|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl część XIII :)
Też mam wyrzuty ,ale wczoraj posprzątałam calutki dom + porządkowałam pudła po przeprowadzce więc dziś sobie pozwoliłam spać do południa, a co !
![]() Ja może nie murzyn ale wreszcie mi nie widać żył na dekoldzie i udach
Edytowane przez boondziek Czas edycji: 2010-01-19 o 15:20 |
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie zasiadlam i jem sobie buleczke z dynia z bialym serkiem (co prawda tlustym, ale to sie wytnie :P), szczypiorkiem i niestety sie rozpedzilam i posolilam, ale co poradze ze lubie :P
Mniamiiiiiiii ![]() ![]()
|
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
witam ponownie w dzisiejszym dniu
byłam dzisiaj na małych zakupach i nabyłam kuracje joanna z apteczki babui i prosiłabym o jakieś recenzje jeśli któraś stosowała bo na kwc mało jest i kupiłam samoopalach sun ozon też prosze o recenzje bo boje sie użyć. dziękuje. czekam rychle na odpowiedź
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Smacznego
![]() A ja postanowiłam ,że nie będę zawraać głowy babci i zacznę sobie szyć sama ubrania na początek sukienki w których mam zamiar przechodzić całe lato i obcasach
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Też oglądałam
Tylko, że w ich mniemaniu ta pupa to nie ma być szafa trzydrzwiowa tylko WYPUKŁA pupa A to jest różnica i taką można osiągnąć tylko i wyłącznie przez ćwiczenia Ja lubię średnie biodra tak do 90 i okrągłą i wypukłą pupę
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
bolal mnie dol brzucha od kilku dni i chyba dostalam wlasnie okresu, ale martwi mnie to ze moj cykl trwał 19! dni
nigdy tak nie mialam.
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
HEj ;* Ja wlasnie wrocilam do domu, jestem juz po solarce moj brzuch wyglada jak u murzyna a reeszta bladaa ;(
Siwa moze od stresu/diety tak Ci się stało?? Ja kiedys tak mialam jak sie streesowałam bardzo |
|
|
|
#3488 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam niedawno dwa razy pod rząd taki 22 dniowy, co mnie strasznie wkurzało, bo normalnie mam 34 dni.
|
|
|
|
#3489 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16566163]Ja miałam niedawno dwa razy pod rząd taki 22 dniowy, co mnie strasznie wkurzało, bo normalnie mam 34 dni.
[/QUOTE]doszła odsypka?
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
tez bym sie poopalała na solarce
tez mam tak ze brzuch mi sie szybko opala, najgorzej mam z opaleniem buzi ;/a uzywala ktora z was chusteczek samoopalajacych ;>?
|
|
#3491 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie one wcale duze nie sa |
||
|
|
|
#3492 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie nie.
![]() Ja miałam chyba Sun Ozone z Rossmanna. Ale wyglądałam fatalnie, wole już nałożyć samoopalacz z tubki. |
|
|
|
#3493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. ja kiedys uzywałam chusteczek samoopalajacych z rossmana no i nie powiem bo nie były złe ale tez trzeba umieć je uzywać, bo gdzieniegdzie chusteczka jest bardziej zuzyta a gdzie indziej nie przez co moze zrobić smugi. no i jak to samoopalacz bardziej na pomarańczowo chyta ja wole balsamy brązujące
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
miucii dziwne, wysyłałam TheOnlyi coś dalej i jej już doszło, a w tym samym dniu..
Ja sie posmarowałam właśnie chusteczką sun ozona z rossmana zobaczymy efekty..
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3496 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze mamy strasznie zakręcona listonoszkę. Ale dam znać jeśli przyjdzie.
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo swojej ceny. Daje bardzo naturalną opaleniznę (może za pierwszym razem nie zobaczysz siebie jako super mulatkę, ale z każdym kolejnym powinien Cię zadowolić) Na KWC widziałam dużo opinii, że nierówno schodzi etc. ja czegoś takiego nie zauważyłam, mam już go na sobie jakiś czas i nic nie schodzi Stosuję go na buzie i mimo tego, że mam bardzo kłopotliwą i wrażliwą cerę nie zapycha
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#3498 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
