|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcin Olszewski-pyszne "ciasteczko"
No i BUM!!!
![]() Nie ma Macinka ;(!!! Ale jakby nie odpadli, to to chyba byłby skandal!!! Przecież te dwie cha - che (Dencewiczowej i Koroniewskiej) to bez porównania!!! Marcinek jak zawsze tańczył i wyglądał bosko, ale ona... Szkoda gadać ! Zawsze jej broniłam, ale teraz to już przebrała mirę :p! Hehe .Moja mam powiedziała: "Ola, no cóż, facet jest BOSKI, ale ona - kłoda!". Moge powiedzic tylko tyle: MAMUŚ, ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ !Pozdrawiam, Ola.
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
niestety, sprawiedliwości musiało stać się zadość... ![]() Jestem wielce niepocieszona iż nie ujrzę już tej pary w TzG, a zwłaszcza jej męskiej połowy bo Renia (mimo iż ją nawet lubię) nie pochwaliła sie umiejętnościami tanecznymi w żadnym z odcinków. Zaiste Zapalko, gdyby nie odpadli w tym odcinku byłby to prawdziwy skandal, szkoda tylko że wraz z tym antytalenciem tanecznym odszedł również 'nasz' Marcinek. Trudno nam będzie tak 'na sucho' kontynuować ten przemiły wątek...
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety tego sie obawialam
latwo bylo sie domyslic ze ze wzgledu na Renatke a -dokladnie na jej taniec-odpadna wiec ...gdyby stalo sie inaczej to gotowa bylabym sie zalozyc ze to bylo ukartowane dziwnie wygladala tanczac cha-che chyba od wtorku zaczyna sie jakis program o kulisachTzG na TVNstyle 'Kto tu rządzi? tak mi sie wydaje brzmi nazwa -jesli sie myle prosze o sprostowanie-wiec jest szansa na podgladanie marcinka tam |
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Widziałyście - zawsze na początku TzG jest występ w którym również Marcin tańczy
można sobie popatrzeć Brak w tym programie prawdziwego przystojniaczka, Maserak nie potrafi zapełnić tej pustki
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
no ja oczywiscie widzialam Marcinka
Rusza jakas akcja taniec z gwiazdami na zywo czy cos i tam chyba Marcinek bedzie tanczyl u nas w Opolu 08.06 tylko ze mnie nie bedzie pech to pech
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam wolę Mroczka;p
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
No on jest boski po prostu
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Tak, Marcinek zawsze tańczy na początku i jest boooski
!!!Moze namóqwię rodziców żeby pojechać na tą objazdówkę do Łodzi !Zgadzam się, Maserak nie dorasta mu do pięt. Bombko666!!! Ja również mam pecha ...Byłam w Warszawie na spektaklu "Koty", gdzie występuje Marcinek. I czatowałam przed wyjściem, złapałam ok. 87% (hehe, co za dokładnosć :p) aktorów, ale niestety, Marcinek tego dnia nie występował - powiedział mi to ochroniarz. Ale na pocieszenie amm program, gdzie są zdjęcia z prób i wiele zdjęć Marcinka . Polecam stronę Teatru ROMA.Pozdrawiam wszystkie Olewskomaniaczki !P.S.: Dzisiaj mi się Marcinek śnił, że kazał mi depilować ramioa i sam miał wydepilowane i jakieś takie "przypudrowane ! Było cvoś, ze wziął mnie gdzies za rękę, ale już nie pamietam. Wiem, wiem, głupoty, ale coż, jakikolwiek sen z marcinem jest baaardzo przyjemny . Lepsze to, niż nic, prawda ?P.P.s.: Myślę, że Marcinowi byłoby miło zobaczyć tą stronę. Może ma któraś jakieś namiary ??
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Zdaje się że wasze ciacho tańczy na Top Trandy w Polsacie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

.

dziwnie wygladala tanczac cha-che
-jesli sie myle prosze o sprostowanie-
*