|
|
#1951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
tylko badź dla niego delikatna za ta niedziele!
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
yyy wlasnie nie wiem czy sie klocic czy co bo nie powinnm sie klocic jak sie okaze ze go znow napad choroby wzial co nie?
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha no wieeem, że trzymalyscie kciuki
![]() . Teraz szykuje mi sie super ciekawy czwartek .A co do TZ to wiem, ze sie wkurzyl i nie zapytal, dlatego nic na ten temat nie wspomne . Ot, takie moje przemyslenia. Ale przed chwila dzwonil i pogadalismy 5 minut i za jakies pol godziny ma znowu zadzwonic, zebysmy dluzej mogli porozmawiac .Mad, wybieramy sie z TZ wstepnie do Egiptu . Z tym, ze boje sie, ze moja zazdrosc zniszczy mi caly wyjazd. Pogadalam z TZ w prost. Moze wyszlam na desperatkę, ale powiedzialam mu stanowczo: jezeli bedzie sie wpatrywal w nagie biusty, lub co gorsza "postawi maszt" , to niech nie liczy, ze bedziemy dzielic cos wiecej, niz pokoj hotelowy. Jest doroslym facetem, ktory regularnie uprawia seks i jezeli na takiej plazy zachowa sie jak pryszczaty 16 latek, to niech sobie znajdzie inna, bardziej tolerancyjna dziewczyne. Bo ja sobie nie wyobrazam normalnie z nim rozmawiac, przytulac, dawac buziaki i uprawiac seks, majac swiadomosc ze gdy siedzi obok mnie to mu staje na widok jakiegos lachona pół nagiego . Moze powiecie, ze jestem nienormalna, ale ja nie bede tolerowala tego, ze moj facet PRZY MNIE podnieca się innymi. On mi na to wszystko odpowiedzial, ze to nie jest tak, ze wystarczy spojrzec na gola kobiete i juz od razu jest podniecony, że do tego trzeba uzyc wyobrazni a to juz zalezy od wlasnej woli. Zebym sie nie martwila, bo jedyna kobieta ktora go podnieca jestem ja. ale jak jest na prawde, to sie okarze .Dla pocieszenia, ze nie jestem taka wariatką, to powiedzial mi, ze w zyciu nie polecimy na Kube . Chyba mysli, ze podobaja mi sie Kubanczycy .
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Wg mnie jeśli to napad choroby to przecież nie jego wina więc nie ma się o co złościc. |
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym swojego ukatrupiła jakby mu stanął na widok innej
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- no niby tak ale mi przykro za ta niedziele bo przeciez mial przyjsc. i teraz mu napisze ze ma mi pisac albo poprosic kogos zeby to zrobil jak go dopadnie.bo ja wyjde z siebie i stane obok za chwile
|
|
#1956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także nie masz powodów do obaw.Poza tym kiedyś opalałam się toples na jednej z plaż, wiele kobiet było tam z nagimi biustami i uwierz-na to się nie zwraca uwagi ![]() Ale tak jak mówię-w Egipcie, z szacunku dla religii, jest to baaaaardzo marginalne zjawisko. Także ciesz się wakacjami i nie zawracaj sobie głowy takimi błahostkami
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|
|
|
|
|
#1957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobrze, że mu o tym powiedziałaś i ważne że on będzie z Tobą i przy Tobie tam więc jeśli na dodatek tak powiedział jak piszesz to tylko się cieszyć z wycieczki do ciepłego kraju i SOBĄ ![]() To ile Cię z nami nie będzie? Edit: tak sobie pomyślałam że jakby mojemu na widok jakieś panny coś się stało to bym się tak wkurzyła i jeżeli miałabym duży biust sama bym ściagneła sobie góre od stroju, przeszłoby mi to tylko przez myśl pewnie ponieważ biustu dużego nie mam i głupio by mi było się obnażać publicznie
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-19 o 13:20 |
||
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze
tez bym chciała do Egiptu
|
|
#1959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba trochę przesadzasz, przecież umie to kontrolować ![]() może mu się podobać jakaś laska, ale tak naprawdę podniecasz go tylko ty. tak mi się wydaje. w końcu to dorosły facet, mój by się obraził jakbym mu powiedziała, że jak mu stanie na widok jakiejś panny w bikini to go wyrzucę z pokoju. albo by mnie wyśmiał ![]() dla niego to oczywiste, że staje mu tylko na mój widok, czyli wtedy kiedy sam tego chce ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-19 o 13:24 |
||
|
|
|
|
#1960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Red.... ale Ci zazdroszcze... ja też chce do Egiptu A to wasi rodzice sponsorują? Bo pewnie taka wycieczka to niezły wydatek...