Raz w Szczecinie pod Galaxy spotkałam dziewczynę które od samoopalacza była wręcz brudna i tu zonk : zgięcia w kolanach i łokciach miała całkiem białe. Takie 4 białe dziurki
![]() Zwątpiłam
|
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
twarz mnie zaczyna szczypac lekko ide sobie kremik nalozyc
a co tutaj dzis taka cisza?? Pisać ,pisać ![]() Ja wlasnie przeszukuje dział fitness i zastanawiam sie które cwiczonka wybrac Musze zaczac wygladac jak czlowiek a nie jak pulpet |
|
|
|
#3501 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka ma nadzieje, ze mnie jeszcze pamiętacie
w końcu po studniówce i będę mieć więcej czasu wrzuciłam zdjęcia do albumu jeśli któraś zainteresowana
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny doradzcie mi, bo siedze i sie zastanawiam... w firmie, w ktorej pracowalam szukaja do pracy ... ale kierownika regionu... ja bylam zwyklym sprzedawca. Myslicie, ze wyslac cv? co prawda chca tam niby doswiadczenie w zarzadzaniu ludzmi, itd. ale w sumie patrzac na reszte, to wiem o co w ich rzeczach kaman, itd. Jak myslicie? Bo do mnie juz diewczyna ze sklepu dzwonila i mowi.. wysylaj wysylaj, a moze akurat Ci sie uda..
|
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
Ale kretynka ze mnie
![]() W końcu przebiorę się z piżamy, wezmę prysznic i pójdę na solarium..W końcu
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ajj śliczna ta sukienka
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- No niby tak, ale ja taka boidupa jestem :P |
|
|
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
szamponetkami Palette
nie dość, że pełno włosów mi wyleciało to jeszcze reszte zniszczyły niemiłosiernie Teraz wydaje tyle kasy na kosmetyki włosowe żeby je zregenerować, że aż mnie coś bierze :P Ale mam nadzieje, że będę miała je do lata piękne i długie Bo zima im nie służy Cytat:
Cytat:
Ale buzie to mi opala momentalnie Z tym rzadko ją opalam, bo używam podkłądu i pudru więc nie potrzebuje, dlatego opalam reszte ciała żeby wyrównać![]() Niech mnie ktoś zmotywuje do nauki, bo robię wszystko byle by się nie uczyć ![]()
|
||
|
|
|
#3508 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
Szczęśliwi Ci którzy mają ferie : Hellllół ![]() Ja potrafię rybki karmić 40min żeby tylko do książek nie siąść
|
|
|
#3509 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zawsze sie obawiam że wyjdzie mi sutek bo niestety mam jedna wieksza,,, ehh no ale nie mozna miec wszystkiego no nie:PCytat:
Cytat:
ja słyszałam o płynie do naczyń:P Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3510 |
|
BAN stały
|
dzien dobry AG
![]() Nie piszę ale czytam was caly czas ![]() alle sie rozpisujecie Ja w niedziele poszlam na solarium na 15 min, i tak sie opalilam ze do dzisiaj jestem mega czerwona i pieka mnie plecki, a to dlatego ze babka z solarium nie powiedziala mi ze maja nowe lampy planuję opalic się ladnie wiec w weekend pewnie pomaszeruję znowu.co do samoopalaczy- jestem anty nastawiona do nich, wole solarium a i powiem wam ze do tych niby "bronzerow" w solarium dodaja samoopalaczy i opalenizna po takich kremach szybciej schodzi bo to jest tylko warstwa samoopalacza na skorze i po 2-3 dniach schodzi,wystaczy powachac jak pachnie ten krem po 15 minutach lezenia na solarium, mi rece pachna typowym samoopalaczem. wiec do bronzerow ktore sprzedaja w solarium tez jest anty. Powiem wam tak,moja skora baardzo wolno sie opala,musze sie nachodzic zeby byc ladnie na brazowo opalona. Ale zauwazylam ze szybciej sie opalam ,opalenizna dluzej sie trzyma, i jest brazowa- nie pomaranczowa , po olejkach do opalania! zwyklych olejkach nawilzajacych ktore sprzedaja w solarium,nie krem tylko olejek,sa super nawilzaja i ladnie opalaja ja uzywam takze zwyklego olejku z Daxa "olejek przyspieszajacy opalanie" jest swietny,zeruo przykrego zapachu po solarium, kosztuje z 10 zl troche juz sie nauzywalam przeroznych kremow dlatego pozwolilam sobie napisac moja opinię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

nigdy tak nie mialam.

tez mam tak ze brzuch mi sie szybko opala, najgorzej mam z opaleniem buzi ;/
dla mnie one wcale duze nie sa

Teraz wydaje tyle kasy na kosmetyki włosowe żeby je zregenerować, że aż mnie coś bierze :P Ale mam nadzieje, że będę miała je do lata piękne i długie