Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 15:30   #2011
xMisery
Raczkowanie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
No jak dla mnie to jakaś kłótnia o nic.
Ty zrobiłaś źle, bo jak mówiłaś, że masz taki i owaki dzień a on się pytał co Ci jest to mogłaś mu powiedzieć. Takie wymijanki ,,nic", ,,o nic mi nie chodzi" nic nie dają, on sam na pewno się nie domyśli, a jak się domyśli to tak jak Twój - źle Nie chciałaś mu powiedzieć o co chodzi to sam sobie wywnioskował, że o jego wyjście.
Jak powiedziałaś, że odbierzesz to trzebabyło odebrać i powiedzieć, że odzzwonisz.
On też nie powinien od razu focha strzelać, mogłaś przypadkowo go odrzucić a ten już wyłącza tel i w ogóle.
Nie wiem, na pewno to powód do rozstania nie jest
Jakieś głupie nieporozumienie.
Ja tam bardziej bym była zła, że sobie wyszedł na popijawe nic mi nie mówiąc a nie o... no właśnie o co Ty w zasadzie byłaś zła?
bo to jest kłótnia o nic. to jest najgorsze.
a o co jestem zła juz pisałam. to druga taka sytuacja. że nie mówi mi co robi, bo nie chce mnie denerwować. i o to, ze mnie olał.
wiem, ze nic nie dają takie wymijanki. ale, o ironio, wiedzialam, ze zaraz wychodzi. myslalam, ze jak napisze, ze to nic waznego, ze porozmawiamy o tym pozniej, to tak będzie, a nie, że rozpętam 3 wojne swiatową
xMisery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 15:32   #2012
KochajMniie
Zadomowienie

Myszunia kurczę a na naszej klasie moze jego brat ma konto czy siostra albo rodzice?

xMisery
No wygląda to tak jakby Cię trochę olewał pod tym względem.
przecież gadałaś z nim wcześniej i znowu to samo.
A mówiłaś że wolisz usłyszeć nawet najgorszą prawdę niż takie coś że bałem się że będziesz zła? albo powiedzieć że o wyjścia do pubu nie jesteś zła więc może Ci powiedzieć bo i tak to się wyda prędzej czy później?
Stary 2010-01-19, 15:34   #2013
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xMisery Pokaż wiadomość
bo to jest kłótnia o nic. to jest najgorsze.
a o co jestem zła juz pisałam. to druga taka sytuacja. że nie mówi mi co robi, bo nie chce mnie denerwować. i o to, ze mnie olał.
wiem, ze nic nie dają takie wymijanki. ale, o ironio, wiedzialam, ze zaraz wychodzi. myslalam, ze jak napisze, ze to nic waznego, ze porozmawiamy o tym pozniej, to tak będzie, a nie, że rozpętam 3 wojne swiatową
Musicie o tym pogadać i tyle.
Mój też miał takie akcje. Bo ja mu straszne afery robiłam jak gdzieś wychodził to później wychodził i się dowiadywałam po fakcie. Bo po co miał mnie denerwować i po co miał mówić, jak przed wyjściem musiałby się nasłuchać niewiadomo ile.
Z perspektywy czasu miał rację.
Ale teraz on mi mówi, ja jemu i ja nie robie afery jak on wychodzi. Tylko to poskutkowało. Innej metody nie znam, tylko rozmowa.
A Ty też zawsze miałaś jakieś ,,ale" do jego wyjść?
Czy on tak sam z siebie zakłada, że się denerwujesz jak on wychodzi?
Stary 2010-01-19, 15:42   #2014
xMisery
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Myszunia kurczę a na naszej klasie moze jego brat ma konto czy siostra albo rodzice?

xMisery
No wygląda to tak jakby Cię trochę olewał pod tym względem.
przecież gadałaś z nim wcześniej i znowu to samo.
A mówiłaś że wolisz usłyszeć nawet najgorszą prawdę niż takie coś że bałem się że będziesz zła? albo powiedzieć że o wyjścia do pubu nie jesteś zła więc może Ci powiedzieć bo i tak to się wyda prędzej czy później?
mówiłam, mówiłam. ' gadała baba do obrazu, a obraz ani razu' jak widać

