|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Cytat:
![]() http://www.wielkiezarcie.com/ |
|
|
|
|
#3722 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ssał palec? ![]() To mi tylko wyszedl 1 dzien roznicy miedzy om i usg to pewnie, ze cykle inne ja 25 Ty 28 taka roznica |
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
jak bede miala chwile to moze i ciasteczka dopakuje... ale nie wiem czy dam rade
chcialabym by juz byl koniec dniowki a jeszcze 3 godziny przede mna... |
|
|
|
#3727 |
|
Raczkowanie
|
kurcze musze przewretowac wszytsko i spr dlaczego nie widzicie
![]() a co do wielkiego zarcie czesto korzystam z przepisow na tej stronce tam jest przepis na przepyszne paszczeciki do barszczu czerownego uwielbiam je ![]() i wreszcie znalazlam dobry przepis na gofry tez stamtad![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- A dzidzia slodka widac jak sssie palec??;> |
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
tez lubie wielkiezarcie. znalazlam tam przepis na pyszna lasagne z kurczakiem i brokulami
|
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
no teraz juz poprawilam gaelerie(chyba
)
|
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
hexa84 a ja widzę Twoją galerię
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) Czy mogę dodać troszkę więcej kakao, bo lubię mocno czekoladowe.Zrobie też zupę krem z porów z grzankami, bo dawno nie jadłam a mam wielką ochotę
|
|
|
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
hexa84 teraz już widać Twoją galerię.
Ale śliczna kobietka z Ciebie, a w dniu ślubu to już w ogóle jak księżniczka
|
|
|
|
#3733 |
|
Zadomowienie
|
powiem Wam, że po tych wczorajszych opowieściach o nieszczęściach w ciąży nie mogłam usnąć z nerwów a dziś też caly czas o tym mysle...
boje sie usg juz sie nie moge doczekac a to dopiero w poniedzialek... |
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ja akurat dawalam kakao na oko
tak by bylo ciemne... jak cos to daj troche wiecej cukru pudru, bo jak dasz duzo gorzkiego kakao, to moze wyjsc malo slodkie... albo po prostu dodaj tez troche slodkiego kakao ![]() Ja chce do domu... Hexa zaraz zerkne na Twoja galerie a na wielkie zarcie wejde moze cos znajde fajnego
|
|
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
Ja też zajrzałam do galerii i muszę przyznać,że Hexa to naprawdę śliczna kobieta
Macie jakiś dobry i w miarę łatwy przepis na ruskie pierogi?Jestem zakochana w ruskich a kupuje zawsze mrożone albo zajadam się gdzieś w barach...niestety należę do osób,które potrafią przypalić wodę na herbatę Piszecie o wizytach i usg ja mam dopiero na 5.02 termin usg,będę wtedy w 12 tygodniu.Bardzo liczę na te badania,bo martwię się,że ospa zaszkodziła dzidzi.Niestety nie tylko różyczka jest groźna w ciąży
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
hexa śliczne fotki
aniaa22 jak się dziś czujesz? martix nie martw się musi być dobrze Ja już nie mogę doczekać się wizyty a to dopiero 3.02. to będzie 17 tc. A dziś muszę przykuć na chemię kosmetyczną jutro zaliczenie, więc ciasteczka zrobię jutro i któraś mi narobiła smaka na gofry
|
|
|
|
#3737 |
|
Rozeznanie
|
Hexa, super fotki
![]() Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś odnalazła ten artykuł z Wyborczej
|
|
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
hexa jesteś śliczna!!!dawaj mi połowe Twoich wlosów... ja mam takie marne
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
![]() hexa widzialam fotki. sliczna dziewczyna z ciebie a w dniu slubu pieknie wygladalas ![]() ciekawe jak farminka sie czuje
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3741 | |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za mile komentarze-zawstydzilyscie mnie
.ja tam nie uwazam sie za ladna ale mniejsza z tym juz wczesniej napisalam ze mam milion kompleksowjesli chodzi o artykul to prosze to link tam na dole jest to napisane bo w gruncie rzeczy szukalam o tych ruchach bo juz sie zeschizowalam ze wy czujecie a ja jeszcze nie:/http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...4,3521036.html ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
