobilam, czego nie zrobilam, co powinnam zrobic itd mialabym wytyczone co nastepnego dnia ma byc na obiad i jeszcze jak dokladnie mam to zrobic. Nie ma mowy... TZ mi zaproponowal zebysmy z jego mama zamieszkali, bo ona swojego faceta z domu wyrzucila i sama mieszka i ze oplaty duze itd, ale mnie to nie obchodzi, ja lubie pokrzyczec jak sie bzykamy, lubie poprzaklinac sobie, lubie bzyknac sie na srodku salonu i nie chce sie z niczym hamowac
My z TZ mieszkaliśmy u jego mamy przez 3lata, i to już było dość, nie powiem bo sie nie wtrącała ale nie było prywatności, ani pobiegac sobie po nagu, ani sie porządnie bzyknąć... ciągle trzeba było się być cicho bo może akurta stoi za drzwiami, ale za to teraz nadrabiamy... wyprowadziliśmy sie w końcu na wynajmowane i teraz widac ta różnice można szaleć
Nie dziwota bo zaszłam w ciąże miesiąc po przeprowadzce...[/QUOTE]

heh kochane... coś o tym wiem, właśnie ten brak prywatnosci mnie najbardziej boli.. Tylko niestety wynajmowane mieszkanie cholernie drogo wychodzi

buziaczki doczytam jutro w pracy

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:25   #3880
giovi13
Raczkowanie

Dobrze pamietasz aa2
To juz 22 tydzienTroche sie u mnie ostatnio wydarzylo.Z powodu maleństwa przyspieszylismy date slubu no i od ponad tygodnia jestem mężatką.
Wiemy już,że w moim brzuszku mieszka SYNEK
Stary 2010-01-18, 20:50   #3881
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
witajcie!
wiecie co, ja też wzięłam się za siebie, wykupiłam karnet na basen i chodzę niemal codziennie na godzinkę popływać i muszę przyznać że od razu czuję różnicę, czuję się lepiej fizycznie i psychicznie, niedługo wykupię też karnet na fitness i w ogóle będzie super, muszę wrócić do formy sprzed kilku lat, chcę w wakacje wyglądać już lepiej. Ograniczyłam też niezdrowe jedzenie, jem więcej warzyw i owoców, staram się nie jeść kolacji choć to trudne bo nie lubię się kłaść spać głodna. Powiem tak: nie jestem na jakiejś drastycznej diecie, po prostu odżywiam się zdrowiej i nieco mniej, no i przede wszystkim ruszam się! no a tak poza tym to u mnie i mojego męża nie jest za ciekawie, w tym miesiącu kochaliśmy się tylko RAZ!!!! to jest jakiś obłęd, bo nawet nie wiem dlaczego on nie chce kiedy go pytam, twierdzi że chce mieć dziecko ale nic w tym kierunku nie robi, za tydz mam dostać @ i wiem że do tego czasu nic się nie wydarzy, zaczynam podejrzewać że go już nie pociągam... smutno mi przez niego
Napewno tak nie jest
Napewno go pociagasz, tylko faceci sa dziwnie skonstruowani ...
Mimo ze pragna, boja sie. Wbrew pozorom to my jestesmy silniejsze i psychicznie i fizycznie. Moim zdaniem po prostu ma watpliwosci czy poradzi sobie w roli ojca, albo przejmuje sie jesli cos nie wychodzi ... Powinniscie powaznie porozmawiac i wyjasnic sobie wszystko
Takie rozmowy bardzo dobrze robia dla zwiazku. Wiem co mowie!

A co do sportu- tez mam takie odczucia Wlasnie wrocilam z silowni i czuje sie po prostu wysmienicie Najpierw posteperkowalam troche, potem rowerek i cwiczenia na brzusio- jutro beda mega zakwasy !!
Ale kocham to uczucie, uczucie wymeczenia, spocenia i taka swiadomosc ze cos fajnego zrobilam

Cytat:
Dobrze pamietasz aa2
To juz 22 tydzienTroche sie u mnie ostatnio wydarzylo.Z powodu maleństwa przyspieszylismy date slubu no i od ponad tygodnia jestem mężatką.
Gratulacje!!
Tez myslalam ze bylas zafasolkowana, ale pewnosci nie mialam
Matulu, to juz 22 tydzien!!!!!!!!!!
Jak ten czas leci .... Macie juz imie dla synusia?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 20:57   #3882
aa2
Zakorzenienie

giovi13 gratulacje z okazji slubu, co do ciąży to super że wszystko ok i już 22 tydzień, za niedługo bedziesz juz mogła przytulić syna podejrzałam na liście i masz termin jakoś na 20 maja to prawie tak jak miałam ja tylko że ja na początku
boże jak sobie pomyslę ile rzeczy się wydarzyło odkąd jestem tu na forum to aż sie wierzyć nie chce, niektóre za chwilę będą rodzić inne są zafasolkowane itd

