|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
No tak,czyli mam spóźniony zapłon. My bylismy w grudniu myśląc naiwnie,że będzie wolny. Ale lipiec to ja spędziłam w szpitalu, o tym nie myślałam jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Moja kuzynka, która organizuje ślub w 2011 roku takze twierdzi ,ze mogli się wziąć za rezerwacje wszystkiego 6 miesięcy temu bo teraz już wiele rzeczy jest porezerwowanych. Mam nadzieję, że jednak nie będzie bo my dopiero za 2 tygodnie jedziemy rezerwować zespół, niemowiąc nic o fotografie, który kazał przyjechać do siebie w maju dopiero.
![]() |
#4653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ........... ja wróciłam z miasta właśnie, zakupiłam tacie kartkę na 50-te urodziny, tonik i płyn do demakijażu ![]() a i odkryłam o co chodzi z tymi kolanami moimi, niestety to od zimna i mrozu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wlasnie, do ktorego miesiaca? ![]() Ja tez jak nie nosze rakstop to mnie kolana bola a zwlaszcza prawe... tak mnie rwie i promieniuje az do uda i wtedy tylko przeciwbolowe tabletki pomagaja... najgprszy bol to jest chyba... czasem sie wywale w drodze do pokoju np bo czucie strace na sekunde
![]() |
#4655 |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() Przyszłam się przywitać i życzyć wszystkim miłego dzionka ![]() Zaraz zrobię sobie obiadeczek i na 12 do up się wyrejestrować ![]() A potem na 14 do pracki do 22 ![]() My z moim kochanie na dobre zaczniemy przygotowania od wakacji... Plan jest taki,że jak się obronię na drugi dzień mogę zacząć mu truć nad główką ![]() Póki co nie chce mnie słuchać:-( A dziś mi się śnił nasz ślub ![]() Hehe zboczenie,za dużo myślę i gadam... Coś tam było,że goście są w kościele już my wchodzimy,ja w międzyczasie orientuję się,że nie ma kwiatka w butonierce a ja bez bukietu ![]() I przy ołtarzu odbijamy i wychodzimy z kościoła...goście patrzą na nas zdziwieni,my wychodzimy na zewnątrz,a ja mówię,gdzie mój bukiet? Hehe ale zapłon ![]() W tym czasie kolega jedzie do domu po kwiatki,a my czekamy i ksiądz sobie poszedł,goście czekają,obrączki byly z białego złota i z 6 par ![]() Nie pasowały na mnie...jak za duża,to potem za mała ![]() dobra dziewczynki ja uciekam miłego dzionka wszystkim buuuuziaaam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może dlatego że wcześniej nigdy o to nie dbałam i nigdy rajstop nie nosiłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Mi się kiedyś też taki koszmar ślubny śnił ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja miałam dzis koszmar ślubny...śniło mi się, że mieliśmy z P. sam ślub cywilny bez wesela i ogólnie nie czułam, że miałam ślub bo po kościele poszliśmy do domu jak gdyby nigdy nic ![]() ![]() ![]()
#4659 |
Zakorzenienie
|
Hehe,pełnia była czy co? Mi się sniło,że jakaś Azjatka zazdrosna o mojego Tżta podeszła do mnie i ścięła mi połowę włosów, a ja płakałam, że do ślubu nie będe mieć przez nią włosów do pasa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko kiedyś pisałam że moje obowiązki to też urzędy, banki i poczta więc załatwiłam sprawy firmowe + swoje zakupy przy okazji ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() oj dziewczyny chyba przeżywacie, bo mi to się nic nie śni na temat ślubu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Włosy to moja mania,jakbym musiała ściąć włosy przed ślubem to chyba bym odłożyła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4664 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Za duzo chyba myslicie o tych slubach ![]() Mam nadzieje, ze u mnie w okolicy z rezerwacjami nie jest tak jak u was i ze jak w lutym zaczne sie rozgladac itp. to bede miec wybor.
