![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
unvoiced - bardzo podoba mi się ![]() i oczywiście TiS ![]() Przez całe popołudnie trzymał mnie za rękę. Chciałabym, żeby mi pokazał jak bardzo tęskni. A gdybym chodź przez chwilkę podejrzewała, że mnie kochasz, kochałabym też. Uśmiechnęła się dyskretnie. Słyszała już jego głos w korytarzu. Wszystkie dziewczyny widziały jak na nią patrzył. Dzisiejszy dzień był szczególny. Zobaczyła w jego oczach iskierkę nadziei. Teraz wie, że o taką miłość warto walczyć. Miała spuchnięte powieki, pobladły jej usta.
#4262 |
dream big
|
*Czekam na dzień, w którym spojrzę Ci w oczy i powiem: to Ty jesteś moim księciem.
![]() |
#4263 |
Konto usunięte
|
Drift, kamisha - Wy wiecie <3
Kochanaa, suve? <3 chuchnij na mnie. przecież jestem Twoim szczęściem. i schniemy, wątpimy.. zapominamy kochać. gdyby było możliwe, zawiązałabym supełki na wszystkich Twoich organach. żebyś o mnie pamiętał. żebyś wiedział, że do cholery jasnej jest za kim tęsknić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Wtajemniczenie
|
Dam ci tyle szacunku ile dostałam od ciebie. Podgatunek pozbawiony wyższych uczuć. Mam kilka zalet. Będzie nam przedoskonale. Myślisz, że jak stoję obok Ciebie, to jestem blisko?
Mylisz się.. Nawet gdy mnie przypadkiem dotkniesz, nie stanę Ci się bliższa. W dalszym ciągu będę odległa, i nieosiągalna. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-01-20 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
Nie ma barw, smaków… dźwięki tylko te zagłuszające wewnętrzny krzyk. Bo ja krzyczę, ja drę się na całą duszę, że to niesprawiedliwe! A kiedy życie jest do dupy, lubi się kreskówki. Tak wciąż miotam się między humorem dobrym a złym, przy czym - żaden nie jest nigdy uzasadniony. Zestarzejemy się w innych czasach. W takie dni jak ten nawet wiatr muskający policzki wydaje się inny - smutniejszy. Ten wielki bagaż przeszłości wyjątkowo dziś cieżki stał się. Kiedy był ze mną. Wtedy zawsze było jutro. A ja wierze w to, że żaden narząd nie jest mi wstanie narzucić tego, bym teraz odczuła wielki niefizyczny ból, bym jutro pokochała jednego mężczyznę na całe życie a po jutrze tęskniła za nim pod jego nie obecność. Bilans złych zdarzeń, zawsze będzie nieadekwatnie wyższy od ich ilości. Bo smutek bywa łatwiejszy. Zima zawsze będzie za zimna,myśli za bardzo pogmatwane,herbata za gorąca i my wiecznie niezadowoleni z tego że żyjemy osobno a nie razem. Tabletką przeciwbólową z łatwością zablokujesz neurony. A jak zablokujesz myśli? Miewam taki przebłysk beznadziei, że znów widzę siebie zaplątaną w te puste, niebieskie oczy i zapach taniego wina. Uwielbiam diagnozować dusze. Tak bliska wiecznego omdlenia, a jednak przytomna ponad czas. Kochali się w sobie pół żartem, pół serio. On ją żartem, Ona go serio. Jedyna magia z jakiej wolno mi jest korzystać, to mój rozum i intelekt. I ta dezorientacja gdy próbujesz wytłumaczyć samej sobie, że nie masz racji. Gdy siła zaniemogła a mądrość zgłupiała, rozsądek winien skapitulować. Zwariowałam już zupełnie...Na tym polegał idiotyzm kochania się w kimś z innej planety czyż nie? Zmylę Cię moimi oczami - oknami duszy.Przystroję je długimi firanami i zgaszę światło. Zjedz mnie. I żeby moje kości stanęły ci w gardle. I znów czuję, że jest mnie coraz bardziej mniej. Chrzanić los i przeznacznie. To tylko kolejny "genialny" wymysł scenarzystów komedii romantycznych. Jego miłość do mojej osoby jest jak Utopia - nie istnieje. Bez Ciebie nawet gołębie nie brudzą parapetów, kinowe neony gasną przed dziewiętnastą, a ekrany telewizorów mienią się symetralnymi rysami kreślonymi paznokciem. Instynkty. Broń człowieka w walce o byt, kiedy wszystko, co w nim piękne i szlachetne – zawiodło.