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cosma podziwiam Cię za te ćwiczenia , zrzucanie kilogramów no i oczywiście za rzucenie palenia ja ogólnie jakoś nie mogę sie zmobilizować do ćwiczeń i wogóle , a ty proszę muwisz i robisz
Stary 2010-01-18, 21:00   #3883
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
giovi13 gratulacje z okazji slubu, co do ciąży to super że wszystko ok i już 22 tydzień, za niedługo bedziesz juz mogła przytulić syna podejrzałam na liście i masz termin jakoś na 20 maja to prawie tak jak miałam ja tylko że ja na początku
boże jak sobie pomyslę ile rzeczy się wydarzyło odkąd jestem tu na forum to aż sie wierzyć nie chce, niektóre za chwilę będą rodzić inne są zafasolkowane itd

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cosma podziwiam Cię za te ćwiczenia , zrzucanie kilogramów no i oczywiście za rzucenie palenia ja ogólnie jakoś nie mogę sie zmobilizować do ćwiczeń i wogóle , a ty proszę muwisz i robisz
Wiesz sama z siebie pewnie bym nie dala rady z TZ mobilizujemy sie nawzajem, bo nie wiem czy mowilam razem chodzimy

Poczytajcie to http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...wiadomosc.html normalnie szok Kichanie jako metoda antykoncepcyjna
Stary 2010-01-18, 21:06   #3884
aa2
Zakorzenienie

nie no z tym kichaniem to sie teraz usmiałam
Stary 2010-01-18, 21:15   #3885
Cosmaaaaaaa
BAN stały

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...wiadomosc.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 21:19   #3886
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość

tak podeślij jeszcze parę linków i z wrazenia nie zasne
Stary 2010-01-18, 21:23   #3887
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Nie, to juz wsio co ciekawego znalazlam

Ale beka co? nie wiedziec ze jest sie w ciazy.... i te malenstwo ! Kurczen nie ma nic na temat czy przezylo ...

A co do metod to hm no comments ale to byly inne czasy przeciez Moj TZ tez jest mega oszczedny, ale gumki zawsze zmienial

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Ale masz ostry avatarek has has
Stary 2010-01-18, 22:05   #3888
aa2
Zakorzenienie

tyle tu o staraniach o dzidzie i w ogóle a nie nalezy zapomnieć o tym żeby i cos sex-ownego sie znalazło

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

dobra widzę że już nikogo nie ma to i ja się pożegnam
dobranoc wszystkim

ale wpadne jutro i znowu was będe zamęczać:hahah a:
Stary 2010-01-19, 06:57   #3889
marlenka0505
Zakorzenienie

scio bardzo, bardzo baaaaardzzoooo dziękuję za materiały. Są naprawdę super
aa2 co do mówienia do teściowej mamo, to mi takie swobodne mówienie zajeło jakieś 5 lat, trzeba przywyknąć.
Cytat:
Dobrze pamietasz aa2
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i pogłasiaj syneczka od wirtulanych cioć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 07:25   #3890
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
chciałąm powiedzieć że nastrój już mi sie poprawił, stwierdzam że zawsze byłam kumata itd ze wszystkim dawałam sobie rade to i ze zrobieniem dzidzi też sobie dam
byłam własnie na spacerku, mimo że pada snieg i jest chłodnawo dobrze mi to zrobiło
co do mieszkania z teściami i rodzicami ja zawsze mówiłam NIE!!! chodzi mi strikte o mieszkanie w jednym mieszkaniu , ale jezeli chodzi o to że byliby w sąsiedztwie to mysle że dałoby radę ale to też zależy od nas samych, ja mam akurat tak fajnie że teściowa raczej do niczego by sie nie wtrącała a jakby spróbowała to mój tż zaraz by ja "naprawił"
a z drugiej strony to np moja kuzynka mieszka po sąsiedzku z rodzicami i powiem wam że czasem jest fakjnie a czasem sie wkurzają ale to chyba już tak jest trzeba się dogadać i przyzwyczaić i na pewno bedzie ok
motylku jak od poczatku dasz jej do zrozumienia że robi ci przykrośc gdzyby sie wtrącała to myslę ze po pewnym czasie to by sie skończyło- hmmm no chyba że jestem w tym przypadku optymistką?
Asia ale masz zarabisty avatarek
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Na kawe musimy kiedyś skoczyć, siostruniu
powiem Ci, ze wczoraj o tym myslalam i jak sie zrobi cieplo to kto wie
Cytat:
Czesc dziewczyny!

