|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Cytat:
o jaaa ; ) jak miło *; <3
|
|
|
#4082 |
|
Rozeznanie
|
Ludzie sa jak kwiaty....ponad 60miliardów narcyzów
Przez życie trzeba nam iść z cebulą przy piersi Z podnośnikiem na plecach Z zapasem tlenu -Zastrzyk optymizmu? -Tak, ale nie w bolące miejsce. Nie przepadam za mądrymi myślami filozofów. Wolę bajki. Bo czasem naprawdę słowa nie mogą wydobyć się z ust. Przylepiają się do warg i jedynym sposobem, żeby je przekazać jest pocałunek. Całował ją z chęci przyjemności. Ona jego z miłości. "Poważnie" to jest przed ołtarzem, a "pewność" to jest w grobie. Pluszowe misie dają ciepło, ale nie dają poczucia bezpieczeństwa. Nie obawiam się,że ktoś ponownie mógłby mi złamać serce,bo nie ma już czego łamać. Serce jest jak głupia krowa leci za największym bykiem ![]() |
|
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
ajj nie moge się rozstać xd
dzisiaj jeszcze troszkę pododaje opisów .. a jutro się zobaczy .. _______________________
Naznaczył moje serce. Bezczelny. Powietrze nie pachniało nigdy tak słodko jak wtedy, księżyc nigdy nie był taki okrągły, gwiazdy - nigdy tak blisko, a ja nigdy nie czułam się taka piękna, taka kobieca, taka wyjątkowa. grubą kreską odseparować serce od serca Oddam wszystko. Pluszowego misia, który tulił mnie do snu, porcelanową laleczkę której zazdrościły mi koleżanki, ulubioną płytę, plakat idola, nawet wspomnienie pierwszego pocałunku.. chcę tylko odrobinę Ciebie. Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa. I po co ja słucham tego pikającego narządu znajdującego się w mojej klatce piersiowej? kiedyś przyjdzie taki dzień kiedy na samo jego imię nie ruszę nawet palcem u nogi.. -a kiedy odkryłaś,że się w nim zakochałaś? -kiedy robiąc herbatę dla siebie,zrobiłam dwie .
Odszedł. tak po prostu. już bym wolała, żeby na mnie nakrzyczał jak na małą dziewczynkę. ![]() Edytowane przez Adzia1311 Czas edycji: 2010-01-18 o 22:17 |
|
|
|
#4084 |
|
Raczkowanie
|
"Czuje się już tylko nawozem pod roślinę, jaka często przekwita na grobie zwiędłej miłości. To rzadka roślina, a nazywa się szczęście..."
|
#4085 |
|
Przyczajenie
|
Ja bym podzieliła te opisy na optymistyczne i pesymistyczne
naprawde trzeba sie naszukac zeby znalezc jakis naprawde słodki dla drugiej osoby Gdzieś, gdzie płynie szybko czas. Z kimś... z kim chce dalej iść przez świat... |
|
|
|
#4086 |
|
Przyczajenie
|
Adzia1311 - czuj się okradziona : )
Myślałam ,że mam wszystko, a nie mam nic I co najdziwniejsze. Nie czuję smutku, nic a nic. Żadnego żalu we mnie nie ma, w tym momencie. Po prostu... Wyschło i serce bić przestało. Czy na serca dnie , przechowasz mnie ? Przyjdź i przytul mnie do siebie. Noc bez Ciebie jak dzwon któremu ukradł ktoś jego serce , jak puste pudło na którym ktoś napisał 'niespodzianka'.
|
|
#4087 |
|
Raczkowanie
|
` Jaak mam Cię zapomnieeć ?
Powiedz - to spróbujee .. ` Luudzie po alkoholu nie mówią głuupot . są poprostu szczerzy . ` Połamane skrzydła przypominają mii o tym, że kieedyś potrafiłam latać. ` Tylko paatrz, i spojrzenieem wyznawaj mi miiiłość! ` Dedykacja dla kurew , które kiedys szanowałam . ` OSAMA Cię z a j e e b i e ; o
|
#4088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
okradam beszczelnie.
|
|
|
|
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
Pytasz dlaczego, wolę obojętność od wszystkich innych uczuć? Po prostu.. Mniej boli.
