|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XI: Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
![]() Cytat:
A ja dzisiaj spędzę czas do ok 2 w nocy na uczeniu się ![]() ![]() Cytat:
Powodzenia! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poszłam do fryzjerki w czerwcu i mówię, że chcę skrócić 3cm, i LEKKO wycieniować, to mi włosy w połowie głowy latały, po prostu się czułam łyso i z krótki włosami, a nie z długimi podciętymi :/Ale się ojadłam - cały woreczek ryżu + puszka tuńczyka + 3 ogórki + parę łyżek kukurydzy + dwie garści słonecznika + 2 łyżki siemienia... mmmm.
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XI: Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
A wiecie jak brzmiała rozmowa z lekarzem? Telefoniczna? Chodziło o karetkę... - Jest przytomna? W takim razie proszę jeszcze poczekać. Chyba cholera na wylew czy co?
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
|
|
|
|
#244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
Długo zapuszczał?Cytat:
Ja miałam być Mateuszem ![]() Mówisz o Ocean Fun? ![]() Wiemy: balsam po goleniu Nivea dla mężczyzn, jeszcze jakiś krem dla faceta, pasta do zębów, płyn do prania/płukania (?) Lenor, i jakiś krem dla cery dojrzałej. Chyba nie pominęłam niczego.
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy, wiem, że może zabrzmieć trochę hm źle i bezdusznie - ale co ma pogotowie do skoków ciśnienia? Ciśnienie leczy się u lekarza rodzinnego, a pogotowie jest do przypadków nagłych - czyli właśnie do wylewów...
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisija tak siedziałam do 1 nad ranem ale już naprawde bylam nieprzytomna a dzisiaj na zaliczeniu oczywiscie dali cos czego nie bylo, jakbze by bylo inaczej |
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Chyba wszyscy starsi ludzie są mega uparci. Moja prababcia też jest masakryczna. Kiedy ostatnio byliśmy u nich (babcia moja i prababcia na Ukrainie mieszkają), zamiast zawołać mnie albo moją mamę, żeby jej pomóc dojść w nocy do łazienki, stwierdziła że sama da radę. Nie dała. Upadła. Potem zamiast kogoś zawołać przez 2 godziny (!) leżała na podłodze, bo "myślała, że przejdzie". Złamała kość biodrową. A u starszych ludzi, szczegolnie że prababcia jest cukrzykiem, rzadko kiedy dochodzi do zrośnięcia (przynajmniej wg. lekarza)...
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy się poznaliśmy miał włosy mniej więcej do ramion (mieliśmy wtedy taką samą długość
). Od tamtego czasu minęły mniej więcej trzy lata chyba (od dwoch jestesmy razem, ale kiedy dokładnie się poznaliśmy nie pamiętam :P)
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
To, że właśnie lekarz rodzinny po rozmowie kazał wezwać karetkę.
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
o matko dziewczyny ale gonicie
![]() Na poczatku watku i na koncy zawsze pisze sie najwiecej ![]() Narazie tylko doszlam do grubosci wlosow i dodaniu zdjec swojego TŻ przez chihpyh ![]() Moze zaczne od tego, ze macie naprawde grube wlosy Ja poki co nie moge zmierzyc bo nie wszystkie biora sie w kucyk;// Ale to dobry pomysl i na pewno kiedys tam sprawdze![]() Co do wlosow TŻ to ma baaaaardzo ladne Jakie geste i jaki kolor![]() Moj brat cioteczny ma wlosy do polowy pupy! I tak samo zadbane. A hodowal je 4 lata. Ale ogolem to nie polecialabym na faceta z dlugimi wlosami Moj to scina sie na lyso albo na pare milimetrow. I tak mi sie podoba najbardziej
|
|
|
|
#254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
do wysokiego ciśnienia może nie za wiele, ale do zawału już całkiem sporo. mnie olewactwo i bezduszność w polskiej służbie zdrowa pchają do złych czynów
|
|
#255 |
|
BAN stały
|
wpadlam sie przywitać jestem tu nowa zapuszczam od 13 stycznia
ale musze szybko zmykać bo mam naczynia do zmycia moja 2 i pol roczna coreczke do wykapania i musze zdazyc na M jak milosc![]() |
|
|
|
#256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#257 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Śledziłam od pewnego czasu tamten wątek, dlatego postanowiłam się dopisać jak założyłyście nowy.Włosy zapuszczam od końca czerwca, po tym jak fryzjer poproszony o podcięcie obciął mnie na krótko |
|
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój rodzinny mnie zawsze olewa i mnie [tiiit] niemiłosiernie. Zbieram się, żeby go zmienić, ale jakoś nie mogę się zebrać.Latem miałam straszne problemy z samopoczuciem. Zdarzalo sie, ze przez dwa dni byłam jak niezywa, zawroty głowy, mdlosci, dusznosci (takie, że naprawde nie moglam tchu zaczerpnac), non-stop czułam sie jakbym miała zemdleć. Poszłam do niego. Jedyne co mu przyszło do głowy: "a czy nie jestes w ciazy?". Zapytał mnie o to 5 razy. Widzac, ze chyba ma moje problemy gdzies poprosiłam o skierowanie na badanie krwi. "A co konkretnie chcesz badac?". Wrrr. A kto tu jest lekarzem?