#4266 |
Zadomowienie
|
lala, dodałam już wcześniej ![]() ale że dopiero teraz się ujawniłaś, mogłaś nie wiedzieć. więc Ci wybaczam ![]() Uwielbiam ten Twój wyciągnięty sweter, który pachnie tylko Nami.
#4267 |
Zakorzenienie
|
Frizzelicious -
![]() ![]() ![]() ![]() ellwinga - z Twoich opisów zawsze coś wybiorę ![]() cherry pie - cudeńka ![]() 96LadyPoziomka96 - świetne ![]() _midnight_ - jak zwykle super :d ![]() grise, ruda wiewiora,Primadonna - okradam bez zwrotu ![]() ![]() _________ 'Zdawało by się ,że poznałam Ciebie jako idealnego człowieka ,ale to tylko mi się zdawało ...
'Lustro ,z którego odbija się jego cień,taki nieszczęśliwy . 'Choćby miała umrzeć,weźmie ze sobą szczęście ![]() 'Na ludzką głupotę nikt nie ma wpływu .
#4268 |
Raczkowanie
|
- Kochasz mnie, więc mnie zabijasz?
- Kocham cię i to mnie zabija. Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta . ; ]
#4269 |
BAN stały
|
Bo ty kolorujesz mój świat.
Tylko w jego rękach jestem jak piosenka. Na wiecznym luzie, w świecie pełnym sex'u |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
Przysięgam, że byłabym lepszym facetem
miłosne wyliczanki. If I were a boy I think I could understand How it feels to love a girl [Gdybym była chłopcem Myślę, że mogłabym zrozumieć Jak to jest kochać dziewczynę] Can you pick me up baby [chodź po mnie kochanie] Spotkałam w moim życiu wielu prawdziwych graczy, gratulacje załapałeś się na listę I hate everything about you [Nienawidzę wszystkiego co cię dotyczy] Przetrwanie jest tu codziennością Marząc o dniu, w którym staniesz na własnych nogach I can almost guarante you It'll get better today [Mogę Ci zagwarantować Będzie lepiej w najbliższym czasie] I'm not your every day, around the way Don't go car-hoppin', chillin' on the block On a cell phone frontin' [Nie jestem taka codzienna Nie chodzę po barach, nie siedzę na podwórku Z komórką w ręku] Make me smile Keep it real, show me something I can feel [Spraw bym się uśmiechnęła Niech będzie prawdziwie, pokaż mi coś ja mogę czuć] Baby I'm what you want and we can build a love so strong [Kochanie jestem tym czym chcesz I możemy zbudować silną wieź miłosną]
#4271 |
Raczkowanie
|
__Fallen Angel__ cieszę się, że się podobają ; *
dziękuję wszystkim za wyróżnienia i pochwały ![]() ![]() aż mi się cieplej na serduszku zrobiło ![]() __ moja skromna twórczość : ' a pamiętasz tę noc? oglądaliśmy razem horror, Ty poszedłeś do domu.. napisałam Ci, że boje się ciemności.. a Ty? kwadrans później byłeś już pod moim domem z malutką lampeczką i najsłodszym uśmiechem na ziemi.. ' ' zapytałam dlaczego cały dzień się nie odzywałeś .. nie usłyszałam żadnej odpowiedzi .. zrobiłeś tylko słodką minę malutkiego szczeniaczka .. a ja? cała złość nagle mineła, poprostu wyparowała .. jak zwykle dałam się nabrać .. ' ' naucz mnie proszę, jak stąpać po wodzie zamiast w niej tonąć ? ' manipulujesz mną ewidentnie. ' co rozumiesz przez słowo 'miłość' ? ' wielka miłość traktowana jak znajomość . ' to czego tylko chce ja z tobą w chłodnym deszczu. ' to bez wątpienia, ostatni sentyment. ' a na urodziny podarował mi wianek ze stokrotek . ' powiedziałeś kiedyś, że jestem Twoją czterolistną koniczynką .. ' żyć wspomnieniami .. ' całymi dniami przesiaduję na "naszej ławce" a w nocy słucham "naszej piosenki" tylko to utrzymuje mnie jeszcze przy życiu .. ' oczy w odcieniu zachodzącego słońca ..
