|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chanel no 5, Eternity, Magie Noire i inne perfumy
Cytat:
To super Dla mnie w przypadku miniatur zapach nie gra roli, bo razem z mamą je zbieramy , a tej akurat nie mam. W takim razie poproszę o PW z adresem. Aha, wymianki przesyłam poleconym priorytetem i o to też proszę osoby, z którymi się wymieniam.
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy
Interesuje mnie :
Demeter - Holy Smoke EDC 10/15 ml splash Do oddania mam : Goutal Duel ok. 9 -10/20ml Annick Goutal Mandragore 3,5/5ml Bvlgari Au the Blanc 10ml Bvlgari Au the ROUGE 5ml AA Iris - Figue 4/5ml Słoń 5ml Cashmire for Men edt. Fissore ok. 5ml Lavande Fragonard 10 lub 20ml miniaturki So elixir x 2sztuki Ode a lamour Może coś sobie wybierzesz? |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Olu!
A czy na zagraniczną wymiankę byś się pisała? Bo mam większość z Twojej wish-listy ![]() Burberry Brit Gold Comme des Garcons Avignon Donna Karan Black Cashmere Kenzo Amour Kenzo Jungle Thierry Mugler A*Men Molinard Habanita Mnie interesowałaby odlewka Kozy ![]() Możesz odpisać tu, lub na PW (bo swojego wontku nie mam )
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Magdulenko, dlaczego nie? Opłaty pocztowe nie są przecież takie koszmarnie drogie. Jeśli byłabyś skłonna zrobić odlewkę Avignonw zamian za Coze, byłoby super
Pozostałe wypisane perfumy to moje chciejstwo robienia zapasów - Brit Gold, BC, Jungle mam, A*Mena podkradam bratu, Amour najprawdopodobniej bedzie w liscie do św. Mikołaja, a Habanity wolałabym kroplę na poznanie, bo się jej troszku boję
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Mam te nowe 5ml - Gwaikowe Wystarczy? I Habanitę Ci odpsiknę na próbę ![]() A, gdybyś coś jeszcze do wypróbowania chciała to daj znać. Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2009-11-24 o 15:16 |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Magdulenko, pewnie że wystarczy
Czym mogłabym Ci się odwdzieczyć za Habanitę? Mogę zrobić próbkę Galliano, CSP Matin Calin, Maroussia, J'ose, Sotto Voce albo inne z moich flaszek - u mnie w profilu jest fotka. Niestety, nie mam pustych fiolek bo dotychczas wymieniałam sie raczej na flaszki Ale kilka tygodni temu odpachniłam fiolkę z atomkiem po jakimś Hugo Boss - jeśli nie będzie Ci to przeszkadzało, odpsikam w to.
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Olu, to leję 4,5ml (żeby się nie rozlewało, bo 5ml faktycznie wchodzi na styk)
A Habanitę dołożę Ci "gratis" ![]() Ale może jeszcze coś za parę ml J'ose byś u mnie znalazła? (założyłam sobie w końcu swój wątek, może coś stamtąd? )
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Magdulenko, J'ose tak do 5 ml mogę oddać
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olu, J'ose może być nawet mniej - też na porządne testy dla mnie ![]() Amour jak najbardziej może być, to jest EdP A ta spray'owa próbka po Bossie, o której pisałaś - to ile ma? Może jest taka jak Gwaikowe samplerki (ok. 2ml)? |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Magdulenko, atomizer na J'ose znalazłam - 10 ml , napelnie go do połowy i będzie OK
atomek jest w takiej plastikowej rożowej obudowie - nosiłam go w torebce i nie przeciekał, więc podróż pocztową tez powinien przeżyć. Fiolkę zaraz zmierzę strzykawką ![]() edit: donoszę że fiolka ma nawet ciut wiecej niż 2 ml
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2009-11-24 o 20:13 |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli moje prawie pełne
5ml Kenzo Amouri 4,5 ml Avignon + próbas Habanity za Twoje 5ml J'ose i prawie 5ml Cozy ?(a o pojemność próbki tak tylko pytałam, gdybyś chciała jednak mniej Amorka) Jakby co, ja jeszcze Twój adres mam (jeśli jest aktualny?) swój zaraz ślę na PW Jutro pakuję odlewy i wysyłam poleconym
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie czekam na PW
|
|
|
#143 |
|
perfumove love
|
Bry
Znajdziesz coś u mnie za Idole? Co prawda mam jedną flaszkę, ale ostatnio wręcz nie mogę się od nich oderwać ![]() Zapraszam do siebie |
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Coś znajdziesz u mnie za:
9. Naf Naf - Une touche de NafNaf EDT cieżko określić ubytek - myślę ze zostało na pewno 12/15 ml 13. Giorgio Armani Idole d'Armani EDP 50 ml - brakuje dwóch psików testowych, w kartoniku i folii - będę wybredna najchętniej za klasyczną Truciznę, BC, Alien, Angel, Flowerbomb w podobnej pojemności
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ale nic nie znalazłam
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Tylko z Aniołka obiecałam już około 20 ml odlewkę więc byłoby go mniej, około 70 ml
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
No no, ale mnie interesuje jeszcze ten Naf Naf -12/15 ml
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

Dla mnie w przypadku miniatur zapach nie gra roli, bo razem z mamą je zbieramy