|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
moim zdaniem już przebrane, wiecej rzeczy znajdziesz w olipmie i galerii orkana
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
W bliższych stronach (choć prawdę mówiąc nie wiem, gdzie mieszkasz, ale to blisko centrum) widziałam takie w Galerii Amsterdam, to ulica chyba Radziszewskiego, niedaleko Archiwum i kina Bajka. Ceny nie pamiętam... A i w Rossmanie koło Saskiego widziałam też, stał koło działu AGD, na górnej półce, jakoś sporo przeceniony. Żeliwny stojak ze szklaną miseczką, na którą wlewasz olejek.
|
|
|
|
#3093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki, wiem gdzie jest ta ulica, także wybiorę się tam i może znajdę ten zakład . mam nadzieję, że będą potrafili to naprawić |
|
|
|
|
#3094 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie kupie żel do mycia twarzy Joanny? Gruszzzka albo arbuz
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
A szukałaś w Rossmanie?
Ech ja znow z pytaniem- gdzie w Lublinie można iść napić się pysznej czekolady w wielu smakach?
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny!
![]() gdzie w Lublinie dostanę taki jedwab https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...b-w-plynie.htm ? albo inne produkty tej firmy ![]() wiem, że ich produkty są w Super Farmie, ale w Lublinie chyba SF nie ma? pomóżcie
|
#3098 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
z tej serii produkty sa przynajmniej w zmc w aptekach i w cezalu waxa mozna kupić.... Więc podejrzewam ze w Lbn tez jak poszukasz to znajdziesz:
przy czym jak sie zdecydujesz na waxa w postaci maski do wlosow to polecam inna firmę Henna Treatment wax
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-01-16 o 16:23 |
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Duży wybór na stronie ☠☠☠☠☠☠☠ - odbiór osobisty ![]() Tak jak psała _ilo_ na Świętoduskiej
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za szybką odpowiedź!
no nic, będę musiała się trochę nałazić, jak to w Lublinie
|
#3104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny poszukuję sukienki podobnej do tych w załącznikach i oczywiście w rozsądnej cenie
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Rozeznanie
|
ja już po wycieczce w poszukiwaniu materiału na sukienkę, więc podsumuję sklepy z materiałami/tkaninami, proszę uzupełnić, jeśli coś pominę
ul. lubartowska (w połowie drogi pomiędzy królewską a tysiąclecia)- mały sklep z ciekawymi tkaninami, pojedyncze bele ul. kowalska - 2 sklepy na dwóch różnych końcach i przeciwnych stronach, w tym bliżej zamku - podszewki, tiule, pasmanteria, zasłonkowe i firankowe materiały, w tym przy lubartowskiej - wszystko i nic ![]() ul. bodajże furmańska, a na pewno boczna kowalskiej - malutki sklepik, materiały typowo spódnicowo-garsonkowe, mały wybór, tanie ul. świętoduska, w bramie - spory wybór kolorystyczny wszystkiego, tkaniny standardowe, trochę pasmanterii, ciekawe wzornictwo też się zdarza ul. zamojska - kilka sklepów po obu stronach po stronie ul. bernardyńskiej sklep głownie z firankami, materiałami firankowymi, akcesoriami firankowymi, końcówki innych tkanin - obecnie duże przeceny na wszystko(delikatna pudrowa wełna 5zł za metr!!!!) - według pracownicy nie likwidują sklepu ![]() po tej samej stronie gdzieś na wysokości przystanku mpk kolejny sklep - spory wybór materiałów typowych, na różne pory roku, kolorystyka, wzornictwo polski standard ![]() kolejny sklep - mniejszy ale bardzo dużo materiałów upakowanych, ciekawsze tkaniny niż w poprzednim kolejny sklep