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie pochwały. <3
wiem jak żyć, a mimo to ciągle chodzę poobijana. męczysz mnie. ale z rozkoszą i pewną namiętnością. wiesz, że to lubię. jak ciebie. zapomniałam jak pachniesz. jak potrafisz całować szyję. |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Wtajemniczenie
|
kamisha, narcyza95, nensie, jeanettex3 - dziękuję, za docenienie. ;**
rruda - no tak wyszło.. ![]() raz za czas, to trzeba korzystac, ahah ![]() ![]() ------------------- Tempo mojego życia ostatnio przyspieszyło. Nie wiem jeszcze gdzie jest sufit a gdzie podłoga. Gdzie niebo i gdzie ziemia. Ale za chwilę dojdę do siebie. Robię przerwę w rozcieńczaniu duszy w butelce piwa. Zdezynfekuję wszystkie rany i będę bawić się z życiem nadal. Aktualnie jestem okaleczona i cierpliwie wyskrobuję z siebie wspomnienia. Muszę być teraz dla siebie bezlitosna. Na razie nie ma w moim ciele miejsca na sentymenty, choć one pchają się tam przez każdy pojedynczy otwór. Włosy mi pachną czekoladą a palce znów bolą od bębnowania. Leżąc i lecząc się ze zmęczenia, bardziej psychicznego niż fizycznego, pękłam. Poddałam się na chwilę. Znów zaczęłam ryczeć. Głowa bez mojego pozwolenia obraca się w tył. Wciąż tkwi gdzieś w zamierzchłej szczęśliwej przeszłości. Maska odwagi nieco mnie uwiera, ale staram się mieć ją cały czas przytwierdzoną do twarzy. Czasami tylko, na chwilę się obsuwa, i wtedy pokazuję samotności moje oszpecone oblicze. O czwartej rano, jak pożar, budzi mnie ból. Wstaję. Czepiając się ścian wchodzę do łazienki. Wątpię w istnienie Boga, dobrych ludzi, ciebie. Dzisiaj nadal jeszcze czołgam się po podłodze wypluwając z siebie resztki tego co ze mnie zostało. Wystarczy też tylko zapomnieć o tym co miało być, a co nigdy nie dojdzie do skutku. Pomyśleć sobie, że to był tylko piękny sen. Długi piękny sen. Emocjonalne popapranie, jakby to ujęła Bridget Jones. |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Raczkowanie
|
takagwiazda- udzielaj się częściej
![]() ![]() mówił tak wiele, a żadnych słów nie wypowiedział... Oczy ku przyszłości, serce dla Niego. Przestałam rozumieć co się dzieje w mojej głowie.. Czekam aż stracę kontrolę. Jak to jest ze nasza szczerość rozbija to, co do tej pory zostało zbudowane, a buduje złość, nienawiść w sercach, myślach i oczach nie interesuje mnie jak interpretują mnie inni. istotne jest tylko to. jaka jestem. dla siebie samej. I don´t need your shit today - You´re pathetic in your own way a wieczorami... przy kubku ciepłego kakao, owinięta kocem i z oknem na północne niebo spowiedź.. spowiedź przed samą sobą... i jaką mam dać sobie pokutę za miłość, którą zlekceważyłam? Jak wytłumaczyć siebie przed samą sobą...
