|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
- torebka Grace za 19,9 - kosemtyczka Oriflame Beauty na akcesoria (taka czerna) - 17,9 - woda toaletowa Embrace Him - edycja na walentynki (ta w niebieskim opakowaniu) - 34,9 - woda toaletowa Eclat Sport - w tej świątecznej buteleczce - 14,9 - rękawica antycellulitowa - 8,9 - torebka na walentynki (w serduszka) - 1,9 - pomadki w kredce Vision Starlight - 5,9 - bransoletka Colour Block (z tej dużej, plastikowej serii) - 16,9 .
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
no nie bardzo ciekawe;/
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sam katalog jest kapitalny
jak ostatnio ori dawal srednie tak ten jest godny uwagi
|
#2285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zmienia to jednak faktu, że katalog mi się ogólnie podoba, bo na pewno będzie zainteresowanie złotem, które moje klientki +50 uwielbiają |
|
|
|
|
#2286 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ale w ogóle, na czym to polega? chodzi mi o to że studiuję sobie w Krakowie, ale zapisywałam się w swoim rodzinnym mieście no i moja sponsorka, liderka i dyrektorka są stamtąd. czy jeśli np. namówiłabym jakieś 2-3 osoby na zostanie konsultantkami to zyski z tego mam tylko ja, czy te osoby postawione nade mną też? i jeśli cała grupa zbierze np. 200 PP, to kto i ile ma rabatu? bo przyznam że się nie orientuję o co chodzi
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z wizażanek używała już nowych cieni do smoky i co o nich sądzi,a także nowych pędzli w zestawach po 5 sztuk,jak z ich jakością z katalogu 3?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale każda osoba nad Tobą (niezależnie jak wysoko) ma korzyść .
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Pani Buka
|
a jest to gdzieś wytłumaczone na stronie?
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
Możesz sobie zobaczyć to na tzw. wizualizatorze.
Strefa klubowa>>Zarządzanie strukturą>> i po prawej stronie wybierasz "Droga do sukcesu Wizualizator" Możesz sobie dodać tam osóbki - tak jakby zbudować drzewo struktury i zobaczyć kto i ile dostaje bonusu - myślę, że w ten sposób łatwiej Ci będzie pojąć o co chodzi
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co sądzicie o pudrze z katalogu 3 str 39 puder pyłkowy nadaje sie do cery tłustej matuje trochę czy nie bardzo???
|
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
Jak byłam na szkoleniu pani kosmetyczka mówiła, że generalnie pudry pyłkowe są najlepszej jakości, im bardziej miałkie tym lepsze (czyściejsze).
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zużyłam już jedno opakowanie i właśnie w 3 wezmę sobie następne. u mnie drugi w kolejności, zaraz po Matte controle w kamieniu ![]()
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam sobie ten podkład matte control , matuje nie do końca tak jak bym chciała ale w porównaniu z innymi podkładami do wrażenia jak najbardziej pozytywne a mam jasną karnacje to najlepiej wybrać ten jaśniejszy odcień pudru??? tam są tylko dwa do wyboru a nie wiem jak one w rzeczywistości wyglądają
|
|
|
|
#2297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
ja wczoraj poznym wieczorem wygralam niby jedna pomadke, dostalam na email informacje ze przyznano mi nagrode i mam czekac na kod w kolejnym elailu. ale kodu do teraz nie dostalam..moze juz faktycznie sa braki... katalog 3 bardzo mi sie podoba, mam nadzieje ze klientki tez beda zachwycone. ale zauwazylam ze niekiedy robia mi psikusa, i tam gdzie spodziewam sie duzego zamowienia ostatecznie mam problem by dobic do 100pkt... oby nie!
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
ja mam kod na te pomadke wygrana a jak dodac ja do zamówienia
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), ale właśnie ustrzeliłam gold touch, więc zostało kilka egzemplarzy "brzydkich" kolorów
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moze wy rozumiecie obsługę oriflame mam 15 pomadek z konkursu z czego dostępne są z 4 pisałam maila do oriflame czy jutro będzie ta dostawa i kiedy będziemy mogły zamówić a Pani mi napisała że prawie wszystkie kolory są dostępne wiec przed chwilą dodałam do zamówienia by sprawdzic no i znowu to samo dostępne dwie tylko , pomadki konkursowe są liczone moze z innej puli ???
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-01-19 o 16:22 |
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nagroda Witaj, Twoi znajomi otworzyli 5 kartek, które do nich wysłałeś. Teraz możesz wejść na stronę www.oriflamepowershine.pl i zalogować się, wpisując dane, które podałeś przy rejestracji konkursowej. Po zalogowaniu możesz wybrać kolor szminki i wysłać swoje zgłoszenie. Na Twój adres mailowy zostanie przesłany specjalnie wygenerowany kod, który upoważnia Cię do otrzymania szminki za 1 grosz. http://oriflamepowershine.pl To powinnaś kliknąć na ten link i się zalogować, następnie wybrać kolor pomadki i kliknąć na przycisk "wybieram". Potem czekać na maila z kodem. Jeśli tak zrobiłaś, to może spróbuj ponownie, bo raz nie mogłam kliknąć "wybieram" a po ponownym zalogowaniu zadziałało. Jak ja wysłałam pierwszą kartkę o 10:05 to do 11 miałam już trzeci kod na skrzynce |
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
przekonałyście mnie dziewczyny co do pudru skuszę się na niego
|
|
|
|
#2305 |
|
Rozeznanie
|
Chyba konkurs skonczyl sie na dobre. Juz nawet nie dostałam info o nagrodzie po 5 mailach, mimo ze moglam wybrac pomadke. Na mailu pustki..... chyba sie przeliczyli zainteresowaniem hehe
|
|
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Mam pytanie, wewnątrz pudełka z zielonym tosterem jest taka karta gwarancyjna, czy myślicie że na niego jest gwarancja? I czy trzeba ją wtedy podbijać lub coś takiego..?
|
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
Tak, jest gwarancja. Na dwa lata. Z tym że jeśli cokolwiek się popsuje to trzeba zwracać na swój koszt do firmy która wyprodukowała te tostery a nie tak jak w przypadku kosmetyków, że zwraca się do Oriflame. Ta informacja od mojej Dyrektorki.
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy jak kupujesz drzwi w markecie, to reklamujesz je bezpośrednio u producenta? Pracowałam przy reklamacjach, więc sugerowana przez Dyrektorkę droga reklamacji jest dla mnie bardzo dziwna..
Edytowane przez yls Czas edycji: 2010-01-19 o 18:56 |
|
|
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
Taka jest oficjalna wiadomośc od oriflame co do tych tosterów,
A jak zepsuje ci sie lodówka to gdzie iedziesz do sklepu ?? Idziesz do punktu serwisowego firmy kóra ją wyprodukowała. Sklep ci ją tylko sprzedaje i daje namiary na serwis.
|
#2310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Generalnie faktycznie jest tak, że to na sprzedawcy ciąży obowiązek pośredniczenia mięczy kupującym a serwisem (jeśli oczywiście klient tego oczekuje)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

.

jak ostatnio ori dawal srednie tak ten jest godny uwagi
Nie zmienia to jednak faktu, że katalog mi się ogólnie podoba, bo na pewno będzie zainteresowanie złotem, które moje klientki +50 uwielbiają 

), ale właśnie ustrzeliłam gold touch, więc zostało kilka egzemplarzy "brzydkich" kolorów
-> 68 -> 67
-> 64 -> 63
-> 58