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Musicie o tym pogadać i tyle.
Mój też miał takie akcje. Bo ja mu straszne afery robiłam jak gdzieś wychodził to później wychodził i się dowiadywałam po fakcie. Bo po co miał mnie denerwować i po co miał mówić, jak przed wyjściem musiałby się nasłuchać niewiadomo ile.
Z perspektywy czasu miał rację.
Ale teraz on mi mówi, ja jemu i ja nie robie afery jak on wychodzi. Tylko to poskutkowało. Innej metody nie znam, tylko rozmowa.
A Ty też zawsze miałaś jakieś ,,ale" do jego wyjść?
Czy on tak sam z siebie zakłada, że się denerwujesz jak on wychodzi?
nie miałam własnie. to on miał zawsze problem z moimi wyjściami.
ja sie zdenerwowalam wtedy jak ' nie chciał mnie denerwować' . wiecej grzechów nie pamiętam.
natomiast on ma takie jazdy, że jak - taka smieszna sytuacja. mieszkamy od siebie 3 km. jak wracam od niego w weekend o 2 w nocy to zamawiam taksowke. i ze 3 weekendy z rzedu przyjezdzała po mnie taksowka nr 30 - stwierdzilam, ze to ten sam taksowkarz znowu, to TŻ stwierdzil, ze on sobie mnie upatrzył, na pewno specjalnie wybiera ten kurs, a nie inny i specjalnie jezdzi na n0cki co weekend, zeby mnie poderwać.
Stary 2010-01-19, 15:49   #2015
asia1010
Zadomowienie

Dziewczyny a u mnie to juz jest KONIEC po tym weekndzie... ale jakos sie trzymam. Dluga historia...
asia1010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 15:57   #2016
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a u mnie to juz jest KONIEC po tym weekndzie... ale jakos sie trzymam. Dluga historia...
Pisz kochana
Ulży Ci. Pamiętam Twoją sytuację, napisz jak to się potoczyło.
Może zbyt emocjonalnie podchodzisz, pomożemy Ci spojrzeć obiektywnie na tą sytuację.
Trzymaj się skarbie

Swoją drogą Asia to nas już chyba opuściła na dobre
Stary 2010-01-19, 15:59   #2017
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Co się stało, opowiedz a na pewno Ci ulży współczuje
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 16:02   #2018
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

co się stało?
Stary 2010-01-19, 16:02   #2019
Koszkaa
Zadomowienie

EDIT: do tego co wyżej napisałam, chodziło mi o tą drugą Asie

A ja zaraz idę z mamą na zakupy.
Stwierdziłam, że nie biorę telefonu, musze mieć trochę odwyk.
Stary 2010-01-19, 16:05   #2020
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
mówiłam, mówiłam. ' gadała baba do obrazu, a obraz ani razu' jak widać

nie miałam własnie. to on miał zawsze problem z moimi wyjściami.
ja sie zdenerwowalam wtedy jak ' nie chciał mnie denerwować' . wiecej grzechów nie pamiętam.
natomiast on ma takie jazdy, że jak - taka smieszna sytuacja. mieszkamy od siebie 3 km. jak wracam od niego w weekend o 2 w nocy to zamawiam taksowke. i ze 3 weekendy z rzedu przyjezdzała po mnie taksowka nr 30 - stwierdzilam, ze to ten sam taksowkarz znowu, to TŻ stwierdzil, ze on sobie mnie upatrzył, na pewno specjalnie wybiera ten kurs, a nie inny i specjalnie jezdzi na n0cki co weekend, zeby mnie poderwać.
Ale on to mówił poważnie? o ja Cięę
mam nadzieje, że z tego powodu się nie pokłóciliście.
To on jest strasznie zazdrosny chyba o Ciebie?
Aha czyli on może sobie wychodzić i Ci nie mówić a Ty musisz mu natychmiast powiedzieć? hmm zastanów się nad tym naprawdę i mów mu ile się da o tym, rozmawiajcie
bo co może być później?
Stary 2010-01-19, 16:07   #2021
asia1010
Zadomowienie