po schodkach - ślubne tkaniny i dodatki, różne koronki, hafty po drugiej stronie ulicy w żółtym budynku, po kilku schodkach - typowy sklep z materiałami, na plus ul. stolarska, boczna zamojskiej - głownie materiały firankowe i zasłonowe, trochę zwykłych tkanin, zdarzają się perełki ul. kapucyńska - spory wybór, ładne tkaniny ul. peowiaków - na szyldzie napisane 'włoskie tkaniny', to prawdopodobnie sklep przeniesiony z krakowskiego, bo te same panie sprzedające, duży wybór, ciekawe kolory,niespotykane wzory, sklep inspirujący ul. głęboka - 2 sklepy, pierwszy 'renex' w nowym pasażu, w głębi, tuż za rogiem 'łosia', duży wybór, tkaniny inne niż w typowym sklepie, ciekawe, polecam drugi sklep w starym pasażu we wnęce między sukniami slubnymi a sklepem komputerowym - na wystawie upominki/drobiazgi do domu, w sklepie też pościel, ręczniki, ale i materiały, nieduży wybór, ale akurat tu znalazłam poszukiwany odcień ![]() ul. zemborzycka, sklep jo-ko w domku jednorodzinnym, tkaniny ładne ale typowe, niezbyt duży wybór
Edytowane przez _agatka Czas edycji: 2010-01-17 o 22:47 |
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie czy w tym rosmanie pod saskim, albo w naturze na świętoduskiej są duże wałki do włosów i za ile?
|
|
|
|
#3109 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;16543829]ja proponuję zajść do hurtowni fryzjerskiej wyjdzie taniej .. na zamojskiej jest jedna ..[/QUOTE]
A no właśnie myslałam że wyjdzie drożej bo tam jakieś profesjonalne. |
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
W Sinusie na Zamojskiej kosmetyki np. profesjonalne Loreala są nawet 40zł droższe niż na allegro...
pamiętam, że chciałam tam kupić serum do pasemek(myślałam, że zaoszczędzę na wysyłce, którą muszę zapłacić kupując na all )
|
|
|
|
#3112 |
|
Konto usunięte
|
czy ja wiem.. ja bym w rossmanie 4 wałków za 20 zł nie kupiła.. ja kupowałam jakieś 2 lata temu wałki bo mi do szkoły były potrzebne .. wcale mnie drogo nie wyszło.. nie pamiętam ile ale znaczniej się opłaca tam..
|
|
|
|
#3113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.qype.pl/place/555632-Nale...-Zadora-Lublin duży wybór i najlepsza czekolada jaką w życiu piłam ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- ja bym pleciła polwell( Polwell - Hurtownia fryzjerska / Polska · Lublin, "Oddział Lublin 1". Kowalska 14 20-115 LUBLIN tel. +48815348036 lublin1@grupa.polwell.pl) najtanszy z sklepow fryzjerkich w lbn (ps.powiedz ,ze jestes ze szkoly fryz na spokojnej ,nie sprawdzaja legitek a masz 25 % znizki )a i dziewczęta pytanie ode mnie gdzie kupie baze pod podkład z soray-a?
Edytowane przez MariannaB Czas edycji: 2010-01-18 o 18:27 |
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
rozgladalam sie kiedys za maska do wlosow itp. i z trzech sklepow: na kowalskiej, 2 na zamojskiej-sinus i chyba stella , tam na kowalskiej kazda rzecz byla o kilka zlotych drozsza,ale znizka 25 procent to nawet sporo wiec wtedy moze i wychodzi taniej
\a co to walkow polecam allegro bo tam zdecydowanie taniej niz w drogeriach |
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam ostatnio w rossmanie. |
|
|
|
|
#3118 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Głowy sobie uciąć nie dam, ale chyba mignęła mi na stoisku Golden Rose w Leclercu na Turystycznej.
|
|
#3119 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
Duże wałki ja znalazłam w Tesco. W Rossmanie takich dużych nie było.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

przynajmniej tak w solarisie mówią
. mam nadzieję, że będą potrafili to naprawić