Za oknem minus dziesięć stopni, przyparta do okna piję ciepłą czekoladę. Mróź znów tworzy na szybie obrazy, można kochać zimę, można. Ona zrozumiała przy kim jej miejsce. Nic tak nie uspokaja jak dotyk Twoich rąk. On nie chce być jej kochankiem. On chce być jej ukochanym.
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
odważ się, weź moją rękę i w ciszy pozwól ponieść się uczuciom.
kochać - mieć kogoś jedynego, nie do wymiany. i lubić go za to, że jest właśnie taki, jaki jest, bez ulepszania. czasami jeszcze mówiłeś 'kocham' ale to było słowo obce, nieprawdziwe. miało inny dźwięk, nie było w nim słońca, stało się martwe jak spod ziemi. to 'kocham' mówiły tylko Twoje usta, a nie Ty sam. Twoje usta powtarzały to słowo tak jak 'do widzenia' i jak 'dzień dobry' .. zwyczajnie, bez uśmiechu - niczym informacje o pogodzie na koniec dziennika. i żyj miłością - powtórzyła - chociaż gwiazdy pędzą wspak.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4091 |
|
Rozeznanie
|
TiS, me9so3horny, ruda wiewiora, Drift, unvoiced, - moje gwiazdki
__ Wiem, że czeka mnie dziś kolejna bezsenna noc, tylko problem polega na tym, że jestem niesamowicie wykończona zarówno psychicznie, jak i fizycznie... Cała ta chora sytuacja wymknęła się spod kontroli. Nie kontroluję już swoich emocji, w ciągu jednego dnia 3/4 czasu spędzam na niepochamowanym płaczu i histerycznym zachowaniu... Stałam się popierd.oloną wariatką, a to wszytsko za sprawą twojej osoby. Niewiarygodne jak ludzie potrafią na siebie wpływać. Szczerze mówiąc, jestem cholernie ciekawa czy Tobie na mnie zależy... Czy myślisz o mnie tak samo intensywnie jak ja o tobie i czy dla mnie wogóle jest miejsce w twoim świecie !? No tak przecież zapomniałam, jesteś wiecznie zajęty i nieosiągalny... Wybacz, że śmiałam pomyśleć, że mógłbyś należeć do mnie a najgorsze jest to że lepsze czasy nastaną w przyszłości lub jeszcze dalej. gdy zostaję niedbale popchnięta, podnoszę się i krzyczę - je.bać ich wszystkich! niech ktoś mi jeszcze raz powie, że życie jest piękne, to obiecuję, że zabiję na miejscu, gołymi rękami.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2010-01-18 o 22:38 |
|
|
|
#4092 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() _____________ człowiek jest zdolny do wszystkiego, wystarczy umieścić go w określonych okolicznościach , a zacznie żreć gówno i skakać innym do gardła. Ze świata zła, zawiści i cierpienia, wyrwać nas może tylko choroba psychiczna. gdyby serce mogło zmieniać kolor pod wpływem uczuć, to moje byłoby czarne. Gdybym przejmowała się wszystkimi problemami, które sama sobie wymyślam nie miałabym czasu na nic innego... Krzyczysz, po co? I tak nikt nie słyszy. Milczysz, przynajmniej nie musisz się wysilać. Upokarzał i ranił mnie na każdym kroku, gdy raz powiedziałam mu prosto w oczy co o nim myślę, wyszłam na wredną sukę. Jednak wolę być postrzegana jako szczera i wredna niż jako słodka i naiwna, teraz już wie, że ja też mam granice wytrzymałości i honor. Czasami czuję się jak najmniej potrzebny człowiek na świecie , lecz na szczęście wtedy zjawiasz się ty ! Uśmiechasz się do tej osoby, witasz się z nią, zwierzasz się jej, opowiadasz o swoim życiu. A nawet nie znasz jej imienia. Nie dlatego, że zapomniałeś. Po prostu nigdy nie czułeś potrzeby by się o nie spytać. Dotyk dłoni,zapach ciał, smak ust,spojrzenia... nie potrzeba słów...
|
|
#4093 |
|
Raczkowanie
|
pozwól nam być, daj uczuciom czas by dojrzały w nas ...
