|
|
#2821 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
A jaka jest norma?
|
|
#2822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mi sie nudzilo w klinice ze caly czas chodzilam, gadalam itp. jak tylko wstawalam i znowu chcialam gdzies isc to Pysia patrzyla na mnie przerazona i kazala mi poczekac na pielegniarke biedna martwila sie i wszystko sama przy niej musialam robilam i zakupy itp takze znioslam to bardzo dobrze... ale ja od pocztku powiedzialam ze chce przezyc tylko narkoze, pozniej bedzie ok i tak tez bylo trzeba sie pozytywnie nastawic
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Jeśli zabieg będzie w maju czy czerwcu to spokojnie zdążysz ze szczepieniami (chyba, że porozmawiasz z dr i zapytasz czy badania na nosicielstwo wystarczą... ).
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Yagnaa nie czepiaj sie mnie nic zlego na mysli nie mialam.
"normalnie " to jest tak ,ze prawie ze wszystkim radzilysmy sobie same. Mimo bolu potrafilasmy spokojnie wstac , uczesac sie , zrobic kawe, opiekowac dziecmi itp.
|
#2825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie podoba mi sie tylko nomenklatura.. bo "norma" to w tym przypadku wlasnie bol i niemoznosc robienia tego wszystkiego o czym pisalas. Kiedy jest odwrotnie - mozna mowic o wyjatkowym szczesciu.
|
|
#2826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wybralam dr Br ze wzgledu na to wlasnie ciecie,wolol otoczki, podobno malo widoczne i lepiej sie goi. |
|
|
|
|
#2827 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ja mimo bólu nie mogłam sama wstać się uczesać czy podnieść czajnik zeby zrobić tę kawę i nie uwazam że to jest nienormalne ale o tym już pisałam.. każda z nas opisuje jak się sama czuła i nie widze sensu wałkowac tematu czy ktoś przesadza czy nie - ból jest objawem subiektywnym |
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczescie czy nie takich przypadkow sa na tym forum . Jeszcze" jedno " kazdy z nas przechodzi op. inaczej wiec tu normy nie ma Normalnie odnosilo sie do czynnosci , ktore moglasmy po op. robic. chyby , ze robienie kawy , czy prysznic sa nienormalne
|
|
#2829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dlatego ja zapewne wywalałabym oczy tak samo zdziwiona jak pysia
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma żadnej normy, każda z nas przechodzi okres rekonwalescencji bardzo indywidualnie - bo jest to reakcja osobnicza. Każda z nas ma inny próg bólowy, każda z nas ma inną psychikę (tu też jest istotna), jedna ma czas na spokojną rekonwalescencję, inna zaś musi zagryźć zęby i opiekować się dziećmi itp.... A stwierdzenie "normalnie", może niezbyt fortunne (choć niczego złego bym się w nim nie doszukiwała, mimo iż w tej klasyfikacji byłabym zdecydowanie w tych "nienormalnych" Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-19 o 12:14 |
||
|
|
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
OK, na wiatraki jestem za mala.
Pozdrawiam
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Daruj sobie
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
oj Dziewczyny chyba kazda z nas wie co Pysia miala na mysli, chodzilo jej o to ze niektore z Nas gorzej sie czuja i przechodza ten czas po zabiegu a niektore lepiej, co wcale nie oznacza ze te ktore czuly sie gorzej, udaja czy sa gorsze, slabsze itp. kazdy przechodzi to inaczej bo kazdy organizm jest inny,po prostu mozna nas dac jako przyklady zwlaszcza dla osob ktore sa przed zabiegiem ze nie zawsze oznacza to tydzien czy dwa meczarni i bolu
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Asia czy Ty chodzisz dalej w tym staniku ,ktory dal nam doktorek ?
|
#2835 |
|
Raczkowanie
|
Pysia - tak wlasnie zrobie, uprzedzilas mnie.
