![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) ***
a więc głównie jestem zainteresowana Gina Su ale prosiłabym abys coś więcej napisała o tym preparacie (w jakiej jest formie i jak z wydajnością data ważności itd.) oraz który z błyszczyków jest najbardziej kolorem zbliżony do cielistego?
![]() |
#182 | |
Rozeznanie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Priscilla Presley***
Cytat:
U Ciebie podobają mi się: Avon SuperFULL, tusz do rzęs black - nieużywany Avon, Clearskin - tonik oczyszczający przeciw wągrom Pasta do zębów Elmex dla dzieci 1-6 lat, nieużywane, nieotwierane, w kartoniku. Lancome, Hypnose homme - próbka (za Cerruti) Avon, Treselle, błyszczyk + zapach rollon - kilka razy użyty to chyba ten błyszczyk na dole https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1263220369 ? Dodatkowo (w zależności czy będziesz chciała oddać) jeszcze to: Nivea, Sensitive Balm - antyperspirant roll-on Stiefel, Physiogel, Cleanser - hypoalergiczny żel myjący do cery wrażliwej i bardzo wrażliwej - nieużywany Edytowane przez aggie82 Czas edycji: 2010-01-18 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
znalazłabym kilka kosmetyków a co Ty byś chciała?
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
złoty odpada
![]()
![]() |
#187 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
Stiefel, Physiogel, Cleanser - hypoalergiczny żel myjący do cery wrażliwej i bardzo wrażliwej - nieużywany ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
hmm... tak myślałam, żeby farbę Garniera dać babci z okazji Dnia Babci bo używa takiej
![]() Może zamiast niej chciałabyś Planet Spa + Tołpa (lub jeden z tych dwóch kosmetyków podmienić Ziają kakaową)? Edytowane przez aggie82 Czas edycji: 2010-01-18 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Escada, Masumi, Priscilla Presley***
nic
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Escada, Masumi, Priscilla Presley***
u Ciebie podobają mi się
DiY szminka - karmin (lekko napoczęta) Nivea, Pielęgnujące mleczko, skóra bardzo sucha (z dozownikiem) Kolastyna, Ogród Spa, Mus do ciała "Poziomka i truskawka" -nowy, 250 ml na ile byś to wyceniła? ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#195 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie to:
The Body Shop, Crystal Sparkle Gloss - błyszczyk - nieużywany (na zdjęciu ten bardziej różowy) - to ten wyciskany? Wella, System Professional, Energy Shampoo, szampon przeciw wypadaniu włosów - nowy? The Body Shop - tarka do pięt gumo-plastik (?), dwustronna - nieużywana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Pogadałam z babcią, ona woli jednak jaśniejsze kolory. Więc wolę oddać farbę.
Pasowałaby mi Twoja propozycja: Clinique, All About Eyes Rich - krem pod oczy 7 ml - użyty kilka razy Serum - żel pod oczy ze świetlika - 1 raz użyty Avon, Color Trend, Kiss'n'go (Całuśna szminka do ust) - kolor złotobrązowy Vipera, Color of Rouge, Róż Classic - przetestowany (to ten na dole) Vipera, Cheek, Róż do policzków - przetestowany, kolor taki trochę ceglasty Garnier, Belle Color - łatwa żel - farba Ciemny blond - nowy zakup Perfumy Cerruti 1881 edt - zostało 2/5 fiolki - miniatura "oryginalna" za: Avon superfull tusz lancome homme avon tonik treselle błyszczyk elmex pasta nivea sensitive Tylko powiedz mi, czy nivea sensitive to na pewno antyperspirant? Edytowane przez aggie82 Czas edycji: 2010-01-19 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Bourjois, Evasion EDT, nówka
ile ma ml i czy możesz wstawić fotkę, i co byś chciała za to z tych rzeczy co wymieniłaś? ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Czekam na Ragnarok
|
Co tam ze mną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
ok fajnie, to ja tez sobie cos u Ciebie wypatrze
Na pewno chciałabym to: Nivea, Pielęgnujące mleczko, skóra bardzo sucha (z dozownikiem) - kilka razy użyte, powiedzmy, że 360/400 ml Stiefel, Physiogel, Cleanser - hypoalergiczny żel myjący do cery wrażliwej i bardzo wrażliwej – nieużywany Avon, Advance Techniques Daily Results, 2-in-1 Healthy Shine Shampoo & Conditioner 750 ml - myślę, że ok 4/5 Kolastyna, Ogród Spa, Mus do ciała "Poziomka i truskawka" -nowy, 250 ml Avon, Naturals, Mountain Pure hand and body, lotion do ciała - nieużywany, 250 ml - jaka jest data waznosci? Lady Diana, puder, no.5 – nieużywany mgielka Celebre Pasuje Ci? Podobaja mi sie tez perfumki Burzujki ale chyba nie oddasz co?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2010-01-19 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
BAN stały
|
interesuje mnie:
podkład maybelline,clearskin tonic,puder brązowy w kamieniu,błyszczyk brązowy a tobie co konkretnie sie u mnie podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Czekam na Ragnarok
|
Po przemyśleniu jestem chętna na te 2 rzeczy:
Wella, System Professional, Energy Shampoo, szampon przeciw wypadaniu włosów - 3/4 The Body Shop - tarka do pięt gumo-plastik (?), dwustronna - nieużywana Co byś za to chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Może tak:
# The Body Shop - korektor # 04 # The Body Shop - pędzel # The Body Shop, Crystal Sparkle Gloss - błyszczyk za Richards & Appleby - Henna Treatment Wax Carmex, balsam do ust w słoiczku okularki żelowe na oczy Vision Express Coastal Scents - Black Oxide? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, Lolitka jest nowa i zafoliowana i wolę oddać ją całą za inne dobre perfumy
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-20 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
BAN stały
|
puder stad https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1263665163 zas błłyszczyk z avonu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.