Mi juz porpstu brakło cierpliwosci...
Pisałam juz że wystawił mnie w ten weekend pojechał ze znajomymi na dyskotekę. Zrobiłam to samo stwierdziłam ze nie bede siedziała i płakała, że kolejny raz tak zrobił. W sobote pojechałam z kolezanka ale tylko na chwile. W niedziele tez. Dobrze sie bawiłam przesiedziałam w sumie całą dyskoteke i przegadałam z kolegą który jest tam ochroniarzem.
Dzwonił do mnie w nocy akurat wracałam z kolezanka do domu powiedział mi duzo przykrych rzeczy aż głupio mi powtarzac. A wczoraj napisał mi ze ja gdzies z tym chłopakiem poszłam, ze ktos mu tak powiedził. Przekonywałam go że tak nie było, ale nie uwierzył.
Z jednej strony lepiej dla mnie że tak wyszło. Można by było książke napisac o tym jak sie nieraz zachowywał w stosunku do mnie.
Teraz widzę brak szacunku i zero zaufania.
To jest tylko skrót tego weekendu...
Stary 2010-01-19, 16:12   #2022
xMisery
Raczkowanie

Cytat:
Ale on to mówił poważnie? o ja Cięę
mam nadzieje, że z tego powodu się nie pokłóciliście.
To on jest strasznie zazdrosny chyba o Ciebie?
Aha czyli on może sobie wychodzić i Ci nie mówić a Ty musisz mu natychmiast powiedzieć? hmm zastanów się nad tym naprawdę i mów mu ile się da o tym, rozmawiajcie
bo co może być później?
tak w skrócie - tak, mówił to poważnie. co wiecej - uwaga - ostatnio sfoszył się o pewnego aktora, ktorego lubię, cenie jego grę aktorską, lubie filmy z jego udziałem. i stwierdził, ze gdyby on przyjechał do Kwidzyna i mnie zaprosił na kawę, a potem do siebie, to bym poszła.

to nie jest w sumie tak, ze on mi karze mówic. ale wiem, ze obrazilby sie gdybym tego nei robiła. a ja po prostu uwazam, ze tak jest fair. że mowimy sobie o tym gdzie wychodzimy...

jest aż za bardzo zazdrosny. widzi dużo błędów w moim postępowaniu - nie przecze, że ich nie robię, bo tak nie jest - ale żadnego w swoim.... i rozmowa nie zawsze skutkuje...
ja uwazam, ze jego zazdrośc wynika z tego, że sam kiedys zdradzał, a teraz sie boi, że ja mu taki numer wywinę... tyle, ze on juz popada w paranoje. vide : syt. z taksówkarzem i tym aktorem...

Edytowane przez xMisery
Czas edycji: 2010-01-19 o 16:13
Stary 2010-01-19, 16:14   #2023
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Pisałam juz że wystawił mnie w ten weekend pojechał ze znajomymi na dyskotekę. Zrobiłam to samo stwierdziłam ze nie bede siedziała i płakała, że kolejny raz tak zrobił. W sobote pojechałam z kolezanka ale tylko na chwile. W niedziele tez. Dobrze sie bawiłam przesiedziałam w sumie całą dyskoteke i przegadałam z kolegą który jest tam ochroniarzem.
Dzwonił do mnie w nocy akurat wracałam z kolezanka do domu powiedział mi duzo przykrych rzeczy aż głupio mi powtarzac. A wczoraj napisał mi ze ja gdzies z tym chłopakiem poszłam, ze ktos mu tak powiedził. Przekonywałam go że tak nie było, ale nie uwierzył.
Z jednej strony lepiej dla mnie że tak wyszło. Można by było książke napisac o tym jak sie nieraz zachowywał w stosunku do mnie.
komuś tam bardziej wierzy niż Tobie?! uważa, że byłabyś zdolna coś takiego zrobic?! Zacznijmy od tego, że zanim zaczął Cię obrażac przez tel. w czasie rozmowy to najpierw powinien Ciebie się zapytac jak było, tak postąpiła by normalna, dorosła i dojrzała osoba. Wspólczuje Ci ale z drugiej strony to nawet dobrze, że tak się to skończyło -zerwij z nim to to gówniarz to potęgi entej nie wart Ciebie
Stary 2010-01-19, 16:15   #2024
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
biedna
zamiast uwierzyć Tobie uwierzył komuś kto mu coś nagadał? jejku..
a Ty chcesz z nim teraz być czy już naprawdę miałaś dość jego zachowania?
Stary 2010-01-19, 16:16   #2025
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
tak w skrócie - tak, mówił to poważnie. co wiecej - uwaga - ostatnio sfoszył się o pewnego aktora, ktorego lubię, cenie jego grę aktorską, lubie filmy z jego udziałem. i stwierdził, ze gdyby on przyjechał do Kwidzyna i mnie zaprosił na kawę, a potem do siebie, to bym poszła.

to nie jest w sumie tak, ze on mi karze mówic. ale wiem, ze obrazilby sie gdybym tego nei robiła. a ja po prostu uwazam, ze tak jest fair. że mowimy sobie o tym gdzie wychodzimy...

jest aż za bardzo zazdrosny. widzi dużo błędów w moim postępowaniu - nie przecze, że ich nie robię, bo tak nie jest - ale żadnego w swoim.... i rozmowa nie zawsze skutkuje...
ja uwazam, ze jego zazdrośc wynika z tego, że sam kiedys zdradzał, a teraz sie boi, że ja mu taki numer wywinę... tyle, ze on juz popada w paranoje. vide : syt. z taksówkarzem i tym aktorem...
Skoro tak jest to wg mnie mnie jest to oznaką niedojrzałości....i co tego, że SAM tak kiedyś robił!? to nienormalne, niedojrzale projektowac na inne osoby swoje zachowanie
Stary 2010-01-19, 16:17   #2026
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

On naprawdę przesadza:confu sed:, przede wszystkim jeśli go kochasz i chcesz z nim być to musisz być cierpliwa i zapewniać go o swojej miłości ( mój tż przeżywa to ze mną bo jestem okropnie zazdrosna) , ale jeśli Ty masz być wporządku wobec niego on też powinien dawać coś od siebie a nie tylko żądać itd.. np informować Cie o takim właśnie wyjściu
jak wiele rozmów nie pomoże to ja nie wiem jak na takiego faceta można działac
Stary 2010-01-19, 16:20   #2027
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
komuś tam bardziej wierzy niż Tobie?! uważa, że byłabyś zdolna coś takiego zrobic?! Zacznijmy od tego, że zanim zaczął Cię obrażac przez tel. w czasie rozmowy to najpierw powinien Ciebie się zapytac jak było, tak postąpiła by normalna, dorosła i dojrzała osoba. Wspólczuje Ci ale z drugiej strony to nawet dobrze, że tak się to skończyło -zerwij z nim to to gówniarz to potęgi entej nie wart Ciebie
Wczoraj tez mnie strasznie męczył. Pisał mi jakies dziwne rzeczy wpisywał że jedzie na impreze w sobote, ze dzis sie z kim umówi i wiele innych rzeczy tak jakby sie chwalil... Nie odzywam sie juz do niego. On do mnie tez i dobrze.
Stary 2010-01-19, 16:23   #2028
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj tez mnie strasznie męczył. Pisał mi jakies dziwne rzeczy wpisywał że jedzie na impreze w sobote, ze dzis sie z kim umówi i wiele innych rzeczy tak jakby sie chwalil... Nie odzywam sie juz do niego. On do mnie tez i dobrze.
Ehh co on myśli że będzie Cię zżerać zazdrość teraz
Teraz będziesz mieć szanse znaleźć faceta dojrzałego, mądrego i kochającego Cię same plusyy!!:c mok:
Stary 2010-01-19, 16:26   #2029
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Olej go, nawet nie czytaj co on tam pisze, to naprawdę gówniarz Popatrz, nawet nie jest zainteresowany prawdą nawet gdyby przyjąc, że pisał to pod wpływem chwili, emocji to przecież do tego czasu emocje już na pewno opadły więc powinien byc zainteresowany prawda a nie jest bo chyba już mu nie zależy...szukał tylko pretekstu dla tego by zerwac a że nie jest dojrzaly to nie chcial brac tego na siebie tylko patrzył jakby tu na Ciebie zwalic no i w końcu mu się to udało...żałosne... :przytu l:
Stary 2010-01-19, 16:28   #2030
xMisery
Raczkowanie

