![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Raczkowanie
|
izabellini, byłaś dziś w arkadii? : ( pewnie nie widziałaś czarnych snejków...
![]() ![]() edit: zauważyłam już na poprzedniej stronie, że pisałaś, że snejków brak... ![]() Haha, zaślepiona rządzą posiadania tych butów ;pp. Jakby ktoś gdzies widział czarne snejki za kolano rozm 40 to przypominam sie jeszcze raz Przepraszam, że jestem taka upierdliwa... To trochę podchodzi pod spam już, ale zakochałam sięw tych butach bez pamięci ![]() ![]()
*tu znajduje się mądry cytat podnoszący świat na duchu* Edytowane przez la dra Czas edycji: 2010-01-18 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest teraz na wyprzedaży ![]() Tylko ta którą widziałam miała powyrywane niektóre te niteczki. Tak samo jak mój kuferek lekarski miał wyrwane zapięcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kojarzycie te buty ze zdjęcia? Mało widać, ale jako miłośniczki pewnie będziecie się orientowały
![]() Czy któraś z Was je ma i może wypowiedzieć się na temat ich wygody? Podobają mi się wizualnie, widziałam je w sklepie, niestety nie miałam czasu zmierzyć i zastanawiam się, czy da się w nich chodzić? ![]() ![]()
#4115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie trochę ta szpila odstrasza, natomiast platforma jak najbardziej na tak : ) niestety nie jestem ich posiadaczką ani też nigdy ich nie mierzyłam ; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
caat, czy masz może też tyle funduszy, by wziąc i dla mnie ewentualne czarne snejki rozm 40 jeśli będą jak będziesz patrzeć na te dla siebie i izabellini? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4117 | |
Zakorzenienie
|
Nie sa ocieplane, podeszwa jest cieniutka i ciagnie od ziemi jak diabli
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2010-01-18 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne - mogę dla Ciebie zakupić, jeśli oczywiście będą... a kto pyta nie błądzi : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fakt: są piękne ![]()
![]() |
#4121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Raczkowanie
|
szukając bluzki z ćwiekami na allegro znalazłam tą bluzę z bufkami może się komuś przyda http://www.allegro.pl/item889967394_...i.html#gallery
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Konto usunięte
|
byłam dziś w Bonarce, bo snejkach nie ma śladu niestety
![]() ale za to kupiłam bluzkę, sweterek i zamszowy czarny plecaczek ![]() ![]() dorzucili trochę rzeczy, których wcześniej nie było a tak naprawdę to pojechałam tylko do Re po kurteczkę - nietoperza - oglądałam go w tamtym tygodniu, ale jakoś nie byłam przekonana - dziś w sklepie zobaczyłam w nim babeczkę i zwariowałam ![]() w house kupiłam w zeszłym tygodniu długie wełniane rękawiczki, zastanawiałam się z czym je będę nosić i już mam komplecik odnośnie zwrotu różnicy w cenie - bo była gorąca dyskusja - jedyną rzecz jaką wypada zrobić to zakupić w nowej cenie rzecz, a ta droższą zwrócić - bo skoro fizycznie w sklepie nie ma TEJ rzeczy w naszym rozmiarze to niby z jakiej racji ma być zwrot uznany? przecież w takim przypadku nie byłoby możliwości zakupu - a jeśli jest to uważam, że jest OK. kupuję, oddaję, a różnicę wydaję pewnie i tak w ZARZE ![]() ja na szczęście nic z tego co kupiłam wcześniej nie widziałam taniej, albo były w tej samej cenie, ale większość brałam ostatnie sztuki chyba ![]() a jak zwróciłam koszulkę z I tury, to trafiła po 15 minutach na sklep - z tą samą ceną, przynajmniej na metce - ale nie sprawdzałam czy na kasie miałaby cenę niższą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Raczkowanie
|
Napisane przez la dra
![]() caat, czy masz może też tyle funduszy, by wziąc i dla mnie ewentualne czarne snejki rozm 40 jeśli będą jak będziesz patrzeć na te dla siebie i izabellini? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
: ) z 5 parami butów raczej nie wyjdę - poza tym nie miałabym tyle gotówki 'na raz', chyba że nie będzie jakiegoś rozmiaru, które potrzebują Wizażanki to oczywiście wezmę i dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Raczkowanie
|
ojej dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A do rzeczy, wyglądają ładnie, no i zgrabnie. Jednak ta szpilka, nawet z platformą robi wrażenie, oj robi! Już ja widzę siebie, schodzącą z czwartego piętra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4132 |
Zadomowienie
|
http://www.urbanoutfitters.co.uk/Spo...384156&bklist=
Podobny do Aniesowej bluzy - gdyby któraś była zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
a te bluzy z zakladkami byly po 99 zł? czy jescze gdzies ktoras widziała mozę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny orientujecie się może czy te bluzeczki były przecenione, jak tak to na ile? Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-01-19 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sweterek jest z nowej kolekcji, kosztuje 159 zł. Bluzka też nowa kolekcja - 99 zł. Nie podlegały przecenie.
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;16555143]byłam dziś w Bonarce, bo snejkach nie ma śladu niestety
![]() ale za to kupiłam bluzkę, sweterek i zamszowy czarny plecaczek ![]() ![]() dorzucili trochę rzeczy, których wcześniej nie było a tak naprawdę to pojechałam tylko do Re po kurteczkę - nietoperza - oglądałam go w tamtym tygodniu, ale jakoś nie byłam przekonana - dziś w sklepie zobaczyłam w nim babeczkę i zwariowałam ![]() w house kupiłam w zeszłym tygodniu długie wełniane rękawiczki, zastanawiałam się z czym je będę nosić i już mam komplecik odnośnie zwrotu różnicy w cenie - bo była gorąca dyskusja - jedyną rzecz jaką wypada zrobić to zakupić w nowej cenie rzecz, a ta droższą zwrócić - bo skoro fizycznie w sklepie nie ma TEJ rzeczy w naszym rozmiarze to niby z jakiej racji ma być zwrot uznany? przecież w takim przypadku nie byłoby możliwości zakupu - a jeśli jest to uważam, że jest OK. kupuję, oddaję, a różnicę wydaję pewnie i tak w ZARZE ![]() ja na szczęście nic z tego co kupiłam wcześniej nie widziałam taniej, albo były w tej samej cenie, ale większość brałam ostatnie sztuki chyba ![]() a jak zwróciłam koszulkę z I tury, to trafiła po 15 minutach na sklep - z tą samą ceną, przynajmniej na metce - ale nie sprawdzałam czy na kasie miałaby cenę niższą.[/QUOTE] mogłabyś wkleić zdjecie tej kurteczki nietoperza? jak nie tutaj to może na zakupowym
![]() |
#4138 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pralinko u mnie te bluzki nie sa przecenione, a jesli chodzi o te bluzki z bufkami, ktorych tak szukasz to wiedzialam je w Bielsku-Białej ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Agnieszko ja mam troche inna wersje tych butow, z taka metalowa blaszka z tylu, tak czy siak obcas obie wersje maja taki sam i da sie w nich chodzic, ale musze dodac ze dla mnie taki obcas to codziennosc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Wtajemniczenie
|
caat jesteś może z Warszawy? bo własnie słyszałam ze orientujesz sie gdzie są snejki? chętnie bym, sie po nie wybrała gdybym wiedziała gdzie
![]() |
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.