|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się dziś uczyc
|
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy jestem gotowa na to by jego puścić na piwo z koleżanką. a jak sama bym poszła, mogłabym się spodziewać odwetu ![]() zresztą on by się obraził za to i słusznie "jak to? ja nie mogę a ty możesz?" |
|
|
|
|
|
#1894 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jezu, nie wytrzymalabym. A rozmawialas o tym z TZ? Ja sobie nie wyobrazam, zeby moj TZ do mnie przyszedl i zebym to ja musiala wychodzic z inicjatywa. Uznalabym, ze go nie pociagam czy cos... |
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale to są w zasadzie nasi wspólni koledzy, bo razem do gimnazjum chodziliśmy, więc sprawa trochę inna ![]() Nie wiem co Ci doradzić. Zależy jak dobrze znasz tego kolesia i jakiego zachowania się po nim spodziewasz. Ja bym np. potrafiła mniej więcej określić z kim z uczelni mogę iść na piwo a z kim nie bardzo A co do tego mówienia o wszystkim, to ja nie jestem taka, że spowiadam się szczegółowo ze spędzania mojego czasu wtedy zawsze się jej pytam czy pisze o mnie książke Co nie zmienia faktu, że z życia TŻta chciałabym znać każdą minutę
|
|
|
#1896 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jak zareagował jak mu o tym powiedziałaś? Cytat:
![]() bez kłótni i jakiś głupich nieprzyjemności Cytat:
![]() mój to ma tak dziwnie, że jak jest zły to na końcu zdania daje albo jedną kropke albo kropki np zwykle piszę "ok " a jak zły to 'ok.'
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:19 |
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Mój były obecny też się dziwił skąd ja wiem w jakim jest humorze skoro mi nie pisał ale zawsze po sposobie pisania idzie takie rzeczy poznac.
|
|
|
|
|
#1899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i w listopadzie na kolacji byliśmy z okazji moich urodzin. Nie no nie jest najgorzej, chociaż też mu czasami zarzucam, że sam niczego nie zaproponuje. Wiem co to znaczy, ale oni chyba czasami nie wiedzą, że my chcemy, aby oni nam to zaproponowali. Mój np. nie wykazuje inicjatywy wtedy, gdy się do mnie całymi dniami nie odzywa albo jak ciężko mu coś miłego powiedzieć Więc każdy ma coś. Cytat:
Bynajmniej ja tak zrozumiałam
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
lece spac
buuuuziakkkk
|
|
#1902 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaa Sorry Kurde ale ja to jestem Akysz akysz brzydkie mysli! Moj TZ jest ze mna biedny, ale nie narzeka ![]() A no co do takiej inicjatywy to ja mam odwronie, moj mnie wiecznie gdzies ciagnie. Tylko no chodz na lyzwy, chodz do kina, chodz na zakupy. A ja powtarzam jak automat : nie, nie mam czasu, mam duzo nauki. A i tak sie nie ucze
|
|
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też doskonale wszystko wyczuwam. Wczoraj np. napisał mi chyba z 10 buziaków na dowidzenia, a wtedy co mu wpierałam, że był zły to nie wysłał żadnego Poza tym ciągle pisał te minki , wtedy to już mam pewność, że jest nie w sosie Ale ten się zawsze będzie wypierał. Tak jak myślałam, nie odpisałam 2 razy na gg to jeszcze nie jest powód do tego, żeby zadzwonić lub napisać smsa Niech zgadnę- pewnie myśli, że śpię. Nie no naprawde ograniczam kontakt przez gg. Jejuuu nic się nie ucze tylko z Wami piszę
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to go zniechęca, może nie chce mi głowy zawracać? znając jego mógł wpaść na tak genialny pomysł, że pewnie w ogóle nie mam czasu i lepiej nie będzie nic proponował. ![]() dobra, zmykam spać. jutro mam wolne, cały dzień w książkach spędzę, wieczorem TŻ przyjdzie. nie skaczę z radości z tego powodu i aż nie poznaję samej siebie
|
|
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, też mnie opętał Wizaż ![]() :brzyda l:![]() :brzy dal:![]()
|
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Zadomowienie
|
Jednak idę spać