Cytat:
On naprawdę przesadza:confu sed:, przede wszystkim jeśli go kochasz i chcesz z nim być to musisz być cierpliwa i zapewniać go o swojej miłości ( mój tż przeżywa to ze mną bo jestem okropnie zazdrosna) , ale jeśli Ty masz być wporządku wobec niego on też powinien dawać coś od siebie a nie tylko żądać itd.. np informować Cie o takim właśnie wyjściu
o. jasnie pan włączył telefon. ale nadal się nie odezwał.
'
kocham go, zapewniam go o tym. komplementuje go, interesuje sie tym co robi. i co dostaje w zamian? awanture za hollywodzkiego aktora albo taksowkarza blisko 40, albo - o tym zapomniałam - wypominanie mi 'zwiazku' z męzczyzną 15 lat starszym ode mnie jak mialam 16 lat bodajze. szkoda, ze sie wtedy nie znalismy, bo poznalismy sie ponad rok pozniej... nie wiem co z tym bedzie dalej... ja juz nie wiem czy tego chcę..

nie wiem, co moze działać. może bicie?

EJ. wydaje mi sie, ze on nie widzi w tym problemu jednak... :/ ewentualnie będzie zaprzeczał teraz. mimo że kiedys sam to powiedział.

jezu. niedlugo nam się wątek rozstaniowy zrobi...

Edytowane przez xMisery
Czas edycji: 2010-01-19 o 16:30
Stary 2010-01-19, 16:31   #2031
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
mój były też tak mi pisał

a o tamtym co pisałam, że się wstydzę.. to na serio się wstydzę w każdym razie chodziło o sprawy łóżkowe
mam gorszy dzień dzisiaj.
jeszcze ja się spowiadam TŻ ze wszystkiego, a ja o Nim nic nie wiem. .
Stary 2010-01-19, 16:32   #2032
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
o. jasnie pan włączył telefon. ale nadal się nie odezwał.
'
kocham go, zapewniam go o tym. komplementuje go, interesuje sie tym co robi. i co dostaje w zamian? awanture za hollywodzkiego aktora albo taksowkarza blisko 40, albo - o tym zapomniałam - wypominanie mi 'zwiazku' z męzczyzną 15 lat starszym ode mnie jak mialam 16 lat bodajze. szkoda, ze sie wtedy nie znalismy, bo poznalismy sie ponad rok pozniej... nie wiem co z tym bedzie dalej... ja juz nie wiem czy tego chcę..

nie wiem, co moze działać. może bicie?

EJ. wydaje mi sie, ze on nie widzi w tym problemu jednak... :/ ewentualnie będzie zaprzeczał teraz. mimo że kiedys sam to powiedział.

jezu. niedlugo nam się wątek rozstaniowy zrobi...
Wg mnie to chorobliwa zazdrośc... nie ma prawa wypominac ci niczego z Twojej przeszłości on już teraz uważa się za Twojego Pana i Władcę któremu wolno wszystko a Tobie nic....tak to dla mnie wygląda...
Stary 2010-01-19, 16:32   #2033
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Już było bardzo bardzo dużo rozmów dawałam mu wiele szans, ale juz przesadził.
Przesadził z tym nawet w jaki sposób sie do mnie odnosił tekst typu "dziwką sie zrobiłas" :/ i jeszcze wiele innych gorszych.
Ja juz sobie nie pozwolne na takie coś mimo ze jest mi bardzo ciezko.
Starałam sie bardzo, robiłam wszystko żeby go tylko nie zdenerwować, ale z jego strony tych starań nie było. Wymyślał głupote i to był pretekst do tego żeby w weekend mnie zostawić a po weekendzie juz cacy sie robił...
Stary 2010-01-19, 16:37   #2034
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość

a o tamtym co pisałam, że się wstydzę.. to na serio się wstydzę w każdym razie chodziło o sprawy łóżkowe
oj, Mandy, nie spowiadaj się, nie masz takiego obowiązku, nie jest Twoim Panem i Władcą, zacznij choc trochę się szanowac

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Już było bardzo bardzo dużo rozmów dawałam mu wiele szans, ale juz przesadził.
Przesadził z tym nawet w jaki sposób sie do mnie odnosił tekst typu "dziwką sie zrobiłas" :/ i jeszcze wiele innych gorszych.
Ja juz sobie nie pozwolne na takie coś mimo ze jest mi bardzo ciezko.
Starałam sie bardzo, robiłam wszystko żeby go tylko nie zdenerwować, ale z jego strony tych starań nie było. Wymyślał głupote i to był pretekst do tego żeby w weekend mnie zostawić a po weekendzie juz cacy sie robił...
że co??? popatrz, juz służąca sobie z Ciebie zrobił, już wmówił Ci, że jest Twoim Panem i Władcą, nie daj się, jesteś silna i dasz radę! wierzę w Ciebie!! Zobaczysz jaki potem szacunek będziesz miec potem do samej siebie i jakie poczucie wartości
Stary 2010-01-19, 16:43   #2035
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Olej go, nawet nie czytaj co on tam pisze, to naprawdę gówniarz Popatrz, nawet nie jest zainteresowany prawdą nawet gdyby przyjąc, że pisał to pod wpływem chwili, emocji to przecież do tego czasu emocje już na pewno opadły więc powinien byc zainteresowany prawda a nie jest bo chyba już mu nie zależy...szukał tylko pretekstu dla tego by zerwac a że nie jest dojrzaly to nie chcial brac tego na siebie tylko patrzył jakby tu na Ciebie zwalic no i w końcu mu się to udało...żałosne... :przytu l:
Poprostu mi nie uwierzył. Nawet mu przysiegałam ze cały czas byłam w śrdoku, ze nawet ten ochroniarz nie mógł z sali wyjsc chciałam zeby logicznie pomyślał.
Nic to nie dało.
Zrywałam juz z nim kilka razy. Kocham go bardzo ale wiem że jest mi z nim źle sa tylko dobre chwile ale w porównaniu do tych zły chwil te dobre gasną. Nie mogę tego zmienić.
Nie broniłam mu niczego oprócz częstego picia alkoholu, nie sluchał mnie w tym. Mógł z kolezankami sie widywac pisał z kim chciał nie kontrolowałam go bo mu ufałam.

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
oj, Mandy, nie spowiadaj się, nie masz takiego obowiązku, nie jest Twoim Panem i Władcą, zacznij choc trochę się szanowac

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

że co??? popatrz, juz służąca sobie z Ciebie zrobił, już wmówił Ci, że jest Twoim Panem i Władcą, nie daj się, jesteś silna i dasz radę! wierzę w Ciebie!! Zobaczysz jaki potem szacunek będziesz miec potem do samej siebie i jakie poczucie wartości
Sa cieżkie momenty ale nie odzywam sie do niego dam rade. Musze dać sobie rade.
Stary 2010-01-19, 16:44   #2036
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Poprostu mi nie uwierzył. Nawet mu przysiegałam ze cały czas byłam w śrdoku, ze nawet ten ochroniarz nie mógł z sali wyjsc chciałam zeby logicznie pomyślał.
Nic to nie dało.

Zrywałam juz z nim kilka razy. Kocham go bardzo ale wiem że jest mi z nim źle sa tylko dobre chwile ale w porównaniu do tych zły chwil te dobre gasną. Nie mogę tego zmienić.
Nie broniłam mu niczego oprócz częstego picia alkoholu, nie sluchał mnie w tym. Mógł z kolezankami sie widywac pisał z kim chciał nie kontrolowałam go bo mu ufałam.
Bo już nawet logiki nie chce słuchac, zależy mu juz widac tylko na rozstaniu...
Nie ma co się męczyc, miłośc to nie męczarnia.
Poza tym masz nas, pomożemy Ci