|
#2836 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Ja juz tu raz pisałam, operacja 27.01.2010 a ja zadaję sobie coraz częście pytanie czy nie jestem za stara? Mam 38 lat i dwójkę prawie dorosłych dzieci. Bardzo chcę tej operacji , kurde dziewczyny powiedzcie , że nie zwariowałam |
|
|
|
#2837 |
|
Raczkowanie
|
tak w tym i mam jeszcze dwa podobne na zmiane, chociaz mam juz taka ochote kupic sobie taki "normalny" ladny staniczek
no ale coz nie bede ryzykowac, poczekam jeszcze pare miesiecy a jak tam Twoje cycuchy? co lekarz mowil na kontroli, wszystko ok?
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Swietnie , ciesze sie , ze sie zrozumialysmy
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
Pysia - tu sie z Toba nie zgodze, nie mozna tu mowic o obopolnym zrozumieniu sie, no nie z mojej strony..
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
Córka stwierdziła, że mitrochę zazdrości bo sama też by chciała ( ma 19 lat), ale małolat tak dziwnie sie patrzy (14) lat. Mąż oczywiście szczęśliwy, chyba zawsze o tym marzył, aczkolwiek nigdy nie nalegał i do niczego nie namawiał to jest moja własna decyzja!!! Tylko ten wiek
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu pojawie sie u niego na Wielkanoc , zobaczymy co wtedy powie Caly czas jestem z nim w kontakcie z powodu dosc ruchliwego trybu zycia co jakis czas przesylam mu fotki a on cierpliwie odpowiada na moje "sportowe" pytania
|
|
#2842 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
38 lat to wcale nie za duzo,zwlaszcza jesli wszystkie wyniki badan w normie, takze ja na pewno bym sobie zrobila sama dla siebie, zebym mogla stanac przed lustrem i powiedziec, kurcze warto bylo w koncu mam fajne cycki ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
no to super ze wszystko tak ladnie sie goi u mnie w sumie tez chociaz jade do doktorka na pocztku miesiaca bo chcialabym sie dowiedziec czy moge juz intensywniej zaczac zyc, mam na mysli silownie,aerobik, basen... wiem ze Ty juz od dawna to robisz i pewnie ja tez moge ale wole zeby jeszcze mnie obejrzal i uslyszec to z jego ust
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo za słowa otuchy, aż mi się mordka uśmiechnęła. Mam nadzieję , że będę bardzo dumną ze swoich cycuchów 38 latką
|
|
|
|
#2844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i Ty obopulne zrozumienie ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rob i sie nie zastanawiaj, bo... znajdziesz mas e powodów przeciw ja za 2 dni kończę 37 lat i... też od niedawna jestem posiadaczka pięknego (w mojej opinii) biustu
|
|
#2846 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
nie da się zgeneralizować subiektywnych odczuć, tak jak Listopadowa napisała - każda przechodzi inaczej i nie ma sensu dzielić, co jest normą a co nie
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sorrki pisałam chyba równo z HORO
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to trzeba z doktorkiem osobiscie przedyskutowac
|
|
#2849 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ups nie wódkę tylko winko.. hmm co będziesz serwować bo tu zanik alkoholu we krwi ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ooo Aldi..miałam Ci już tyłek strzepać że tak rzadko tu zaglądasz!!! |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Misia miałam podpytać - palisz fajeczki?? bo pamiętam, że był problem z rzuceniem przed op.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

czy sie myla ?
tak mi sie nudzilo w klinice ze caly czas chodzilam, gadalam itp. jak tylko wstawalam i znowu chcialam gdzies isc to Pysia patrzyla na mnie przerazona i kazala mi poczekac na pielegniarke
i wszystko sama przy niej musialam robilam i zakupy itp takze znioslam to bardzo dobrze... ale ja od pocztku powiedzialam ze chce przezyc tylko narkoze, pozniej bedzie ok 
(chyba, że porozmawiasz z dr i zapytasz czy badania na nosicielstwo wystarczą...

u mnie w sumie tez