welcome back normalnie! Gratuluje zamazpojscia i synusia

Dziewczynki,
a mnie moj tz tak wkurza od niedzieli, ze normalnie wczoraj wzielam goracy prysznic-tak sie zrelaksowalam, a ten przylazl i same pretensje tak mnie wkurzyl, ze az mnie cale podbrzusze bolalo i myslalam, ze zaraz przez niego dostane @ z tych nerwow - ja mu wyprawie dzisiaj imieninki
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 07:35   #3891
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
scio bardzo, bardzo baaaaardzzoooo dziękuję za materiały. Są naprawdę super
aa2 co do mówienia do teściowej mamo, to mi takie swobodne mówienie zajeło jakieś 5 lat, trzeba przywyknąć.

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i pogłasiaj syneczka od wirtulanych cioć.
Proszę bardzoCieszę się, ze się przydały.

Maggie, czy Twój TZ ma dziś imieniny? Czyżby był Mariuszem?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 07:38   #3892
lei83
Raczkowanie

GG do lei83

Witajcie dziewczynki
Aż sama nie mogę uwierzyć, że piszę tak wcześnie, bo niestety śpioch ze mnie, ale byłam dziś na badaniach . Wyniki dopiero w sobotę, ale mój tż już zapowiedział, że odbierze sam i nie pokaże mi ich wogóle, aż do czasu kolejnej wizyty, żebym w razie czego niepotrzebnie się nie denerwowała i nie "przekopywała" internetu w celu sprawdzenia, jak to zwykle bywało . Muszę Wam powiedzieć, że się miło "rozczarowałam", kiedy pani w kasie powiedziała mi, że badania w ciąży są bezpłatne . Tutaj jest tak, że mimo książeczki trzeba zapłacić tzw. "ticket", potem można to sobie odliczyć od podatku, ale zapłacić trzeba. Taka paranoja . Tak więc wróciłam do domu i teraz się zastanawiam co robić, przez całe długie przedpołudnie. Godziny snu mi sie przestawiły, chodzę spać nawet o 3 nad ranem, ale za to śpię do oporu. Robie sobie śniadanko, muszę się rozgrzać, bo na dworze zimno niestety.

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Maggie, czy Twój TZ ma dziś imieniny? Czyżby był Mariuszem?

Ojej dziś Mariusza?? Mój szwagier ma tak na imię

Aniołek 17.09.2008r. [*]
nasz ślub
09.12.2009r.
dwie kreseczki 19.12.2009r.
...zostań z nami fasolko...

http://s5.suwaczek.com/20100826254353.png

lei83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 07:42   #3893
LadyMK
Zakorzenienie

Dzien dobry z ranka
Tak skromnie, bo nie mam za bardzo weny
Wczoraj z TŻtem oglądaliśmy film "Templariusze. Miłość i krew" - fajny nawet, tylko koniec mnie zaskoczył, bo nie pokazali do końca chamy :P

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 08:03   #3894
serduszkowata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Motylek i Maggie, ja mocno trzymam za wasze styczniowe fasolki!!!. Ktos musi zaczac pomyslnie ten nowy rok
to ja też się dołączam i mocno zaciskam

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
jeju dziewczyny ale miałam dziś sen... śnił mi się chłopak który podobał mi się strasznie zanim poznałam tz, pisałam wam kiedyś o nim... nigdy razem nie byliśmy bo on raz dawał sygnały na plus a raz zupełnie odwrotne... w sumie sytuacja z nami nie była wyjaśniona i może dlatego nieraz sobie myślę co by było gdybym kiedyś nie była taka bierna jeśli chodzi o szczerą rozmowę z nim no i dziś w nocy śnił mi się!!! i to jak!!! aż się obudziłam i zastanawiałam się czy misio mocno śpi i przypadkiem nie słyszał jak wypowiadam imię innego;P bo mogło się i tak zdarzyć... jejku kocham mego tz ale przez niewyjaśnioną sprawę z tamtym nie mogę o nim zapomnieć... wiecie taka niedokończona sprawa... nie wiem co zrobić, czy spotkać się z nim i porozmawiać o tym wszystkim czy dać sobie spokój??
ja bym dała sobie spokój, bo jeszcze więcej wtedy będziesz o nim myślała i niepotrzebnie Ci się to namiesza w związku z TŻ

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Ja tez słabo sie już udzielam...
to zupełnie tak jak ja - jakoś mnie przymuliło chyba

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Dobrze pamietasz aa2
Gratuluję synka w brzuszku i zamążpójścia

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 08:04   #3895
lei83
Raczkowanie

GG do lei83

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Dzien dobry z ranka
Tak skromnie, bo nie mam za bardzo weny
Wczoraj z TŻtem oglądaliśmy film "Templariusze. Miłość i krew" - fajny nawet, tylko koniec mnie zaskoczył, bo nie pokazali do końca chamy :P
A propos filmów, zastanawiamy sie z tż-em nad Avatarem ostatnio. Warto pójść??

