|
|
#1921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
zdenerwowałabym sie i to bardzo![]() dobra ja już wyłączam komputer i idę sie uczyć na egzaminy Dobranoc ![]()
|
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zadomowienie
|
Bo ona tam tak przychodzi od czasu do czasu jak cos potrzeba takie tam
a jutro też będzie tż dzisiaj nie gadał z nią bo miał dużo pracy i wgl ona coś tam próbowała podobno (powiedział mi kochany ) , a dzisiaj jeszcze to.. nie wiem co ja mam robić.. ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
powodzenia! ![]()
|
|
|
#1923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() KochajMniie u mnie dopiero po 19
|
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa no faktycznie 19 heh
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Który to już dzień bezsenny? ![]() Bilans: 1,5 litra wody z Aqua Slim, 1 puszka Tigera, 2 tabsy Tigera na koncentrację z tauryną i kofeiną. Mój mózg wygląda jak taka tabletka musująca, słyszę jak szumi. W środę egzamin i kolos, jutro zaliczenie. Jak dociągnę do końca sesji, będzie cud. W przyszłym tygodniu mam codziennie zaliczenie. Potem 1,2,3,5 i ok. 8 ustny. Jest cudnie. K***wa. Trzymajcie kciuki za mnie, błagam, jestem roślinką Tż śpi, idę się wtulić.
|
|
#1926 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i masz racje, z czasem wszystko będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() ah.. jak ci dobrze ze przynajmniej możesz sie do TZa wtulić ![]() nie no już naprawdę idę, musze zapamiętać wszystko co sie nauczyłam od września do dziś z hiszpańskiego! ...
|
||
|
|
|
|
#1927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biednaa.Ale jak się to skończy to odpoczniesz sobie na całego Trzymam kciuki dasz sobie świetnie radę!! Cytat:
nieźlee.. Jak Wy to dziewczyny robicie, w ogóle jest możliwość żeby tyle nowych informacji weszło naraz do głowy człowieka? u mnie nie ma coś mi się wydaje
|
|
|
#1928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz mi tylko gramatyka została.. ![]() tak, od września bo to są egzaminy na koniec pierwszego semestru. fajnie ze już połowa zleciała ale tych egzaminów nienawidzę |
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no wiem ale zapewne musi być strasznie dużo tego materiału od września ![]() ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- Znowu nie mogę spać.. ![]() ![]() a przypomniało mi się coś, ostatnio powiedziała do tż: ' jak pójdę do seksuologa to zobaczysz że moje libido się podniesie' czy coś w tym stylu ![]() Tż źle zrozumiał ale szybko się wytłumaczyłam o co mi chodziło..![]() Pewnie sobie śpicie, mam nadzieje że macie słooodkie sny z Tż hehe
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-19 o 02:46 |
|
|
|
|
|
#1930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty trzymaj za mnie, bo też się przydadzą ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee bez przesady u mnie to przewaznie ja wychodze z inicjatywą. przewaznie- bo tz rowniez. ale w przewazającej liczbie przypadkow ja bo ja jestem bardziej napalona i czesciej odczuwam potrzebe. kwestia temperamentow. tz moze ogladac mecz i dobrac sie do mnie w przerwie dopiero. a ja czasami do przerwy czekac nie chce
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze powtarza, żebym robiła tak częściej. oni to lubią
|
|
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobraz sobie ze tez mam takie wrazenie. zawsze jak cos ja inicjuje widze ten specyficzny usmieszek tz nie musi mowic ze mu z tym dobrze to widaaaaac ![]() ![]() ![]() edit: dostalam smsa od tż. jade do Ciebie na sniadanko. robota może poczekać. nooo oszalał ;/ a ja taka w nieładzie
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-19 o 08:58 |
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leć się ogarnij
|
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mandy dobrze ze u Ciebie dobrze ![]() Kamila, moja imienniczko , a co to za odwiedziny tak z rańca? ![]() Rebe wiesz... jak ja wychodze z inicjatywą tż też szaleje z radości Chyba nie moge tak często, bo sie jeszcze przyzwyczai...
