|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
gratuluję zdania ewolucjiJa właśnie opracowałam metodę nauki historii prawa i ustroju w Polsce ale to wszystko po polsku więc nie wiem czy to ci pomoże.... po prostu te kserówki co mam będę zapisywac i segregowac po swojemu, na zasadzie takiej jakbym opowiadania się uczyła, że wtedy było to i to....---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze fiolet jak najbardziej moze byc
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
3majcie mi się tam
) i ja to mówię dla waszego zdrowia. Miałam testy przez 3 dni. Byłam tak zmęczona tymi testami że w sobotę jak wstałam o 8 i miałam pilnowac dziecka 3 letniego. O15 nie dawałam rady stac na nogach po prostu zasypialam dlatego już mi tam isc spac.. łatwiej zapamiętacie itd.!!!!!! dobranoc ps... jak nie posłucha ![]() edit: fiolet całkiem ładny pomysł... Ja ostatnio byłam ubrana w rurki szpilki koszula biala i na to fioletowy bezrękawnik taki dopasowany. Mój stwierdził ze wodze na pokuszenie ale co tam wycho pochwaliła mnie że wyglądam gustownie i bardzo ładnie hehe
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-01-19 o 21:58 |
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
ale fakt faktem nic do glowy nie wchodzi jak czlowiek jest niewyspany. E.J powodzenia jutro
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
pisze mi Tż że jego organizm nie wytrzymuje, bo go boli głowa, chce mu się wymiotować i czuję się fatalnie. nie wiem, o co temu człowiekowi chodzi.. :O
chce mi się ryczeć.
|
|
#2137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajcie kciuki za mnie tym bardziej, że mam od 8-14 lutego zjazd i muszę na nim byc haha, na pewno się ucieszy jak jej to powiem ![]() Koszkaa odezwał się jeszcze?? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
może wówczas wyjaśni o co mu "kaman" ![]()
|
||
|
|
|
|
#2138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej się odezwał ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
ale dlaczego tobie sie chce płakac Mandy?
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Przeciętny facet kiedy tak pisze to oznacza, że: "zakłuło go coś w skroni, odbiło mu się, i nie jadł 20 minut". |
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jutro, nie dośc, że mam tą rozmowę to jeszcze ma mój obecny były przyjechac i dac mi pare moich rzeczy, które miałam u niego, będzie jak mi zapowiedział góra 15 min. bo da i se pójdzie no ektsra
potem ta rozmowa....a jeszcze potem jakimś cudem na pocztę będę musiała się dostac...i jeszcze sie pouczyc...chyba pójdę melisy poszukac....---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Coś w tym jest...jak mojego obecnego byłego głowa bolała to przez cały dzień nie miałam z nim kontaktu... |
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
bo juz mam dosyć, cały dzień olewa mnie, ma mnie w tyłku i teraz jeszcze twierdzi, że sie czuje fatalnie.
wiem, ze przesadza.
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boziu
|
|
|
|
|
|
#2145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Musialabym sie chyba przespac z 30 facetami, ktorzy jednoglosnie by stwierdzili, ze jestem dobra w lozku... Zreszta jezu jak to w ogole brzmi?! Jakie sa kryteria wg Ciebie Rebe by byc zakwalifikowana do "bycia dobrej w lozku" ? Brak kompleksow o tym przeciez nie swiadczy...Szatanica jak Tobie daja pytania i pozneij wiesz ze ktores z nich sie maja pojawic to ja nie rozumiem co to za trudnosc? Tez bym tak chciala... ![]() Koszka ja to juz mam dosc rozmawiania przez telefon. Wole na gg, bo nie musze wychodzic na korytarz, bo mieszkam ze wspollokatorkami. Juz mam dosc codziennego widywania i sie rozmow przez telefon. Moj to sie tak przyzwyczail, ze mam do niego darmowe, ze nawet mi juz smsow nie pisze... Ale moj TZ jednak robi postepy. Napisalam mu na gg, zeby wszedl na gg. Mija rowna minutka, a moj TZ juz na gg. Pytam sie go co tak szybko. A on mi odp. "taka kobieta nie moze czekac ![]() "
|
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie mu powiedziałam, że nie lubie rozmawiać przez gadu Zobaczymy co on na to. Właśnie mi zarzuca, że wolno odpisuje Powiedział, że jutro ma dwa zaliczenia i że czemu on niby jest spięty. Powiedziałam mu, że zawsze całe dnie się nie odzywa jak ma jakieś stresy Nic nie odpowiedział, a w sumie to zmieniłam temat. Nie chciało mi się go dalej ciągnąć.
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy pamietaj ze jak facet ma katar albo juz nie daj Boze boli go ząb to on juz umiera ale za Chiny nie da sie zawiezc do lekarza/dentysty
|
|
#2148 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale jedną część bynajmniej mu powiedziałam, że zawsze jak ma stresy to całe dnie się nie odzywa. Powiedziałam też, że wole pogadać 5 min przez tel niż godzine na gg. Ale na czułe smsy to raczej nie mam co liczyć A następnym razem jak się cały dzień nie odezwie, to ja nie odzywam się przez 5! I niech mnie szuka nawet w stolicy
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrawiam Was znad prawa rzymskiego
Szatanku, staraj sie nie wkuwac na blache, tylko maksymalnie skoncentrowac sie i kojarzyc TZ dzwonil, wrocil z piłki, wylatał sie i teraz gra w piłkę na kompie . Ech...moj dzieciaczek. Mowie mu, zeby chwilke poczekal bo musze sie wytrzec i zalozyc szlafrok. Po 15 minutach, gdy juz bylam w pokoju...."A ty sie dalej kąpiesz, kochanie? " .
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
moj ex jak mial goraczke to biegalam nad nim gorzej jak nad dzieckiem
on ,myslal ze umiera
|
|
#2153 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba ja mialam przeciwnie
mojemu exowi mogliby reke uciac a on by powiedzial ze go nie boli i nic sie nie stalo. Dla niego nie ma czegos takiego jak grypa, zwolnienie lekarskie itp. Jak jest chory to sam sie wyleczy. Twardziel....
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak mam goraczke to jeszcze wciskam wszystkim ze nic mi nie jest a oni tak umierają:P
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- ielona klamka kwadratowa muszę zapytać: skąd taki pomysł na nick?
|
|
#2156 | |||
|
Zadomowienie
|
Nooo! i całe szczęście że się odezwał i wszystko jest już ok
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana jesteś tak źle teraz nastawiona że nie zaliczysz w sobotę, skad ta pewność, jest jeszcze trochę czasu napewno dasz sobie radę. A przynajmniej będziesz wiedzieć że się starałaś i dałaś z siebie wszystkoTrzymaj się tam i trzymam kciuki zeby Ci wszystko weszło do głowy ![]() Jaki kolor? pokaż zdjęcie pokaaażżżż![]() ![]() Szatanico! Gratuluje zdania! ![]() ![]() dobrze dziewczyny mówią prześpij się chwilę Cytat:
Woooww zadzwonił zaraz po treningu? no proszę, proszę wkońcuuu!![]() Az tymi karteczkami to fajna sprawa faktycznie ..a sms też nie piszę wgl?
|
|
|
#2157 |
|
Zadomowienie
|
Ciezko mi strasznie
|
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, miłoby było czasem na dobranoc coś miłego przeczytać sobie. Ale on raczej pisze tylko jak musi.
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
Biedna
![]() Nie wiem jak Ci pomóc ![]() Pisz sobie tutaj z nami na pewno Ci ulży chociaż troszeczkę ![]() Głowa do góry, on nie był Ciebie wart! Pamiętaj.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