![]() Nie chce mi się już uczyć. Trzymajcie jutro kciuki, bo ostatnio mi bardzo pomagają ![]() Mój oczywiście nie wpadnie na pomysł, żeby smsa na dobranoc napisać A no tak nie odpisałam mu o 23, więc pewnie już spałam, to po co ma mi pisać i mnie budzić nie? Matoł
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się, oni już tak mają |
|
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
tż zaczał mi mówić ostatnio komplementy , w szoku jestem. słyszę , że jestem piękna, atrakcyjna, seksowna. nawet teraz spytał, czy nie piszę z zadnymi chłopami i czy on na pewno wie o wszystkim.
wkurzyła mnie tylko jedna sytuacja w piątek. juz nie będę pisać o co chodziło , bo się wstydzę , w każdym razie była to rzecz, na którą TŻ powinien zaprotestować. A on nic. Po wszystkim, przez esy na ten temat gadaliśmy i on stwierdził, że pomyślał po czasie i dlatego wtedy nic nie zareagował bla bla bla. Spytałam więc czy taką samą wymówkę miałby, gdyby mnie zdradził? Powiedział, że nie, no skądże. ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() dobranoc i trzymam kciukasy
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że u Ciebie lepiej |
|
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, idę się umyc i spac, jutro jeszcze rano do Was zaglądnę a potem wezmę się za naukę bo czas najwyższy no i do pewnego osobnika też nie będę pisac, zgodnie z nową zasadą, którą zamierzam wdrożyc w życie dziś byłam bardzo miła a od jutra lekka rezerwa.... ![]() :brzyda l:Dobranoc |
|
|
|
|
|
#1912 | |||
|
Zadomowienie
|
może zadzwoń do niego zapytaj czy wszystko ok ?![]() Cytat:
Myślę że jakbyś mu powiedziała tak : "wiesz co Kochanie, ten ( imię tego kolegi) to taki fajny jest, tu mnie zaprosił do kina tu na piwo, jak myślisz poszedł by ze mną na spacer bo mam taką ogromną ochote" ![]() to myślę że by podziałało ![]() Cytat:
![]() ![]() w takim razie trzymam mocnooo! ![]() chciał dobrze a wyszło źle ![]() Cytat:
ciesze się, że między Wami dobrze się układa! oby tak dalej
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedzcie mi, dlaczego jak siedzę nad fizyka to czuje się jakbym rok nie spała, a jak zaraz potem wejdę na wizaż to myśle,,posiedzę z godzinkę"? ![]() Mój akurat w komplementach i czułościach jest lepszy niż ja. Dzisiaj siedzi i nagle mi szeptem na ucho,,KochamCieKochamCieK ochamCie" No i wakacje już planuje... I mój pierścionek gdzieś tam czeka(dam mu swój jeden żeby miał ten rozmiar , a raczej, żeby wiedzieli do jakiego stanu pomniejszać I leci ten czas szybko, a mi raczej dobrze jest.. Mandy-zaintrygowałaś mnie! Małpo! Nie wstydź się tylko mów!
|
|
|
|
#1914 |
|
Wtajemniczenie
|
Mandy - to dobrze ze widać jakąś zmianę u TZa
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Zadomowienie
|
napisała do niego czy się mu nie narzuca, bo coś tam że ją olewał no poprostu brak mi słów..
![]() ![]() ciekawe czy to może czyta tu.. jak ja mam zmienić swoje myślenie?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-19 o 00:49 |
|
|
|
|
#1916 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
aa długa historia
![]() Ale znowu napisała mu ta koleżanka ze ją olewa tylko inaczej sformułowała.. nie wiem czy się płakać czy śmiać..
|
|
#1918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no, miej to daleko w dupie ale jak masz wybór miedzy płakaniem i śmianiem to lepiej sie śmiej! to tylko koleżanka
|
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja odkryłam że oni ze soba flirtowali i mi nic nie powiedział. czyli myślisz że nie mam sie czym przejmować, jak ona taka jest i jutro tez tam będzie u niego?
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to?Też bym była
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

wtedy zawsze się jej pytam czy pisze o mnie książke

" a jak zły to 'ok.' 

21. 04.2014 

Sorry
, wtedy to już mam pewność, że jest nie w sosie
Niech zgadnę- pewnie myśli, że śpię.
Nie przejmuj się, oni już tak mają
super, że u Ciebie lepiej 
Jak to?