|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
czesc dziewczynki, lecę spać, dziś cały dzień wahania nastroju,ech, chyba pojde na bezplatny 6 miesieczny staż do szkoły j. polskiego dla cudzoziemców, wiem, że to wykorzystywanie mnie, ale będę miała chociaż doświadczenie... Buźka!
ps. Bratanek tżta jest słodki ![]() ![]() guga i leży na brzuszku, dużo się śmieje
|
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczynki!! jutro znów cały dzień pracy
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun w planach jest delikatny makijaż , nie wiem jak będzie wyglądał nie byłam jeszcze w salonie , mam jasną karnację i na co dzień lekko się maluje tylko ostatnio stan cery mi się pogorszył
lindsley a może wyślesz aldii smska z życzeniami urodzinowymi od nas wszystkich ? ![]() a ja mam znowu do d... nastrój
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam z kolezanką przed studniówką kilka razy. potem też z nią jak mój mąż (wtedy jeszcze chłopak) poleciał na Cypr, a w Polsce było akurat deszczowo. i przed ślubem dwa razy (ale nic nie dały), bo odwlekałam, odwlekałam i zapomniałam.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
czesc wszystkim z rana
ALDII WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO W DNIU URODZIN Ja mam dzisiaj troche biegania Wczoraj byli znowu do pieca - uszczelniali dokładnie a potem przyszedł facet do wyceny mieszkania - tak więc machina ruszyłaCiekawe na ile wyceni moja chatke Mam cichą nadzieje,że w 10tyś się zamknie i już niedługo będę "panią na włościach" ![]() plany na dziś: - młody do szkoły - dokończyć sprzątanie mieszkania - zmienić trocinki królikowi (bo już go czuje )- rozejrzeć sie za prezentem na dzień babci - wciągnąć pożądną porcje lodów z polewą |
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny.
Ja, tradycyjnie o tej porze, szykuję się do pracy. Oczywiście są nerwy, ale co poradzić? Do pracy iść trzeba... Dodatkowo się zestresowałam , bo wygląda na to, że okres już mi się prawie skończył - po dwóch dniach Martwię się co to może oznaczać...
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
na PM2009 jedna dziewczyna wstawiła link, przesyłam i Wam http://www.youtube.com/watch?v=uMQ1M7FcgKU Kretencja
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie tak sobie myślałam, żeby wysłać jej sms-ka... Zaraz to zrobię Ale tutaj też napiszę![]() ![]() Aldii dużo zdrówka, samych szczęśliwych dni i pięknego macierzyństwa aż się popłakałam że Lu już masz przy sobie![]() ![]() ![]() ![]() Marthinisa wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrówka, miłości i upragnionych II jak najszybciej ![]() ![]() ![]() ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami Michaś Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2010-01-19 o 09:23 |
|
|
|
|
#220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zacznę od życzeń:
marthinisa, Aldii najlepsze życzenia dla was, szczęścia, miłości i spokoju Cytat:
Cytat:
hmmm to dziwne, nie miałam do tej pory takich sytuacji to nie pomogę, bo nie wiem co to może być.
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ALDII, ABY TE CHWILE, KTÓRE TERAZ PRZEŻYWASZ BYŁY FANTASTYCZNYM WSPOMNIENIEM NA CEŁE TWOJE ŻYCIE MARTHINISA, STO LAT ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Kretencja, ja miewam czasami takie dziwne okresy, szczegolnie odkad lutke biore: zazwyczaj mialam okres 8 dni, odkad biore lutke trwa 4 ( ale wczesniej mam plamienia). Jak sie denerwujesz, to do lekarza leć! A nerwy przed pracą: wierz mi, też to znam ABZ, ja od paru lat mam akryl i nie narzekam na pazury, płytka jakby co, przynajmniej u mnie, szybko sie regeneruje ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Oliwka, moja szwagierka po cc leżała 3 dni w szpitalu A przed ślubem byłam na solar i dziewczyny na pańieński zafundowały mi masaż baaaaardzo relaksujące![]() Dzisiaj kolejny dzień nerwów, czekam na odpowiedź z drugiej szkoły... Ma podobno dziś nadejść... TŻ dawno nie miał zlecenia. Ech, co za życie my sobie wybraliśmy. Z drugiej strony,jak widzę jak mój szwagier pracuje od 9 do 1800 i cały tydzień go nie ma, to to dopiero jest porażka. Zaraz mój uczeń przychodzi, potem z TŻ umowy załatwiam i dziś wpadamy do moich rodziców. Powinnam też sprzątnąć dom, syf straszny jest i pracę domową do szkoły zrobić... Lindsleyko mała, a jak dziś się czujesz? Już ci cały stres zszedł po wczorajszej rozmowie z szefem. Ec, ja na twoim miejscu to byłabym kłębkiem nerwów... ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- A co u Kakusi, może ktoś wie? |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wpadam tylko się przywitać i dołączyć do życzeń urodzinowych dla Aldi i Marthinisi.Sto lat dziewczyny!!I kolejnych urodzin już w większym rodzinnym gronie, większym o małego smerfa Miłego dnia wszystkim!