Japierol*e no tesknie! no k*rwa tesknie cały czas, Ty tylko chwile , zaraz znajdujesz pocieszenie . ;/
|
#4094 |
|
Raczkowanie
|
Ju żem jestem
Tradycyjnie buziak dla Tych, co tam like or something sesja sresja, ale postaram sie jakoś tu częściej zaglądać, tzn zaglądam regularnie, ale bazgrolić będe częściej ![]() i tak pare: 1. Śmiej się śmiej.... zobaczymy kto pierwszy w piachu wyląduje. 2. Nie znam słowa litość, nie znam słowa wybaczenie, gdy ktoś wchodzi mi w droge i staje przeciwko mnie. 3. Kim Ty jesteś? Jesteś zwykłą k*rwą, nawet trumne będziesz miała trójkątną ![]() ![]() (wyjaśniam jakby któraś nie załapała, na nóżki rozstawione )4. Do Ciebie mogłabym iść po wodzie.. czym jednak jest woda przy mojej samotności.... ![]() 5. Jesteś szmatą. A szmatami się szoruje podlłogi. Bez dyskusji. ![]() 6. - No i super, to jesteś z Nim, tak? - Nie. Nie pozwalam nikomu na bycie ze mną.... ![]() 7. - Widocznie nie na każdą spa i zabiegi działają.. - Z tym, że na Ciebie NIC nie działa ![]() 8. jak ktoś się s*ką urodził, to s*ką zdechnie. 9. Mhmm, sądzisz, że możesz mieć każdą.. BOŻE.. A KTO CIĘ TAK OSZUKAŁ ![]() ![]() ?10. - Let's play in love, in relationship, in "WE", not "ME" or "YOU", in lust.. - But... we always play. /Zabawmy sie w miłośc, w związek, w MY, nie JA czy TY, w pożądanie.. - Ale.. my zawsze się bawimy./
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2010-01-18 o 22:41 |
|
|
|
#4095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nareszcie ![]() Wszystkie zabieram! Ale te na czerwono biorę i nie oddam i koniec ![]() Bogini Ma <3 |
|
|
|
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
- Patrz,zepsuł się księżyc!Niedawno był okrągły,a dziś jest cały wyszczerbiony.Zupełnie jak nasza miłość...
Odpędzę te chmury i niebo odkurzę miotełką. A ja założę buty bajkowe,lekkie, wygodne - siedmiomilowe. Takie akurat na moją nogę,żeby do Ciebie skracały drogę! to dopiero prolog "nas"
|
#4097 |
|
Rozeznanie
|
Ja kończę z wizażem.
3majcie się cieplutko i weny dużo życzę! <3 I mówi do mnie wiosną, w ten strasznie zimny styczeń.
|
|
|
|
#4098 |
|
Raczkowanie
|
* miasto pasożycie, pieprzę Cię nad życie!
* ja pamiętam jakby to było wczoraj.. * jeśli znów podniesiesz głos odejdę tam.. * grunt to zgrać się w czasie.. * w milczącej egzystencji odnaleźć się zapragnęłam. * magia kiczu i tandety Nas ogarnia
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Skrzyżuję palce i powiem jak mi to wszystko jest obojętne.
xxgroszek07xx jak to? ;x.
|
#4100 |
|
Marudziara
|
Spróbować uwierzyć że Królewna Śnieżka wygrywa nie tylko ze smokiem z sąsiedniej baśni ale i z potęgą cyfrowo – wirtualnej rzeczywistości
|
#4101 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() _____________ Prawdziwe szczęście możemy poznać tylko wtedy, gdy znamy smak łez.