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ile on juz sie nie odzwywa? zadzwon do rodzicow powiedz ze sie martwisz Cytat:
juz nie przesadzajcie. to rozumiem ze latem tz zamykacie w ciemnej piwnicy- no bo pzreciez latem tyle biustow po ulicy chodzi i dziuniek w skąpych mini, ach spojrzy na ich nogi podnieci sie. starszne!!!!ja tam z moim tż sama ogladam sie z aladnymi dziewczynami. potrafie powiedziec komplement o obcej osobie a tż to potwierdza lub neguje. nad łozkiem ma kalendarz z nagimi babkami i co? i nic sama mu zmieniam karty jak miesiac sie skonczy ot natura edit: to ja chyba nie jestem zazdrosnicą tak jak mi sie wydawało gdybym jechala na takie wspaniale wakacje to bym w d....miala te wszystkie panny! ( a ty myslisz o nich juz tu w polsce ) ja bym tam smażyla sie plackiem i tylko mowila tż jak pieknie, goraco i nich przynesie zimnego drinka
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-19 o 13:33 |
||
|
|
|
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiem, jeśli ktoś jest już na wyższym levelu i umie się opanować
ale w tym przypadku generalnie chodzi mi o to całe 'nie wiem czy się kłócić czy nie' Mam nadzieje że rozumiesz
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozazdrościć tylko ![]() a z tego co piszesz wychodzi że jestem już chorą zazdrośnicą.. ![]() musze się chyba wziąść w garść i zmienić swój tok myslenia..Tobie Red też tego życzę
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się wydaje, że jak kobieta czuję się dobra w łożku to nie powinna mieć obaw typu - bo jemu "stanie" na widok innej, bo spojrzy na jakąś blondynkę w mini, bo go inna podnieci.. u mnie zazdrość wzmaga się wtedy gdy mam tzw. "dni paszteta". czuję się wtedy najgorsza, najbrzydsza, najgłupsza i tak dalej
|
|
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdros zazdroscią. ale chorobliwa zazdrosc moze zniszczyc najwspanialszy zwiazek. rozumiem byc zazdrosnym - gdy ma sie powod. ale tu? w opisie Red - powodu nie zauwazylam. (fakt przyznaje notoryczne podniecenie na widok jakiejs panny mysle ze by mnie wkurzylo) ale na pewno nie sam fakt ze sie za jakas obejrzał
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chyba pomimo tych napadów choroby i tego wszystkiego miała żal do faceta. |
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rebel bo my tu siedzimy od 1 cz. dlatego jestesmy juz zazdrosnice weteranki
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie. ja czuje sie calkiem inna niz w 1 czesci gdzie bylam zazdrosna o byle pierdołe
tż nie napisal 2h a ja juz złaaa, tż nie napisal na dobranoc to juz foooch, tz poszedl z kumplami i nie pisze - juz 100 roznych historii zazdrosnicowych gdzie i z kim co robi ![]() dzis... podchodze na luzie mysle ze sa sytuacje co do ktorych jestem zazdrosna. ale zdecydowanie inaczej sie zachowuje czego najlepszym rezultatem bylo ok 50 dni bez ani jednej sprzeczki dzis juz nie odliczam. zyje chwilą jest cudnie
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
również nie odliczam. wychodzę z założenia, że zawsze ma być dobrze, a nie przez ileś tam dni
|
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego mysle ze mlodsze stażem Zazdrosnice powinny brac z nas przykład. spojrzej obiektywnie na dana sytuacje i zastanowic sieczy faktycznie maja o co byc zazdrosne?
Red jestem przekonana ze twoje ciałko dla twojego tż jest najlepsze. przeciez jestz Tobą!!! dlatego odpusc te okropne mysli cieszcie sie z wypaduuu....taaakk my go wam zazdrosnimy
|
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to w takim razie duży Wasz sukces ![]() i podajcie nam te cenne rady jak Wy to uczyniłyście ![]() ![]()
|
|
|
#1975 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Cytat:
, na prawdę mnie uspokoilas .KochajMnie, nie bedzie mnie tydzień, ale to jeszcze kuupe czasu - trzeba wstepnie cos zaplanowac wczesniej, zeby kase odkladac ![]() Reb, no wlasnie - on mi coś takiego mniej wiecej powiedzial . Mam nadzieje, ze tak bedzie na prawdę . Po prostu musialam przeprowadzic te rozmowe, musi wiedziec, jaki mam stosunek do tego. Nigdy nie zdarzylo sie, zeby na plazy sie perfidnie wpatrywal w jakas, ale jednak jest chyba subtelna roznica stanik i brak stanika....Stad moje obawy. Nawiazalas do tego, ze kobieta ktora czuje sie "dobra" w łózku, nie powinna miec takich zmartwien. I tu jest wlasnie ten problem z irracjonalna zazdroscia. Wiem, ze spelniam TZ za rowno jako kochanka jak i przyjaciolka. Ale gdybym widziala, ze TZ wpatruje sie w jakas i ma wzwód to po pierwsze, uznalabym to za szczyt bezczelnosci, a po drugie zrodziloby mi sie w glowie pytanie "czy on nie mysli teraz, co to by z nia nie zrobil?" Mad, nie rodzice nas nie sponsorują. Moze mi cos ewentualnie dorzuca moi, jak bede grzeczna . TZ ma wlasny biznes, a ja dorabiam jako hostessa . A co do cen wyjazdu do Egiptu, to oferta All Inclusive za tydzien to ok. 1700 zl z wyzywieniem np. od 10-23 (bufet szwedzki). Ja za 2 tygodnie we Wladyslawowie zaplacilam ponad 2500zl . Wiec chyba ceny nie sa takie porazajce, Egipt jest jednym z tanszych krajow wakacyjnych .Kamilko, dziękuje ci , takiego trzeźwego podejscia mi potrzebaTwoj TZ ma przy Tobie raj na ziemi, bo go nie terroryzujesz w żaden sposob i tak wlasnie powinno byc w zdrowym zwiazku ![]() Dziekuje Kochane, za liczny odzew .
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-19 o 13:59 |
||
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Red a kiedy jedziecie?
ja tez planuje z tż wyjechac na wakacje w tym roku. jesli poza polska to w gre wchodziloby tylko oferty last minute pieniazki juz zbieramy (tzn ja zbieram tż wezmie sobie jedną swoja wyplate i bedzie miec calosc ) i ani myślę przejmowac sie jakimis paniusiami z plazy pfffff
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow red nie spodziewałam się ze wakacje w polsce wyjdą drożej niż za granicą ! i to jeszcze egipt... piękna pogoda, plaza, piaseczek... piramidki
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało tego - tak się zaczeła lizac, pieścic ze swoim facetem, że aż wiecie no...sutki jej staneły...no normalnie o mało nie weszli w siebie i nie zaczeli się kochac wtedy
|
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
Planujemy jakos we wrzesniu
. Wtedy ceny są niższe, a i zdążę uzbierac pieniazki ).No wlasnie co do tych wakacji w Polsce, to niestety są one co raz droższe. dlatego wakacje w cieplych, egzotycznych krajach staja sie co raz bardziej kuszace i nie sa juz "luksusem dla najbogatszych" . A mi Egipt zawsze sie marzyl
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

21. 04.2014 
.
. Ot, takie moje przemyslenia. Ale przed chwila dzwonil i pogadalismy 5 minut i za jakies pol godziny ma znowu zadzwonic, zebysmy dluzej mogli porozmawiac
.
. Moze powiecie, ze jestem nienormalna, ale ja nie bede tolerowala tego, ze moj facet PRZY MNIE podnieca się innymi. On mi na to wszystko odpowiedzial, ze to nie jest tak, ze wystarczy spojrzec na gola kobiete i juz od razu jest podniecony, że do tego trzeba uzyc wyobrazni a to juz zalezy od wlasnej woli. Zebym sie nie martwila, bo jedyna kobieta ktora go podnieca jestem ja. ale jak jest na prawde, to sie okarze

Juz nie moge po prostu ... 

juz nie przesadzajcie. to rozumiem ze latem tz zamykacie w ciemnej piwnicy- no bo pzreciez latem tyle biustow po ulicy chodzi i dziuniek w skąpych mini, ach spojrzy na ich nogi podnieci sie. starszne!!!!

).