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2010-01-20 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Chciałabym teraz spojrzeć na Ciebie. Z uśmiechem, choć w milczeniu.
Odmienił się jakoś świat. To, co było nieważne, nagle stało się ważne, to co było najistotniejsze, wydaje się teraz jakieś dziecinne, zmalałe.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Raczkowanie
|
1. – A te tłuczone szyby?
– To nie szyby. Było tak zimno, że moje łzy zamieniały się w lód i rozbijały o ziemię. 2. Taki obojętny, mrukliwy, niby ponury, zdystansowany, nieobecny - gdzieś tam w środku tej swojej nieprzystępności ukrywa mnóstwo ciepła i uczucia. I to uczucie to jest miłość do mnie! 3. Na pewno sprawiałabyś mi niespodzianki do końca dni naszych. Wspólnych, oczywiście 4. Chciałabym marznąć tak do końca świata i żeby mnie ogrzewał swoją wielgachną dłonią, dłonią szeroką, o krótkich palcach, najpiękniejszą dłonią na świecie, aksamitną dłonią, która tak mnie dotyka, że oddech mi zamiera na wspomnienie. 5. Ale zanim zdążyła pomyśleć, wyciągnęła rękę i o dziwo, tym razem (a przecież ile razy wyciągała rękę, napotykała pustkę) jej dłoń trafiła na dłoń innego człowieka, mężczyzny na dodatek, który chwycił ją mocno, pomógł zachować równowagę. I nie tylko chwycił i przytrzymał, ale jeszcze przyciągnął do siebie i nagle wydarzyło się coś, czemu nie mogła tak od razu dać wiary, a jednak... Ta ciepła dłoń to była dłoń mężczyzny jej życia. 6. Moje serce domaga się Ciebie, musisz o mnie zapomnieć. Tańczyłam w ciemności, szukałam iskry, ogień wciąż płonie. 7. Zawsze kiedy myślę o nas moje oczy są zapełnione łzami przez te myśli. Wdałam się w słodką pokusę. Jego słowa jak muzyka dla moich uszu. Mam nadzieję, że nie jest za późno. Że wciąż będziesz czekał, że wciąż będziemy się spotykać. Że wciąż jesteś niebem. Przeznaczenie…
#4277 |
Przyczajenie
|
i w jednej chwili zniknęło wszystko . marzenia , plany , wspomnienia . nic się nie liczyło . nawet Ty mi już nie wierzyłeś . a Ona na tym tylko korzystała . tak , życie jest jak taniec . a do tańca trzeba dwojga , a nie trojga .. W błękitnych oczach zgasiłeś blask . Za dużo stało się sam wiesz , za wiele zapomniałam dni , nie przemyślanych słów i chwil tak wiele jest . Ja to nie Ty , Ty to nie my . Tobą oddychać chce , kochany . Wypijmy za babski świat . Odchodzisz a później powracasz , nie wiem czego ja Ci ciągle wybaczam . Uciekaj stąd i zabierz wszystkie nasze dni . Drugi raz mogę nie podnieść się gdy zabraknie Cię . |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
` Fałszywa miłość jest gorsza niż prawdziwa nienawiść. Nigdy nie mogłam pogodzić się z kreowaniem mnie na symbol seksu. Z seksu uczyniono przedmiot. Nienawidzę myśli, że mam być przedmiotem.
#4279 |
Rozeznanie
|
Nensie <3 Adzia1311 <3 ellwinga ![]() I got a little secret for ya Mam dla ciebie małą niespodziankę Is it love or is it lust Powiedz mi, czy to miłość, czy pożądanie? nie lubię sypiać sama So you draw me right to you Nie widzisz jak mnie pociągasz? pochlonietanimtotalnie - hahaha ;D prosimy z tłumaczeniem ;D
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' Edytowane przez Kaaate90 Czas edycji: 2010-01-20 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Narcyza- .. in the sky. <3
![]() ![]() ______________ Samotność ciąży na mojej psychice. Nie ma Cię. I to jest w tym najtrudniejsze.
Oddycham cudzym powietrzem. Od siebie dzieliła ich tylko cienka linia przeznaczenia.
#4281 |
Raczkowanie
|
Kaaate90 kłamiam się nisko ;d
![]() * gdy idziemy na koncert Ty klaszczesz na dwa. * i choć za dużo pije Ty za dużo palisz . * jesteśmy w sobie uwięzieni . * komu mam wierzyć ? co nazwać zaufaniem ? * problemów Himalaje . * czy wystarczy nam spowiedź ? * za rękę przed siebie . * czujesz tylko dumę gdy ktoś o niego Cie zapyta . * ideał dla milionów . * to nie muza ale daje mi natchnienie .
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
`Kobieta lepiej rozumie dziecko niż mężczyzna, ale psychicznie mężczyzna jest bardziej podobny do dziecka. Znam ten romans lepiej niż własne małżeństwo.
#4283 |
Przyczajenie
|
Tylko nic nie obiecuj . Obietnice są dla dzieci , pierwszych miłości i przyszłych samobójców . Pierwszą i ostatnią z najważniejszych rzeczy , których w Tobie nienawidzę to to , że sprawiasz , że C i ę k o c h a m . I znowu zmieniasz status na ' niewidoczny' gdy mnie zauważasz . Daj spokój , już zrozumiałam . Chciałabym zdobyć cały świat , dla Ciebie . Ale czy Ty to docenisz ?. Jak szaleni tańczymy oboje i nie mogę złapać tchu . i łapię paranoję . To koniec . Twoje serce stwardniało na amen . Wczoraj wyrwali skrzydła a dziś karzą latać . Pragnienia zaślepiają oczy rozsądku . Za małą by dosięgnąć nieba . Możemy być tylko przyjaciółmi . ' przyjaciółmi ' , powiadasz . Serce jest jak telefon , albo zajęte , albo nie łączy . Niektóre szczyty można zdobyć tylko razem . Ten , który kocha , staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości . ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Kaaate90 ale że co ?. xdd. Kochasz mnie czy moją miłość co Ciebie ?.
Gdybyś kiedyś we śnie poczuł , że oczy moje nie patrzą na Ciebie z miłością , wiedz , że nie żyję . Zazdrość to cień miłości . Im większa miłość , tym dłuższy cień . |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Raczkowanie
|
Kaaate90 - mój ty skarbie wspaniały <3
opowiedziałabym ci o nim wszystko, ale wtedy ty także byś się w nim zakochała. nigdy nie wierzyłam w 'miłość od pierwszego wejrzenia'... cóż, dopóki nie zobaczyłam Ciebie. ''chcę Twoich czułych rąk. słońca i zieleni. i lata w środku zimy chcę.'' czym byliśmy? Jak jest po rosyjsku piosenkarka? Dremorde ![]() Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz: Tu zaczęliśmy i Tu skończymy. wzrok miał intensywność dotyku.