mi teraz polowa wypadla:/ stosuje odzywki i nie pomagaja czasem amm rwazenie ze jest jeszcze gorzej jak zastosuje odzywke nie wiem jak to zatrzymac slyszalam ze jest cos o nazwie WAX co pomaga ale nie wiem czy naprawde przestaja po tym wlosy wypadac
|
|
|
|
|
#3742 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Raczkowanie
|
no coty
czemu mialabym miec cos pzreciwko,ja w zasadzie lubie proste fryzury,w kokach czuje sie dziwnie dlatego albo mam irokeza z malym przedzialkiem bo inaczej glowa mi sie wydluza albo duze loczki
|
|
|
|
#3744 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() chcę taką na slub nie chcę upięcia... a że mam włosy prawie do łopatek...
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Hexa super zdjecia...
a ja sie ciesze, bo wlosy mi przestaja wypadac, w pierwszej ciazy tez tak mialam i ladne twarde paznokcie mi sie robia plusy ciazy hahaha
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie kurier przywiozl mi zamowione leginsy i dresy
leginsy fajne i rozmiar ok. dresy rozmiarowo tez dobre ale niestety za krotkie ![]() http://allegro.pl/item878300760_getr...gie_m_164.html nie moge znalezc tych spodni jakos |
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
czasem tak sobie mysle,ze fajnie by bylo wyjechac z kraju... nie musiec sie martwic wydatkami, oplatami, kasa... wiadomo ze na poczatku nie jest tak rozowo, ale mysle,ze byloby Nam latwiej gdzie indziej... Damian jest spawaczem, wiec ma fach w reku...
i gdyby w Polsce bylo latwiej, moze moglibysmy sobie pozowlic na wieksza liczbe dzieci... bo tak to na dwojce stopniemy
|
|
|
|
#3749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może jak Ci 20 osób powie to uwierzysz![]() A ja po usg przesiewowym, dzidzia fikała, cała się ruszała, wymachiwała rączkami i nóżkami, ginekolog powiedziała tak samo jak którejs z Was (nie pamiętam która to pisała) że od razu widać że zdrowe bo takie ruchliwe... Ale... za chiny nie chciało się obrócić w tą stronę w którą powinien, gin próbowała go złapać z jednej strony, a on fajt i już dupą odwrócony i tak w kółko... usg dopochwowe zrobiła i przez brzuszek też a dzidzia i tak cały czas na złośc robiła i się odwracała. Raz pokazywała brzuszek a raz plecki a profilu nie pokazała więc przezierności nie zmierzyliśmy... Ginekolog powiedziała że czasem tak jest że dzidzia się uprze i za chiny się tego dnia nie pokaże i że trzeba przyjśc jeszcze raz za tydzień, może zechce nam się pokazać Ale wszystkie inne wymiary ma w porządku, serducho bije i w ogóle straszny złośnik i uparciuch z tego malucha, przez 40 min badania cały czas się odwracał Mój mąż mówi że ma to po mamusi Acha... i jeszcze jedno... Lekarka zobaczyła coś między nóżkami i powiedziała że byćmoże to chłopak, ale to jeszcze dużo za wcześnie aby to potwierdzić A ja mam nadzieję że przypuszczenia się sprawdzą!!!! Zdjęcia nie mam ładnego żeby móc Wam pokazać Ale mam filmik z usg myślałam że za film się dużo płaci ale w tej klinice kosztował 10 zł więc wzięłam od razu
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
bassienkaw Ciasteczka w piecu. Początek miałam bardzo dramatyczny. Nie wiem jak był powód bo dałam tyle składników ile mówiłaś. Ciasto sie strasznie lepiło do rąk, normalnie masakra!! Miałam je już wywalić, ale pomyślałam, że zrobię jakies improwizowane ciasteczka, bez wałkowania. Podzieliłam ciasto na 2 części i dałam kakao. Jak dosypałam kakao i zaczęłam ugniatać to ciasto przestało sie kleić. Do 2 części dodałam mąki i juz było dobrze. Tylko bardzo mało ciasteczek wyszło. Może za grube zrobiłam. Na ile mniej więcej cm tniesz je? Juz sie pieką ponad 15 min ale ja mam stary piec i są dość wysoko. Ciekawe jak będą smakować?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

)) Czy mogę dodać troszkę więcej kakao, bo lubię mocno czekoladowe.

jutro zaliczenie, więc ciasteczka zrobię jutro i któraś mi narobiła smaka na gofry

.ja tam nie uwazam sie za ladna ale mniejsza z tym juz wczesniej napisalam ze mam milion kompleksow