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-01-19 o 16:47
Stary 2010-01-19, 16:50   #2037
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Czesc Skarby
Dziekuje wam za wsparcie. Co ja bym bez Was zrobila? Mialyscie racje, to wszystko nie wyglada tak źle, jakby sie moglo wydawac...Kolosa zaliczylam, a zerowki z prawa kontytucyjnego dostalam....4 . Po prostu nie moglam w to uwierzyc, jak wczoraj zobaczylam w USOSie wyniki. Do tego u taty nie jest tak źle, nie ma problemow z pracą (wyjasnil mi wszystko). Za to TZ sie ostro pocial ze swoim ojcem, a oni obaj maja takie charakterki, ze uchuuu. Wyszedl ode mnie pozno w nocy i okazalo sie, ze samochod mu sie zakopal wiec musialam zejsc i mu pomoc. Pomagal tez moj sasiad, ktory akurat przechodzil. Ludzie mu pomagaja, a ten klnie, wsciekly....jak rozkapryszony dzieciak. Juz nic nie mowilam, ale gdy juz sie auto wydostalo ze sniegu, to dalam tz buziaka i wrocilam do domu. Nie wiem, moze jestem przewrażliwiona...ale mam porąbanych, niebezpiecznych sąsiadow, to byla 2 w nocy, a samochod juz bezpiecznie stal na poboczu. Nawet nie zapytal, czy nie podprowadzic mnie. Wiem, ze to byl kawalek drogi, ale rodzice moi spali, o niczym nie wiedzieli itd. Moim zdaniem powinien zapytac, czy nie bede sie bala wracac sama (uwierzcie, ze ci sasiedzi na prawde potrafia zrobic krzywde). Echh...moze przesadzam?

Lece dziewczynki wziąc prysznic, zjesc cos i do nauki . Pozniej do was zajrze
Zawsze jest tak ze kiedy jest sie prawie pewnym ze sie nie zaliczy to jest zupełnie odwrotnie

Dlatego Ty rebel tez się nie przejmuj bo czytałam ze jestes pewna ze nie zaliczyłas.. Pewna bedziesz po wynikach

A co do odprowadzania to mnie TŻ podwozi pod blok i tyle. Kiedys cos Go naszlo i stwierdził ze od teraz bedzie mnie odprowadzał pod klatke. I odprowadzał.. przez jakiś miesiąc teraz coś mu się zapomina

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja nie wyrabiam. Druga noc z rzedu snia mi sie koszmary, ze moj TZ mnie zdradza.... Ze przytula i glaska po rece jakies inne dziewczyny Juz nie moge po prostu ... Jak sie budze to nie wiem czy to prawda czy sen. A nie mysle juz o tym nawet. To sama podswiadomosc tak na mnie chyba dziala... Ale to jest straszne
Za duzo o tym wszystkim myślisz. Widziałam ze naprawde bardzo wzięłaś do siebie cała ta sytuacje z TŻ i pewnie teraz wyobraźnia podpowiada roźne dziwne obrazy. Ale w sny nie ma co wierzyć..
Mnie sie ostatnio sniło ze sasiadka zabiła swojego męza a pozniej trzymala go w wannie takze gdyby w to wierzyc to chyba pownnam sie bać
Ja juz w moje sny nie wierze bo mnie sie takie glup[oty snia ze szkoda gadac.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
witajcie.
moj sie jeszcze nie odezwal. zaczynam sie martwic ze faktycznie wzial go atak choroby.

poza tym mialam dziwne sny... ehh...
Kurczę a ta choroba to coś powaznego? Przepraszam ze pytam ale
zastanawiam sie czy to naprawde uniemozliwia mu jakikolwiek kontakt? Chociazby poinformowanie cie ze znowu jest chory?

O snach pisałam wyżej Nie ma się cos przejmować.

