Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 23:44   #1891
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
rany zaczynam sie martwic o tego swojego
to może napisz do niego...?
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:45   #1892
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miałam się dziś uczyc a tu już 24 a ja nic nie przeczytałam..no nic....trudno..żołądek najważniejszy....i spokój... jutro grzecznie wstanę rano i się będę uczyc....nawet nie mam wyjścia bo jutro powinnam miec gościa wieczorem więc ni będzie już takiej możliwości...
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:46   #1893
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Reb no pewnie ze idz. na tym polega wlasnie sztuka zaufania. no i uwazam ze kazdy powinien miec swoje zycie a nie tylko zamykac sie ze swoim chlopakiem/dziewczyną.
tak, tylko wiesz co?
nie wiem czy jestem gotowa na to by jego puścić na piwo z koleżanką.
a jak sama bym poszła, mogłabym się spodziewać odwetu
zresztą on by się obraził za to i słusznie "jak to? ja nie mogę a ty możesz?"
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:47   #1894
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
potem dziwić się, że facet woli pójść do kolegów na piwo, czy gdziekolwiek indziej zamiast odstresować się ze swoją dziewczyną.
mam wrażenie jakbym była gorsza od wszystkich i nudna, ale przecież to nie moja wina. nie jestem na tyle staroświecka by twierdzić, że to FACET POWINIEN WYCHODZIĆ Z INICJATYWĄ, aczkolwiek czasem mógłby. naprawdę nie obraziłabym się za to.
tylko mój TŻ jak ma złe dni to nic mu się nie chce, łącznie z myśleniem. a te złe dni ma od dłuższego czasu.

niby dzisiaj szarmancko napisał, że woli się ze mną spotkać niż z kumplami (po kilku dniach rozłąki może i tak, chyba dobrze mu ona zrobiła)

i przed chwilą sępił o buziaka na dobranoc, jak dostał w promocji 20 zamiast jednego to odpisał, że teraz spokojnie może iść spać, bo właśnie na tego buziaka ode mnie czekał.

mocniejszy w gębie jest niż wczoraj, to trzeba przyznać.
ale to niestety jeszcze nie to
No nie mow ze to Ty przewaznie wychodzisz z inicjatywa???
Jezu, nie wytrzymalabym. A rozmawialas o tym z TZ? Ja sobie nie wyobrazam, zeby moj TZ do mnie przyszedl i zebym to ja musiala wychodzic z inicjatywa. Uznalabym, ze go nie pociagam czy cos...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:47   #1895
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
kurcze nie wiem, dla mnie to trochę nie fair, bo TŻ nie chodzi, a ja pójdę?
Ja chodzę z kolegami na piwo, a mój TŻ z koleżankami nie
Ale to są w zasadzie nasi wspólni koledzy, bo razem do gimnazjum chodziliśmy, więc sprawa trochę inna
Nie wiem co Ci doradzić. Zależy jak dobrze znasz tego kolesia i jakiego zachowania się po nim spodziewasz. Ja bym np. potrafiła mniej więcej określić z kim z uczelni mogę iść na piwo a z kim nie bardzo
A co do tego mówienia o wszystkim, to ja nie jestem taka, że spowiadam się szczegółowo ze spędzania mojego czasu Najważniejsze rzeczy i tyle. Tak samo jak nie lubię, gdy mnie ktoś dopytuje o każdy szczegół moich czynności (mam taką koleżankę) wtedy zawsze się jej pytam czy pisze o mnie książke
Co nie zmienia faktu, że z życia TŻta chciałabym znać każdą minutę
Stary 2010-01-18, 23:50   #1896
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
w każdym razie wielokrotnie mu o tym koledze wspominałam, nie kryłam się z tym, że napisał mi smsa czy coś takiego.
nawet wspominałam chyba, że mnie zaprosił na piwo (bo on mnie tak zaprasza od jakiegoś czasu).
powiedziałam o tym mamie, myślałam, że może ona wpadnie na jakiś inteligentny pomysł. niestety. spytała tylko "a ładny ten kolega?"
dobrze, że nie przy Twoim o to zapytała
I jak zareagował jak mu o tym powiedziałaś?

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Dobra skończyłam .