Zapomniałam Wam powiedzieć, w sobotę po raz pierwszy ogladałam włoska edycje Tańca z gwiazdami, chociaz to już bodajże szósta z kolei. Mówię Wam porażka na całej linii. Oglądałam co prawda do końca z ciekawości, ale Ci ludzie naprawdę nie potrafią tańczyć.W sumie to amatorzy, więc nie ma się co dziwić, ale w Polsce to wygladało o niebo lepiej. 2 pary dostało nawet 0 punktów od "włoskiej czarnej Mamby" ( choć ta jest blondynką ).
Jedną z najlepiej tańczących "gwiazd" był oczywiście słynny Ridge z Mody na sukces, Ron Moss i chyba dlatego wogóle chciałam to obejrzeć, choć nie jestem zwolenniczka tego "tasiemca".

Aniołek 17.09.2008r. [*]
nasz ślub
09.12.2009r.
dwie kreseczki 19.12.2009r.
...zostań z nami fasolko...

http://s5.suwaczek.com/20100826254353.png

lei83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 08:41   #3896
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane!
Giovi jasne że Cię pamiętamy, powiem Ci że pamiętałam że jesteś w ciąży ale że to 22 tydzień to szok że tak szybko czas leci

Linka powiem Ci co do ślubu że na początku może i będzie Ci chłodno, ale zaraz emocje urosną i będzie Ci gorąco, ja byłam na ślubie w lutym i listopadzie zeszłego roku i na początku koleżanki szły w bolerkach i podczas mszy ściągały

Dziewczynki jak tam się czujecie?

Asiu ja to trzymam za Ciebie kciuki i wiem że na 10000000% uda Ci się szybko znowu zajść w ciąże
Zresztą wiem że wszystkim wam się uda szybko, jakoś mam dobre przeczucie że najbliższy miesiąc będzie owocny

A u mnie nuda nie mam co pisać o sobie, bo tylko praca i wracam padnięta do domu i nic mi się już nie chce, więc tylko obiad i się lenie.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:23   #3897
giovi13
Raczkowanie

Witam dziewczynki!
Dzięki wielkie za życzenia
Maluszka już pogłaskałam od cioć,ale jeszcze chyba śpi,śpioch jeden
Wiem,że czas leci.Pamiętam pierwsze tygodnie i strach,że stracę to maleństwo.Już chciałabym przytulić go do siebie i pewnie nie zdąże się obejrzeć,a on już będzie z nami

Troche musze nadrobić Wasze wpisy,bo jestem z lekka skołowana.

Miłego dzionka..
Stary 2010-01-19, 09:50   #3898
Cosmaaaaaaa
BAN stały

No, leci ten czas jak szalony.... Ja widze to po Julku np jeszcze niedawno taki malusi i tylko spal i jadl, a teraz? Male diablisko wyroslo Dae popalic Anicie ze szok Ma prawie 8 miesiecy!!

Zobaczysz, nim sie obejrzysz Twoj synus bedzie sie za laskami ogladal
Stary 2010-01-19, 09:54   #3899
Pamela86
Zakorzenienie

Hejka!
Nadal brak @ mija dzisiaj 32dc a tu nic martwie troche bo nadal plamie to juz 12 dzień, jutro wybieram sie do gina jesli do tego czasu @ nie przylezie i zobaczymy co powie...

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:01   #3900
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
jeju dziewczyny ale miałam dziś sen... śnił mi się chłopak który podobał mi się strasznie zanim poznałam tz, pisałam wam kiedyś o nim... nigdy razem nie byliśmy bo on raz dawał sygnały na plus a raz zupełnie odwrotne... w sumie sytuacja z nami nie była wyjaśniona i może dlatego nieraz sobie myślę co by było gdybym kiedyś nie była taka bierna jeśli chodzi o szczerą rozmowę z nim no i dziś w nocy śnił mi się!!! i to jak!!! aż się obudziłam i zastanawiałam się czy misio mocno śpi i przypadkiem nie słyszał jak wypowiadam imię innego;P bo mogło się i tak zdarzyć... jejku kocham mego tz ale przez niewyjaśnioną sprawę z tamtym nie mogę o nim zapomnieć... wiecie taka niedokończona sprawa... nie wiem co zrobić, czy spotkać się z nim i porozmawiać o tym wszystkim czy dać sobie spokój??

Ja bym dała spokoj bo sie jeszcze w jakis romans wkrecisz i potem bedziesz załowała

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości