|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
wg mnie najlepszy sposob na nauczenie sie to kolorowe notatki, tzn pozakreslane flamastrami na kolorow, przynajmniej ta opcja sprawdza sie u wzrokowcow
![]() ja ide nynkac, dobrej i spokojnej nocki zycze ;* papapapa |
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrej nocy! ![]()
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, również spokojniej i dobrej nocki życzę |
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
Nawet jakbym byla zmeczona to nie zasne. Jak sie denerwuje, martwie to nie moge spac.
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nienawidzę takich luk w pamięci dotyczących treści
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi właśnie o to, że wasz facet jest zadowolony i tak dalej. bycie dobrą w łóżku ze swoim facetem, a nie wzorową kochanką dla każdego. widocznie źle się wyraziłam. |
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Koka opowiadaj!!
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Cocaine, pisz co i jak!
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz no... Hm. Jestem, jego pierwsza, wiec nie ma porownania. On jest zawsze w niebo wziety itp., ale Twoje stwierdzenie sie mi ( i nie tylko mi ) skojarzylo inaczej. |
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On nie jest wart tego, żebyś teraz cokolwiek mu nawet pisała. Nie zasłużył nawet na jednego głupiego smsa. Co to za oskarżenia w ogóle? ![]() Po pierwsze jak można wierzyć komuś kto rozpowiada takie bzdury a nie własnej dziewczynie. To tylko świadczy o nim. Przecież Cię zna i doskonale powinien wiedzieć, że nigdy byś czegoś takiego mu nie zrobiła. To on powinien jeszcze zrobić coś z tym, kto takie głupoty rozpowiada!! Tak powinien zachować się chłopak. Nie wierzyć ludziom a Tobie. Jeszcze w takich sprawach, no załamka. On po prostu chciał w to wierzyć i tyle. Nawet nie myśl żeby do niego wracać. On robi z Ciebie dziw**. Chcesz być z kimś, kto ma takie mniemanie o Tobie? Daj spokój znajdziesz lepszego, bardziej wartościowego chłopaka. A boli, wiadomo że boli, każde rozstanie boli. Ale pamiętaj, że czas leczy rany Jeszcze trochę i odetchniesz z ulgą, że tak się stało ![]() Przecież to nie możliwe Musiał ostro nabroić ![]() Opowiadaj!!
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?? piwa mi się chce
jak do jutra mi nie przejdzie to se kupie i wieczorkiem skonsumuje
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Zadomowienie
|
A kup sobie! co sobie będziesz załować piwka
![]() Koka moze nadrabia nas a później napiszę? ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Ja muszę zaczac ćwiczyć, kto mnie zmotywuje ?
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma złe skojarzenia (czyt. "mój tatuś")Ja Ciebie kocham z takim brzuchem jak masz ![]() |
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ahh jak miło to słyszeć ![]()
|
|
|
#2208 |
|
Wtajemniczenie
|
no tez jestem ciekawa co nam Coca zaraz napisze..
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze mi się spać nie chce. To dziwne
![]() Ale uczyć też już mi się odechciało. Za dużo rzeczy nie rozumiem Mam nauczkę, mogłam słuchać na ćwiczeniach i robić porządne notatki a nie się obijać ![]() Jutro trzeba się mądrych osób popytac o co w tym chodzi. Mam dziewczyne w grupie, która przed każdym kołem mówi, że nie umie albo że tak sobie. A jak się jej o coś pytam to zawsze wie i mi tłumaczy. A z kół oczywiście same 5 dostaje ![]() Ale zauważyłam, że ona się na bieżąco uczy. Z wykładu na wykład czyta sobie notatki. Ja tak co semestr planuje robić i nic mi z tego nie wychodzi. Przed samą sesją się za wszystko zabieram i się denerwuje, że nie rozumiem. Od tego semestru uczę się na bieżąco. Moje nowe postanowienie Tak sobie myślę w międzyczasie, żeby za dużego offtopa nie było, jak tu skłonić tego mojego, żeby czasem mi tego smska na dobranoc wysłał Macie jakieś pomysły. Tylko nie chcę tak, że ja mu napisze pierwsza a on mi odpisze. Tylko żeby tak sam, z własnej woli
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2211 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My Cię tu przypilnujemy żebyś się już na bieżąco uczyła ![]() ![]() ![]() a aa też mam w szkole taką koleżankę, wkurza mnie to ale to chyba bardziej pomaga niż przechwałki że się coś umie a później 2 Hm jak facet taki jest to Cięzko będzie to zmienić, to z karteczką byłoby dobre jak jedna radziła tutaj , albo ustaw mu przypomnienie na telefonie żeby mu zadzwoniło wieczorem z informacją żeby wysłał słodkiego smsika swojej kobiecie , bo przez rozmowe to też w sumie będzie wymuszone tak jakby ale może zadziala trzeba wszystkiego próbować![]() Cytat:
ale żeby mógł go dotknąć ja sama w sobie muszę się czuć dobrze.. od jutra ćwiczę!
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
No i gdzie ta Koka
![]() no, narobiła "smaku" i znikła
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedziałam TŻtowi o tym, że kolega mnie zaprosił do kina. był zły, ale obiecałam, że pogadam z kolegą. w ogóle to już trochę mnie zaczynają męczyć te humorki TŻta, zwłaszcza że mam głupie wrażenie, że na uczelni są śmichy chichy, a przy mnie gra takie nieszczęśliwe biedactwo. staram się być wyrozumiała, ale dziś to już przesadził. nie mam ochoty do niego pisać, ale nie będę odstawiała cyrków. napisał pierwszy dobranoc więc odpiszę. lecę spać. buziaki
|
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Wtajemniczenie
|
...
![]() wszystko u mnie dobrze ale jak zwykle muszę o czymś głupiego pomyśleć... pare razy juz wam pisałam o tym ze jak byliśmy z TZ pokłóceni to on tam z 2-3 razy spotkał sie z taką jedną dziewczyną. nie wiem czemu tak mam, ale oglądałam filmiki z ostatniej imprezy z takiego klubu z naszej okolicy.. no i ONA.. i wszystko mi sie przypomniało. aż mi głupio ze tak pisze, ze widziałam ją na filmiku a taka zazdrość.! ![]() ![]() ![]() wiem ze to głupota, ale nie wiem jak to uczucie nawet wytłumaczyć ![]()
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak przypadkiem zobaczyłaś ją na tym filmiku?wiesz że jesteśmy chyba podobne pod względem zazdrości też bym się tak zdenerwowała pewnie.sama bym chyba tego nie umiała powstrzymać tego uczucia.. ![]() A powiedzial Ci wtedy że idzie się z nią spotkać? przecież to było tylko po koleżeńsku, patrz nadal jesteście razem, mówi Ci nadal mimo że się z nią spotkał ze to Ciebie kocha więc ona nic dla niego nie znaczyła prawda?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-20 o 00:40 |
|
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie, policz do 10, teraz jest z Tobą i ona się nie liczy
|
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
próbuje sobie tak tłumaczyć.. ze dalej jesteśmy razem a to może było tylko takie chwilowe zauroczenie bo poznał ją na imprezie.. rok temu nie było miedzy nami za dobrze przez tą odległość. okropnie bylo, rozstaliśmy sie a pare dni później poszedł na osiemnastke kolegi i tam ją poznał. ona jakaś dziwna jest.. nie odzywałam sie do niego 3 miesięcy, ja wiedziałam ze coś miedzy nimi było skoro ona zostawiła chłopaka i powiedziała mojemu, a on "uciekł."no może ona bardziej była taka do niego, a mój może faktycznie chciał kogoś kto mógł go pocieszyć nie lubię o tym myśleć ale i tak to mi w głowie siedzi![]() i TZ sie przyznał z miesiąc temu ze oni sie TYLKO przytulali i były takie ćmoki przyjacielskie.. eh.. jak ja sobie to wyobrażam to aż sie chora robię. nie potrafię tego zapomnieć.. Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-20 o 00:46 |
|
|
|
|
|
#2218 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę to zapamiętać i jak najszybciej wcielić w życie hehe ![]() No właśnie może bardziej takim żartem go do tego przekonam niż poważnymi rozmowami To może być niezły sposób ![]() Dziękuję za myśl. Napisałam mu na gg coś, bo mi się śmiać chciało, nie wiedziałam, że jest, ale odpisał. Teraz mu napisałam, żeby mnie do snu ululał. Zobaczymy co wymyśli. Pewnie powie ,,nie umiem" Cytat:
![]() Też mnie to wkurza niestety, bo wiem, że mój ma identycznie. Ale logicznie myśląc to każdy tak ma, no prawie. Tacy ludzie powinni być nauczycielami i wyżywać się na uczniach ![]() Cytat:
![]() Wiecie co mi odpisał ?
|
|
|
#2219 |
|
Wtajemniczenie
|
powinnam sie uczyć bo mam egzaminy z psychologi i chemii jutro a ja siedzę i myślę o przeszłości
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

ewentualnie możesz tak sobie poukładac zajęcia by wieczorem padac na nos ze zmęczenia wówczas błyskawicznie zaśniesz 

Musialabym sie chyba przespac z 30 facetami, ktorzy jednoglosnie by stwierdzili, ze jestem dobra w lozku... Zreszta jezu jak to w ogole brzmi?! Jakie sa kryteria wg Ciebie Rebe by byc zakwalifikowana do "bycia dobrej w lozku" ? Brak kompleksow o tym przeciez nie swiadczy...

jak do jutra mi nie przejdzie to se kupie i wieczorkiem skonsumuje

no, narobiła "smaku" i znikła

i wszystko mi sie przypomniało. aż mi głupio ze tak pisze, ze widziałam ją na filmiku a taka zazdrość.!