#4285 |
Zadomowienie
|
zakłócasz mi sny
zabawa w Boga Szybciej więcej krok po kroku do zapaści kompromis w sprawie marzeń Czas biegnie naprzód błądząc po krętych drogach W całej tej bajce prawdę ukrywałeś
#4286 |
Zadomowienie
|
dziękuję za pochwały ; )
nydee, frizz- jestem ![]() --------------------------------------- na manowce złości wywiódł mnie . Mr u’re my breath taker . /zapiera mi Pan dech w piersiach./ question if he gon let it out ? /pytanie tylko, czy zdołasz to z siebie wykrzesać?/ am I the one and only? cause u’re the only one . ![]() /czy jestem jedyna w swoim rodzaju? bo ty zdecydowanie jesteś tym jedynym dla mnie./ potrzebuję kogoś w moim łóżku, nie lubię sypiać sama . ![]() don’t wanna be too up front ![]() /nie chciałabym być zbyt bezpośrednia./ life's a bitch now fuck u and pay me . ![]() /życie jest dziwką, pie*dol się i płać./ .
#4287 |
Raczkowanie
|
Pokryj skrzydła ptaka złotem,
a już nigdy więcej nie wzbije się w powietrze. ` Seks z dwiema kobietamii - pierwszy krok do seksu z trzema.
![]() |
#4288 |
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna, Kaaate90 - Dzięęęękuję! ![]() Uwielbiam to poczucie bezpieczeństwa, kiedy moja drobna dłoń topi się w twojej. A ty spraw, całując mnie po ramionach,by wyrosły z nich skrzydła,które jednym trzepotem rozwieją wszelkie wątpliwości jakie niesie przyszłość. Wśród fantazyjnych szczytów nierealności gdzie koniec nie ma początku a początkiem jest koniec egzystuję. Zamiast szukać magii, Ty wyszukujesz problemów. Zwyczajne życie nie wpycha się na środek kartki, lecz toczy się na marginesach. Daj mi sens w bezsensie. Brak Ciebie jest bólem ciszy, ciężarem dziwnego oczekiwania. Trzymam ten niezrozumialy swiat w rekach ogladajac z kazdej strony nie myslac o tym ze kazdym kolejny dzien jest poczatkiem konca mojego zycia. Co dwie głowy to jeszcze nie smok. Beznamiętny wyraz jego twarzy działał uspokajająco w sali, w której powietrze wydawało się naelektryzowane emocjami. Mam taką oddzielną szufladkę w moim mózgu nazwaną jego imieniem. Spojrzałem na ciebie tylko raz, a teraz jesteś w całej mojej głowie. W zapomnieniu tlą się, jak ostatnie krople deszczu, chwile które mogłam uznać za najpiękniejsze. Tęsknota..pragnienie uczuć. Chroniczna faza choroby duszy. Czuję w sercu mrowienie na głosu Twego brzmienie. Słucham wymownej bezsilności tej niemej teraźniejszości, lecz nie tęsknię za tamtą, głośną acz głuchą przeszłością. Bo widzisz, noc to pieniądz facet i sex. Powiało chłodem - czas na grzane wino i muzyczną podróż.
#4289 |
Raczkowanie
|
Gdy patrze w Twoje oczy, może wciąż jesteem n a i w n a
lecz gdy patrze w nie czuje ze minie wszystko co jeest złee ;*
#4290 |
Przyczajenie
|
Mówisz , że miłości nie ma bez seksu .
To wiesz ?. Ja już wolę siedzieć przed telewizorem i oglądać majkę . Niż bawić się w tą ' miłość ' . Nie ogarniam Ciebie , a już tym bardziej tej chorej miłości . Chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy , nie wiem jak Ty ale ja odłączam się od tej mistyfikacji uczuć . wstaje i wyciąga ku mu rękę - chodź . miło jest czuć jego palce ponownie splecione z moimi . Wracamy do wagony ramie w ramię . Jestem kim jestem . Jeśli nie potrafisz mnie zaakceptować , odejdź . Oboje będziemy szczęśliwi . Jeśli masz serce , wstrzymaj na chwilę bicie . Jesteś bliżej niż chce mózg . nie chcesz schodzić z mych ust . < 3. Miec w sobie tą ciekawość dziecka i pociągającą wrażliwość . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.