nie potrzebne sztuczne szczęście. sztuczny Ty. a teraz wybacz jeśli jakimś cudem się w tobie zakocham. zdarza się <3
|
|
#4102 |
|
Rozeznanie
|
a w powietrzu aż za gęsto od emocji.
wspomnienia własne kradnę. bezsprzecznie- nic nie trwa wiecznie. wiem o czym śpiewam. życie nie jest ani lepsze ani gorsze, jest po prostu inne. zamieńmy się butami, przez chwile ty wejdziesz w moje życie, a ja w twoje. wtedy będziesz wiedział jak to jest być mną. zacisnęła zęby i postanowiła żyć dalej.
|
#4103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *** *** *** *Będę piękna, uśmiechnięta, spojrzeniem uwiodę szczęście *U mnie wciąż wiosna ![]() 'You are the Sun that comes on summer winds..'
|
|
#4104 |
|
BAN stały
|
Ofiaruję Ci wiele, a Tobie ciągle mało.
Chce Ciebie na wyłącznośc. Zakochałam się. Nie umiem tego odwołac ani zmienic. Nie dam rady nic już z tym zrobic. Dobrze o tym wiesz. Wiec albo mnie pokochaj albo zabij bym dłuzej nie cierpiała. |
|
|
|
#4105 |
|
Konto usunięte
|
Drift, Suve, kamisha, kochanaa <3
nadyee? <3 do szczęście wystarczą cztery płuca i jeden wspólny oddech. to takie czary w XXI wieku, gdzie serce tęskni, jak zwykle. 'kocham, powiem więcej, kochanie, kocham całym sercem' |
|
|
|
#4106 |
|
Wtajemniczenie
|
chocapic, dontgivemenames, absurdalnie - fenomenalne <3 !
_ZaagubiOna_ - miło mi kochana ;*To byłoby chyba na tyle jeśli chodzi o moją miłość. Jestem jak filiżanka od której odpadło ucho. Nie dotkniesz mnie już nigdy więcej tak samo by spijać ze mnie gorące uczucie. Naucz mnie odwzajemniać uczucia, naucz być człowiekiem.
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
_ZaagubiOna_ - kochana
![]() Kaaate90 - nie wiem,czy chodziło Ci o mnie,ale jeśli tak,to dziękuję <3 _________________________ ___ Nigdy nikomu nie powiem,jak bardzo mnie kochałeś. Moja najbardziej erotyczna fantazja? Żebyś mnie kochał. Tęsknię za szaleństwem,totalną bezmyślnością. A zresztą,co ja mogę wiedzieć o miłości?Jestem człowiekiem,a tylko Bóg jest miłosierny.
|
#4108 |
|
Raczkowanie
|
Mój umysł nie funkcjonuje normalnie?