![]() |
#4665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zadomowienie
|
Z górnej częsci podkarpacia (mam w formularzu)
![]() Ex Ł. rezerwowala sale na lipiec tego roku w pazdzierniku chyba czy jakos tak wiec mam nadzieje ze i nam sie uda ![]() Zbieramy sie wlasnie na mature Ł., jak na razie jest do przodu, dzisiaj matematyka, trzymajcie kciuki po 14 ![]() A pozniej pakowanie na oboz ![]() Milego dnia PMki ![]()
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
moja doba powinna miec teraz po 48 h.. eh... tyle tego wszystkiego jest, ze nich mnie coś trafi.... ale badania marketingowe powiedzmy ze mam z glowy,
jeszcze rachunkowosc i 2 prace na ten weekend i angielski i iwnetaryzacja w pracy. i potem na ostatni weekend stycznia tez sporo. i potem na poczatek lutego. za godz do pracy. pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ ___________________ Jeju..... A mnie dzisiaj od rana tak masakrycznie boli brzuch, że ![]() Oby to nie były znów torbiele ![]() Akurat dzisiaj idę do gina, to przynajmniej mnie "na gorąco" obejrzy...
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za tydzień mam wizytę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ![]() ![]() dostalam staz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki za mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Gaduły Moje Kochane Trzymam kciuki za wszystkich potrzebujących - Lusesita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lemon tree nie ma za co ![]() ![]() Cobra wracaj do nas szybciutko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mustique mam nadzieję, ze Sławek się Tobą zajmie, a nie tak jak Twoja siostra ![]() Kociak gratuluję załatwienia zespołu ![]() Ale teściowej nie zazdroszczę ![]() ![]() Niunia będzie dobrze ![]() ![]() A mi dziś się śnił chłopak, w którym się podkochiwałam strasznie długo jako nastolatka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Bambusiu
![]() ![]() Karolinusienka gratuluję stażu ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Evidriell a macie już coś załatwione? |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Trzymam kciuki za potrzebujące ![]() karolinusienka gratuluję! Mnie też się 3 tytuł najbardziej podoba ![]() a ja się uczę jak głupia wariatka na egzaminy na raz. Teoria literatury, której szczerze nie znoszę i pozytywizm, którego też nienawidzę. Gdybym miała być w przysżłości nauczycielką polskiego, to uczniowie od razu by poznali, że przy "Lalce" dostaję odruchów wymiotnych. Dobrze, że wybrałam inną specjalizację... Uf. A i jeszcze takie pytanie: jak się szuka pracy nie na cały etat? Albo dorywczej? :P Bo pracowałam dwa razy w życiu (tzn. w 2 firmach) i obie rzeczy miałam po znajomości (tzn. byłam polecona, a przez rozmowę i szkolenia przeszłam pięknie i wzorowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
dziekowac
![]() ![]() ![]() Evi... kurde nie wiem czy na pol roku przed uda wam sie zalatwic np wymarzona salae, chyba,ze jestescie z malej wioski, gdzie sale nie sa az tak bardzo oblegane jak to jest w duzych miastach,. gdzie trzeba rezerwowac je prawie 2 lata przed slubem. kurde u mnie bylo podobnie z P ale sam sie przekonal, jak szukalismy sali i jak dzwonilismy i niektore daty byly na 2011 roku zajete, a sali szukalismy juz we wrzesniu w zeszlym roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
u mnie było tak samo. D. śmiał się ze mnie, ale kiedy bez jego wiedzy zadzwoniłam do DJ-a, który powiedział mi, że na 2011 ma już tylko 3 terminy wolne, to przestał i powoli załatwiamy wszystko. Tylko teraz mam problem z fotografem i kamerzystą - chciałam mieć ich z jednej firmy i znalazłam dwie formy, które mi się spodobały - jedna chyba z Rybnika, a druga z Katowic. Na to D.: "Tak daleko? Ja mam tam z Tobą jechać? Nie możesz zapytać G. lub A.? A. ma kolegę fotografa." Myślałam, że go zadrapię. Dlaczego mam się pytać znajomych o rzeczy, które chcę sama wybrać... On by chciał, żęby wszystko było z naszego 18tysięcznego miasteczka. Pf... |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
Co niektórzy faceci chyba nie rozumieją co się dzieje i wydaje im się, że załatwianie 2 lata przed wszystkiego na wesele to przesada. Ale takie teraz są realia - rodzice nie mieli problemów z salą tylko wesele robiło się na dechach na wsi, a nie w lokalu i co niektórzy też nie wiedzą jak to jest.
Anemeon zastosowałą dorą metodę - zadzwonić do kogoś kto nas interesuje i powiedziec, że zostało kilka terminów i inaczej zaczna rozmawiac - tak myśle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.