|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: old hot sixteen <3 cz. I !
Cześć dziewczyny.
Wczoraj tak zniknęłam bo zaczęłam oglądać 'Chłopiec w pasiastej piżamie' Piękny film. Polecam. Potem położyłam się do łóżka i sobie tak zaczęłam wspominać ten rok który spędziłam z R. I tak mi się jakoś zrobiło, że się popłakałam. Ze szczęścia. Że go zawsze mam przy sobie ![]() Kaś - przecież to nie Twoja wina, że jesteś zaje.bistą dziołchą i Cię kocha.Więc się nie obwiniaj. Po - czemu nie masz odwagi do niego napisać? mtynai - ciekawa ta Twoja historia. Chociaż osobiście nie chciałabym takiej przeżyć. Pewnie nigdy się już nie dowiesz czy Twoja decyzja byłą słuszna. A może jeszcze będziesz z tamtym chłopakiem, kto wie... Los lubi płatać nam figle.. Kinguś - skoro nie chcesz być jego, to może będziesz moja ? :P Martyś - wiesz jak mi Ciebie brakowało. Nawet do Kingi pisałam, że za Tobą tęsknię :P A co do wyznań, też uwielbiam ich słuchać. Ahh. A w kapselku miałam 'i co teraz?' Buba :P A teraz miałam 'Staraj się bardzo' A co jeszcze do tego nowego wątku. To ja rozmawiałam o tym z Kinguś. Ja na tamtym wątku nie czułam się już dobrze. Fakt jak pisałam to zawsze była reakcja i wgl. Tylko, że nigdy nie dało się wygadać tak do końca. Bo zawsze w sumie takie dobre humory miały i wgl. A jak pisałam, że jest mi źle. To takie powierzchowne w sumie. A z wami czuję się naprawdę dobrze. Jakoś tak jestem przywiązana do was bardziej. Co chyba nie powinno być dziwne nawet w najmniejszym stopniu. A ja czasami poprostu potrzebuję się wygadać. Bo to w środku mnie normalnie rozpie.rdala. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie. A SPÓDNICA mnie rozpier.doliła. xD
|
|
|
|
|
#92 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() widze, że każda z nas potrzebowała tego wątku żeby się odnaleźć. ![]() ciesze się, że w sumie padło na mnie żebym go założyła bo normalnie to jest nasz jakiś cel ![]() ![]() spódnica jest za***ista ![]() ![]() i wogóle to ide sobie ![]() najpierw na miasto, potem do knajpy ![]() pewnie mnie dziś już nie będzie, a więc trzymajcie się ;* jak wróce to nadrobie tutaj z chęcią będe nadrabiać |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
ale napisałyście wczoraj.
![]() ze spódnicą nie wiem o co chodzi ale to norma. ![]() może któraś mnie poinfrmuje ? ![]() nie poszłam sobie dzisiaj do szkoły.. nie chciało mi się. wczoraj do późna rozmawiałam z przyjacielem . ![]() nawet lekcji nie zdążyłam zrobić. ![]()
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
Kinguś - pożądam cię
I baw się dobrze :P Inf - zaraz ci na priv wyślę o co chodzi :P |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Paniom<3
;d |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Pati.
Jak tam ? ![]() Cali.
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz..dzisiaj mam dobry humor;d nareszcie
![]() a u Cb co tam?;* |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze.
![]() u mnie ? jak zwykle pod górke .. ale spoko ![]() życie jak telenowela brazylijska codzinnie się coś dzieje .
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
hah;D u mnie tak samo;d
wgl to od dzisiaj mam zamiar mieć parę rzeczy gdzieś;d obym nie zmieniła zdania
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
przypomne Ci to wieczorem jak będziesz miała zły humor
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
okej
bo znając mnie to pewnie mnie napadnie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
niech nie napada !
![]() dobra ja lece na dwór z psem. do poźniej.
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ha
no zobaczymy jak to będzie;D ze mną to wszystko mozliwe, nawet jakbym miała nie wiem jak dobry humor![]() papa;* do potem
|
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
mtynai to ja też trzymam kciuki i naprawdę poruszyło mnie to co napisała ; oo
Kejt o Boże, a z E nie mogłabyś być..? W ogóle to: Czołem! Jaki pojechany dzień, masakra xd idę sobie do tablicy na polaku, wracam, a tu mi wyskakują z tektem : ''masz świetne nogi'' Kupsztal śmiechu jednym słowem dziś. I powiedzcie mi, że trzeba się zakochać aby być szcześliwym, tzn może pod jakimś względem, ale spójrzcie na mnie: tętnie życiem xDej, w głowie mi się kręci -.-'' |
|
|
|
|
#105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak naprawdę okłamuję sama siebie. też chyba nie przestałam go kochać. i możemy się kłócić, a ja zniosę wiele tylko po to,żeby między nami było okej. to czasami ponad moje siły. wiecie o czym mówię. jestem z Tż, a tak naprawdę go (i siebie) okłamuję. albo nie wiem co jest. Kocham ich obu ![]() Cytat:
a na 8:00 do szkoły. do dzisiaj to wspominamy ![]() Cytat:
to chyba źle świadczy o mojej historii ![]() ale.. tak się cieszę, że On jest.. i że to wszystko,co razem przeżyliśmy.. kiedyś się wydarzyło. nawet jeśli nasze drogi się rozejdą na dobre.. to i tak nigdy nie będę żałowała tych chwil ![]() kolekcjonujcie wspomnienia. i już mnie nie ma
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
Czesc.!
Kinga, ja już próbowałam do niego pisąc na saaaaamym początku o gów.no z tego było. Obawiam się, że mnie oleje i... wlge to jest głupia historia. Kazdego chłopaka da sie zaje.biście rozgryźć a jego się nie da no.! Co za cięzki orzech. Ale chyba zaryzykuje ostatni raz. Nie wiem no Inf, jak Ci się podoba spódnica? Ayeen, ciesze sie ze sie cieszysz i ciesze się Twoim cieszeniem xD Cali, podziwiam Cię. On Cię uderzył a Ty mu wybaczyłaś. Ja byłam na basenie. Wykąpałam się i siedze. |
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
kocham tu nadrabiać <33
Cali, wiesz jak to cieszy, że nie jest się dla kogoś obojętnym ? Inf, czubku mój ! ;** Jak z G.? Czemu życie jak telenowela? mytnai, wiem, jestem gówniarom i w ogóle, ale widać po tym, jak piszesz o tym przyjacielu, że go kochasz i że to z nim byłabyś szczęśliwa. szczerze chciałabym żebyście byli razem. ale jak wiadomo, w życiu nie jest tak łatwo. ;* i trzymam kciuki za mature i za to , żeby wasze drogi się nie rozeszły, mimo wszystko ![]() ayeen, też tak uważam ! ja nikogo nie kocham a mi tak dobrze aaa, jak mało kiedy. wszystko się układa i w ogóle jest bosko. a że oni komentowali twoją urodę, to raczej nie dziwne ! ![]() Po, a żebyś wiedziała że jesteśmy zołzy, ale mniejsza o to i tak was kocham .. a co to tego chłopka jełopka, to znając życie sam zacznie pisać. ja to wiem ! widzę że była rozmowa na temat przyjaźni damsko męskiej. i szczerze... nie wiem czy ja się już przyzwyczaiłam do myśli że mój D. jest tylko i wyłącznie przyjacielem, czy tak naprawdę nic do niego nigdy nie czułam. ale dla mnie to i lepiej jesteśmy szczęśliwi we dwójkę ![]()
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
Ejjj kur.waa ale to napisałam:
`byłam na basenie, wykapałam sie xD` chodziło mi o to ze byłam na basenie wrociłam do domu, wykąpałam sie po basenie xD zeby nei był oze na basen chodze sie kąpac Martyś, ja już sama nic nie wiem
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
taaaak, hahahaha, to było boskie
![]() i wgl Po uważam, zę powinnaś mu powiedzieć. No bo co stracisz? Ja A powiedziałam. Lepiej nam się chyba żyje z tą świadomością. Ayeen, kurcze, nie... On się zapytał wczoraj czy tak czy nie, powiedziałam mu że na dzień dzisiejszy nie. Baaardzo go lubię.. ale tylko lubię...
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
Po ej, to było podniecające ;dd
Martyś no ba, przybij piątkę! ![]() Kejt więc robisz dobrze |
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
Kurde, kazdy mi mowi zebym spróbowała.... ehhh...
Ayeen, bardzo Cie podnieciłam ?! xD ide Krowy do biedronki, a potem ma A. przyjsc ![]() papa ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Lasseczki moje. ;*
Prowadzimy 'podwójne życie' .Skoro już sobie nawalamy i wogole to wam powiem,że ostatnio straciłam zaufanie i wiare w ludzi. I chu.j z tym przejdzie mi. Ale to jest uciążliwe.. |
|
|
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
taaaaak! ja chcę jeszcze raz!
A idź do tej biedronki Byku i miłego baraszkowania z A Cukrowa, co spowodowało, że straciłaś tą wiarę..? szczerze to chyba należy liczyć tylko na siebie.. Edytowane przez ayeen Czas edycji: 2010-01-19 o 17:03 |
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
piąteczka ayeen !
![]() ale ja poważnie, jestem jakoś tak szczęśliwa ![]() w ogóle 13 lutego będzie mój debiut ! ![]() no i mamy dwa komplety nowych strojów, nakolanniki a w ogóle dzisiaj w szkole płakałam bo u nas w szkole jest Bal Gimnazjalisty. no i mnie rok temu zaprosił na niego chłopak, który jest we mnie wielce zakochany i w ogóle. no i zależało mu żebym z nim poszła. i wejściówka na taki bal kosztuje 30 złotych. u nas jest tak że to koleś kupuje bilet. a on do mnie z tekstem : ' cześć martynko, nie wiem czy słyszałaś, ale jutro sprzedają bilety. nie zapomnij przynieść kasy' ja stałam wtedy z Dawidem i Nikoliną. i nagle taki śmiech, ja z nikolą becze z niego i w ogóle, a D. tylko puścił :' cię chyba poje.bało może kwiatki też sobie ma sama kupić i powiedzieć że od ciebie dostała ? ' i ogólnie później wymyślaliśmy historie, jak to przyjeżdża on po mnie autobusem i wręcza mi gałązkę z drzewa . i w tedy oto sposób zostałam z D. wywalona z gery ![]() Po, um, ale to by było ciekawe, chodzić na basen się wykąpać ![]() Kasiek, nic na siłę. jeżeli nic do niego, to najlepiej mu powiedzieć. Cukrowa, mów co się stało, że straciłaś tą wiare kotku ?;*
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-01-19 o 17:05 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Mam je.bane wahania nastrojów jak kobieta w ciąży... :/
Martyś niezły dżentelmen z tego Twojego 'kolegi'. ![]() Gratuluje debiutu ;*. jeżeli chodzi o Kasie to popieram Martysie.. Jak to zazwyczaj bywa ![]() I nie przejmuj się,bo nie warto.. ;*! |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z G. dobrze nawet. a telenowela no bo.. kiedyś już Wam pisałam , że mój były sobie o mnie przypomniał i teraz wielka miłość do mnie.. i on nie może się pogodzić z tym, że ja kogoś mam. więc wziąl sobie swojego przyjaciela Olka. mój dobry kolega tzw. brat. no i oni zaczeli pisać do G. wyzywać go <stwierdzam że to dziecinne.. > i takie tam. oczywiście ja się musiałam tłumaczyć bo oni tam takie brednie mu napowiadali ze to jest bajjka..no i G jutro ma przyjść pod moją szkołę z kolegami < > i sobie poczekac na nich i 'porozmawiać' .a że o tej sprawie wie już dużo osób i wszyscy są przeciwko Olkowi. to będzię fajnie . a ja niestety musze jechac wcześniej do domu i nie zobaczę tego.. szkoda.ja lece , bo zaraz Angielski.
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Kur.va ja ci mówie Cukrowa
na następnej przerwie siedzieliśmy chyba w 15 osób na parapetach i wszyscy z niego ryli :d nie którzy to naprawdę mają zjechane . no a debit, na prezent urodzinowy , bo ja wam mówiłam że jestem w 1 lidze. tyle że ich jest dużo ( starych zawodniczek) i my nie grałyśmy. a teraz tylko JA (!) będę grać miłooo .Cukrowa, ale to musi być głębsza sprawa, ktoś cię zawiódł. Mów mycho ;* Inf, zaczynam się bać twojego G. . ale niech to załatwi, raz na zawsze. ![]()
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-01-19 o 17:13 |
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Z M mi sie ostatnio nie uklada..
cała rozmowa czy pisanie smsów sie sprowadza do : Nom,aha,ok,ja ciebie tez,przesadzasz,milo mi,heh,mhm. Tyle.. Przepraszam skarbeczki ale sięgam po aparat i idę się trochę 'odstresować' Kocham was. ;* Wybaczcie mi to całe.. zamotanie.. |
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana, tak to jest związkach na odległość...
chyba najlepiej by było jak byś mu powiedziała o swoich odczuciach. i albo by się naprawiło, albo zepsuło do końca. i nie przepraszaj myszaku mój ;** zrób jakieś zdjęcie, specjalnie na nasz wątek wiesz,z gałązek napisz nasz rocznik czy cuś ! włącz wyobraźnie
|
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
jesteem.
czeeść. <33Cukrowa - a może to tak przejściowo tylko.. ja też mam baaaaardzo często takie zmienne nastroje.. może Twój M. też coś takiego ma , że po prostu nie ma ochoty na jakąkolwiek rozmowe i to dlatego ciężko Wam sie pisze.. ? Martyśku ! nawet nie wiesz jak ja teskniłam za Tobą ! ![]() wiesz, że kocham Twoje posty?! no normalnie prze uwielbiam czytać to co piszesz skarbie. ;* i ciesze się Twoim szczęściem etc. tym, że mimo wszystko jesteś szczęśliwa ! ![]() Inf - no i dobrze! niech mu pokaże, a co ! nie będzie dawał sobie w kasze dmuchaać, czy jakoś taak. i ucz się ucz pilnie na angielskich kocie mój <3ayeen'ku mój drogi, znasz moje zdanie co do Twojej urody, aniele pieruńskii a więc nie dziw się , że mówią, że masz śliczne nogi , bo wgl to wszystko masz śliczne, o ! <3333Po <3 ciesze sie, że wybrałaś sie na ten baseen, bo wiesz.. rozmawiałyśmy o tym wczoraj. napewno prze zajee.biście było. ![]() mtynai - ciesze sie, że to wszystko nam napisałaś.. Wiesz, ja chyba mam podobnie. Mój przyjaciel M. dobry rok temu wyznał mi , że mnie kocha. Zaszokował mnie wtedy nieźle Tyle, że ja nigdy nie mogłam go pokochać.. w sumie to do teraz nie umiem.. Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie dnia w szkole bez niego.. większość czasu spędzam z Nim, na gadu rozmowy do późnego wieczora, sms'y.. i sama nie wiem czego tak właściwie chce.. boje sie spróbować.. boje sie o to , że go zranie.. że po pewnym czasie powiem mu , że to jednak nie tego w związku szukałam.. a potem już nigdy nie będzie tak jak teraz, już nigdy nie będziemy takimi przyjaciółmi..Kinguu , ej ! to ja już też dawno powinnam mieć ostrzeżenie za słownictwo, coś tu nie haaalo. baw sie baw, i korzystaj z ferii ! <3Patka, Skejcik <3 moje biedroneczkii.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

szkoda.