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dołączam się do życzeń
ALDII MARTHINISA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ lindsley nie odzywam się z TŻ , nie cieszę się z tego ślubu ![]() a tu na zajęcia jechać trzeba za pół h ;/
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam sie przywitać
Witam wszystkie dziewczynki ![]() Scio Bardzo prosze zmień moja date ostatniej @ na 19.01.2010 bo dziś dostalam heh eh no cóż mam nadzieje ze Wam(te dziewczynki co miały testować ze mną) sie udało pozdrawiam
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprzednio po wizytach to miałam koszmary w nocy... A Kakusia nas olewa ostatnio ![]() ![]() To może taki stres przedślubny? Jeszcze o tego laptopa chodzi? Chyba czas sobie porozmawiać na spokojnie i wyjaśnić co i jak? Doskonale wiem jakie myśli przychodzą podczas i po kłótniach przed samym ślubem... Nie martw się będzie dobrze tylko wyjaśnijcie sobie na spokojnie wszystko
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() aldii, marthinisa życzę Wam dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń Ollliwko jak Ci się cera popsuła to idź do kosmetyczki. Są takie zabiegi co wygładzają na jakiś czas buzię. Może szału nie ma, no ale zawsze coś. Muszę przyznać, że na mnie dobrze podziałał peeling kawitacyjny. Nie ma efektu od razu, ale później długo mi nic nie wyskakiwało. A peeleng migdałowy np wygładza od razu, ale tylko na jakiś czas. Awenturyn Ty to się masz z tymi majstrami A mieszanie wykupujesz na własność jak rozumiem?kretencja to może zrób test dla pewności? weruczek trzymam kciuki za pozytywną wiadomość ![]() Scio wzruszyłam się na tym filmie, może i coś w nim jest, ale moja mama mnie urodziła przez cc i życie by za mnie oddała. Pękło by jej serce jakby mi się coś stało, więc to nie prawda, że kobieta nie chce się zajmować dzieckiem urodzonym przez cc...Małpa może nie ma świadomości, że to jej dziecko, człowiek ma. Chociaż oczywiście zgadzam się, że cc to poważna operacja. Ale znam osoby, które rodziły 3 razy przez cc i nic im nie jest ![]() Mój mąż ma dzisiaj imieniny i zaraz idę piec mu pierniczki, co prawda świąteczne, ale upiekę podwójną ilość to będzie na dłużej A mama ma smażyć faworki A mieliśmy się odchudzać W ramach czego kupiłam sobie wczoraj taką piłkę do pilatesa. Nawet fajnie się na niej ćwiczy Tylko okaże się jak długo wytrzymam Aha i miałam fajne sny w nocy, chyba pod wpływem porodu aldii. Śniło mi się, że jestem w 9 miesiącu ciąży i pojechałam do szpitala, ale brzuch był jakiś taki mały i mnie położyli na sali z 5 dziewczynami. Wyglądało to na pokój w akademiku mniej więcej.
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-01-19 o 11:43 |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
mi pozostaje jeszcze czekać i mieć nikłą, ale nadzieję...
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
aaaaa, dziewczyny!!
odezwali się z tej drugiej szkoły:przeszłam do 2iego etapu rekrutacji Ale teraz muszę przygotować taki specyficzny konspekt lekcji. rany, denerwuję się:/ Rany, ale muszę to zrobić.Trzymajcie kciuki, bym wszystko dobrze wyyśliła. Mam zrobić konspekt na wtorek. Kurcze. Jeszcze nie ma się co cieszyć, ale jestem i tak excited. Spokój! Muszę się przygtować! ![]() Jeszcze mam spotkanie 28 stycznia w innej szkole też,zobaczymy, jak będzie ![]() A do tego staż chyba też bede robic Kurcze, byleby się gdzieś za kasę też dostać ![]() Kurcze, same zmainy. Ażeby jeszcze było śmiesznie, to dzownili do mnie przedchiwlą z byłej pracy, czy nie chce wrócić... Oczywiście korci mnie, ale to byłby krok wstecz...Także podziękowałam![]() Kurcze, ale ja to jestem pokręcona, muszę się zebrać w sobie ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Oliwko, czemu taki dół jakiś cię złapał?On się do ciebie też nie odzywa?MOże tak jak Kakusia napisz do niego maila? Wielkie,mocne ściski! Będę dziś o tobie myśleć... ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Tity, senek śmieszny Ja też zawsze mam nie jeść słodyczy i pyszności,a właśnie wżeram chipcy chacalaca
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie
![]() (próbuję teraz jak najmniej spędzać czasu przed kompem, siedze całymi dniami, to napewno dobrze na Dzidzię nie wpływa a gdybym miała codziennie siedzieć na wszystkich wątkach to bym od rana do wieczora siedziała zrozumcie ) Aldi Marthinisia Olliwka ja przed ślubem byłam parę razy na solarium (z tego samego powodu co Lindsley - mam baardzo jasną karnację) byłam też u kosmetyczki zrobić żele na paznokcie (bo moje to się co chwile łamią) a w dniu ślubu u fyzjera i na makijażu ![]() Weruczek gratulację przejścia do następnego etapu!!!
Wybierz tak, żebyś była zadowolona i jak najwięcej na tym zyskała ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-01-19 o 12:47 |
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Byle tylko dalej przejśc. ech, co za czas jakiś zwariowany
A jakie plany na dzisiaj Kakusia ??Z TŻtem wszystko oki? Buźka! |
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
weruczek widzisz ile sie dzieje? Byłoby idealnie jakby ci sie udało dostać normalnie na płatny etat + staż.
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
ALDII
Wszystkiego naj!!! weruczek trzymam i gratuluje!!! Migdały do wycięcia. Szukam dobrego specjalisty Broń Boże kopertowca...
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No teraz brakuje jeszcze, żebyś tuż po podpisaniu umowy zrobiła teścik i II... To dopiero byłby zwariowany czas Życzę abyś przeszła do samego końca rekrutacji a potem się bierzcie za małego weruczka ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Kakusia rozgrzeszam A ja zrobiłam obiadek i dalej mi się nudzi... Może jeszcze poprasuję i pranie zrobię...
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Ktoś tu się o mnie pytał niedawno... ja czasami wpadam i Was podczytuję... wczoraj np coś tak czułam że może Aldii urodzi... no i wchodzę na jej profil na nk a tam napływają do niej życzenia ![]() ma się to wyczucie! :P fajnie być ciocią tylu dzieciaczków... moja kuzynka urodziła córeczkę 12.01.10 a moja kumpela ma termin na 1.02... także same dzieciaczki wokoło....
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
relax relax i jeszcze raz relax
![]() w przerwie relaxu iść na miasto i zrobić zupkę ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-01-19 o 13:35 |
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
ALDII,MARTHINISHA WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE
a ja dzisiaj nie mam pomyslu na obiad nie wiem co moge zrobic,zreszta nawet nie mam na nic ochoty jakos,dzisiaj juz 19 i wedlug mojego polskiego gina zostalo mi 3 dni bo dal mi termin na 22 stycznia no a wedlug lekarzy tutejszych na 3 lutego wiec zobaczymy kiedy mnie zlapie |
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, w tej pracy to niestety umowa zlecenie, jeśli bym się dostała, ale na początek dobre i to...
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Lindsley, a co ty dzisiaj taka znudona?:P MOże poczytaj M jak mama Cześć Bordana, dawno cię nie było... ![]() Elcia, kciukersy! kAKUSIA, A JAKA ZUPKA? |
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
weruczek: cześć
![]() właśnie wysłam smska do aldii z życzeniami ![]() odpisała niemalże odrazu - bo nawet telefonu nie zdążyłam odłożyć wielkie dla neij i Lu
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
A co tam u Ciebie? Opowiadaj
![]() Bo nie mam co robić M jak mama nie mam... do sklepu nie chcę mi się iść Zresztą nie wiem czy w naszym sklepie mają (pewnie nie)... Cytat:
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
BordAna a co u Ciebie tak w ogóle?
![]() weruczek no widzisz jak fajnie To teraz trzymam kciuki za drugi etap ![]() elcia czyli właściwie możesz zacząć rodzić w każdej chwili Pewnie już nie możesz się doczekać ![]() Dziewczyny to napiszcie aldii, że ja tu na zdjęcie małej Lu czekam i mało jajka nie zniosę... ![]() Upiekłam podwójną porcję pierniczków, zmachałam się nieźle...spać mi się teraz chce... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

- tak więc machina ruszyła

A mieliśmy się odchudzać 

)