|
|
|
#259 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Moj rodzinny mnie traktuje jak hipochondryczkę, mimo że chodzę do niego tylko wtedy, kiedy mnie do tego rodzinka albo TZ zmusi, raz na ruski rok. Za to moj ginekolog co spotkanie (co 2 miesiace) próbuje mi zmienić tabletki anty, mimo, że moje mi służą i nie mam po nich skutków ubocznych. Na moje pytanie "dlaczego?" zawsze odpowiada, że "te będą lepsze". Dlatego z powazniejszymi problemami staram się chodzić prywatnie, bo nie lubię być traktowana jak mała głupiutka dziewczynka...
EDIT: Ja co prawda też jestem w tym watku świezakiem, ale limetko87 i anuho - miłego spamowania tutaj
Edytowane przez ChihPyh Czas edycji: 2010-01-19 o 20:34 |
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jakoś tak go mam, używam na zmianę z innymi perfumami
![]() Ale pędzicie, nie wyrabiam normalnie
|
|
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też - nawet państwowo ![]() ale to tylko dlatego, ze do specjalizacji potrzebny jest staż w jakimś publicznym zakładzie opieki zdrowotnej. teraz bierze 180 za samą wizytę aczkolwiek musze przyznać, ze to na pewno nie są pieniądze wyrzucone w błoto. od 12ego roku życia miałam problem z kolanami i wszyscy lekarze zrzucali to na 'szybki wzrost' bo nic nie wyszło na badaniach... on jako jedyny uwierzył pacjentce i znalazł w moich przeszczepach to i owo ![]() ale oczywiście nie ma tak pięknie i jak ostatnio nie mogłam się dostać do swojego lekarza prywatnie, ze względu na fatalny stan stwierdzilam, że wybiorę się na dyżur.... usłyszałam, że skoro krew się ze mnie nie leje to nie jest tak źle i mam iśc normalnie się zapisac na wizytę... a że trzeba czekać 2 miesiące? jak się zacznie krew lać to mogę przyjść do nich (dosłowny cytat)
|
|
#263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ma czym w załączniku.Mój TŻ miał mieć takie imie jakie mam ja )dziękuję ![]() Też go mam
|||
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
ehh ide wziąść witaminki bo zapomne i takie będzie moje wzmocnienie, oj czuje że dzisiaj zasnę i będę spać jak zabita
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz tu wszystko zalezy od czlowieka, ale to prawda starsi ludzie sa mega uparci w obie strony. Moj dziadek caly czas wymysla sobie choroby i chodzi do lekarzy, sam kladzie sie do szpitala!! a oni go przyjmuja... I tak non stop. Jezdzi do senatoriow pare razy do roku Zwykly kaszel to u niego juz rak pluc. Mowi, ze juz wiele razy byl blisko smierci. Najgorzej, ze tata(czyli jego syn) na prawde zaczyna sie tym martwic(mimo, ze lekarze mowia, ze wszystko jest OK i normalnie dojezdza autobusem do nas i do drugiego syna- a jest to na dwoch koncach miasta) i coraz czesciej mowi o tym, ze dziadek u nas zamieszka. A niestety jest on czlowiekiem, ktory uznaje tylko swoja racje i znosi jakies smieci- bo wszystko kiedys sie przyda![]() Za to nie zgodze sie z opinia, ze karetke wzywac sie nie powinno na skoki cisnienia. To prawda, ze jak sa lekkie i sie powtarzaja na dniach idzie sie do rodzinnego. Ale jak nagle wieczorem zacznie skakac to niestety, ale rodzinny jest zamkniety i wtedy pogotowie ma obowiazek przyjechac U mnie niestety bylo za pozno bo dziadek zmarl na zawal, jeszcze go reanimowali, no ale bylo za pozno
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Agusia, ale masz białe ząbki!
![]() Ja też chcę!
|
|
#267 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ma to też swoje plusy, bo nigdy w życiu przez to nie miałam styczności z antybiotykami. Cytat:
|
||
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej wszyscy nie leca na wszystkich ![]() Wiadomo tez ze to wszystko najczesciej zalezy od subkultury ![]() Jak sie moge domyslic twoj slucha metalu ![]() A to rude obok TŻ to ty?
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
ChihPyh, spójrz lepiej na zeby Miki to zobazysz jakie moje żółte
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- o matko! o matko, ale ma pióra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- No nie mogę, co za włosy Szkoda,ze blond , ale jakie geste
|
|
|
|
#270 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba głodna byłaś , a ja nie gorsza i dziś wchłonęłam: 3 michy fasoli curry, kilka orzechów włoskich, kilka łyżek miodu, sok z całej cytryny, łyżkę oleju lnianego, jogurt, 150 gram chudego twarogu, pół jabłka, 4 mandarynki, kiwi, soczek marchewkowy ,kawę z mlekiem i zieloną herbatę i myślę co by tu jeszcze zjeść![]() Cytat:
witam |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

, nawet nie ludze sie ze wzytko nadrobie, bo nie nadrobie z takim masakrycznym bolewm glowy

Powodzenia! 

.

Ja poki co nie moge zmierzyc bo nie wszystkie biora sie w kucyk;// Ale to dobry pomysl i na pewno kiedys tam sprawdze
Szkoda,ze blond