żyję na napojach energetycznych, nie śpię, nie jem, czuję się jak zwłoki.
jak wy zapamiętujecie duże partie materiału którego w ogóle nie czujecie?
gratuluję zdania ewolucji

21. 04.2014
dlatego już mi tam isc spac.. łatwiej zapamiętacie itd.!!!!!! 
tym bardziej, że mam od 8-14 lutego zjazd i muszę na nim byc 

Musialabym sie chyba przespac z 30 facetami, ktorzy jednoglosnie by stwierdzili, ze jestem dobra w lozku... Zreszta jezu jak to w ogole brzmi?! Jakie sa kryteria wg Ciebie Rebe by byc zakwalifikowana do "bycia dobrej w lozku" ? Brak kompleksow o tym przeciez nie swiadczy...
mojemu exowi mogliby reke uciac a on by powiedzial ze go nie boli i nic sie nie stalo. Dla niego nie ma czegos takiego jak grypa, zwolnienie lekarskie itp. Jak jest chory to sam sie wyleczy. Twardziel....
Kochana jesteś tak źle teraz nastawiona że nie zaliczysz w sobotę, skad ta pewność, jest jeszcze trochę czasu napewno dasz sobie radę. A przynajmniej będziesz wiedzieć że się starałaś i dałaś z siebie wszystko