Pytałyście, co u mnie.. Mnóstwo nauki, z TŻ od piątku pogodzeni bylismy, w sobotę polazł na jakaś imprezke rodzinną, wczoraj całe popołudnie u mnie, wieczorem się przestał odzywać, bo niby usnął, a mnie nachodziły dziwne myśli... Dziś rano się tłumaczył, po południu się spotkaliśmy, była wolna chata, wiadomo. Później ugotowałam budyń, bardzo się zdziwił, że potrafię taką czynność wykonać... Nie wiem, co myśleć. Jest normalnie po prostu.
No to chyba dobrze?
bez kłótni i jakiś głupich nieprzyjemności

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Wiem. Ostatnio mi wpierał, że jak ja mogłam wiedzieć jakim on do mnie tonem pisze. A ja głupia nie jestem i wiedziałam, że był zły. No ale jaki miałam argument? Żaden. Przecież miał rację, że nie wiedziałam jakim tonem pisze. Ale jak się gada tyle czasu to nawet przez gg można wyczuć czyjś humor, taka prawda i nikt mi nie powie, że jest inaczej. Tzn mówie o osobach, z którymi naprawdę często rozmawiam przez gadu.

A tak w ogóle to Twój TŻ taki chyba trochę do mojego jest podobny z tego co tu opisujesz Nie wydaje Ci się, że oni tacy troszkę niedojrzali jeszcze są ? Bo mi się tak wydaje

Wyłączyłam gg, żeby mnie nie kusiło, żeby odpisać Ale nie powiem, że nie kusi
Zawsze się to poznaje jak ktoś inaczej piszę, ale oni się zawsze wypierają
mój to ma tak dziwnie, że jak jest zły to na końcu zdania daje albo jedną kropke albo kropki oraz piszę bez minek
np zwykle piszę "ok" a jak zły to 'ok.' itd.. wkurza mnie to nieziemsko
Stary 2010-01-18, 23:52   #1897
Rebelious
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2014-07-02 o 19:19
Stary 2010-01-18, 23:53   #1898
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość

Zawsze się to poznaje jak ktoś inaczej piszę, ale oni się zawsze wypierają
mój to ma tak dziwnie, że jak jest zły to na końcu zdania daje albo jedną kropke albo kropki oraz piszę bez minek
np zwykle piszę "ok" a jak zły to 'ok.' itd.. wkurza mnie to nieziemsko
Mój były obecny też się dziwił skąd ja wiem w jakim jest humorze skoro mi nie pisał ale zawsze po sposobie pisania idzie takie rzeczy poznac.
Stary 2010-01-18, 23:54   #1899
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
mój TŻ? hmm. dojrzały to on jest, ale strasznie jakiś taki niedomyślny i nierozgarnięty. najpierw robi, potem myśli (to chyba jego motto życiowe). poza tym on się zachowuje jak po 20 latach małżeństwa.. zresztą, niektórzy faceci i po takim czasie wykazują większą inicjatywę, naprawdę.
Eh no mój ma czasami napady. Ostatnio go na spacer wzięło, w sobote mięliśmy iść do kina, ale kiczowate miejsca zostały, więc na następny weekend to przełożyliśmy, ciekawe czy mu się nie odwidzi Ostatnio mnie nawet do macdonalda zaprosił, bo zniżki miał
No i w listopadzie na kolacji byliśmy z okazji moich urodzin.
Nie no nie jest najgorzej, chociaż też mu czasami zarzucam, że sam niczego nie zaproponuje.
Wiem co to znaczy, ale oni chyba czasami nie wiedzą, że my chcemy, aby oni nam to zaproponowali.
Mój np. nie wykazuje inicjatywy wtedy, gdy się do mnie całymi dniami nie odzywa albo jak ciężko mu coś miłego powiedzieć
Więc każdy ma coś.

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
No nie mow ze to Ty przewaznie wychodzisz z inicjatywa???
Jezu, nie wytrzymalabym. A rozmawialas o tym z TZ? Ja sobie nie wyobrazam, zeby moj TZ do mnie przyszedl i zebym to ja musiala wychodzic z inicjatywa. Uznalabym, ze go nie pociagam czy cos...
Rebe mówiła chyba bardziej o inicjatywie do jakiś wyjść np. do kina itp. a nie o sprawach łóżkowych Bynajmniej ja tak zrozumiałam
Stary 2010-01-18, 23:55   #1900
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że nie przy Twoim o to zapytała
I jak zareagował jak mu o tym powiedziałaś?
zazdrosny był, a jednocześnie trochę zły

faceci to mają ten samczy instynkt aby jak najprędzej zlikwidować rywala
Stary 2010-01-18, 23:56   #1901
Myszunia19
Zakorzenienie

lece spac buuuuziakkkk
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:56   #1902
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
ta to tylko o seksie
nie nie, akurat z tym nie ma problemu

chodzi mi bardziej o inicjatywę typu "może pójdziemy jutro do kina?". owszem, zdarza mu się, ale mógłby takie propozycje wysuwać częściej

Aaaaaaaaaaaaaa Sorry Kurde ale ja to jestem Akysz akysz brzydkie mysli! Moj TZ jest ze mna biedny, ale nie narzeka

A no co do takiej inicjatywy to ja mam odwronie, moj mnie wiecznie gdzies ciagnie. Tylko no chodz na lyzwy, chodz do kina, chodz na zakupy. A ja powtarzam jak automat : nie, nie mam czasu, mam duzo nauki. A i tak sie nie ucze
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:59   #1903
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Mój były obecny też się dziwił skąd ja wiem w jakim jest humorze skoro mi nie pisał ale zawsze po sposobie pisania idzie takie rzeczy poznac.
No właśnie a oni się jeszcze wypierają. Że oni nie są na tyle inteligentni, żeby nas po pisaniu na gg rozpoznać, to nie znaczy, że my też Ja też doskonale wszystko wyczuwam. Wczoraj np. napisał mi chyba z 10 buziaków na dowidzenia, a wtedy co mu wpierałam, że był zły to nie wysłał żadnego Poza tym ciągle pisał te minki , wtedy to już mam pewność, że jest nie w sosie
Ale ten się zawsze będzie wypierał.
Tak jak myślałam, nie odpisałam 2 razy na gg to jeszcze nie jest powód do tego, żeby zadzwonić lub napisać smsa Niech zgadnę- pewnie myśli, że śpię.
Nie no naprawde ograniczam kontakt przez gg.

Jejuuu nic się nie ucze tylko z Wami piszę wygońcie mnie, chociaż już spać powinnam pójśc, bo jutro o 7 pobudka, a dla mnie to środek nocy
Stary 2010-01-19, 00:03   #1904
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaa Sorry Kurde ale ja to jestem Akysz akysz brzydkie mysli! Moj TZ jest ze mna biedny, ale nie narzeka

A no co do takiej inicjatywy to ja mam odwronie, moj mnie wiecznie gdzies ciagnie. Tylko no chodz na lyzwy, chodz do kina, chodz na zakupy. A ja powtarzam jak automat : nie, nie mam czasu, mam duzo nauki. A i tak sie nie ucze
ojj, ja też tak smęcę mu często, że nie mam czasu, że musze się uczyć, zwłaszcza, że teraz sesja.
może to go zniechęca, może nie chce mi głowy zawracać? znając jego mógł wpaść na tak genialny pomysł, że pewnie w ogóle nie mam czasu i lepiej nie będzie nic proponował.

dobra, zmykam spać. jutro mam wolne, cały dzień w książkach spędzę, wieczorem TŻ przyjdzie. nie skaczę z radości z tego powodu i aż nie poznaję samej siebie
Stary 2010-01-19, 00:04   #1905
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
No właśnie a oni się jeszcze wypierają. Że oni nie są na tyle inteligentni, żeby nas po pisaniu na gg rozpoznać, to nie znaczy, że my też Ja też doskonale wszystko wyczuwam. Wczoraj np. napisał mi chyba z 10 buziaków na dowidzenia, a wtedy co mu wpierałam, że był zły to nie wysłał żadnego Poza tym ciągle pisał te minki , wtedy to już mam pewność, że jest nie w sosie
Ale ten się zawsze będzie wypierał.
Tak jak myślałam, nie odpisałam 2 razy na gg to jeszcze nie jest powód do tego, żeby zadzwonić lub napisać smsa Niech zgadnę- pewnie myśli, że śpię.
Nie no naprawde ograniczam kontakt przez gg.

Jejuuu nic się nie ucze tylko z Wami piszę wygońcie mnie, chociaż już spać powinnam pójśc, bo jutro o 7 pobudka, a dla mnie to środek nocy
Nawet układ i dobór słów może ich zdradzic ale im tego nie wytłumaczysz
Spoko, też mnie opętał Wizaż :brzyda l::brzy dal:
Stary 2010-01-19, 00:09   #1906
Koszkaa
Zadomowienie

Jednak idę spać
Nie chce mi się już uczyć.
Trzymajcie jutro kciuki, bo ostatnio mi bardzo pomagają

Mój oczywiście nie wpadnie na pomysł, żeby smsa na dobranoc napisać
A no tak nie odpisałam mu o 23, więc pewnie już spałam, to po co ma mi pisać i mnie budzić nie?
Matoł
Stary 2010-01-19, 00:11   #1907
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Jednak idę spać

A no tak nie odpisałam mu o 23, więc pewnie już spałam, to po co ma mi pisać i mnie budzić nie?
Matoł
Nie przejmuj się, oni już tak mają
Stary 2010-01-19, 00:15   #1908
oh Mandy
Zakorzenienie

tż zaczał mi mówić ostatnio komplementy , w szoku jestem. słyszę , że jestem piękna, atrakcyjna, seksowna. nawet teraz spytał, czy nie piszę z zadnymi chłopami i czy on na pewno wie o wszystkim.
wkurzyła mnie tylko jedna sytuacja w piątek. juz nie będę pisać o co chodziło , bo się wstydzę , w każdym razie była to rzecz, na którą TŻ powinien zaprotestować. A on nic. Po wszystkim, przez esy na ten temat gadaliśmy i on stwierdził, że pomyślał po czasie i dlatego wtedy nic nie zareagował bla bla bla. Spytałam więc czy taką samą wymówkę miałby, gdyby mnie zdradził? Powiedział, że nie, no skądże.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Jednak idę spać

Matoł
daj swój nr i ja Ci będę pisać
dobranoc i trzymam kciukasy
Stary 2010-01-19, 00:17   #1909
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
tż zaczał mi mówić ostatnio komplementy , w szoku jestem. słyszę , że jestem piękna, atrakcyjna, seksowna. nawet teraz spytał, czy nie piszę z zadnymi chłopami i czy on na pewno wie o wszystkim.
wkurzyła mnie tylko jedna sytuacja w piątek. juz nie będę pisać o co chodziło , bo się wstydzę , w każdym razie była to rzecz, na którą TŻ powinien zaprotestować. A on nic. Po wszystkim, przez esy na ten temat gadaliśmy i on stwierdził, że pomyślał po czasie i dlatego wtedy nic nie zareagował bla bla bla. Spytałam więc czy taką samą wymówkę miałby, gdyby mnie zdradził? Powiedział, że nie, no skądże.
super, że u Ciebie lepiej tak sam z siebie? czy też rozmawiałaś z nim na ten temat?
Stary 2010-01-19, 00:20   #1910
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
super, że u Ciebie lepiej tak sam z siebie? czy też rozmawiałaś z nim na ten temat?
kiedys mu wspominałam, ze moglby nieraz coś miłego powiedzieć, no i zaczał . szkoda, że przez esy takie rzeczy pisze, a na realu powie "kocham cie maluszku piekny". no bywa.
Stary 2010-01-19, 00:23   #1911
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
kiedys mu wspominałam, ze moglby nieraz coś miłego powiedzieć, no i zaczał . szkoda, że przez esy takie rzeczy pisze, a na realu powie "kocham cie maluszku piekny". no bywa.
Może jeszcze przejdzie do tego etapu...możesz też mu napomknąc, że w realu też je z przyjemnością usłyszysz...

No nic, idę się umyc i spac, jutro jeszcze rano do Was zaglądnę a potem wezmę się za naukę bo czas najwyższy no i do pewnego osobnika też nie będę pisac, zgodnie z nową zasadą, którą zamierzam wdrożyc w życie dziś byłam bardzo miła a od jutra lekka rezerwa.... :brzyda l:
Dobranoc
Stary 2010-01-19, 00:36   #1912
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
rany zaczynam sie martwic o tego swojego
kurczę, no nie dziwię sie może zadzwoń do niego zapytaj czy wszystko ok ?

