|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Ja tam fistaszki na oku mam tylko co z tego skoro dziupla w remoncie
|
#3422 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Eenax, bardzo ładny aw
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak cudnego zdjęcia ślubnego jak Wy to ja nie mam
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja, a ja!? ---------- Eenax, o ja cię! Cudnaś!
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-01-18 o 22:50 |
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Szara Różo, Ty również rzecz jasna
![]() No to uwaga - wybieram się spać. Życzę wszystkim kolorowych snów ![]() Ciao
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Ty tez
Jak już orgia to im więcej tym lepiej ![]() Thx.
|
#3429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uffff!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrej Nocy wszystkim |
||
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Późno już się robi (23 na mojej Omedze).
Czas iść do łóżeczka ![]() Dobrej nocy w obieciach Morfeusza (koszykarza, piosenkarza, aktora, sponsora, ... itp. niepotrzebne skreślić).
|
#3431 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak mi się przypomniało - u mnie w mieście jest Dom Pomocy Społecznej, mieszka w nim starsza pensjonariuszka, która zawsze miała wzorcowo zasłane łóżko w swoim pokoju, obojętnie, o której godzinie opiekunka/pielęgniarka by nie weszła. Po jakimś czasie okazało się, że starsza pani śpi w fotelu, bo szkoda jej "demolować" posłanie Cytat:
Morfina dożylnie? ![]() Nie wiem, co dobrego ( ), ale otręby + jogurt naturalny + jakiś rozdrobniony owoc to idealna kolacja dla dbających o linię Jadłem kiedyś takie "kolacje" i sprawdzało się (czas przeszły ) bez zarzutów Cytat:
Cytat:
![]() Ja również nie rozumiem tej porady
|
||||
|
|
|
#3432 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Całej drużyny koszykówki życzę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawo, taaaaaak!!! Całą drużynę przyjmę, a jak!
Szara Różo, wzajemnie ![]() Gryksie, że niby deprawatorka ze mnie??? Dobranoc |
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór .
czym sie różni feminite du Bois nowe od starej wersji Shiseido ?
|
#3435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) i córka.A co do kołderek...Spaliśmy kiedyś w łożu małżeńskim,każdy pod swoja kołderką. Stwierdziłam,że się od siebie "oddalamy",nie ma przytulanek itd...,więc kupiłam wieeelką kołdre,żeby nikomu w nocy nie brakowało, i co... Śpie teraz na wersalce pod ta wieeelka kołdrą sama....z psemNo nie mogę znieść chrapania,mogę zabic w afekcie ![]() Eenax,piękny Avatar |
||||
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Chrapanie..... Mój ojciecj chrapie tak,, że słychać go w drugim pokoju, na dodatek chrapie w każdej pozycji
:haha ha:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będzie jak nowy ![]() etopiryna? ![]() ![]() ano ![]() ![]() ale ja jestem nieczynna (@) ![]() i chłop 30 kilometrów ode mnie ![]() czyli z zaspokajania głodu nici ogólnie ![]() Cytat:
do jednego łóżka się cała na raz zmieści? w sensie ze drużyna?
|
||
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Kuchnia, pogięło mnie doszczętnie
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na swoim przykładzie powiem,że byłam martretowana przez męża w postaci kilkunastu pobudek w nocy,byłam wyczerpana i nerwowa,i tylko dodatkowy pokój uratował mnie przed dokonaniem zabójstwa na własnym małżonku ![]() A tak na poważnie to nie wiem,czy te nocne tortury nie przyczyniły się do moich zaburzeń lekowych. Przecież takie ciągłe wybudzanie to jak chińskie tortury! Potem byle dzwięk stawia człowieka na równe nogi.Tu pięknie zapadasz sie w sen...odpływasz....A tu trach w łep
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
A co licytujesz?
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Edyto - wcale ci się nie dziwię. Człowiek jest wiecznie niewyspany, napięty, nerwowy i rozdrażniony.
Dobranoc wszystkim
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ponoć w starym piecu diabeł pali
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-01-19 o 12:08 |
|
|
|
|
#3445 | |
|
BAN stały
|
No co Ty? "Wcale nie" ![]() Klik ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś był jeden Ciasteczkowy Potwór -sztuk jeden ,a teraz jest cała masa wizażowych Fistaszkowych Potworów
Co Wy wszystkie takie nieczynne? Czytając czuję się jak całodobowy sklep alkoholowy
|
|
#3447 |
|
BAN stały
|
Skarbiątko, świntuchu - Gryxiu zawsze czynny
|
|
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to stuknijmy się na tę okoliczność skoro Twoja łaif wizazowa śpi
widzę Polly i tak myślę ,że chyba się nie udało "wytrzepaczkować" jajek selerem
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-01-19 o 01:39 |
||
|
|
|
#3449 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3450 | ||||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo ja na antybiotyku 6-sty dzień i dalej mam opuchliznę-ale tylko wewętrzną, tzn dziąsło w środku jest opuszniętę-a polik do zera po 5 dniach na antybiotyku mi skląsł (fajne słowo )Cytat:
Cytat:
to moze ja odpowiem bo sobie wczoraj odświeżyłam starą wersję. Nową testowałam tylko raz, ale strasznie sie zdziwiłam. Bo nowa bardziej mi przypomina Dolce Vitę niz starą wersję FdB. Nowa jest słodsza, bardziej owocowo-brzoskwiniowa i ulepowata. Stara bardziej drzewna i wytrawna, ale tez bardzo " bazo-lutkowa", dziś to dopiero zauważyłam-jak pierwszy raz testowałam to Lutków jeszcze nie znałam. Ale słyszałam opinie od stałych używaczek FdB ze sie te wersje nie różnią... Cytat:
kurcze....mi to implanty zostają, ale tak czy siak to droga impreza nie miec zębów (tzn mieć je po uprzednim niemaniu)Cytat:
ej zboczuchy! mnówiłam ze ide do Kina! właśnie wróciłam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

) bez zarzutów

) i córka.
(to mi juz jakąś wymówką pachnie 

w sensie ze drużyna?