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech ta sesja już skończy, w tym tyg mam jedyne 5 zaliczeń:/
A potem jeszcze 4 egzaminy... Nie mam na nic czasu
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Skarby
![]() Dziekuje wam za wsparcie . Co ja bym bez Was zrobila? Mialyscie racje, to wszystko nie wyglada tak źle, jakby sie moglo wydawac...Kolosa zaliczylam . Po prostu nie moglam w to uwierzyc, jak wczoraj zobaczylam w USOSie wyniki![]() . Do tego u taty nie jest tak źle, nie ma problemow z pracą (wyjasnil mi wszystko ). Za to TZ sie ostro pocial ze swoim ojcem, a oni obaj maja takie charakterki, ze uchuuu. Wyszedl ode mnie pozno w nocy i okazalo sie, ze samochod mu sie zakopal wiec musialam zejsc i mu pomoc. Pomagal tez moj sasiad, ktory akurat przechodzil. Ludzie mu pomagaja, a ten klnie, wsciekly....jak rozkapryszony dzieciak . Wiem, ze to byl kawalek drogi, ale rodzice moi spali, o niczym nie wiedzieli itd. Moim zdaniem powinien zapytac, czy nie bede sie bala wracac sama (uwierzcie, ze ci sasiedzi na prawde potrafia zrobic krzywde). Echh...moze przesadzam?Lece dziewczynki wziąc prysznic, zjesc cos i do nauki . Pozniej do was zajrze
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-19 o 10:39 |
|
|
|
|
#1938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tzn o którego sie tak bałaś?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-19 o 10:55 |
|
|
|
|
|
#1939 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny ja nie wyrabiam. Druga noc z rzedu snia mi sie koszmary, ze moj TZ mnie zdradza.... Ze przytula i glaska po rece jakies inne dziewczyny
Juz nie moge po prostu ... Jak sie budze to nie wiem czy to prawda czy sen. A nie mysle juz o tym nawet. To sama podswiadomosc tak na mnie chyba dziala... Ale to jest straszne
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
noo i pojechał
krotko ale intensywnie ;D zrobilam mu pyszne sniadanko... udalo nam sie jeszcze wziac wspolny prysznic no i pojechal do roboty.Red ja nie wiem nie czepiaj sie ze Cie nie odprowadzil ta dzielnica jest az tak niebezpieczna? zawsze Cie odprowadza? moze doszedl do wniosku ze skoro ty go odprowadzasz do auta to ze sie nie boisz chodzic ( i wracac) sama
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jutro wyniki przedterminu z logiki ale ja akurat jestem pewna, że nie zdałam także szykuję się na poprawkę.co do tego odprowadzania - TŻ zazwyczaj mnie odwozi jak do niego przychodzę, ale zdarzyło się tak ze dwa razy, że szłam sama. niby pół kilometra, ale też jest niebezpiecznie. najgorsze są bezpańskie psy, strasznie się ich boję. ale to akurat było tak, że spytał czy wrócę sama, a ja powiedziałam, że tak, ale to było pytanie tendencyjne.. ze dwa razy też jak wracaliśmy z imprezy to go brzuch bolał, albo coś tam i raz wracałam z jego kolegą, a drugim razem sama.. właśnie dostałam smsa od TŻta, że się stęsknił i że się cieszy że się dzisiaj widzimy i tak dalej. fajnie, szkoda, że ja się tak nie cieszę ![]() zobaczymy jak się będzie zachowywał. od wczoraj mam straszną migrenę, zazwyczaj nie biorę żadnych proszków od bólu, ale chyba się skuszę, bo nie dam rady się uczyć. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-19 o 11:18 |
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie odprowadzanie wyglada tak ze tz zawsze mnie odwozil. chyba ze jestem autkiem to jade sama. czesto jest tez ze tz jest u mnie i to ja go odwoże ( w sensie jade po niego i odwoze) jesli jego auto jest u mechnika albo nie ma paliwka
![]() jesli tz jest u mnie swoim autem to zawsze go odprowadzam pomagam odsniezyc, skrobiemy razem. podobnie jest jak ja wychodze od niego. i on potem od auta nie odprowadza mnie juz pod klatke. bo bysmy w ten sposob sie bez konca odprowadzac mogli;p
|
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mad, tak...ten kolos o ktorego sie tak wczoraj martwilam
![]() Cytat:
. Albo koleszka tego sąsiada o mnie "oooo, ale masz fajną sąsiadeczke". Poza tym ja go nie odprowadzilam, tylko on nie mogl wyjechac przez snieg i zadzwonil zebym zeszla i pomogla. Ale uwazam, ze skoro zna moje sąsiedztwo, to chyba powinien spytac "odprowadzic cie?"....ale tak jak mowie, moze ja przesadzam po prostu.Reb, ja mam logike w tym tygodniu i znajac moja umiejetnosc logicznego myslenia, to zawale na 100% !Boże, ogladalam w necie filmiki z plaż zagranicznych i co? Seksowne laski toples .
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-19 o 11:58 |
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zadomowienie
|
Red
brawwoo następnym razem jak będziesz mówić że źle Ci poszło to zobaczysz![]() ![]() !I dobrze że u Taty nie jest tak źle A tż może nie zapytał bo wiesz jak jest nerwowy to się wkurzył przez ten samochód i wtedy nie myśli się logicznie heh ![]() ważne że nic Ci się nie stało Cytat:
|
|
|
#1945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja lecę do szkoły
|
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie.
moj sie jeszcze nie odezwal. zaczynam sie martwic ze faktycznie wzial go atak choroby. ![]() poza tym mialam dziwne sny... ehh...
|
|
#1947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz co to może faktycznie zadzwoń do niego albo do jego rodziców
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
Zresztą wystarczy obok takiej "laski" przejśc i już jakiej jej defekty widac - wiem bo ja miałam problem w kołobrzegu w stroju kąpielowym się pokazac a tu jak zobaczyłam osobniki płci zeńskiej to oporów już nie miałam.
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-19 o 12:51 |
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak sie mu dostanie za niedziele
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

zdenerwowałabym sie i to bardzo

, wtedy to już mam pewność, że jest nie w sosie 
. Pozniej do was zajrze
21. 04.2014