Cytat:
mój TŻ? hmm. dojrzały to on jest, ale strasznie jakiś taki niedomyślny i nierozgarnięty. najpierw robi, potem myśli (to chyba jego motto życiowe). poza tym on się zachowuje jak po 20 latach małżeństwa.. zresztą, niektórzy faceci i po takim czasie wykazują większą inicjatywę, naprawdę.
Może myśli że Cię ma i już nie musi się starać.
Myślę że jakbyś mu powiedziała tak : "wiesz co Kochanie, ten ( imię tego kolegi) to taki fajny jest, tu mnie zaprosił do kina tu na piwo, jak myślisz poszedł by ze mną na spacer bo mam taką ogromną ochote" to myślę że by podziałało i sam by wyszedł z inicjatywą

Cytat:
Jednak idę spać

Matoł
w takim razie trzymam mocnooo!
chciał dobrze a wyszło źle

Cytat:

daj swój nr i ja Ci będę pisać
dobranoc i trzymam kciukasy
No nooo Mandy co za zmiana i to pozytywna
ciesze się, że między Wami dobrze się układa! oby tak dalej
Stary 2010-01-19, 00:41   #1913
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Może się wstydzi i myśli , że to ,,niemęskie"
Powiedzcie mi, dlaczego jak siedzę nad fizyka to czuje się jakbym rok nie spała, a jak zaraz potem wejdę na wizaż to myśle,,posiedzę z godzinkę"?

Mój akurat w komplementach i czułościach jest lepszy niż ja.
Dzisiaj siedzi i nagle mi szeptem na ucho,,KochamCieKochamCieK ochamCie"
No i wakacje już planuje...
I mój pierścionek gdzieś tam czeka(dam mu swój jeden żeby miał ten rozmiar , a raczej, żeby wiedzieli do jakiego stanu pomniejszać)
I leci ten czas szybko, a mi raczej dobrze jest..

Mandy-zaintrygowałaś mnie!
Małpo! Nie wstydź się tylko mów!

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 00:45   #1914
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Mandy - to dobrze ze widać jakąś zmianę u TZa
Stary 2010-01-19, 00:48   #1915
KochajMniie
Zadomowienie

napisała do niego czy się mu nie narzuca, bo coś tam że ją olewał no poprostu brak mi słów..
ciekawe czy to może czyta tu..
jak ja mam zmienić swoje myślenie?

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-19 o 00:49
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 00:50   #1916
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
napisała do niego czy się mu nie narzuca, bo coś tam że ją olewał no poprostu brak mi słów..
ciekawe czy to może czyta tu..
jak ja mam zmienić swoje myślenie?
ze co? bo nie wiem za bardzo o co chodzi a czytałam wszystko dzisiaj
Stary 2010-01-19, 00:58   #1917
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
ze co? bo nie wiem za bardzo o co chodzi a czytałam wszystko dzisiaj
aa długa historia
Ale znowu napisała mu ta koleżanka ze ją olewa tylko inaczej sformułowała.. nie wiem czy się płakać czy śmiać..
Stary 2010-01-19, 01:03   #1918
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
aa długa historia
Ale znowu napisała mu ta koleżanka ze ją olewa tylko inaczej sformułowała.. nie wiem czy się płakać czy śmiać..
hmmm a skąd wiesz? TZ ci powiedział czy go sprawdzasz?
nie no, miej to daleko w dupie ale jak masz wybór miedzy płakaniem i śmianiem to lepiej sie śmiej! to tylko koleżanka
Stary 2010-01-19, 01:05   #1919
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
hmmm a skąd wiesz? TZ ci powiedział czy go sprawdzasz?
nie no, miej to daleko w dupie ale jak masz wybór miedzy płakaniem i śmianiem to lepiej sie śmiej! to tylko koleżanka
Tym razem mi powiedział
ale ja odkryłam że oni ze soba flirtowali i mi nic nie powiedział.
czyli myślisz że nie mam sie czym przejmować, jak ona taka jest i jutro tez tam będzie u niego?
Stary 2010-01-19, 01:07   #1920
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Tym razem mi powiedział
ale ja odkryłam że oni ze soba flirtowali i mi nic nie powiedział.
czyli myślisz że nie mam sie czym przejmować, jak ona taka jest i jutro tez tam będzie u niego?
Jak to?
Też bym była

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości