|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze farby BLOND
Cytat:
![]() Ja tak obserwowałam i większość negatywnych opinii o palett wypowiadają osoby, które często chodzą do bardzo drogich firmowych salonów fryzjerskich (a wiadomo, że fryzjerzy lubią niszczyć konkurencję ![]() Nie chce tu kogoś krytykować bo każdy ma swoje zdanie a to w końcu forum i wymieniamy się doświadczeniami i takimi tam ![]() A tak na marginesie jak łączycie farby to mieszacie w jednej misce? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Przyczajenie
|
elunia
Nie jestem ekspertem bo sama dopiero zaczęłam przygodę z farbowaniem ale myślę że powinny wyjść sama miałam podobny złotawy kolor. Kachula Ja też pierwszy raz spróbowałam zmieszać farby właśnie na forum wyczytałam że dziewczyny tak robią. Jeśli chodzi o mieszanie farb to wszystko wrzuciłam do jednej miski i wymieszałam. Myślę że nie ma czego się bać jak miesza się farbę tej samej firmy i z tej samej serii ale to jest tylko moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś robiłam włosy przez dłuuuugi czas farbą Palette C10 bo zależało mi na uzyskaniu b.b.b. jasnego blondu platynowego, bez żółci.
Więc jeżeli komuś zależy na naprawdę jasnym, platynowym chłodnym blondzie, takim niemal białym, to polecam - farba rozjaśnia silnie, ale wcale nie robi z włosów jakiegoś zniszczonego siana, no w każdym razie na pewno jest lepsza niż zwykłe rozjaśniacze! Poza tym, po tej farbie na pewno włoski nie wyjdą ani pomarańczowe, ani niebieskawo - sine ![]() Edytowane przez Chocolate77 Czas edycji: 2010-01-18 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już mówiła że nie zawsze cena równa się jakość Edytowane przez superedzia Czas edycji: 2010-01-18 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zadomowienie
|
na wcześniejszej stronie jest opis moich włosków
![]() Jaką farbę teraz nałożyć?? Doradźcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Raczkowanie
|
a ja pisałam już Ci odpowiedz...trudno jest ocenić z twojego opisu bo każdy inaczej postrzega kolor...więc lepiej wklej tu swoje zdjęcia aktualnych włosów i z internetu fotografie włosów jakie chcesz uzyskać np. takie jak ktoś już ma. Wtedy nam będzie lepiej ci doradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Przyczajenie
|
kolor blond.
Witam, jestem nowa i nie wiem czy dobrze umieściłam wątek. Chciałabym prosić Was o pomoc, na zdjęciu(link poniżej) jest zdjęcie dziewczyny. Bardzo chciałabym wiedzieć jaki to odcień farby. Dziękuje za pomoc
![]() http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura189079,10.htm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Rozeznanie
|
Dot.: kolor blond.
wow,fajniutkie te włoski...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok;* już daję, mam nadzieję że to dużo pomoże ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a chciałabym coś w tym stylu, jeśli znajdę lepsze zdjęcie to od razu wkleje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Przyczajenie
|
dziewczyny!co wedlug was bardziej zniszczy wlosy?farba blond z woda 9%?czy rozjasniacz z woda 3%????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Jestem świeżo po farbowaniu i... nic.
![]() Co najdziwniejsze takie moje naturalne ciemne włoski co zdążyły ok pół centymetra urosnąć - są jasne ale rudy jest nadal rudy. Zrobię jutro foty w dzień i pokażę bo może kolor inaczej się będzie prezentował. Ogólnie jestem smutna... ![]() ![]() ![]() Kupiłam dziś sobie kompres nawilżająco-regenerujący Joanny i płukankę srebrną Delia (a żeby była) i jedwab Joanny na końcówki bo zawsze chciałam go mieć. Szampon regenerujący z jedwabiem mam i jeszcze jakąś odżywkę i chyba będę kurować kłaczki do następnego razu. I jeszcze napiszę, że włoski jak umyłam to nie wypadło więcej niż zwykle mi wypada. Są miekkie imiłe w dotyku ale to może zasługa dołączonej odżywki. Zobaczę po pierwszym myciu. Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Przyczajenie
|
![]()
http://images.google.pl/imgres?imgur...%26um%3D1&um=1
Mam pytanie.. na tej stronie jest kolor wlosów gosi andrzejewicz. jaki to jest odcien? prosze o odp! ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- http://muzyka.gery.pl/cms/content/re...rzejewicz1.jpg Jaki To jest Odcienn..??? Proszę O pomoc..!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pierwsze zdjęcie trochę słabej jakości to po tej skandynawski blond a drugie teraz po mieszance srebrzystego i platynowego blondu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Rozeznanie
|
Seal, wydaje mi się że 10-tka wyjdzie za jasno, musiałabyś pomieszać z blondem z poziomu 9 ale teraz które odcienie konkretnie, to nie mam pojęcia... może zapytać się jakiejś fryzjerki?? Trudno będzie uzyskać taki naturalny odcień blondu, sama o czymś takim marzę...
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
... a w ogóle to najlepiej wklej zdjęcie swoich obecnych włosów, bo wiadomo że na każdym odcieniu dana farba wychodzi inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
No a to efekt 219 na moich włosach:
http://img687.imageshack.us/img687/6673/zdjcie0368.jpg http://img30.imageshack.us/img30/1170/zdjcie0369z.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kachula szczerze ci polecam zastosować Palette C10, na pewno rozjaśni twoje odrosty i nada fajnego chłodnego odcienia... to dość mocna farba ale wbrew pozorom wcale nie niszczy włosów tak bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Rozeznanie
|
kachula82 ja też miałam złoty odcień po ostatnim farbowaniu wellatonem i zrobilam jak dora14 nalozylam miź palette c10 i c9, trzymałam 40 minut załączam rezultaty jestem zadowolona chociaż nie są dokońca platynowe ale teraz jakbym miala na calosci balejage bez rzadnego odrostu co myslicie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja uważam że jest o wiele lepiej jak było. Ja też nie mam jednolitych włosów bo niestety wcześniej miałam ze trzy farby położone i pasemka miałam robione także cudów nie oczekiwałam nie wiem czy jest jakaś farba która by równomiernie to pokryła (nie sądzę). Jak będą odrosty to drugi raz się położy farbkę i myślę że będzie coraz lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a was tez tak szczypało jak mnie w głowę? Każda farba rozjaśniająca szczypie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Rozeznanie
|
troche mnie szczypalo ale to chyba normalne jakas tam reakcja zachodzi ale tak mocno to nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny doradźcie
![]() czekam na odpowiedź. wyżej wkleiłam zdjęcia swoich włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez superedzia Czas edycji: 2010-01-19 o 12:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
Superedzia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zadomowienie
|
Superedzia a co sądzisz o tych farbach?? czy mogłabym użyć tych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.