Gdzieś za zamkniętymi drzwiami, zgubiłam oddech. Czujesz jak zimno? Masz takie zimowe, niepewne oczy. odpisywałam Ci z pamięci , nie widziałam klawiszy - aż tak się upiłaś ?! - nie . aż tak płakałam .. zinterpretuj mi tęsknotę, a powiem Ci czy tęsknie. Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew. napisz mi wzór na spełnienie marzeń. W kapeluszu z marzeń i w płaszczu z uśmiechów. nie ma gotowej recepty na miłość. w dupie mam te sms 'choć spotkajmy się na trochę.. no wiesz .. ' jak to ****a wiem? a jak nie wiem to co? gra w zaufanie , chcesz znać wynik ? przegrałeś. wyobraźnia maluje obraz idealnego miejsca. siedziałam rozdygotana,tępo gapiąc się przed siebie. czas nie stał w miejscu i działał na moją niekorzyść. tak jak wszystko inne. jestem poza własnym umysłem,poza własną kontrolą. wydrążasz moje głodne oczy. jak zadzwonię do Ciebie o 4 nad ranem pójdziesz ze mną na spacer? roznoszę swój zapach z pomadką na ustach. -jestem trochę smutna. -dlaczego? -dla odmiany. -Mówi się: "Jak kocha to wróci" -Co wtedy jeżeli druga osoba pomyśli tak samo? bo wszystko to iluzja jest i magia i zdarza się raz na milion... magia Twego ciała nie do opisania .. Bajera nr 1: "Śniłaś mi się dzisiejszej nocy" .. - To chyba piękne, cieszyć się szczęściem innych w czasie, kiedy Tobie runęło właśnie pół świata? - Możliwe. Pięknym jest dostrzec, że jeszcze została druga jego część i na niej się skupić. - Piękną symfonię zagrał dla mnie wiatr, a ja mu mogłam tylko powiedzieć wiersz. Stworzyliśmy teatr myśli, marzeń, słów i dusz. 'łatwiej mi będzie zmierzyć sie z twoją tragedią niż z moimi własnymi demonamii .. szklany człowiek. chciałam pochwalić się Tobą przed koleżankami i wiesz co? okazało się,że Cię znają , mówią na Ciebie 'lovelas' a przecież Ty nieśmiały jesteś... Z daleka wszystko wydawało się fantastyczne. Z bliska wyglądało zupełnie inaczej. ma nadziei pełen głos, wrażliwości pełne dłonie. pragnie tyle dać, w pustych sercach wzniecić płomień, choc krucha jest jak kwiat próbuje zmienić świat .. A teraz stoisz pod moją klatka,jak ten biały bałwan, którego przed chwilą ulepiły dzieci. Kiedy jest lepiej? Kiedy tańczysz i słabo słyszysz muzykę, czy gdy stoisz w miejscu, a wszystkie dźwięki są wyraźne?
|
|
#4109 |
|
Rozeznanie
|
whou- tak o Ciebie ;D (mam zdolność do mylenia nicków) <3 Nensie ![]() Chcę się wpakować w kłopoty, później zaniesiesz mnie do domu. Tańcząc dopóki nie wzejdzie słońce. Może powinniśmy wszcząć bunt, spalić całe to miasto? Zobaczmy dokąd nas to zaprowadzi...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dziękuję skarbie na razie jeszcze troszkę posiedze z Wami .. póki wolne od szkoly a 2+2 zmieni się w 5, jak zacznę krzyczeć i tupać! kiedyś myślałam , że Cię kocham . ale .. kiedyś myślałam też , że jeśli nie zjem obiadu porwą mnie kosmici . no wybacz . spieprzyliśmy miłość... - rachunek wyślę Ci pocztą. - jaki rachunek ? - no ten za 542 kłamstwa i 34 zdrady i 678 dni u twojego boku dobra, koniec imprezy.! wypierdalaj z mojego serca.! -Czemu w tej tali kart brakuje króli ? -Żaden facet nie będzie silniejszy od królowej. Daję Ci 15 sekund, żebyś mnie pokochał. A jeśli nie zdążysz... To nic. Dam ci kolejne 15. Rzuć wszystko i chodź się całować spuchnięte oczy.
policzki mokre od łez, czarnych łez. pęknięte serce już nie ma siły bić. zatracam się. - co tam. ? - zerwał ze mną. . i boli.. - no rozstania bolą... biedna .. - nie. boli mnie ręka. - ? - no bo gdy waliłam mu cepa w ryj to źle się zamachnęłam. Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem Podjechałeś na obłoku i zabrałeś na tęczowy spacer. Herbaty nie słodzę, solę ją łzami.
Odszedł. tak po prostu. już bym wolała, żeby na mnie nakrzyczał jak na małą dziewczynkę. ![]() Edytowane przez Adzia1311 Czas edycji: 2010-01-19 o 11:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

naprawde trzeba sie naszukac zeby znalezc jakis naprawde słodki dla drugiej osoby

;*
B</3

miło mi kochana ;*