U mnie ostatnio naprawde pozytywnie Z tż mam kontakt non stop. Jak jest w pracy (duzo jeżdzi autem wiec moze pogadac) to zakładamy sluchawki i nawijamy.
I jestem zszokowana bo odiera wszystkie moje połeczenia. Jak nie moze rozmawiac to tez odbiera i mowi dlaczego nie moze teraz i zebym zadzwoniła np za godzine albo ze On zadzwoni.. I tak powinno być
Dzisiaj jesteśmy umówieni na wieczór przy a ze bedziemy sami to myśle ze nie tylko

Tak mi teraz fajnie. Ciesze sie ze juz nie wchodze na wątek się wyżalić tylko wrecz przeciwnie pochwalić

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:

Nie wstydź się Tu juz chyba wsdzystkie tematy były poruszane

Czytałam ze u Ciebie i TŻ wszystko ok Może wkońcu wyjdziecie na prostą tak jak MY.

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 16:50   #2038
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
Zawsze jest tak ze kiedy jest sie prawie pewnym ze sie nie zaliczy to jest zupełnie odwrotnie

Dlatego Ty rebel tez się nie przejmuj bo czytałam ze jestes pewna ze nie zaliczyłas.. Pewna bedziesz po wynikach

A co do odprowadzania to mnie TŻ podwozi pod blok i tyle. Kiedys cos Go naszlo i stwierdził ze od teraz bedzie mnie odprowadzał pod klatke. I odprowadzał.. przez jakiś miesiąc teraz coś mu się zapomina

Za duzo o tym wszystkim myślisz. Widziałam ze naprawde bardzo wzięłaś do siebie cała ta sytuacje z TŻ i pewnie teraz wyobraźnia podpowiada roźne dziwne obrazy. Ale w sny nie ma co wierzyć..
Mnie sie ostatnio sniło ze sasiadka zabiła swojego męza a pozniej trzymala go w wannie takze gdyby w to wierzyc to chyba pownnam sie bać
Ja juz w moje sny nie wierze bo mnie sie takie glup[oty snia ze szkoda gadac.

Kurczę a ta choroba to coś powaznego? Przepraszam ze pytam ale
zastanawiam sie czy to naprawde uniemozliwia mu jakikolwiek kontakt? Chociazby poinformowanie cie ze znowu jest chory?

O snach pisałam wyżej Nie ma się cos przejmować.

U mnie ostatnio naprawde pozytywnie Z tż mam kontakt non stop. Jak jest w pracy (duzo jeżdzi autem wiec moze pogadac) to zakładamy sluchawki i nawijamy.
I jestem zszokowana bo odiera wszystkie moje połeczenia. Jak nie moze rozmawiac to tez odbiera i mowi dlaczego nie moze teraz i zebym zadzwoniła np za godzine albo ze On zadzwoni.. I tak powinno być
Dzisiaj jesteśmy umówieni na wieczór przy a ze bedziemy sami to myśle ze nie tylko

Tak mi teraz fajnie. Ciesze sie ze juz nie wchodze na wątek się wyżalić tylko wrecz przeciwnie pochwalić
wielkie brawa, nie każdy facet tak robi, nawet nie każdy potrafi zrozumiec, że tak by wypadało zrobic
Stary 2010-01-19, 16:55   #2039
asia1010
Zadomowienie

Teraz sie zastastanawiam czy do kina iśc, bo dostałam zaporoszenie

Raz normalnie sie czuje, pozniej chce mi sie płakac, smutno mi, albo mysle czy moze ja cos źle robie i tak cały czas
Stary 2010-01-19, 17:06   #2040
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

To przestań się spowiadać, wiadomo że będzie dużo kłótni o to ale może w koncu coś do niego dotrze.., bo przecież gadałaś już z nim o tym że się nie interesuje a ten dalej nic, Mandy

Cytat:
Nic to nie dało.

Sa cieżkie momenty ale nie odzywam sie do niego dam rade. Musze dać sobie rade.
Co za dupek jak w ogóle mógł do Ciebie tak powiedzieć ( tak jak pisałaś wcześniej) do osoby którą się kocha tak się raczej nie mówi.
Widzisz Ty mu ufałaś tak, a on usłyszał jakąś bajeczke i odrazu uwierzył..
Tak Asiu dasz sobie doskonale radę bez niego! zobaczysz że z czasem bedzie Ci bez niego lepiej

Edit: Taak idź do kina!!! i baw się dobrze!
Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość

Ojjj to super że się Wam dobrze układa i tak ma zostać

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości